e jarane svaka ti cast,nek ima i barsa normalne navijace...ovo se cijeni..zivio fudbalLSD wrote:Real zasluženo prvak, nema se tu šta puno pricati....bez obzira na arogantnog Mourinha i Ronalda, oni su bili najkonstantniji, najviše zabijali u La Ligi, obarali rekorde, pobjeđivali kad je najpotrebnije i još mlatnuli Barcu na Campu... ukratko najbolji ove godine u Španiji.
Cestitke
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#7726 Re: Real Madrid C.F.
- skenderija04
#7727 Re: Real Madrid C.F.
Sve cestitke navijacima Reala.
- Koolin1
#7728 Re: Real Madrid C.F.
]
ako mu odbijes sve penale, a Ronaldo nek zadrzi svoje, Messi ce opet imati vise golova kad su u pitanju sva takmicenja... to mozda tebe boli, al je tako... i mene kao simpatizera Barcelone boli to sto su nadigrani od strane Reala ali istina je istina jbg...
Pa niko ne spori to da je Real Madrid u gotovo svakom segmentu nadigrao Barcelonu i zasluzeno dosao do titule... al isto tako ti nebi trebao da sporis to da je Messi puno vise uradio za svoj klub od Ronalda, postigao vise golova kako u La Ligi tako i u svim takmicenjima, oborio rekord star 40 godina... 68 golova u jednoj sezoni koja jos nije gotovoJesil ti siguran da je Ronaldo izveo vise penala od Messia kad se sve zbroji ?
Ronaldo je prosle godine oborio rekord (picici) koji je isto bio star ko Rim, pa sta mu je to znacilo? (i ove godine moze zavrsiti ispred Messia po tome, 2 gola prednosti se mogu stici)
Sjecam se kad su navijaci Barce prije godinu - dvije pricali da je kod njih timska igra, a ne kao u Madriru, a kad se vidi statistika ove godine, raznovrsnost strijelaca i asistenata... sve postane jasno
-
Madrid
#7729 Re: Real Madrid C.F.
Pa nije Messi dao 30 golova vise od Ronalda, vec 10ak najvise...Koolin1 wrote:]
Pa niko ne spori to da je Real Madrid u gotovo svakom segmentu nadigrao Barcelonu i zasluzeno dosao do titule... al isto tako ti nebi trebao da sporis to da je Messi puno vise uradio za svoj klub od Ronalda, postigao vise golova kako u La Ligi tako i u svim takmicenjima, oborio rekord star 40 godina... 68 golova u jednoj sezoni koja jos nije gotovoJesil ti siguran da je Ronaldo izveo vise penala od Messia kad se sve zbroji ?
Ronaldo je prosle godine oborio rekord (picici) koji je isto bio star ko Rim, pa sta mu je to znacilo? (i ove godine moze zavrsiti ispred Messia po tome, 2 gola prednosti se mogu stici)
Sjecam se kad su navijaci Barce prije godinu - dvije pricali da je kod njih timska igra, a ne kao u Madriru, a kad se vidi statistika ove godine, raznovrsnost strijelaca i asistenata... sve postane jasnoako mu odbijes sve penale, a Ronaldo nek zadrzi svoje, Messi ce opet imati vise golova kad su u pitanju sva takmicenja... to mozda tebe boli, al je tako... i mene kao simpatizera Barcelone boli to sto su nadigrani od strane Reala ali istina je istina jbg...
Ali Moze to Ronaldo stici na Euru (ako se uopste bude igralo
EDIT:
A to da je Messi ove sezone uradio vise za klub od Ronalda... Pa ako gledamo guste utakmice i ne bih se slozio...
Ronaldo je prakticki Realu donijeo ovaj trofej, sjeti se partije protiv Atletico Madrida i gola protiv Barce, po meni kljucni detalji u borbi za titulu... Dao je 2 gola u polufinalu LP (golman mu je i odbranio penal, mora se reci)...
- Charuga
- Globalni moderator
#7730 Re: Real Madrid C.F.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “..”
» erik2
7 dana
» erik2
7 dana
-
GoodTaste
#7731 Re: Real Madrid C.F.
@ erik2
Dodje li ti sta (sem 100km) ?

Sad se opet nastavlja era Reala, koja je na kratko vrijeme bila prekinuta
Dodje li ti sta (sem 100km) ?
Sad se opet nastavlja era Reala, koja je na kratko vrijeme bila prekinuta
- Acheron
#7732 Re: Real Madrid C.F.
Bez obzira na Messiev rekord, ove godine Zlatnu hloptu je zasluzio Ronaldo. Kupio me sa ona dva projektila Atletiku.
Na Euru ce imati otvoren put da se jos vise iskaze.
Na Euru ce imati otvoren put da se jos vise iskaze.
- ultima_palabra
#7733 Re: Real Madrid C.F.
CR je sinoć djelovao iscrpljeno, fizički i mentalno. Ipak je zabio gol i dao sjajnu asistenciju.
Na njegovom mjestu bih uzeo 20 dana odmora prije Eura... ali poznavajući njega, on će igrati 180 minuta i ganjati rekorde.
Na njegovom mjestu bih uzeo 20 dana odmora prije Eura... ali poznavajući njega, on će igrati 180 minuta i ganjati rekorde.
-
GoodTaste
#7734 Re: Real Madrid C.F.
Meni je daleko od iscrpljujuceg izgledao, vise da je bio ljut sto nije dao vise golova 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7735 Re: Real Madrid C.F.
Ebo golove, mislim da bi on sutra potpisao da Messi dobija Zlatne kopacke, a titule Real.
Cudi me da niko iz protivnickog tabora ne komentarise Mourinhove poteze prema igracima koji su zamijenjeni? Obicno je hajka, uradio ovo, uradio ono, kad uradi nesto dobro, nema nikakvog komentara
Cudi me da niko iz protivnickog tabora ne komentarise Mourinhove poteze prema igracima koji su zamijenjeni? Obicno je hajka, uradio ovo, uradio ono, kad uradi nesto dobro, nema nikakvog komentara
-
Madrid
#7736 Re: Real Madrid C.F.
Ma ne bi me cudilo da i Ronaldo i Messi ove zadnje dvije utakmice odigraju na crti kraj protivnickog golmana, cekajuci samo lopte, sad ovisi ciji ce tim biti motivisaniji
Ipak nije u pitanju samo prvi strijelac lige, vec tko bude ove godine prvi strijelac, taj ce i imat rekord svih vremena u ligi, sto ipak nije mala stvar
Ipak nije u pitanju samo prvi strijelac lige, vec tko bude ove godine prvi strijelac, taj ce i imat rekord svih vremena u ligi, sto ipak nije mala stvar
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7737 Re: Real Madrid C.F.
Mislis da se dogodine ne moze ponoviti sve ovo i jos podebljati? Nije lose biti rekorder, al yebo to ako nema klupskih trofeja.Madrid wrote:Ma ne bi me cudilo da i Ronaldo i Messi ove zadnje dvije utakmice odigraju na crti kraj protivnickog golmana, cekajuci samo lopte, sad ovisi ciji ce tim biti motivisaniji![]()
-
Madrid
#7738 Re: Real Madrid C.F.
Ne kazem da ne moze, ali stvarno ne ocekujem...Tomahawk11 wrote:Mislis da se dogodine ne moze ponoviti sve ovo i jos podebljati? Nije lose biti rekorder, al yebo to ako nema klupskih trofeja.Madrid wrote:Ma ne bi me cudilo da i Ronaldo i Messi ove zadnje dvije utakmice odigraju na crti kraj protivnickog golmana, cekajuci samo lopte, sad ovisi ciji ce tim biti motivisaniji![]()
Messi ima 46 golova, Ronaldo 44, ako zapnu oboica u preostale 2 utakmice, lahko bi neko od njih mogao i do 50, a to ako opet obore sljedece godine, onda stvarno
Dok je i Real dao 115 golova, plus ima jos 2 utakmice, realno mogu otici preko 120 i to ce biti stvarno tesko oboriti...
- Zmijuga loma
#7739 Re: Real Madrid C.F.
Malo koji igrač ima onakvu završnicu kao Golzalo Higuain. Ako se Real kojim slučajem zajebe pa ga pusti, neko će se krasno usrećiti. 
- ultima_palabra
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7742 Re: Real Madrid C.F.
Sto ih Iker stanca na fb 
- ultima_palabra
#7743 Re: Real Madrid C.F.
Mou mrtav ozbiljan odgovara na pitanja, a Karanka i Rui Faria se krevelje u kameru 
- Kemal Malovčić
#7744 Re: Real Madrid C.F.
a što je simpa ova djevojka, je li ovo ona kasiljasova cura?ruud wrote:
friška, s autobusa..
-
Madrid
#7745 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam, meni ovo izgleda preforsirano slavlje, samo da bi susjedi iz Katalonije popili vise apaurina, ili jedino ja nisam zadovoljan ovom sezonom u potpunosti?
nekako ne mogu tek tako prezaliti finale LP i to protiv Chelsea
- just principe
#7746 Re: Real Madrid C.F.
gospodin u rozim kopackama
- ultima_palabra
#7747 Re: Real Madrid C.F.
Teška je bila liga, trebaju proslaviti... za LP jeste šteta.Madrid wrote:Ne znam, meni ovo izgleda preforsirano slavlje, samo da bi susjedi iz Katalonije popili vise apaurina, ili jedino ja nisam zadovoljan ovom sezonom u potpunosti?![]()
Iker prvi put veže zastavu... fali Raul u ovim situacijama, on bi to tako graciozno uradio i još poljubio boginju
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#7748 Re: Real Madrid C.F.
ne vidjeh post gore 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7749 Re: Real Madrid C.F.
-
Madrid
#7750 Re: Real Madrid C.F.
Da hoce u ove dvije preostale utakmice staviti Sahina u prvu, vise nema pritiska za reuzltat, neka odigra, pa da vidimo imamol se cemu nadat, mislim da bi cak i Alonsu odgovaralo da odmori, odigrao je skoro sve utakmice ove sezone, a ide i na Euro...