Challenger__ wrote:Dao sam ti link na engleskom, evosarajevoxxxx wrote:TV Al Jazeera na arapskom i dalje koristi izraz ''nizam suri'' odnosno ''sirijski režim''.klikni ovdje
A i SANA je naprasno postala "drzavna novinska agencija"
Challenger__ wrote:Dao sam ti link na engleskom, evosarajevoxxxx wrote:TV Al Jazeera na arapskom i dalje koristi izraz ''nizam suri'' odnosno ''sirijski režim''.klikni ovdje

Heh, koliko su ga puta ubijali..Krokodajl wrote:Lažna uzbuna, ovo za Bagdadija, pih.
Sehro wrote:Heh, koliko su ga puta ubijali..Krokodajl wrote:Lažna uzbuna, ovo za Bagdadija, pih.
muhafuca wrote:Sehro wrote:Heh, koliko su ga puta ubijali..Krokodajl wrote:Lažna uzbuna, ovo za Bagdadija, pih.
Dobro bi biloda Rusi objave da su ga helikoperima prebacili na brod u Mediteranu, obavili brzu dzenazu i trehnuli ga more.
Naravno bez videa i slika al DNK test brzi se poklopio i to je to.
Americki mediji bi bili izgubljeni danima![]()
Sta reci koju poruku poslati.
Mislim da je bio kod umerenih glavoaecaGIVI wrote:Al Lažira nazvala režimsku Sirijska vojska![]()
![]()
![]()
Savox cjelo vrijeme radi za režim.On je kao onaj oficir iz SAA što je bio tri godine u ISILU i davao podatke Sirijskoj vojsci.Savox
Da se naježišjogurt_ wrote:Bashar Al-Assad prošetao ulicama Damaska pozdravljajući građane
trojica čuvara plus snimatelji koliko ja vidimBobi wrote:Da se naježišjogurt_ wrote:Bashar Al-Assad prošetao ulicama Damaska pozdravljajući građane
, jel ima snimak ono "Iza scene"
...kordon tenkova i policije ..

Ma nisam uopste mislio na to no na brzinu. Valjda ono "vec" to objasnjavaKrokodajl wrote:Trebali su ga pustiti pa da opet rokne, pa bude "od ranije poznat policiji, sumnjičen za ovo za ono, kretao se u krugovima".salik79 wrote:Samo rokajinsomnia78 wrote:Sta bi, sije, navodno vec ubile lika koji je bio "mozak" napada u Teheranu?
Ovako, zovni mater i ćaću nek pokupe tijelo, ako ko hoće klanjat dženazu, nije da je dužan.
Jok, to znaci rezimski rastanak.sumirprimus wrote:A sta onda znaci nizamski rastanak?
Sistemski rastanak?
sumirprimus wrote:Nema logike.safet ju je pjevao kao patriotsku a ne rezimsku pjesmu??
Leleee turci u pitanju??insomnia78 wrote:Salu na stranu. U pjesmi se ne radi o arapskom znacenju nizama no o turskoj vojnoj formaciji (?)