Ma i Dženo bi želio da uzme titulu isto koliko i svi mi redom, zato uvijek ide sa najjačom ekipom, zna da je sada i titula prioritet. Izgleda ne voli da rizikuje i ne voli ni da eksperimentira, a ako razmislite nismo ni imali nekog prostora za to, protiv Borca u BL sigurno nećeš, a ni protiv Veleža kući. Možda se moglo nesto drugačije i protiv Mladosti, ali izmače nam pobjeda za bobu. Da smo uzeli isplatilo bi nam se i niko ne bi imao zamjerki. Biće sad lakši protivnik kući pa će se i moći nešto drugo probati sigurno, dobro će doći i pauza da se probaju druge opcije, samo ne trebamo sada glave na pladnju tražiti zbog remija koji nas drži na trećem mjestu.
Neko rece da osciliramo, da osciliramo ali u rezultatu, a kako je Dženo tu, od utakmice sa Borcem u BL prošle sezone mi nismo lošu utakmicu odigrali, zar ne? Ono da nas je neko nadigrao, da smo se provukli itd. Sjetite se utakmice sa Olimpicom na Koševu proljetos, onog prvog poluvremena, koliko nas je bilo oduševljeno i reklo elhamdulila, biće nešto od ovoga??? I eto, igramo u kontinuitetu dobro od BL, nekad je rezultat dobar, nekad nije po volji, ali bože moj, liga je, sezona duga, opušteno. Hajmo mi o Borusiji lagano razmisljati, naravno na drugom pdf-u