Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gandalf wrote:Borini zabio gol Chelseu a nedavno im zabio i Assaidi ubiše ih ovi otpisani
Nakon povrede Aguera priča se i o povredi Zabalete, dva bitna igrača manje za brigu.
plus asistirao za 2:1
Mourinho poslao Lukakua na posudbu da teroriše konkurente, a dobi po ušima od posuđenih
Gandalf wrote:Borini zabio gol Chelseu a nedavno im zabio i Assaidi ubiše ih ovi otpisani
Nakon povrede Aguera priča se i o povredi Zabalete, dva bitna igrača manje za brigu.
plus asistirao za 2:1
Mourinho poslao Lukakua na posudbu da teroriše konkurente, a dobi po ušima od posuđenih
E JBG BORINIIIIIIIIII igro si u Liverpoolu toliko vremena nisi znao lopte dodat igram prolaz na Chelsea 87min zaokruzujem listic kontam sutra isplata nove patike uplatim sebi NG ko covjek odem zapalim jednu vratim se 1:1 BORINI strijelac hoce nesto da mi bude.......... kontas hajde imaju penali ili mogu dati jos 1 gledas utakmicu cir mi proradio od nervoze i traljave igre Chelsea kad opet zadnje minute 2:1...... Ode iz novcanika 160km ulozenih ode isplata 800km i jebem i Borinija i ekipu koja u 16 kola ima 9 bodova i dobija Chelsea.........
@PrtiBeeGee, jebiga jarane, žao mi je zbog tvog gubitka
Evo i ja jutros zijanio 40 KM na Cousinsu koji ubaci 30 koševa, doduše moji ulozi su dvije marke, al' krivo čovjeku kada ga jedan par zakine, naročito kad je to ona klocina Borini.
I sami slusate price i komentarisete o tome kako ce Boas sada uzeti oko 6 miliona, ista stvar i sa mnogim drugim trenerima..
E pa, nisam mogao, a da ne spomenem opet, da je King Kenny kada je otpusten u maju 2012. imao sansu da uzme 8 miliona eura odstete, ali on je to naravno odbio, kazavsi da su te pare mnogo potrebnije klubu i daljoj buducnosti.
Nije to jedini razlog, zasto toliko volimo ovog covjeka naravno, ali jedan od, jer je on najveca Liverpulova legenda, uz duzno postovanje prema svima, koliko je samo titula donio taj covjek, pa vodio klub i kao igrac - menadzer, pa i kao trener donosio titule, itd itd, dame i gospodo, veliki, oprostite NAJVECI, KING KENNY DALGLISH.
Pricali smo nedavno o odbrani i bekovima, potrebna rjesenja. Sta mislite o Lukaszu Piszczeku?! Po meni jedan od jacih bekova, ali itekako potcijenjen!
Dovesti njega i Bendera u paketu, dati Dortmundu 35 mil eura i mirno uci u februar sa dva dobra pojacanja.
ne'am pojma za Piščeka... zadnjih dana se spominjao Džudžak... a od centralnih veznih pored Rakitića, jedan od Šahtarovog dvojca Douglas Costa ili Alex Teixeira
u svakom slučaju, bitnije je da dođe do produženja ugovora sa Suarezom, nego dolazak novih igrača u januaru... on je garant Liverpoolovog uspjeha u budućnosti, ostao ili bio prodan na kraju sezone za rekordnu cifru ako ne budu u top 4
Odbrana po meni je dovoljno široka...Agger,Toure,Sakho,Škrtel...sredinu još treba zakrpiti i to je to...i valjda imaju nekog finog golmana u akademija,za ne daj Bože...šta bi smo mi kad bi se nekad Mignolet (daleko bilo) povrijedio..Jones da nam brani ?
Ako budu protiv City-a igrali kao protiv Tottenhema meni bi srce bilo ko Maglić
Pa dobro logicno je da je ovaj ugovor radi osiguranja od prodaje da se ne bi desilo da ode za dzaba .. Ako ne bude lige prvaka logicno da on ode ali za paprenu lovu a bez ugovora otisao bi za 50.ak miliona maximalno
Sakho je dobar u odbrani i mlad je jos i treba sa njim graditi odbranu .. Tesko je dovesti nekog pouzdanog iskusnog stopera a da ga ne platis bar 40.ak miliona
ovo je odrađeno galantno i u pravi momenat od strane Liverpoola, brže nego što su i najveći optimisti očekivali... dodatno će podići atmosferu pred naredne utakmice... sutra to treba odmah kapitalizirati, zasjest na vrh, pa ćemo vidjeti koliko mogu jahat na tom valu, do povratka povrijeđenih i eventualnog dolaska jednog ili dva kvalitetna pojačanja
fiksno obeštećenje ili ne u ugovoru, imaš potpuno zadovoljnog igrača u ekipi, koji je sposoban čuda praviti
missko wrote:Prodisase bez kapetana
Suki van serijski, treba mu traku dati za stalno i ponuditi novi ugovor.
Po meni Liverpul ima sada najvece sanse za osvajanje EPL-a, nisu jos jaki kao City i Celsi igracki ali uz malo srece i bez dodatnih euro takmicenja mogu glat ovo odradit pogotovo sto ove godine nece trebati vse od 75-80 bodova za osvajanje titule.