E ovo ne mogu shvatiti kod nas. Ako se ispostavi da je corak, jel to selektor (Susic/Stimac) duzan ga drzati u ekipi? Jel se to on odigravanjem utakmice za reprezentaciju upisuje na platni spisak Saveza pa sve dok je aktivan nogometas da ce primati platu? Neki stvarno mjesaju pojam klub i reprezentacija....Oko ovog Hrgote se digla prašina kao da je zabio 23 a ne 3 gola. Slično je bilo i sa onim malim iz Schalkea koji je ono zabio u Ligi prvaka čini mi se isto tako momak iz BiH, Hrvat odmah svi počeli sliniti za njim HR mediji ga ukivali u zvijezde HNS odmah poletio da sve riješi kako se slučajno ne bi desilo da se neko iz našeg Saveza sjeti da je mali iz BiH a mali jedva dočekao da zaigra za lijepu svoju domovinu i šta bi - ćorak. Koliko ja znam lika nigdje više ni na mapi nema
Ja bih radje da nasi pozovu 20 igraca za koje se kasnije ispostavi da je 18 bilo coraka (i naravno vice ih se ne zove) a da dvojica budu u rangu standardnih reprezentativaca. Eto o tome se radi, a ne o tome jel se Savez zayebao sto je nekog pozvao u reprezentaciju a on nakon godinu-dvije propao ko zeton... Problem bi bio da ga Savez i dalje zove.