Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote:Sami smo sebi oduzeli dva boda. Dvije velike greške, dva primljena gola, plus još dvije greške koje Zrinjski nije iskoristio.
Lažni Mostarci nisu se nešto pokazali. Nisam ja vidio da su oni nešto specijalna ekipa, koliko su nahvaljeni čovjek bi rek'o da su k'o Barcelona. Prenapuhani su.
Gostovanje odlično odrađeno sa braćom.
nisam gledao tekmu, zanima me da li je tomic odmah zamjenjen nakon sto je kiksao ?
ovo pitam zbog tomica, drag mi je to igrac
Logovan wrote:Sami smo sebi oduzeli dva boda. Dvije velike greške, dva primljena gola, plus još dvije greške koje Zrinjski nije iskoristio.
Lažni Mostarci nisu se nešto pokazali. Nisam ja vidio da su oni nešto specijalna ekipa, koliko su nahvaljeni čovjek bi rek'o da su k'o Barcelona. Prenapuhani su.
nisam gledao tekmu, zanima me da li je tomic odmah zamjenjen nakon sto je kiksao ?
Lakat Jebić wrote:husein terzic najbolji arbitar u nas. upratio sam ga lani na utakmici sarajevo - borac, veceras na grbavici odlican. ne svira gluposti i svaki pad, ne sjecka, nije podlego pritisku, trebalo je imat muda pa dati bogicevicu onaj zuti.radi evrope nam treba vise sudija koji nece svirat svaki kontakt ko faul, sta smo golova i mi i pitari primili jer ti zadnji vezni padne ocekujuci faul
Vjeruj da nisam upratio.
Nakon pogreske i naseg drugog gola je ubrzo zamijenjen.
Podbacio je, vjerovatno je neigranje ostavilo traga ili je izgorio u zelji.
leškarenje wrote:Sve u svemu,pseudoplemici mogu biti zadovoljniji...
Odoh odmarati,a vi naglabajte...drago mi je sto sam upoznao @vaznu jes da smo se znali godinama,ali sad i sluzbeno
Koliko vas je bilo danas u Mostaru,hljeba vam vidim sve isti forumasi na forumu vazdan,trazio se link viska
Ja te tražio da se vratimo sa vama do autobuske do auta , pošto vas nismo našli vrate nas dvojica ultrasa ali dobri su momci bili.
Vidimo se na sljedećem gostovanju
Last edited by vazna on 28/02/2016 21:31, edited 1 time in total.
leškarenje wrote:Sve u svemu,pseudoplemici mogu biti zadovoljniji...
Odoh odmarati,a vi naglabajte...drago mi je sto sam upoznao @vaznu jes da smo se znali godinama,ali sad i sluzbeno
Koliko vas je bilo danas u Mostaru,hljeba vam vidim sve isti forumasi na forumu vazdan,trazio se link viska