Kaze nam jedan od Tornjakovih forumskih jurisnikamali_balon wrote:Ovim putem pozivam jurisnike iz raznih centrala da me kontaktiraju na PP da se dogovorimo u vezi ovog "internet ratovanja", posto sam nezaposlen znaci da imam vremena na pretek a imam i zivaca za razna prepucavanja.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
weredsf
#7726 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Corto Maltese
#7727 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mene iznenađuje da Avaz ovako otvoreno pravi reklamu Klixu.
- shiljak
#7728 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
klix izašao u avazu?Corto Maltese wrote:Mene iznenađuje da Avaz ovako otvoreno pravi reklamu Klixu.
- Corto Maltese
#7729 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"... napraviš tri nicka na klix.ba portalu , koji prema našim analizama igra značajnu ulogu kod formiranja javnog mnijenja."shiljak wrote:klix izašao u avazu?Corto Maltese wrote:Mene iznenađuje da Avaz ovako otvoreno pravi reklamu Klixu.
mali_balon wrote:
Last edited by Corto Maltese on 16/01/2014 16:05, edited 1 time in total.
- madner
#7730 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ko ne skace nema tri nika, hej hej hej.
- O'zone
- Globalni moderator
#7731 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sranje, trebam sad smisliti još dva nicka 
- shiljak
#7732 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
baš sam našao na avaz.ba taj članak
Kako bolesno
Nego čudi me da nema na klix portalu ništa o ovome, ili je tek friško?
Nego čudi me da nema na klix portalu ništa o ovome, ili je tek friško?
- Corto Maltese
#7733 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Od svih predizbornih koalicija ja vidim jedino ovu između Avaza i Klixa.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7734 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
meni niko ništa nije rek'o 
- shiljak
#7735 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Misliš da je to sve podvalio avaz, i da je umenuo klix kako bi postao popularniji?Corto Maltese wrote:Od svih predizbornih koalicija ja vidim jedino ovu između Avaza i Klixa.
- O'zone
- Globalni moderator
#7736 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel može neko ko već ima tri nicka da mi samo pojasni jel svaki nik treba da pripada jednom od tri konstitutivna i brani njihove stavove ili sva tri nicka se mogu boriti na strani samo jednog naroda?
- madner
#7737 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zaboravio sam lozinke za svoje druge nikove: HejDzo i GdjeSiToKreno. 
-
denter
#7738 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
O'zone wrote:Jel može neko ko već ima tri nicka da mi samo pojasni jel svaki nik treba da pripada jednom od tri konstitutivna i brani njihove stavove ili sva tri nicka se mogu boriti na strani samo jednog naroda?
Nije bitno samo braniti stavove. Bitno je stvarati percepciju.
Kemo stvara percepciju- Kemo je de facto umjetnik
-
HM 2011
#7739 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovaj letak je dio psihološkog rata....
u Letku se nalazi pola istina i pola laži.....
Sve je predstavljeno kao podvala...
Obrnuta psihologija....
Crowley nema veze sa ovim....
Pod broj jedan - svi su izdajnici građanske BiH od Sanje Vlaisavljević do Zaltka Lagumdžije... Sve su to samo Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali narodi.... jer to donosi stolicu, to donosi lovu....
Intelektualni i stručni kapaciteti demokratske fronte ne postoje - pa ih se ne može diskreditovati - nema nikakvih aktivnosti - ništa - smeće - još jedna u nizu ubleha...
Fahru se nema šta povezivati sa četnicima kad je povezan - Fahru treba povezati sa Cengiz Insatom.....
Nema potrebe stvarati percepciju da je SBB dio izvršne vlasti - SBB jeste dio izvršne vlasti...
Svi su krivci za sadašnje stanje u BiH - nema samo SDA....
SDP ima uticaja tokove unutar javnih preduzeća u kojima su učestvovali - bilo kada od raspada SFRJ.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eh sad - jesu li ovi što su smislili ovaj medijski članak - ikada čuli ili pričali o formiranju ljevičarske terorističke ("extremističke") skupine koja bi da ih sve ubija jednog po jednog snajperom - dok ono što preostane ne dođe pameti ?????? Pa čak i strane investitore ?
Jesu čuli išta o tome ?
Nešto se šuška po kuloarima ?
Čak su im i generali i zlatni ljiljani na meti, navodno zbog ubleharenja ? A kamo li četnički, ustaški, lažno građanski i slični elementi ?
u Letku se nalazi pola istina i pola laži.....
Sve je predstavljeno kao podvala...
Obrnuta psihologija....
Crowley nema veze sa ovim....
Pod broj jedan - svi su izdajnici građanske BiH od Sanje Vlaisavljević do Zaltka Lagumdžije... Sve su to samo Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali narodi.... jer to donosi stolicu, to donosi lovu....
Intelektualni i stručni kapaciteti demokratske fronte ne postoje - pa ih se ne može diskreditovati - nema nikakvih aktivnosti - ništa - smeće - još jedna u nizu ubleha...
Fahru se nema šta povezivati sa četnicima kad je povezan - Fahru treba povezati sa Cengiz Insatom.....
Nema potrebe stvarati percepciju da je SBB dio izvršne vlasti - SBB jeste dio izvršne vlasti...
Svi su krivci za sadašnje stanje u BiH - nema samo SDA....
SDP ima uticaja tokove unutar javnih preduzeća u kojima su učestvovali - bilo kada od raspada SFRJ.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eh sad - jesu li ovi što su smislili ovaj medijski članak - ikada čuli ili pričali o formiranju ljevičarske terorističke ("extremističke") skupine koja bi da ih sve ubija jednog po jednog snajperom - dok ono što preostane ne dođe pameti ?????? Pa čak i strane investitore ?
Jesu čuli išta o tome ?
Nešto se šuška po kuloarima ?
Čak su im i generali i zlatni ljiljani na meti, navodno zbog ubleharenja ? A kamo li četnički, ustaški, lažno građanski i slični elementi ?
-
Basvod
#7740 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF: Plan aktivnosti za internet propagandumali_balon wrote:
Blablablabla
Stampanje laznih SDPovih flajera i distribicija preko postenog i prepostenog Radoncica.
Blablablabla
Komsiceva politika za malu djecu i raju sa minimalnim koeficijentom inteligencije...
-
mali_balon
#7741 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni se jos niko nije javio, kakva je situacija kod tebe.madner wrote:Zaboravio sam lozinke za svoje druge nikove: HejDzo i GdjeSiToKreno.
- Orange Revolution
#7742 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koliko god vi crveni paćenici tačnije gubitnici pokušavali zaustaviti Narandžastu revoluciju nećete uspjeti.
Smeta vam poštenje koje se zove.
ŽELJKO KOMŠIĆ
ŽELJKO KOMŠIĆ
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#7743 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A Hanka ?Orange Revolution wrote:Koliko god vi crveni paćenici tačnije gubitnici pokušavali zaustaviti Narandžastu revoluciju nećete uspjeti.
ŽELJKO KOMŠIĆ
-
oakville
#7744 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Biti pošten ne znači sebe lišiti instrumenata uticaja. Lišiti sebe instrumenata uticaja znači biti glup.tvsabina wrote:A Hanka ?Orange Revolution wrote:Koliko god vi crveni paćenici tačnije gubitnici pokušavali zaustaviti Narandžastu revoluciju nećete uspjeti.
ŽELJKO KOMŠIĆ
- Corto Maltese
#7745 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hanka služi samo da skrene pažnju sa glavnog problema Demokratske Fronte.tvsabina wrote:A Hanka ?Orange Revolution wrote:Koliko god vi crveni paćenici tačnije gubitnici pokušavali zaustaviti Narandžastu revoluciju nećete uspjeti.
ŽELJKO KOMŠIĆ
-
oakville
#7746 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A taj problem je? Ima problema puno, možeš li predložiti rješenje?Corto Maltese wrote:Hanka služi samo da skrene pažnju sa glavnog problema Demokratske Fronte.tvsabina wrote:A Hanka ?Orange Revolution wrote:Koliko god vi crveni paćenici tačnije gubitnici pokušavali zaustaviti Narandžastu revoluciju nećete uspjeti.
ŽELJKO KOMŠIĆ
-
HM 2011
#7747 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Orange Revolution wrote:Koliko god vi crveni paćenici tačnije gubitnici pokušavali zaustaviti Narandžastu revoluciju nećete uspjeti.
ŽELJKO KOMŠIĆ
Šta nam donosi Oranž revolucija što nam već nije donjeo Fahro ?
Punu zaposlenost ?
koliko traka autoputa ?
Borba protiv korupcije (moram ovdje odati počast - bez šale - nešto se dešava sa svim onim lažnim prijavama adresa, naknadama i slično na BH nivou iako sve to izgleda kozmetički ali - nešto se kreće - Fahro pokrenuo - smogao hrabrosti neko da upita kako to da ljudi svaki dan dolaze na posao sa kraja Bosne ???
Koliko god minimalno - ipak je nešto - to je ona faza kad moliš da neko prdne da bi malo udahnuo svježeg zraka )
- Corto Maltese
#7748 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Problem je samo jedan.oakville wrote:A taj problem je? Ima problema puno, možeš li predložiti rješenje?Corto Maltese wrote:Hanka služi samo da skrene pažnju sa glavnog problema Demokratske Fronte.tvsabina wrote:
A Hanka ?
-
oakville
#7749 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A to je? I kad identifikuješ problem, odmah predloži i rješenje, čisto da budeš konstruktivan.Corto Maltese wrote:Problem je samo jedan.oakville wrote:A taj problem je? Ima problema puno, možeš li predložiti rješenje?Corto Maltese wrote: Hanka služi samo da skrene pažnju sa glavnog problema Demokratske Fronte.
- Corto Maltese
#7750 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Problem je samo jedan. Čovjek koji ne umije vratiti kredit, zavaliće mnogo žiranata.oakville wrote:Corto Maltese wrote: Hanka služi samo da skrene pažnju sa glavnog problema Demokratske Fronte.
A to je? I kad identifikuješ problem, odmah predloži i rješenje, čisto da budeš konstruktivan.