Slika iz.2018
Moj Čeli ljudi se ubijaju, ginu civili, tebi do teorije zavjere.Budi čovjek i jednom osudi ubicu i ništa drugo.Challenger__ wrote:To što ja govorim i pišem ti niti govoriš niti pišeš. Bez uvrede lupaš od početka do kraja. Toliko.
_______
Em2r wrote:
Slika iz.2018

Kikibombona wrote:Izvjesna Rihana, valjda pop zvijezda u AmeriKi
![]()

Ma cuo sam da se spominje ta Rahina, ali je prvi put sada vidim...Bobi wrote:da mozda nisi smjeska zaboravio...Izvjesna Rihana, valjda pop zvijezda u AmeriKi
Turkistani Islamic Party fighters using TOW missile in Ghab Plain in northern Hama
Savo, daj mi postavi svoje postove gdje osudjujes rusenja koja su ti braca uradila....ajde bogati ja ih nemogu nikako da nadjemsarajevoxxxx wrote:Tragovi današnjeg režimskog razaranja arheološkog područja i stare tvrđave u Bosra al-Shamu koju je danas Asad bombardovao sa teškim barel-bombama:
- evo izvornog tekstaSeymour Hersh's Latest Bombshell: U.S. Military Undermined Obama on Syria with Tacit Help to Assad
Da, dilema je samo da li će na Sirijce baciti atomsku bombu, ili će se zadovoljiti ovim svakodnevnim masakrima nad sirijskim civilima.walter kurtz wrote:Znaci najnovija konstrukcija je da su zajedno ameri rusi i asad zanimljivo

Ali koja vrhunska hladnokrvnost ( ili ispranost mozga ) u nacinu kojim izvodi vratolomije u logici samo da ispadne da se citav svijet urotio protiv pobunjenika a da oni onako dobri, cistog srca i prepuni najplemenitijih namjera samo voljom i uz Boziju pomoc sve to istrpe. Nigdje tu nema sponzora, logistike, obuke, obavjestajnih informacija,dovlacenja fanatika i placenika iz cijelog svijeta, otvorene do poluotvorene politicke podrske na medjunarodnom planu.walter kurtz wrote:Znaci najnovija konstrukcija je da su zajedno ameri rusi i asad zanimljivo
Challenger__ wrote:Ukratko, pad Sirije i njeno pretvaranje u srednjovjekovni emirat/halifat se sagledava kao civilizacijska katastrofa koja bi imala nesagledive posljedice po Bliski i Srednji istok, pola Afrike i Evropu, ukratko po svijet u cjelini. Ovo pravilno sagledava ruska i iranska administracija, ovako sagledava stvar i značajan dio američke vojne elite koja se do sada uspjela oduprijeti pritiscima. Nasuprot njima procionistički krugovi Britanije, Francuske i USA guraju ovu agendu jer u njemu vide svoju dugoročnu dobit. Naravno, u toj katastrofi svoj interes vide dva cionistička entiteta, Izrael i Turska.
Vehabijska i ihvanijska ideologija su samo puki instrumenti ove anticivilizacijske agende.
Challenger__ wrote:Naravno, ovom pogledu na stvar svakako pripada i Peking a iz prikrajka ogromna većina čovječanstva.