zivi su dobro je. treba ih pustiti da prate nesto bolje od sebe
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
made_in_sarajevo
#77176 Re: Premijer liga BiH
juce amar osim bio zakletva, nakon derbija "mrs u kafanu pregazilo te vrijeme"
-
90minut
#77177 Re: Premijer liga BiH
Al' svi do jednog ni manje ni više i to pricam o zagriženim manijacima s juga.made_in_sarajevo wrote:juce amar osim bio zakletva, nakon derbija "mrs u kafanu pregazilo te vrijeme"![]()
![]()
Više od pola njih mu po glavi hoda..
Kod nas u najgore vrijeme s Husrefom cijeli sjever je bio uz njega i nikad mu A nije rečeno, a ne psovka.
Istok i zapad je nešto drugo.
- Logovan
#77178 Re: Premijer liga BiH
Zašto navijači FK Željezničar napuštaju stadion 20 minuta prije kraja utakmice?
- Logovan
#77179 Re: Premijer liga BiH
Preuveličava frajer, standardno od njega i njemu sličnim. Malo laže, malo preuveličava da bi na kraju ispala istina.90minut wrote: Eto vidiš opet pokušaj da se ubaci depresija u protivnički tabor, a nama odlicno.
Što se konkretno tice psovanja pa to su klasični anonimusi koji nemaju 30 gostovanja zajedno i pojedina bagra s istoka.
Onih 2000 koji vole Sarajevo i tu su konstantno vole Velkoskog, o Husrefu da ne pricam.
Eh sad ako prokockamo ovu titulu do kraja u što čisto sumnjam ima da im i tih 2000 ljudi skače po kostima.
Ali neće mu proći. Zna se dobro kakav status Velkoski ima kod nas.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#77180 Re: Premijer liga BiH
Mogao je i gore proci, mogli su mu kuci dociLogovan wrote:Preuveličava frajer, standardno od njega i njemu sličnim. Malo laže, malo preuveličava da bi na kraju ispala istina.90minut wrote: Eto vidiš opet pokušaj da se ubaci depresija u protivnički tabor, a nama odlicno.
Što se konkretno tice psovanja pa to su klasični anonimusi koji nemaju 30 gostovanja zajedno i pojedina bagra s istoka.
Onih 2000 koji vole Sarajevo i tu su konstantno vole Velkoskog, o Husrefu da ne pricam.
Eh sad ako prokockamo ovu titulu do kraja u što čisto sumnjam ima da im i tih 2000 ljudi skače po kostima.
Ali neće mu proći. Zna se dobro kakav status Velkoski ima kod nas.
- Analiticarr
#77181 Re: Premijer liga BiH
Da, ali treba biti realan pa priznati da na nasem sjeveru trenutno prosjecna starost je oko 15 godina, i tu djecurliju moze zavesti kako ko zeli. Oni malo ''stariji'' su uglavnom napuseni do te mjere da nemaju pojma ni ko nam je protivnik a kamoli nesto drugo.90minut wrote:Al' svi do jednog ni manje ni više i to pricam o zagriženim manijacima s juga.made_in_sarajevo wrote:juce amar osim bio zakletva, nakon derbija "mrs u kafanu pregazilo te vrijeme"![]()
![]()
Kod nas u najgore vrijeme s Husrefom cijeli sjever je bio uz njega i nikad mu A nije rečeno, a ne psovka.
Istok i Zapad(na kojem sam i ja) su pravo ogledalo navijaca FK Sarajevo i najmanje 3 cetvrtine zele odlazak trenutnog ''strucnog'' staba na celu sa musemicem, jer je stanje u svlacionici kao i na tabeli i terenu sve gore i gore.
- plain vanilla
#77182 Re: Premijer liga BiH
A odakle su ovi 'tvoji'?Pitar sa Kariba wrote:Ma ovo su raja sa S1 foruma.
Dobrodosli!![]()
Jbo portal i forum nast'o na FKSinfu!
-
made_in_sarajevo
#77183 Re: Premijer liga BiH
izgleda da si jedino ti napusen pa ne znas ni gdje gonisAnaliticarr wrote:Da, ali treba biti realan pa priznati da na nasem sjeveru trenutno prosjecna starost je oko 15 godina, i tu djecurliju moze zavesti kako ko zeli. Oni malo ''stariji'' su uglavnom napuseni do te mjere da nemaju pojma ni ko nam je protivnik a kamoli nesto drugo.90minut wrote:Al' svi do jednog ni manje ni više i to pricam o zagriženim manijacima s juga.made_in_sarajevo wrote:juce amar osim bio zakletva, nakon derbija "mrs u kafanu pregazilo te vrijeme"![]()
![]()
Istok i Zapad(na kojem sam i ja) su pravo ogledalo navijaca FK Sarajevo i najmanje 3 cetvrtine zele odlazak trenutnog ''strucnog'' staba na celu sa musemicem, jer je stanje u svlacionici kao i na tabeli i terenu sve gore i gore.
- Analiticarr
#77184 Re: Premijer liga BiH
Ma bravo genijalacmade_in_sarajevo wrote:
izgleda da si jedino ti napusen pa ne znas ni gdje gonis![]()
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#77185 Re: Premijer liga BiH
U predhodna 24 (nepuna)h:
- Zrinjski sve dobija do kraja a mi gubimo (100%).
- Husref unistava F.K.Sarajevo (98%).
- Husref iz hira ne da mladim igacima da igraju (95%).
- Husref izgubio svlacionicu (95%).
- Husrefa ne podrzava gro navijaca (90%).
- Krste flop (88%).
- Krpic bolji od Ahmeta (11%)
- I najnovija dogovorili sa Listicom njima KUP nama prvenstvo (ne znam procente vjerovatnoce).

- Zrinjski sve dobija do kraja a mi gubimo (100%).
- Husref unistava F.K.Sarajevo (98%).
- Husref iz hira ne da mladim igacima da igraju (95%).
- Husref izgubio svlacionicu (95%).
- Husrefa ne podrzava gro navijaca (90%).
- Krste flop (88%).
- Krpic bolji od Ahmeta (11%)
- I najnovija dogovorili sa Listicom njima KUP nama prvenstvo (ne znam procente vjerovatnoce).
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#77186 Re: Premijer liga BiH
Iz Tuzle ofc!plain vanilla wrote: A odakle su ovi 'tvoji'?
Vahidin i Husref (haman TZ), Sabrina, Ahmet, Rahmanovic, Said....
-
made_in_sarajevo
#77187 Re: Premijer liga BiH
nemoj molim te da sam ja genijalac, beze cu uvrijediti tvoj um koji je najveci 21 stoljeca. objasni ti njima kako mi mrzimo Husrefa, Krstu, Ahmeta i da oni ustvari placaju navijace da dolaze na utakmiceAnaliticarr wrote:Ma bravo genijalacmade_in_sarajevo wrote:
izgleda da si jedino ti napusen pa ne znas ni gdje gonis![]()
- plain vanilla
#77188 Re: Premijer liga BiH
Musemici iz Janje, Podrinjci, Ahmet iz Kalesije, Sabrina jos najblize carsijiPitar sa Kariba wrote:Iz Tuzle ofc!plain vanilla wrote: A odakle su ovi 'tvoji'?
Vahidin i Husref (haman TZ), Sabrina, Ahmet, Rahmanovic, Said....
Said
Ovo ti je drugi žuti
- Maharadza
#77189 Re: Premijer liga BiH
Ko o čemu...pulsirajući prije derbija: "gotovi ste pitari, vratio se gospodar familije", poslije derbija: "buuuuhuuuu odlazi amaWeeeeee buhuuu povedi lutvu buhuuu, vrati se miCke"BlueBlood wrote:Nemojte vi nikome moralisatido juce Velkoski na naslovnicama, superheroj sarajeva a danas mu
od-do, pljuju ga
-
mirza_15
#77190 Re: Premijer liga BiH
Banjac kaže isto. Sve odluke ispravne.mirza_15 wrote:Ja koliko sam vidio Handžić je došao do lopte, igrač Širokog zakasnio i naletio na Handžića.
- plain vanilla
#77191 Re: Premijer liga BiH
Ovaj Banjac jedne hefte peder, vec druge strucnjak i postenjacina. De se odlucite 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#77192 Re: Premijer liga BiH
Jarane ako je tako onda moram zakljuciti da su Musemic i svi igraci vrhunski glumci definitivno jer zaista djeluju kao jedna dobra druzina!Analiticarr wrote:Da, ali treba biti realan pa priznati da na nasem sjeveru trenutno prosjecna starost je oko 15 godina, i tu djecurliju moze zavesti kako ko zeli. Oni malo ''stariji'' su uglavnom napuseni do te mjere da nemaju pojma ni ko nam je protivnik a kamoli nesto drugo.90minut wrote:Al' svi do jednog ni manje ni više i to pricam o zagriženim manijacima s juga.made_in_sarajevo wrote:juce amar osim bio zakletva, nakon derbija "mrs u kafanu pregazilo te vrijeme"![]()
![]()
-
svi u napad
#77193 Re: Premijer liga BiH
Bez obzira na sve podsjetio bih sve prisutne forumase da je FK Sarajevo i dalje prvo na tabeli i ima 4 boda vise od drugoplasirane ekipe. Bez obzira na zelje odredjene grupacije na ovom forumu ipak FK Sarajevo ima jos uvijek snage, volje a i znanja tj. kvalitet da sacuva ovu prednost. Zivjeli. 
- Analiticarr
#77194 Re: Premijer liga BiH
Komsija ne lozi ovu djecicu sviju tihrasno38 wrote:
Jarane ako je tako onda moram zakljuciti da su Musemic i svi igraci vrhunski glumci definitivno jer zaista djeluju kao jedna dobra druzina!
I meni igraci Zelje djeluju kao jedna dobra druzina. Zadovoljni su stanjem u klubu, plata im redovna, igra odlicna, sve za 10
-
sumirprimus
#77195 Re: Premijer liga BiH
ovo je vec smjeurija..
nikad mi na zelenu granu necemo, al nikad.
strasno, kakve gadorije nam prodaju...
- plain vanilla
#77196 Re: Premijer liga BiH
ma znamo to mi, ali vasi to malo zaboravljaju, nekakav strah im se uvukaosvi u napad wrote:Bez obzira na sve podsjetio bih sve prisutne forumase da je FK Sarajevo i dalje prvo na tabeli i ima 4 boda vise od drugoplasirane ekipe. Bez obzira na zelje odredjene grupacije na ovom forumu ipak FK Sarajevo ima jos uvijek snage, volje a i znanja tj. kvalitet da sacuva ovu prednost. Zivjeli.
bolji jeste, samo treba psihicki izdrzati sad ovaj pritisak pada s +11 na +4
- plain vanilla
#77197 Re: Premijer liga BiH
sacu napisat saopstenje da je sve regularno i da ne znam o cemu govorissumirprimus wrote:ovo je vec smjeurija..
-
sumirprimus
#77198 Re: Premijer liga BiH
ma jarane nedosudjen penal u gabeli i dosudjen na kosevu , bjezi ba
kancer kokuruz lige, i nikad nece bit bolje, kuga suga cantara drobina, bljak, dabogda dodik vlado jos 20 godina
kancer kokuruz lige, i nikad nece bit bolje, kuga suga cantara drobina, bljak, dabogda dodik vlado jos 20 godina
- armin071
#77199 Re: Premijer liga BiH
Nije to strah. Jednostavno sve je to u par deka nekad pobjedimo mi nekad Zrinjski. Padovi dodju i prodju. Treba samo zadrzati mir u klubu i ove padobrance otjerati sto dalje od kluba.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#77200 Re: Premijer liga BiH
Nek si ti ispustio nedosuđen na Grbavicisumirprimus wrote:ma jarane nedosudjen penal u gabeli i dosudjen na kosevu , bjezi ba![]()