Manje vise - bila je i u bg pa se pucalo iz pusaka kao i u zg pa je prada prekinuta - opet to su zemlje sa jakom nacionalnom svijescu tradicionalizmom itdal-em wrote:treba reci i da je u ovakvim situacijama policija odlicno organizovana, odnosno da sve mogu kad hoceславянин wrote:Proci ce ovo tip top mnogo bolje nego u Zg ili Bg - nema nacionalnog naboja u BiH da stvori masu koja bi pravila nerede
Povorka ponosa u Sarajevu
- славянин
#7726 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- Yenna
#7727 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Transparent : Žena, lezbejka, kraljica...
Pa Boze sačuvaj
Pa Boze sačuvaj
Last edited by Yenna on 08/09/2019 12:08, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7728 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa sta fali, Ponos ne zna za granicesalik79 wrote:Ima ih, kada su ih navukarili od svuda iz regiona i sire.plain vanilla wrote:Bome, ima ih.
- muhafuca
#7729 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ovi stranci sto politiku bistre bar imaju glasacko pravo i drzavljanstvo BiH_BataZiv_0809 wrote:Nema pocesto ni na forumu gdje se bistri ovdasnja politika pa stasalik79 wrote:
Ima li na ovoj zadnjoj slici ijedan bh drzavljan?
- Ramzess Veliki
#7730 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
muha_sa wrote:mLogo ih ima--mašalapici wrote:
evo krenusHe... idemooooooo
Masovna epidemija ...
-
julisiz es grant
#7731 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jebem ti N1, najočekivaniji događaj ove godine počeo, a oni umjesto da prenose još drve sa ovom iz Mostara.
-
made_in_sarajevo
#7732 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Meni je najjace kad dijasporci vicu kako je ovo sramota. Tekbirrr 
-
al-em
#7733 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
vise raje nego na solomunu
- SaraFina
#7734 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ramzess Veliki wrote:I ja ovo podrzavam, radi nase slike u svijetu.SaraFina wrote:Neka je sretno!
Da parada protekne bez incidenata s kojima bi se dobronamjerni susjedi i komšije mogli naslađivati i likovati.
Sarajevo ne smije pasti na današnjem ispitu upravo zbog zlonamjerne okoline koja ga okružuje. I koja bi likovala i radovala se i najmanjem incidentu.
Ma šta ko mislio privatno o ljudima homoseksualne orjentacije, neka sudrži negativne emocije.
Sarajevo u očima zlonamjernih papaka mora pokazati svoju toleranciju. Po svaku cijenu.
Ozbiljno ovo mislim.
A neka i sarenila u kafanama, ovdje je interesantno kad udju ti likovi koji se oblace u zene pa prilaze ispravnim ljudima.![]()
Nije interesantno kad pridju tebi ...
Naravno. Slike i likovanja komšija i susjeda. Oni priželjkuju napad neki na te ljude. Da mogu to razvlačiti u javnosti.
Napadali nas devedesetih i poklali..Sad relativiziraju zločine... I nazivaju ABIH pretećom ISIL-a.
- славянин
#7735 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Prije ce biti da se smijuSaraFina wrote:
Naravno. Slike i likovanja komšija i susjeda. Oni priželjkuju napad neki na te ljude. Da mogu to razvlačiti u javnosti.
Napadali nas devedesetih i poklali..Sad relativiziraju zločine... I nazivaju ABIH pretećom ISIL-a.
- Ramzess Veliki
#7736 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa evo ja cekam prenos u Maleziji, odmah nakon najavljenog direktnog prenosa oprasivanja krompira protiv krompirove zlatice, kazu da ce ove godine gledanost zaprasivanja potuci sve rekorde.sherbett wrote:Saro, jesi ti sisla s pameti?SaraFina wrote:Neka je sretno!
Da parada protekne bez incidenata s kojima bi se dobronamjerni susjedi i komšije mogli naslađivati i likovati.
Sarajevo ne smije pasti na današnjem ispitu upravo zbog zlonamjerne okoline koja ga okružuje. I koja bi likovala i radovala se i najmanjem incidentu.
Ma šta ko mislio privatno o ljudima homoseksualne orjentacije, neka sudrži negativne emocije.
Sarajevo u očima zlonamjernih papaka mora pokazati svoju toleranciju. Po svaku cijenu.
Ozbiljno ovo mislim.
Ja da nisam na ovom forumu nema sanse da bi znala da je danas u Sa Gay parada![]()
A bas cu pitat danas ljude oko sebe dal iko zna da je a kamoli da bi likivali hel uspjesna il ne
- SaraFina
#7737 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
sherbett wrote:Saro, jesi ti sisla s pameti?SaraFina wrote:Neka je sretno!
Ozbiljno ovo mislim.
Ja da nisam na ovom forumu nema sanse da bi znala da je danas u Sa Gay parada![]()
A bas cu pitat danas ljude oko sebe dal iko zna da je a kamoli da bi likivali hel uspjesna il ne
Dušo ti si izuzetak, vjeruj mi. Pozitivan i ima na sreću u HR još ljudi poput tebe. A ima i onih što priželjkuju sve najgore. Vjeruj.
- jogurt_
#7738 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ko je ovo organizovao ? Eric ?
- salik79
#7739 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
A, da li bi te bilo briga, da, recimo, na kontra "paradu" dodju strani drzavljani? Recimo da dodju sve ove koji avionima slete iz zalivskih zemalja preusmjere na kontrademonstracije.mO k3 wrote:A koga briga ??salik79 wrote:mO k3 wrote:sa kim bi vise voliti biti u drustvu ??
ili
#7740 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
šta znaci ono na transparentu "Ima izac" 
- SaraFina
#7741 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
славянин wrote:Prije ce biti da se smijuSaraFina wrote:
Od muke? Kad prođe bez incidenta. Hoće.
- Yenna
#7742 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zao mi je samo sto voditelj sa N1 nije stigao da paradira... pihh 
- славянин
#7743 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
U ormaru pa oce da izadju iz ormaramuha_sa wrote:šta znaci ono na transparentu "Ima izac"
- TheWatcher
#7744 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
cuj ima liinsomnia78 wrote:Dobro pitanjesalik79 wrote:mO k3 wrote:
Ima li na ovoj zadnjoj slici ijedan bh drzavljan?
- ¤ jelena ¤
#7745 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sikter, mahalo....i nos u svoje probleme, a ne u tuđe...ključaonice.nova_ja wrote:Presmjesna si. Licno znam da je gey. Sto ponosno i prije nije pricao o tome, a svi znaju godinama.¤ jelena ¤ wrote:nova_ja wrote:Damir Imamovic u prvom redu.
Ja bih ga pitala sto je onda u milion intervjua porekao da je gey a to je javna tajna carsije
E, vala svaka mu čast baš zbog ovakvih mahaluša i mahalaša kojima još uvijek nije jasno ni to da nisu svi učesnici Parade homoseksualci.
I kako neko reče uopste im transparenti nisu dobronamjerni.
I samo nek mi neko kaze kakva prava su im ugrozena osim ovoga sto traže, ko je to od njih dobio otkaz, ili skinut s biroa jer je pedercina, dok su pokrivene zene prozivljavale to.
Al eto, oni nemaju prava jel tako...
- Ramzess Veliki
#7746 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Samo smo trebali reci u najavi prije parade "...uz masovni odziv LGBT iz srbije i hrvatske i podrsku njihovih ratnih veterana ... "SaraFina wrote:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7747 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Otkud znamo odakle je ko dosao? Bilo je i jucer sumnjivih likova 
- славянин
#7748 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
NaravnoSaraFina wrote:
Od muke? Kad prođe bez incidenta. Hoće.
- Yenna
#7749 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Moj gazda da izadju na ulice da se javno ljuBUmuha_sa wrote:šta znaci ono na transparentu "Ima izac"
-
hAZNADAR
#7750 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
O'zone wrote:Ne kolutaj očima čaršijanerumuha_sa wrote:
![]()
![]()
made_in_sarajevo wrote:Meni je najjace kad dijasporci vicu kako je ovo sramota. Tekbirrr