Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni nije jasno, ali zaista mi nikako nije jasno, kako ste mogli dozvoliti da Petrovic, dokazani lopov, prodje, kao stari-novi ministar prostornog uredjenja???????
Pa naspram drugih stranki slicnih rezultata na entitetskom nivou i jedno gostovanje u udarnom terminu se ne moze nazvati blokadom.
Bilo je poprilicno jasno da je to bila jedna vrsta nagrade zbog toga sto NS nije iskoristila priliku za napad na SDP nego isti podrzala. Kako god, koja stranka koja ima isti broj zastupnika je dobila vise prostora?
Last edited by madner on 21/06/2012 15:40, edited 1 time in total.
G.Kojovicu, moram Vas jos nesto pitati /zbog mojih razmisljanja, da ne grijesim dusu/. Da li su g. Z. i g. R. dvojac koji sjedi tri reda ispred Vas na SKS motivirani dobrobiti naroda i gradjana ovoga Kantona ili svojom licnom. Sta vi iskreno mislite o takvim ljudima?
Ja zaista ne znam cime su oni motivirani.
Kao sto ne znam ni za neke druge zastupnike.
Njihov metod odlucivanja kako ce glasati je za mene potpuna misterija.
Hvala lijepo na odgovoru. Ipak sam u pravu u svojim razmisljanjima, Obzirom da ne mogu dobiti nista drugo osim novaca, onda su oni na licitaciji "ko da vise, imas moj glas". LP
Innovation wrote:Hvala lijepo na odgovoru. Ipak sam u pravu u svojim razmisljanjima, Obzirom da ne mogu dobiti nista drugo osim novaca, onda su oni na licitaciji "ko da vise, imas moj glas". LP
ja samo razmisljam kako bi to izgledalo da pored pedje i danisa sjede jos dvoje-troje zastupnika iz ns...
Innovation wrote:Hvala lijepo na odgovoru. Ipak sam u pravu u svojim razmisljanjima, Obzirom da ne mogu dobiti nista drugo osim novaca, onda su oni na licitaciji "ko da vise, imas moj glas". LP
ja samo razmisljam kako bi to izgledalo da pored pedje i danisa sjede jos dvoje-troje zastupnika iz ns...
Ja sam uvjeren da bi to bila nocna mora za bilo koji od polariteta koji bi zeljeli napraviti vecinu.
Ja sam uvjeren da bi to bila nocna mora za bilo koji od polariteta koji bi zeljeli napraviti vecinu.
meni nije jasno, ali zaista mi nikako nije jasno, kako ste mogli dozvoliti da Petrovic, dokazani lopov, prodje, kao stari-novi ministar prostornog uredjenja???????
joj, covjece. fino ti je pedja objasnio u jedno petnaest postova prije. i u pogledu pojedinacnog ocitovanja o svakom kandidatu za ministra i u pogledu tog bas onako hinjskog prebacivanja da je pedja "dozvoljavao ili ne.
Jos jednom: petrovica je doveo sdp, a ne nasa stranka
ja bi samo ovo htjela da napišem da ste vi meni iz NS skroz bez veze pa malo bi vako malo nako ,malo bi poštovali zakon malo ne ,malo se ne slažete sa izbacivanjem sda malo glasate za isti .
i sa tim stavovima bez jasnog cilja mislite da će te privući šire narodne mase ,možda al........
bez ljutnje molim
Gospodine Pedja Kojovicu, molila bih vas da mi odgovorite kao covjek, a ne kao politicar koji kaze da "mrzi"SDA, vase misljenje o danasnjoj izjavi SDP u Avazu vezano za poredjenje g.Tihica i /najveceg krvnika na Balkanu/ Milosevica.
žuta wrote:ja bi samo ovo htjela da napišem da ste vi meni iz NS skroz bez veze pa malo bi vako malo nako ,malo bi poštovali zakon malo ne ,malo se ne slažete sa izbacivanjem sda malo glasate za isti .
i sa tim stavovima bez jasnog cilja mislite da će te privući šire narodne mase ,možda al........
bez ljutnje molim
Zar to nije način na koji SDP i ostali kupuju široke narodne mase, koje su zapravo provalile i prozrele sve te planove, već decenijama?
Bez ljutnje molim
Kao sto sam rekao u jednoj izjavi nedavno, mislim da je nacin na koji se dojucerasnji koalicioni partneri medjusobno obracunavaju degutantan. Mi se zalazemo za promjenu kulture politickih i generalno javnih debata. Ja se, koliko mogu, trudim da se tako ponasam.