Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arzuhal wrote:Galijašević: Pobuna koja je pokušana u Turskoj trebala se desiti u Republici Srpskoj uz nasilno skidanje Milorada Dodika i dovođenje na vlast domaćih poslušnika ali su strani izvori moći procijenili da je sada prioritet Turska.
Ćeranić: Iza državnog udara u Turskoj stoji teološki hodža iz Pensilvanije, Fethulah Gulen, koji stoji iza misteriozne organizacije Hizmet koja djeluje i u BiH a na čije razorno djelovanje je upozorio čak i Samir Kaplan, jedan od viših SDA zvaničnika, i ta organizacija stoji iza obojenih revolucija kojima se želi uzdrmati i Republika Srpska, i potpuno ukinuti.
Jeli ovo ozbiljno ?
Ma jok, bolan...
Al' nije ni puno daleko od onog što redovno baljezgaju.
HAVANA wrote:Aaaa belaja....Ja cu ostat na ovom peljescu matere mi. Najveci problem sta cu danas jest,hoce li bit ribe ujutro ili nece,hocu li vina od anke ili zeljka...Otvorim ovo kino reko ganjaju jos pokemone, kad kurko.Neko,nesta ,napo,nekog,islamista,tenk,gulen...qrac,palac,kamion, zgazio,ubio,islamista,jest,nije,vuko cizu bijelog,nije vuko,prebio zenu,doso tobe,jeo sniclu svinjsku,nije jeo sniclu...Odo ja sisarke brojat.
jebe se tebi, plackas se po plicaku i krisom od zene ides na najlon plazu a vamo oko sebilja se daje podrska MatiCi
Glas Srpske: Nakon podrške islamistima u Siriji, nedjelotvornih napada na PKK-a i pobunjene Kurde, ponižavajućeg izvinjenja Rusiji i poraznog uspostavljanja saradnje sa Izraelom, odlukom da stotine hiljada Sirijaca dobije državljanstvo Turske, kao i vijest da je Turska spremna na saradnju i sa Assadom, jednom broju nezadovoljnih oficira turske vojske je prelila čašu vijest da je Narodna Skuptština Republike Srpske na sjednici održanoj 15. jula usvojila odluku o održavanju referenduma o Danu Republike, i time su krenuli u rušenje vlasti...
Htjedoh napisat kako je ova tema mirna i pored burnih dogadjaja kad se ono sjetih da je Chmoljo sinoc sproveo cistku , ko sto ce je Erdogan sprovest do kraja mjeseca.
eeeee kad se sjetim devedest druge kad se po maHali pricalo kako iz Matice spremno stoiljada dobrovoljaca i da ce Havijonima bombardovat BegesH...eeeeeee dodusHe poslasHe bataljon plaviH sljemova i lanc pakete bolje istHa nego nista... ma Iranci su TiTo
nije vrijedilo ni jednog ljudskog zivota...pas im mater
Ja mislim da zadugo, al' baš zadugo, ne brojim u decenijama, neće biti ni primisli o sličnom puču od strane vojske i da je ovim zatvorena jedna knjiga.
A tebe od svih problema u nasoj Bosni napacenoj i eto sad i u Turskoj najvise brinulo sta ce tako neki srbijanci da objave ...
I onda kad kazu da su neki opsjednuti srbima, oni se uvrijede....