Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
missko wrote:Ali ko zna sta bi bilo sljedece kada bi se otresao Lamparda Drogbe i Terija i doveo pojacanja po svom ukusu.
dok se vodio to politikom čelzi i nije imao rezultate
stariđ nije bolji od dorgbe, mata ne može biti glavni plejmejker umjesto lamparda koji je to deceniju, david luiz ne može biti komadant odbrane kad je tu teri
možda nekad ali još ne...
lampard je los bio kod AVBa, cak se pricalo da ce ici, al eto dodje RDM na vrijeme, covjek koji je dovoeden kao privremeno rjesenje osvoji fa cup i ligu sampiona, dok Wenger nije 7 godina vidio titule
Yakubu želi iz Blackburna, možda ga ko od ovih (novopečenih) premijerligaša i nafata, mada sumnjam da on može ponuditi nešto spešl, nakupio je i on godina. Za nekog drugog napadača koji će ulaziti sa klupe i može proći, ali da bude u startnih 11, teško..
Ima top u nozi, haos je snazan(tama za engleske lige), prodoran, ali do jaja sebican, sto mi je najmrza stvar kod igraca!
Pa on je svojim debilucima izbacio Porto protiv Citya ove godine u Evropa ligi. Frajer jedno 5-6 puta ima situaciju kada moze extra uposliti saigraca medjutim odlucuje se u 99% situacija za svoj opce poznati sut. Ne kazem da mu nije strasan, ali brate nerijetko zavrsi negdje 3-4 metra od gola.
2407 wrote:Sebicam mozda jeste ali opet uspije da napravi 20-30 asistencija po sezoni, sta bi bilo tek da nije sebican
Ma dobro, ja govorim na osnovu utakmice koje sam gledo, a iskreno to nije bilo puno. U tim utakmicama mi se kao haos sebican lik ucinio, a po statistici ipak vidim da asistira i to mnogo.
2407 wrote:Sebicam mozda jeste ali opet uspije da napravi 20-30 asistencija po sezoni, sta bi bilo tek da nije sebican
95 posto asistencija su mu iz kornera ili slobodnjaka pa se lopta koju odbrani golman odbije do suigraca, frajer jeste sebiccan i nema pregled igre bas ono na nivou.
todd_smith wrote:najdraze mi kada se neki igrac proslavi u manjem klubu, svi ga hvale, cim predje u veci klub odmah ma los, ne zna on
Zavisi.. ako pređe u "naš" veliki klub, onda je zmaj , ako pređe kod konkurencije, onda je bezze pogotovo ako je i "naš" veliki klub bio spominjan kao moguća destinacija. Onda idu "he's shit anyway", "we've never really wanted him"...