Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
r_faruk wrote:da je bio kakav levat sa pezoom 206 iznio bi ga iz auta i ovaj prasinar.... nema to veze sa specijalcima...
postoje oni na koga smiju i na koga ne smiju...
ima ima itekako
cuj ne smije nekoga, koje on bolan, gadi mi se ovako drustvo, kao ne smije njega, mene smije
Normalno da ne smije, drot se izbezumio sav. Dobit ce kaznu, sudske troskove i to je to. Zadatak presretaca bih ipak prepustio specijalcima, mada veliki broj njih se druzi s ovakvim
pa vidio si na videu sta smije a sta ne smije, umjesto da mu jos koju kaznu napise, on samo sto mu nije popusio.
mene su par puta specijalci i ovi obicni policajci prerovili, bio sam pristojan uradio sta su mi trazili i prijatno i dovidjenja, ni blizu ovakvog mangupluka... ovaj se kofrci a policija nista... imal sta za drsko ponasanje? vidis kako ovog sa golfom fino protabirise....
Last edited by r_faruk on 15/11/2016 13:03, edited 1 time in total.
esmasaric wrote:Nije toliko do vozača, koliko je do tog dijela ulice. Mislim, čitav dio od trafike, preko Johnny-a, pa skoro do Robota je pun lokvi, i skoro svako auto te može zaliti. Ako se neko našao tu za vrijeme pljuska zna o čemu pričam. A to koliko će te zaliti zavisi koliko brzo vozi, pa eto i ide uz ovu temu, jer je baš profurao što kažu pored nas.
Slijedeći put ću opalit selefi!
#mokarkaput [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji41]
Vezano za ovo gore snimanje, kakva je fora snimat lika kojem pisu kaznu i objavljivat na dnevniku? Nebitno sta je uradio, i ja bih se bunio za snimanje...
nemam ni ja nista protiv kaznjavanja i pretresanja - al jarane zdravo sa hajducijom i posipanjem pepelom nasilu nakon sto je nekoliko zivota izgubljeno na boraniji....
jedna prosjecna pratnja napravi desetine i stotine prekrsaja dok necovic govnobeg i hajvanic idu na klepe i janjetinu..... a prosjecna pratnja je demonstrativna u bozju mater - svaki put voze ko da idu kroz bagdad samo sto im nisu nabavili one hit-bumpere da mogu pride gurat ljude u jarak picka im materina..... a o mafijasima da ne pricam - znaju oni tacno koja auta voze stojnic, sipci i srandzaklije a i kad ih zaustave - aha nista sve je uredu - nabijem ih na kurac.....
s jedne strane podrzavam coeka u audiju pa nek me pljuje puk koliko hoce.... drkoška drzava smrdi od glave a ne od repa
P.S. jednom sam iz dobre namjere uletio u raskrsnici u problem i ne htijuci prestrojio se lose da omogucim promet ljudima jer je bio zajeb u sred semafora promijene se boje na raskrsnici tako da nisam mogo ni uc u traku koju sam zelio - a majmun iz civilnog auta u civilu - aj prati me - daj vozacku i saobracajnu oduzeo si pravo prvenstva - ne dam.... mrš u tri pizde materine.... zvacu pojacanje - zovi - pozdravljaju te cetnici sa ilidze kojih sam se nagledo - mrš..... ne volim ni bahacenje ni kurcenje al ne volim ni ovo policijsko izdrkavanje - 20g poslije rata sjetili se da postoji drzava (za narod)....
Last edited by commendatore on 15/11/2016 16:40, edited 1 time in total.
commendatore wrote:nemam ni ja nista protiv kaznjavanja i pretresanja - al jarane zdravo sa hajducijom i posipanjem pepelom nasilu nakon sto je nekoliko zivota izgubljeno na boraniji....
jedna prosjecna pratnja napravi desetine i stotine prekrsaja dok necovic govnobeg i hajvanic idu na klepe i janjetinu..... a prosjecna pratnja je demonstrativna u bozju mater - svaki put voze ko da idu kroz bagdad samo sto im nisu nabavili one hit-bumpere da mogu pride gurat ljude u jarak picka im materina..... a o mafijasima da ne pricam - znaju oni tacno koja auta voze stojnic, sipci i srandzaklije a i kad ih zaustave - aha nista sve je uredu - nabijem ih na kurac.....
s jedne strane podrzavam coeka u audiju pa nek me pljuje puk koliko hoce.... drkoška drzava smrdi od glave a ne od repa
Sad kad ti ovo pročita Spahović, pa ti zareda porodicu na Facebook postu
commendatore wrote:nemam ni ja nista protiv kaznjavanja i pretresanja - al jarane zdravo sa hajducijom i posipanjem pepelom nasilu nakon sto je nekoliko zivota izgubljeno na boraniji....
ja sam heroj vako - tastaturom cu te
eh da zaPoravio sam uskurcene firgoše
ja sam heroj vako - tastaturom cu te
eh da zaPoravio sam uskurcene firgoše
Hahahahaha ja svaki put oplačem kada čitam njegove komentare hahahaha
Daryl Dixon wrote:
cuj pred drotom koja je vjerovatnoca da ce te neko okupati pred drotom? dao sam joj prijedlog pa nek' cura pokusa ako je bas mokra bila ili ti to znas iz prve ruke jer si drot?!
U protivnom tesko dokazivo, odnosno vrlo podlozno manipilacijama.
r_faruk wrote:da je bio kakav levat sa pezoom 206 iznio bi ga iz auta i ovaj prasinar.... nema to veze sa specijalcima...
postoje oni na koga smiju i na koga ne smiju...
Da je sve kako treba ovaj prasinar je komotno mogao zvati pojacanje. znaci zovi specijalce i reci da zaustavljeni prekrsitelj odbija saradnju i nece da pokaze opremu u autu i stoga postoji sumnja da ima nesto nezakonito u gepeku.
Ali prasinar se sjebo jer pojma nema koja sredstva po zakonu su mu dozvoljena da primjeni u ovakvom slucaju.
Cuj ne das pretres. hajmo alkotestiranje, testiranje na narkotike, da vidimo opremu.....eto.
Ali on se hud prepo ko djete na tuti. i jos frajer seljacki osinu po gasu i ode. i to bez zmigavca. trebali su odmah za njim i zaustaviti i napisati jos jedan prekrsajni. skretanje bez zmigavca. ja bih mu se zaljepio za supak cjelu noc. napisao bih mu ih jos 10 dok ne bi kuci iz auta izasao.
zdruzdjo wrote:Da je sve kako treba ovaj prasinar je komotno mogao zvati pojacanje. znaci zovi specijalce i reci da zaustavljeni prekrsitelj odbija saradnju i nece da pokaze opremu u autu i stoga postoji sumnja da ima nesto nezakonito u gepeku.
Ali prasinar se sjebo jer pojma nema koja sredstva po zakonu su mu dozvoljena da primjeni u ovakvom slucaju.
Cuj ne das pretres. hajmo alkotestiranje, testiranje na narkotike, da vidimo opremu.....eto.
Ali on se hud prepo ko djete na tuti. i jos frajer seljacki osinu po gasu i ode. i to bez zmigavca. trebali su odmah za njim i zaustaviti i napisati jos jedan prekrsajni. skretanje bez zmigavca. ja bih mu se zaljepio za supak cjelu noc. napisao bih mu ih jos 10 dok ne bi kuci iz auta izasao.
Upravo, mogao ga je bez problema zadržati sahat-dva provjeravajući sve živo.
Evo inače kako to radi policija u USA - ovaj tip je inače John Jones, UFC prvak u poluteškoj kategoriji, celebrity. Međutim, policajac mu je zbog turiranja spržio 5 prijava, ne sjećam se a i mrsko mi motati video, ali ono tipa nepoštovanje policije i sl. Momački ga zavalio uglavnom...
rado se sjetim svega liku koji je danas hladnokrvno prošao kroz crveno sa hyundaiem metalik sivim sa galerijom na krovu accent starija tipa
upravo kroz traku za skretanje desno i isključivo desno kod muzeja na parking gdje su one dvije cure poginule
ušljo ušljavi treba te izudarat toliko da ti vječno stoji crveno pred očima i da ne smiješ proći po svom nahođenju
vješalica wrote:rado se sjetim svega liku koji je danas hladnokrvno prošao kroz crveno sa hyundaiem metalik sivim sa galerijom na krovu accent starija tipa
upravo kroz traku za skretanje desno i isključivo desno kod muzeja na parking gdje su one dvije cure poginule
ušljo ušljavi treba te izudarat toliko da ti vječno stoji crveno pred očima i da ne smiješ proći po svom nahođenju
Mišljenja sam da normalan svijet ima puno više problema, kako u saobračaju tako i u svim drugim situacijama, od ove "boranije" i "običnog naroda", nego od ovih "babinih sinova, guzonja" itd. Ipak mislim da sam vidio puno više sranja kod nas koje prave "obični smrtnici" nego ovi "nabrijani".
Najviše me nervira ona priča prosječnog stanovnika BiH, seljaka i papka, koji krši sve moguće norme lijepog ponašanja u životu i saobračaju, kad počne šuplju u smislu šta mene jebete, vidi šta radi onaj-ovaj itd. Kreten konta ima pravo da radi šta hoće zato što je vidio nekoga negdje da nešto radi pa i on očepio.
ljudi se povode za lošim primjerima
samo ne kontaju koliko im to štete može nanijeti
a najgore u svemu tome je što oni štetu naprave drugom
glume silnike koji određuju kako će kome teći život,da li u kolicima ili na drugom svijetu