Sljedeca stanica, stadion AFH! Subota, 15.05. u 17:00 (17:30)!
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ma iznenadilo me je da nas nije iznenadioperke wrote:ultima_palabra wrote:Dajte da napunimo Dolinu opet, ovo je vrlo važna tekma.
Može li ovako: Šehić - Šimić, Mešić, Bogićević, Radovanović - Ćulum, Svraka - Stanić, Bekrić, Višća - Popović...mada Amar uvijek spremi neko iznenađenje
dobro si ga ub'o
Drugo poluvrijeme je bilo bas onako "prijateljsko" bez da se umara i jedna ekipa. Olimpik nije imao nekog razloga da ganja nesto bolje a nasi su imali dovoljan rezultat iz prvog poluvremena za miran nastavak i nisu imali potrebe za nekim forsiranjem tako da su i jedni i drugi samo cekali kraj utakmice.ultima_palabra wrote:U drugom poluvremenu su mi se igrali sa živcima pravoOd 55.minute su prestali igrati totalno, još Amar izvadi Višću koji je najbolji bio
![]()
U onom Olimpiku ima zanimljivih igrača, pojedinačno kad gledaš možda su i jači od Želje, ali igraju onako svako za sebe![]()
Onaj drugi gol smo prepisali od Seville
Ma sve sam ja to imao u glavi, ali mogli su malo bolje kontrolisati utakmicu, a ne svaki drugi pas pogrešan...Plavih_11 wrote:Drugo poluvrijeme je bilo bas onako "prijateljsko" bez da se umara i jedna ekipa. Olimpik nije imao nekog razloga da ganja nesto bolje a nasi su imali dovoljan rezultat iz prvog poluvremena za miran nastavak i nisu imali potrebe za nekim forsiranjem tako da su i jedni i drugi samo cekali kraj utakmice.ultima_palabra wrote:U drugom poluvremenu su mi se igrali sa živcima pravoOd 55.minute su prestali igrati totalno, još Amar izvadi Višću koji je najbolji bio
![]()
U onom Olimpiku ima zanimljivih igrača, pojedinačno kad gledaš možda su i jači od Želje, ali igraju onako svako za sebe![]()
Onaj drugi gol smo prepisali od Seville
Sjeti se sta sam ti rekao neki dan ..
Satnica, prema informacija iz Kluba, je 17:30, a dan - petak!Kad nam je onemoguceno da idemo na derbi , kad vec necemo moci pruziti podrsku nasim igracima za vrijeme utakmice, Manijaci su odlucili da idemo grupno svi na zadnji trening pred derbi...Dan i satnica se jos nezna a o tome ce te biti svi blagovremeno obavjesteni..
Da manijaci idu na trening prosirite po naseljima, po skolama, po fakultetima znaci svaki covjek je bitan , svaki pojedinac, dajte da se napuni jug koliko toliko nemojte stajati sa strane negdje stanite svi na jug svi u sektor C, da im pjesmom i porukama kazemo sta ocekujemo i sta nam predstavlja taj derbi...
SVI NA TRENING
Nijaz sredio da se ne sastanemo.burek_in_space wrote:Kako ce igrati Zheljo i Partizan, kada postoji shansa da se sretnu u 2. kolu kvalifikacija za ligu shampiona?!
Ne za'ebavajelSaik wrote:
Nijaz sredio da se ne sastanemo.![]()
Code: Select all
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=2438sam si rekao, postoji sansa... sto ne znaci da ce i igratiburek_in_space wrote:Ne za'ebavajelSaik wrote:
fino pitam. Nije mi bash najjasniji ovaj potez uprave i jednog i drugog kluba?!
Naravno da ne znachi da ce igrati, ali kontam neshto, valjda je cilj shto manje aduta razotkriti protivniku pred moguce kvalifikacijske duele. Te utakmice bi se igrale vec za 2 mjeseca, ako do njih dodje.perke wrote:
sam si rekao, postoji sansa... sto ne znaci da ce i igrati
osim toga ovo je prijateljska tako da ne kontam sta ti nije jasno
Fakat,pa i Reprezentacije igraju prijateljske,pa kasnije zajedno budu u grupi,znači moguće je,ali ne i sigurno...perke wrote:sam si rekao, postoji sansa... sto ne znaci da ce i igratiburek_in_space wrote:Ne za'ebavajelSaik wrote:
fino pitam. Nije mi bash najjasniji ovaj potez uprave i jednog i drugog kluba?!
burek_in_space wrote:Naravno da ne znachi da ce igrati, ali kontam neshto, valjda je cilj shto manje aduta razotkriti protivniku pred moguce kvalifikacijske duele. Te utakmice bi se igrale vec za 2 mjeseca, ako do njih dodje.perke wrote:
sam si rekao, postoji sansa... sto ne znaci da ce i igrati
zeljonista wrote:http://www.youtube.com/watch?v=FNVdtX3AU
barem ne razvaljujemo po drugim gradovima i time brukamo ime grada Sarajeva.Bijeli_sa wrote:zeljonista wrote:http://www.youtube.com/watch?v=FNVdtX3AU
pljuvanje imena svog grada, mogu samo manijaci, navijaci kluba kojih na domacim tekmama ima 10.000 a na gostujucim 100...steta sto jos ne shvatate, da ovakvim pjesmama, brukate samo sebe i nikog vise, NAVIJACI NAJBOLJI U BIH...
sniPod wrote:barem ne razvaljujemo po drugim gradovima i time brukamo ime grada Sarajeva.Bijeli_sa wrote:zeljonista wrote:http://www.youtube.com/watch?v=FNVdtX3AU
pljuvanje imena svog grada, mogu samo manijaci, navijaci kluba kojih na domacim tekmama ima 10.000 a na gostujucim 100...steta sto jos ne shvatate, da ovakvim pjesmama, brukate samo sebe i nikog vise, NAVIJACI NAJBOLJI U BIH...