S tim iznosom nisu više dužnici, sad postaju partneri ...navedeni wrote:Ne zaboravi Hayat, dužnik bankama broj 1, 16 miliona KMNero Histrion wrote:Tacno, vidim mnogi otisli, ocigledno zbog love. Nije bilo para zato sto nije dobio kredite, kao druge televizije tipa Alfa, TV1 npr. Steta.Srebrni wrote:Nazalost sve sto je valjalo na toj tv, otislo je zbog besparice. Da je bilo para, bila bi to respektabilna tv kuca do danas
Meni Erna bila super, i ona otisla.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Banksy
#7726 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- dustaban
#7727 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo onako iskreno da priznam, da sam ja saobracajac i da sam zaustavio Hadzifejzovica zbog prekrsaja... oprostio bih mu, jebiga drag mi je ko novinar.
Ali da sam mu izdo stan i da mi ne placa zakup (kao "znas li ti ko sam ja, zar meni kiriju")... bacio bih ga sa 15 sprata.
Taman da je taj stan u prizemlju.

Ali da sam mu izdo stan i da mi ne placa zakup (kao "znas li ti ko sam ja, zar meni kiriju")... bacio bih ga sa 15 sprata.
Taman da je taj stan u prizemlju.
- Thorgerson
#7728 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa i nije bas toliko smijesno, ako se uzme u obzir gledanost njegovog dnevnika. Iako je kvalitet istog nikakav, ipak zna dovesti zanimljive goste i opet uraditi nesto drugacije.klixo wrote:E cuj sud se boji medijske hajke od strane Face Tv
Inace, meni nije jasno zasto nema vise duel emisija, tipa face to face. Dovedes ljude da se svadjaju i zavalis se - a gledanost samo takva. Jbg, jedino moras biti maher pa ukrstiti neke face, jer vjerovatno ne zeli svako tako da se svadja. Ali takav tip emisije je po meni najzanimljiviji i dosta se stvari sazna, nego kad novinar tu propitkuje i pazi sta ce pitat i kako ce pitat.
- karanana
#7729 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
i ja sam se pitao zasto nema face2face emisija.
eto bila je prosle hefte sa riletom i mariom. ja pretpostavljam da nije do njega nego do gostiju koji nece da se sretnu face2face.
eto bila je prosle hefte sa riletom i mariom. ja pretpostavljam da nije do njega nego do gostiju koji nece da se sretnu face2face.
-
Festival
#7730 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam mislio da se sud kao institucija boji Senada i Face Tv, ali sudija na slucaju sigurno ne zeli da ga Senad medijski proziva, nije nicije maslo za ramazana 
- Ridjobrki
#7731 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nekunoć Egomanijak ugostio Dragana Bursaća i spominje kako je Bursać dobitnik nagrade "Srđan Aleksić" i kako mu je to najdraža nagrada i naglašava kako je priča o Srđanu Aleksiću prvi put potencirana u Centralnom dnevniku.
'Se tjeraš lijepo u tri lijepe egomanijačke, šupak jedan.
Hajd' što to ne poštuje gosta, ne da mu da razvije priču, da kaže šta hoće nego mu stalno upada u riječ i puca neke svoje digresije ali ne propušta priliku da samo na pomen Srđana Aleksića sebi upiše neke jadne poene.
Šupak pareksalans.
'Se tjeraš lijepo u tri lijepe egomanijačke, šupak jedan.
Hajd' što to ne poštuje gosta, ne da mu da razvije priču, da kaže šta hoće nego mu stalno upada u riječ i puca neke svoje digresije ali ne propušta priliku da samo na pomen Srđana Aleksića sebi upiše neke jadne poene.
Šupak pareksalans.
-
TRZAJBB
#7732 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Garant je ridobrki ovo prvi provalio,sa Srdanom.Ima dobar njuh radi brkova.pusac neki
-
walter_sarajevo
#7733 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako se Hadžifejzović domogao poslovnog objekta u Vilsonovom šetalištu?
"Mjesec dana prije zvaničnog otvaranja „My Face“, polovinom januara ove godine, Ibrahim Karović, predsjednik grupe radnika Unioninvest industrijska montaža d.d. Sarajevo, pismeno se obratio direktoru Federalne porezne uprave Midhatu Arifoviću, kojeg je upozorio na nezakonitu prodaju upravne zgrade spomenute firme na kojoj je postojala hipoteka Porezne uprave radi namirenja radničkih potraživanja, plata, doprinosa i poreza. Naime, Karović je Poreskoj upravi dostavio kopije zemljišnoknjižnih izvadaka iz kojih je bilo vidljivo da su početkom decembra prošle godine oba objekta uprave zgrade „Unioninvest industrijska montaža“ u Vilsonovom šetalištu prodata i u gruntu prevedena na novog vlasnika. Novi vlasnik je „Face TV“. A kako je Hadžifehzović, odnosno njegova „Face TV“ mogla kupiti objekte na kojima je u zemljišnim knjigama bila upisana hipoteka u korist Porezene uprave radi namirenja radničkih potraživanja i poreskih obaveza, ostaje nejasno."
Iz integralnog teksta slobodna bosna 22 sep 2015
"Mjesec dana prije zvaničnog otvaranja „My Face“, polovinom januara ove godine, Ibrahim Karović, predsjednik grupe radnika Unioninvest industrijska montaža d.d. Sarajevo, pismeno se obratio direktoru Federalne porezne uprave Midhatu Arifoviću, kojeg je upozorio na nezakonitu prodaju upravne zgrade spomenute firme na kojoj je postojala hipoteka Porezne uprave radi namirenja radničkih potraživanja, plata, doprinosa i poreza. Naime, Karović je Poreskoj upravi dostavio kopije zemljišnoknjižnih izvadaka iz kojih je bilo vidljivo da su početkom decembra prošle godine oba objekta uprave zgrade „Unioninvest industrijska montaža“ u Vilsonovom šetalištu prodata i u gruntu prevedena na novog vlasnika. Novi vlasnik je „Face TV“. A kako je Hadžifehzović, odnosno njegova „Face TV“ mogla kupiti objekte na kojima je u zemljišnim knjigama bila upisana hipoteka u korist Porezene uprave radi namirenja radničkih potraživanja i poreskih obaveza, ostaje nejasno."
-
Nero Histrion
#7734 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta bi od ovoga? Razjasni li iko ista, ili je sve ostalo na ovom sto je pisalo u SB?walter_sarajevo wrote:Kako se Hadžifejzović domogao poslovnog objekta u Vilsonovom šetalištu?
-
kupujmodomace
#7735 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel ova TV još postoji? Jel kod Senada nam još uvijek rat? Jel preživio?
Ima li neko da tamo još radi? Mislim OK djeca ona neka i sve al ima li neko da ono, baš radi i prima platu?
Ima li neko da tamo još radi? Mislim OK djeca ona neka i sve al ima li neko da ono, baš radi i prima platu?
- Thorgerson
#7736 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste, kod senada je jos rat. Ne prodje nijedan CD da ne spomene kako je on objavio da je rat, pusti prigodnu snimku, ne prodje nijedan cd da malo ne digne tenzije i da kaze da se sprema jos jedan rat i tako to...
-
dezurni_ucenik
#7737 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
.
Last edited by dezurni_ucenik on 30/03/2016 03:55, edited 1 time in total.
- Ommadawn
#7738 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko neskaće nevoli Bosnu
- Radio Sarajevo
#7739 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A notarka Vesna Softić sve aminovala, i ne znajući u šta se upustila (da li greškom, ili namjerno, Bog zna).Nero Histrion wrote:Sta bi od ovoga? Razjasni li iko ista, ili je sve ostalo na ovom sto je pisalo u SB?walter_sarajevo wrote:Kako se Hadžifejzović domogao poslovnog objekta u Vilsonovom šetalištu?
Proces je još u toku, i Senada uskoro neće nigdje biti, ukoliko Vesna želi zadržati svoja milionska mjesečna primanja.
- ExNihilo
#7740 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad će intervju sa Šešeljom, Senči? 
- luckylaka
#7741 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uhljupi sa BHt i ne pokusavaju da ovako nesto po ude gledaocima.Svaka cast Senadu i ekipi
Face TV Sarajevo
5 hrs ·
Nastavljamo sa sportskim projektima! Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine između FK Željezničara i FK Slobode možete pratiti u direktnom prijenosu samo na FACE-u
Face TV Sarajevo
5 hrs ·
Nastavljamo sa sportskim projektima! Utakmica 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine između FK Željezničara i FK Slobode možete pratiti u direktnom prijenosu samo na FACE-u
- navedeni
#7742 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Slažem se! Senad bi trebao pokrenuti možda posebno sportski kanal i puštati samo sport, a Face TV da ostane muzički kanal i Senadov dnevnik, to bi bilo superluckylaka wrote:Uhljupi sa BHt i ne pokusavaju da ovako nesto po ude gledaocima.Svaka cast Senadu i ekipi![]()
Face TV Sarajevo
5 hrs ·
- luckylaka
#7743 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bio bi ujedno najeftiniji i najgledaniji kanal.Samo naci profesionalca koji dobro skida i krade strem i opleti red muzike red sporta.Nije losa ideja.navedeni wrote:Slažem se! Senad bi trebao pokrenuti možda posebno sportski kanal i puštati samo sport, a Face TV da ostane muzički kanal i Senadov dnevnik, to bi bilo superluckylaka wrote:Uhljupi sa BHt i ne pokusavaju da ovako nesto po ude gledaocima.Svaka cast Senadu i ekipi![]()
Face TV Sarajevo
5 hrs ·
- It_is_a_Leclerc
#7744 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bio je intervju sa Šešeljem. Isporučio je kralj dijaspore svojim gledaocima otprilike 22 minute njegovih brljanja (vidjeh na fb) o, pretpostavljem, islamiziranim Srbima. Bošnjaci su bili malo gnjevni i pljuvali su ekran, ali Senad je bio sretan.
- Ommadawn
#7745 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Još samo patriotska dijaspora se loži na Senada. Kukaju kako je država jadna, kako sve lopovi pokradoše, kako su obespravljeni i neplaćeni pošteni radnici - upale TV a tamo Senad i srce k'o Airbus. A sad što Senad ne plaća kiriju, ne plaća usluge, ne plaća radnike - ah jebiga, pa ima i gorih od Senada. Ima ali tu baš i nema neke razlike.
Senad pali pričom o dešavanjima tokom rata, poslijeratni nacionalizam, podijeljenosti naroda, ratnim zločinima, BH fudbalskoj reprezentaciji, učešću Bosne na Eurosongu (ma koliko god izvođači zapravo loši bili) i publika postoji. Oni su daleko i vide samo jedan mali dio koji ih zadovoljava - ostatak niti vide niti žele vidjeti.
Senad je britkog jezika, provokativan, upada sugovorniku u riječ bez dopusta da isti objasni stvar do kraja, elokventan i sve začini patriotizmom. Nigdje zapravo pravih problema.
I jebiga...
Senad pali pričom o dešavanjima tokom rata, poslijeratni nacionalizam, podijeljenosti naroda, ratnim zločinima, BH fudbalskoj reprezentaciji, učešću Bosne na Eurosongu (ma koliko god izvođači zapravo loši bili) i publika postoji. Oni su daleko i vide samo jedan mali dio koji ih zadovoljava - ostatak niti vide niti žele vidjeti.
Senad je britkog jezika, provokativan, upada sugovorniku u riječ bez dopusta da isti objasni stvar do kraja, elokventan i sve začini patriotizmom. Nigdje zapravo pravih problema.
I jebiga...
- luckylaka
#7746 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tacno.Evo bas gledam na F.B. stranici FaceTv tacno 227.484 clanova dijaspore i svi svrsavaju na Senada.Smanji dozivljaj.Neces valjda ocekivati da BHT,Bn,Rtrs i sl.pricaju o agresiji,ratnim zlocinima i BiH reprezentacijiOmmadawn wrote:Još samo patriotska dijaspora se loži na Senada. Kukaju kako je država jadna, kako sve lopovi pokradoše, kako su obespravljeni i neplaćeni pošteni radnici - upale TV a tamo Senad i srce k'o Airbus. A sad što Senad ne plaća kiriju, ne plaća usluge, ne plaća radnike - ah jebiga, pa ima i gorih od Senada. Ima ali tu baš i nema neke razlike.
I jebiga...
-
Festival
#7747 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako li bi dijaspora reagovala da zna da Senad i Face tv Bosmalu duguju skoro milijon maraka ?
- karanana
#7748 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
skupili bi lovu.
-
Festival
- Ommadawn
#7750 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa i bi. Jer Senad bi zašao po bosanskim klubovima širom dijaspore i elokventno (kakvim ga Bog dade) objasnio slobodu medija i kako se ista u Bosni pokušava ugušiti i da je njegova Face TV najveća žrtva, da su mu smjestili i - eto love dok si rek'o keks. O drugim istinama on će se vješto potruditi da ih sakrije a sve i da neko dođe i počne mu gurati pod nos neplaćene dadžbine, radnike, usluge, kirije - masa će ga pokriti i ušutjeti i biće sretan ako se izvuče odatle SAMO SLOMLJENOG NOSA.karanana wrote:skupili bi lovu.