Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
snaga_znanja

#7726 Re: FK Sarajevo

Post by snaga_znanja »

Nuclear Winter wrote: O tito dragi znači i isus je fašista :lol:
Ti me podsjećaš na jednog intelektualca koji je u aprilu 1992 lupio i ostao živ:"domovina se brani i perom",samo me interesuje kako bi se odbranio od VBR-a?? Da li bi rekao četnicima ili ustašama no-no to nevalja ili bi odgovorio ISTOM mjerom??
A ti me podsjecas na jednog koji je sad u Hagu.

Ti otpor Bosnjaka i iskrenih patriota svih vijera, nacija i konfesija u periodu 92-95 nazivas odgovorom iste mjere. Ono nije bio odgovor iste mjere. Jer bi onda i taj otpor bio fasisticke naravi.

Tako da ne mijenjas teze.

Odgovor na one provokacije sa tribina je trebao izgledati tako sto su igraci trebali dati 300% da pobijede i da onda fasisti odu popisani kuci. A ovako si se vratio sa porazom i jos si ispao mali fasista pred kamerama. Jer da ima razuma u ovom savezu onaj bi stadion bio suspendovan jedno 10 utakmica, a doticni igrac isto tako. Al posto nema onda je fasizam ocigledno stav vladajucih...

A Bosnjo ko Bosnjo. On ce i peder postat samo da nekom napakosti i jos ce se poslije hvaliti kako ga je suknuo.
BSn

#7727 Re: FK Sarajevo

Post by BSn »

Pardon sto upadam, ali vidim da se glodjete oko nebitne stvari,

Srpski pravoslavni simbol su skupljena tri prsta.
Tri razdvojena prsta su dosla ovdje u 2. ratu, a koristile su ih ustaske postrojbe jednako kao i srpske (handzar ne). Poslije ovi prvi to izbacuju, dok Srb kroz neznanje nastavljaju to da koriste kao srpsko-pravoslavni simbol (sto nije).

Dakle, na fasizam je odgovorio fasizmom.

Nema od ovoga nista. U drzavi u kojoj legalno postoji Cetnicki Ravnogorski Pokret, neko ce svastiku da kaznjava. Ko, fasistoidna policija iz Listice, ili listicki namjesnici u Savezu?!
luckylaka

#7728 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

Nuclear Winter wrote:
luckylaka wrote:Zaista mi nije jasno sta se to dogadja bar ovdje na forumu sa bordo navijacima(ipak znam da je to samo jedan djelic navijaca)Da li su u pitanju forumska prepucavanja ili navijacke provokacije .Ne mogu shvatiti navijace koji tako zdusno podrzavaju Baneta zbog tri prsta,koji podrzavaju onaj,,ciganski,,govor Blekica na A.F.,koji podrzavaju one pjesme o familiji Osim..I opet kazem ja.Ja koji pratim fudbal sigurno duze nego sto vecina ovih navijaca ima i godina.Jel i mi to trebamo nekog sutra podrzati kad na A.F. kad neki blento iz Istocnog ili Bl pokaze tri prsta ,vrijedza pokojnog Vedrana.Shvatite mi nismo oni.Mi treba da smo primjer i da osudimo ponasanje i Baneta i Blekica i grupe H.Z. a ne da se ponosimo sto smo neciju majku ni krivu ni duznu nazvali kurvom ili da uzdizemo fudbalera koji je juce dosao u Sa 9i naravno nije nikakva zvijezda kako ga pojedinci uzdizu)I ugled kluba i navijaca dizanjem tri prsta.Ma daj.Nismo djeca,osim onih sto stvarno jesu.

Drug bez ikakve uvrede,ja sam po tvom post-u stekao dojam da ti nemaš više od 20g.KO ba "podržava" baneta zbog tri prsta??? Ja sam samo rekao da SHVATAM njegovu reakciju na PROVOKACIJE od strane bijednih lištičana,i nemoj porediti to što bi neko PRVI počeo sa dizanjem tri prsta i provociranjem,i REAKCIJU na provokacije.Ja ću prvi j.bat sve živo prvom PAPKU koji počne provocirati sa tri prsta,ali da osuđujem arsenijevića koji je najgoroj nacističkoj bagri u univezumu pokazao tri prsta-ne kontam što bi rekao đuro iz skeča nadrealista sa bagerom(ne kruško)Ne podržavam pjesmu o familiji osim samo zbog GOSPODINA Ivice,ali apsolutno podržavam sve ostalo jer je vrijeme da se papanima sa uskotračne pruge višegrad-dolina mumijevih uzvrati ISTOM mjerom.A ja brate moj pratim Sarajevo od derbija 1982 2-1 za nas
Hajde ti prvo na umivanje pa onda citaj postove.Ili ne vidis ili ne shvatas .Ili se vrati nazad pa ces vidjeti koliko njih se ponosi Banetovim postupkom,Pjesmom o fam.Osim i Blekicevim govorom.Naravno manjina ali ipak podrzavaju.A to za godine daj boze da mi je 20.P.S.Mi nismo ko oni(bar ja)i svako podizanje tri prsta za mene je vracanje u 92 i svako vrijedzanje I.Osima je idiotizam i kretenluk.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7729 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Dizanje tri prsta od strane Srba nije fasisticki potkovano.
Vidio sam neke teze gdje su i pripadnici katolicke vjeroispovjesti dizali ,nekada,tri prsta.
Gest je ,onako na prvi pogled vizuelno identican,ali pozadina ova dva gesta NIJE IZ ISTIH POBUDA.

Tri prsta koja dizu Srbi je povezano sa tim sto se oni krste sa skupljena tri prsta (katolici sa cetri) i sa tim sto je to u njihovom religijskom tumacenju povezano sa Ocem-Sinom-i Duhom svetim.(broj 3 isto tako)

To apsolutno nema veze sa bilo kakvim nacizmom,pa ni sa sovinizmom u izvornom obliku tog pozdrava.
Druga stvar je to sto se u agresiji na BiH jedinice koje su ucestvovali u svemu tome ispotencirale ta tri prsta kao neki njihov pozdrav,tj na taj nacin su pokusali naglasiti svoju pripadnost srpstvu.
snaga_znanja

#7730 Re: FK Sarajevo

Post by snaga_znanja »

-LIBERO- wrote:Dizanje tri prsta od strane Srba nije fasisticki potkovano.
Vidio sam neke teze gdje su i pripadnici katolicke vjeroispovjesti dizali ,nekada,tri prsta.
Gest je ,onako na prvi pogled vizuelno identican,ali pozadina ova dva gesta NIJE IZ ISTIH POBUDA.

Tri prsta koja dizu Srbi je povezano sa tim sto se oni krste sa skupljena tri prsta (katolici sa cetri) i sa tim sto je to u njihovom religijskom tumacenju povezano sa Ocem-Sinom-i Duhom svetim.(broj 3 isto tako)

To apsolutno nema veze sa bilo kakvim nacizmom,pa ni sa sovinizmom u izvornom obliku tog pozdrava.
Druga stvar je to sto se u agresiji na BiH jedinice koje su ucestvovali u svemu tome ispotencirale ta tri prsta kao neki njihov pozdrav,tj na taj nacin su pokusali naglasiti svoju pripadnost srpstvu.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Pozdrav_sa_tri_prsta

Po izjavama srpske političke partije SPO, pozdrav je bilo populariziran od strane Vuka Draškovića za vrijeme uličnih demonstracija u martu, 1991.godine u Beogradu, gdje su tri prsta predstavljala zahtjeve koje je SPO tražila od vlade da se ispune. Ali postoje i druga tumačenja ovog pozdrava koji koriste i neki politički protivnici SPO. Srđan Srećković, potpredsjednik SPO-a, rekao je u intervju za Kurir da to također može da simboliše "jedan prst za Svetog Savu, drugi prst za Njegoša, i treći prst za Karađorđa."

Vuk Drašković inače veliki humanitarac i odlikovani član humanitarne organizacije Srpski Ravnogorski pokret!

I btw. Srali ste po stotine stranica na forumima kad je Marija Šerifović "zahvalila" sa tri prsta...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7731 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Draskovic preuvelicava svoj znacaj,tri prsta su se dizala i to masovno i prije '91.

Dizanje tri prsta uz parolu Srbija,naprijed Srbija i slicno...tj taj neki afirmacioni njihov gest "patriotizma" ili patriotizma (neka sami odluce o tome) meni ne smeta uopste,a nebi trebalo smetati i drugima.
A ovo sto su radili,pojedinci i vojne formacije ,sa potenciranjem tri prsta kao vid svoje povezanosti sa srpstvom,e to se docekuje na drugi nacin i drugom reakcijom.

Postoje razlike u upotrebi pojedinih simbola,pozdrava i slicno.
Nuclear Winter

#7732 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

luckylaka wrote:
Nuclear Winter wrote:
luckylaka wrote:Zaista mi nije jasno sta se to dogadja bar ovdje na forumu sa bordo navijacima(ipak znam da je to samo jedan djelic navijaca)Da li su u pitanju forumska prepucavanja ili navijacke provokacije .Ne mogu shvatiti navijace koji tako zdusno podrzavaju Baneta zbog tri prsta,koji podrzavaju onaj,,ciganski,,govor Blekica na A.F.,koji podrzavaju one pjesme o familiji Osim..I opet kazem ja.Ja koji pratim fudbal sigurno duze nego sto vecina ovih navijaca ima i godina.Jel i mi to trebamo nekog sutra podrzati kad na A.F. kad neki blento iz Istocnog ili Bl pokaze tri prsta ,vrijedza pokojnog Vedrana.Shvatite mi nismo oni.Mi treba da smo primjer i da osudimo ponasanje i Baneta i Blekica i grupe H.Z. a ne da se ponosimo sto smo neciju majku ni krivu ni duznu nazvali kurvom ili da uzdizemo fudbalera koji je juce dosao u Sa 9i naravno nije nikakva zvijezda kako ga pojedinci uzdizu)I ugled kluba i navijaca dizanjem tri prsta.Ma daj.Nismo djeca,osim onih sto stvarno jesu.

Drug bez ikakve uvrede,ja sam po tvom post-u stekao dojam da ti nemaš više od 20g.KO ba "podržava" baneta zbog tri prsta??? Ja sam samo rekao da SHVATAM njegovu reakciju na PROVOKACIJE od strane bijednih lištičana,i nemoj porediti to što bi neko PRVI počeo sa dizanjem tri prsta i provociranjem,i REAKCIJU na provokacije.Ja ću prvi j.bat sve živo prvom PAPKU koji počne provocirati sa tri prsta,ali da osuđujem arsenijevića koji je najgoroj nacističkoj bagri u univezumu pokazao tri prsta-ne kontam što bi rekao đuro iz skeča nadrealista sa bagerom(ne kruško)Ne podržavam pjesmu o familiji osim samo zbog GOSPODINA Ivice,ali apsolutno podržavam sve ostalo jer je vrijeme da se papanima sa uskotračne pruge višegrad-dolina mumijevih uzvrati ISTOM mjerom.A ja brate moj pratim Sarajevo od derbija 1982 2-1 za nas
Hajde ti prvo na umivanje pa onda citaj postove.Ili ne vidis ili ne shvatas .Ili se vrati nazad pa ces vidjeti koliko njih se ponosi Banetovim postupkom,Pjesmom o fam.Osim i Blekicevim govorom.Naravno manjina ali ipak podrzavaju.A to za godine daj boze da mi je 20.P.S.Mi nismo ko oni(bar ja)i svako podizanje tri prsta za mene je vracanje u 92 i svako vrijedzanje I.Osima je idiotizam i kretenluk.
Ja sam se jutros umio pitanje je da li si i ti.Dosta o higijeni,ponovo ne shvatam tu vašu HISTERIJU sa tri prsta.Nigdje ja ne vidjeh hiljade pitara kako sa banetom dižu tri prsta,niti tu podršku o kojoj ti ovdje baljezgaš??.I meni su četnici ubili i oca i dosta članova familije pa ne vidim to dizanje tri prsta u LIŠTICI tako dramatičnim,ili ja fakat ne kontam.Kako ti može dizanje tri prsta od strane srbina u sred nacističke lištice biti vraćanje u 1992???????? Pa nije NAMA pokazivao,a za ujkane me zaboli
Nuclear Winter

#7733 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

snaga_znanja wrote:
Ti me podsjećaš na jednog intelektualca koji je u aprilu 1992 lupio i ostao živ:"domovina se brani i perom",samo me interesuje kako bi se odbranio od VBR-a?? Da li bi rekao četnicima ili ustašama no-no to nevalja ili bi odgovorio ISTOM mjerom??

Ti otpor Bosnjaka i iskrenih patriota svih vijera, nacija i konfesija u periodu 92-95 nazivas odgovorom iste mjere. Ono nije bio odgovor iste mjere. Jer bi onda i taj otpor bio fasisticke naravi.Tako da ne mijenjas teze.

Odgovor na one provokacije sa tribina je trebao izgledati tako sto su igraci trebali dati 300% da pobijede i da onda fasisti odu popisani kuci. A ovako si se vratio sa porazom i jos si ispao mali fasista pred kamerama. Jer da ima razuma u ovom savezu onaj bi stadion bio suspendovan jedno 10 utakmica, a doticni igrac isto tako. Al posto nema onda je fasizam ocigledno stav vladajucih...

A Bosnjo ko Bosnjo. On ce i peder postat samo da nekom napakosti i jos ce se poslije hvaliti kako ga je suknuo.
Ti fino kući pa svom tati reci da te podsjeća na karadžića,čobane jedan
north

#7734 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Onog trenutka kad na Koševu ili u drugim normalnim sredinama (Tuzla, Zenica....) digne tri prsta, shvatiću kao ozbiljan problem, čovjek je bio isprovociran od strane poskoka i drugih zmija iz kamenjara, šta je trebao, što neko reče, pasti na seždu???? Pa Srbin je zaboga, nije Englez?????

Tri prsta su odvajkada bili stari pravoslavni pozdrav, nisu ga novokomponovani nacionalisti izmislili, samo su isti zloupotrijebili u svojim koljačkim pohodima po Bosni.....

Mislim da čovjek nije imao loše namjere......mada opetr ne bi bilo loše da mu se kulturno objasni, da nije pametno tako reagovati iako si isprovociran,......
mrchinho

#7735 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

spustite tenzije malo, nema potrebe za ruznim rijecima i licnim uvredama. jbt nismo 8 razred :x :x :x
snaga_znanja

#7736 Re: FK Sarajevo

Post by snaga_znanja »

Nuclear Winter wrote:
snaga_znanja wrote:

Ti otpor Bosnjaka i iskrenih patriota svih vijera, nacija i konfesija u periodu 92-95 nazivas odgovorom iste mjere. Ono nije bio odgovor iste mjere. Jer bi onda i taj otpor bio fasisticke naravi.Tako da ne mijenjas teze.

Ti fino kući pa svom tati reci da te podsjeća na karadžića,čobane jedan
Pa tako Dabic svoju odbranu zasniva na zamjenama teza i konstrukcijama.
snaga_znanja

#7737 Re: FK Sarajevo

Post by snaga_znanja »

north wrote:Onog trenutka kad na Koševu ili u drugim normalnim sredinama (Tuzla, Zenica....) digne tri prsta, shvatiću kao ozbiljan problem, čovjek je bio isprovociran od strane poskoka i drugih zmija iz kamenjara, šta je trebao, što neko reče, pasti na seždu???? Pa Srbin je zaboga, nije Englez?????

Tri prsta su odvajkada bili stari pravoslavni pozdrav, nisu ga novokomponovani nacionalisti izmislili, samo su isti zloupotrijebili u svojim koljačkim pohodima po Bosni.....

Mislim da čovjek nije imao loše namjere......mada opetr ne bi bilo loše da mu se kulturno objasni, da nije pametno tako reagovati iako si isprovociran,......
Znaci ti si za kontrolisano koristenje fasizma. To te dakle cini umjerenim fasistom. Svaka cast. Mora da su kod tebe u kuci ponosni na tvoju toleranciju!
Nuclear Winter

#7738 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

snaga_znanja wrote:
north wrote:Onog trenutka kad na Koševu ili u drugim normalnim sredinama (Tuzla, Zenica....) digne tri prsta, shvatiću kao ozbiljan problem, čovjek je bio isprovociran od strane poskoka i drugih zmija iz kamenjara, šta je trebao, što neko reče, pasti na seždu???? Pa Srbin je zaboga, nije Englez?????

Znaci ti si za kontrolisano koristenje fasizma. To te dakle cini umjerenim fasistom. Svaka cast. Mora da su kod tebe u kuci ponosni na tvoju toleranciju!

Ma ko si ti da ovako nazivaš ljude fašistima?????
Baltazar_khan

#7739 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

@antidepresiv blekić mi nije idol takve me stvari ne interesuju ali ti si smor neviđeni svaki ti je post na ovoj temi o blekiću. mi imamo svojih problema a ti nam samo blekića potenciraš, vozdra ba ;-)

a vi ostali... pa jel dosta više sa banetom uradio je to što je uradio nije mu trebalo to ali pretjerali ste malo pravite ga većim četnikom od radovana lično :roll: mislite da nikad nisu dizali 3 prsta srbi koji su do sad nosili bordo dres? šaraba, vule, mačkić, maksimović, miloš babić, darko raca, nenad zečević i još mnogi... Vidim da slabo ko od vas spominje skidanje majica našim sa likom vedrana puljica.... uhvatili se baneta a vamo igramo tamo još jednu utakmicu sa potomcima generala NDH, i valja ih još jednom slušat kako vrijeđaju našeg ubijenog brata...

sabura malo evo vize su nam ukinuli, eto nam prilike za neko veće hordanje po evropi 8-)
snaga_znanja

#7740 Re: FK Sarajevo

Post by snaga_znanja »

Nuclear Winter wrote:
snaga_znanja wrote:

Ma ko si ti da ovako nazivaš ljude fašistima?????
Fasizam i nacizam nisu samo pokreti koji su ugaseni drugim svijetskim ratom. To su ideologije cije djelove mnogi od njih svjesni ili nesvjesno propagiraju na ovom foumu.

A o fasistickoj pozadini tri prsta apsolutno ne treba pricati mnogo. Posto mnogi ovdje pravdaju fasisticke pozdrave ne ostaje mi nista drugo nego da etiketiram!
karanana

#7741 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

zasto bosnjacki fudbaleri nisu pali na sedzdu na pecari. mislim da bi to bas bilo cool jucer.
snaga_znanja

#7742 Re: FK Sarajevo

Post by snaga_znanja »

Baltazar_khan wrote:@antidepresiv blekić mi nije idol takve me stvari ne interesuju ali ti si smor neviđeni svaki ti je post na ovoj temi o blekiću. mi imamo svojih problema a ti nam samo blekića potenciraš, vozdra ba ;-)

a vi ostali... pa jel dosta više sa banetom uradio je to što je uradio nije mu trebalo to ali pretjerali ste malo pravite ga većim četnikom od radovana lično :roll: mislite da nikad nisu dizali 3 prsta srbi koji su do sad nosili bordo dres? šaraba, vule, mačkić, maksimović, miloš babić, darko raca, nenad zečević i još mnogi... Vidim da slabo ko od vas spominje skidanje majica našim sa likom vedrana puljica.... uhvatili se baneta a vamo igramo tamo još jednu utakmicu sa potomcima generala NDH, i valja ih još jednom slušat kako vrijeđaju našeg ubijenog brata...

sabura malo evo vize su nam ukinuli, eto nam prilike za neko veće hordanje po evropi 8-)

Davno smo utvrdili da su listicani zaostali u evoluciji negdje na nivou majmuna. Tako da rasprava o njima nece nista promjeniti.

A rasprava o tome da li je uredu fasistickom uvredom, uvrijediti drugog fasistu vrijedna je rasprava.

A o vizama. Jebo vize ko da neko ima para za kartu :lol:
Baltazar_khan

#7743 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Ma našlo bi se načina za što manje potrošit para za gostovanje, snalažljivi smo mi namazani smo :oops:

Nego... jel ko čuo sinoć na prenosu kad Avdić reče pomoćnom sudiji kad je ovaj ofsajd dosudio... "ma daaaj nemoj zajebavat" :lol:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#7744 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

mrchinho wrote:spustite tenzije malo, nema potrebe za ruznim rijecima i licnim uvredama. jbt nismo 8 razred :x :x :x
E na šta ste spali da vas štrumf smiruje :P :lol:
Nuclear Winter

#7745 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

snaga_znanja wrote:
Baltazar_khan wrote:@antidepresiv blekić mi nije idol takve me stvari ne interesuju ali ti si smor neviđeni svaki ti je post na ovoj temi o blekiću. mi imamo svojih problema a ti nam samo blekića potenciraš, vozdra ba ;-)

Davno smo utvrdili da su listicani zaostali u evoluciji negdje na nivou majmuna. Tako da rasprava o njima nece nista promjeniti.

A rasprava o tome da li je uredu fasistickom uvredom, uvrijediti drugog fasistu vrijedna je rasprava. A o vizama. Jebo vize ko da neko ima para za kartu :lol:
Ali NIJE rasprava kada ti nekoga NEargumentovano nazivaš karadžićem i fašistom.Kontam ja tebe što ti hoćeš da kažeš ali ona tri prsta nisu ni blizu fašizma majmuna iz lištice.
mrchinho

#7746 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

1946 wrote:
mrchinho wrote:spustite tenzije malo, nema potrebe za ruznim rijecima i licnim uvredama. jbt nismo 8 razred :x :x :x
E na šta ste spali da vas štrumf smiruje :P :lol:
ma zao mi da ih banuje (opet o banetu ) :lol: :lol: :lol:
Baltazar_khan

#7747 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Image

Image
snaga_znanja

#7748 Re: FK Sarajevo

Post by snaga_znanja »

Nisam ja nikog nazivao Karadjicem. Samo sa poredio :D
mrchinho

#7749 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

jel ovo baljak gore?
luckylaka

#7750 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

Drug bez ikakve uvrede,ja sam po tvom post-u stekao dojam da ti nemaš više od 20g.KO ba "podržava" baneta zbog tri prsta??? Ja sam samo rekao da SHVATAM njegovu reakciju na PROVOKACIJE od strane bijednih lištičana,i nemoj porediti to što bi neko PRVI počeo sa dizanjem tri prsta i provociranjem,i REAKCIJU na provokacije.Ja ću prvi j.bat sve živo prvom PAPKU koji počne provocirati sa tri prsta,ali da osuđujem arsenijevića koji je najgoroj nacističkoj bagri u univezumu pokazao tri prsta-ne kontam što bi rekao đuro iz skeča nadrealista sa bagerom(ne kruško)Ne podržavam pjesmu o familiji osim samo zbog GOSPODINA Ivice,ali apsolutno podržavam sve ostalo jer je vrijeme da se papanima sa uskotračne pruge višegrad-dolina mumijevih uzvrati ISTOM mjerom.A ja brate moj pratim Sarajevo od derbija 1982 2-1 za nas[/quote]
Hajde ti prvo na umivanje pa onda citaj postove.Ili ne vidis ili ne shvatas .Ili se vrati nazad pa ces vidjeti koliko njih se ponosi Banetovim postupkom,Pjesmom o fam.Osim i Blekicevim govorom.Naravno manjina ali ipak podrzavaju.A to za godine daj boze da mi je 20.P.S.Mi nismo ko oni(bar ja)i svako podizanje tri prsta za mene je vracanje u 92 i svako vrijedzanje I.Osima je idiotizam i kretenluk.[/quote]

Ja sam se jutros umio pitanje je da li si i ti.Dosta o higijeni,ponovo ne shvatam tu vašu HISTERIJU sa tri prsta.Nigdje ja ne vidjeh hiljade pitara kako sa banetom dižu tri prsta,niti tu podršku o kojoj ti ovdje baljezgaš??.I meni su četnici ubili i oca i dosta članova familije pa ne vidim to dizanje tri prsta u LIŠTICI tako dramatičnim,ili ja fakat ne kontam.Kako ti može dizanje tri prsta od strane srbina u sred nacističke lištice biti vraćanje u 1992???????? Pa nije NAMA pokazivao,a za ujkane me zaboli[/quote]
Ma jeste sve si u pravo.Ok.Ja zaluto na temu.Izvini nisam se umio.
Locked