@TelemachTelemach wrote:
Telemach u oni anamotamo uvode novih 13 HD Kanala,vrijeme je da i vi neke kanale uvedete.
Moderator: Benq
@TelemachTelemach wrote:

meni je tako na svim kanalima od prije jedno 15 minmelb26sa wrote:Natgeo na 393 zapela slika a na 162 sve crno.
I meni isto ili je skroz crna. Zenica.holowey wrote:
sta se desava? na svim kanalima isto...

I kod mene istoado81 wrote:I meni isto ili je skroz crna. Zenica.holowey wrote:
sta se desava? na svim kanalima isto...
Dzontra_Volta wrote:Uvode zauder, pa došlo do opterećenja, pa sve riknulo.
Ev meni radi sada nornalno hahaphoto&video wrote:Raspad, a podrska
ne kontam te šta hoćeš. On ti je već sinhronizovan i sa eon daljinskim možeš gasitio i paliti tv. Takođe sam primjetio da možeš mijenjati između portova (HDMI2, HDMI3 isl), a i ulaziti u settings, ali je malo komplikovano za nalazit te dugmadi.TESLA_EDISON wrote:Zna li neko kako upaliti EON daljinski sa TV-om (ne mislim na HDMI CEC već na pravo sinhroniziranje)
Hvala druze,da li je i taj resiver po kvaliteti ko ovi Pds2 i Pds3?duffy_duck wrote:Nista onda uzmi D3 V2.0 imaju jos u ponudi taj resiver i on ima sat.j66o wrote: Treba mi druze sat,a namam to na Pds3
D3 v2.0 resiver ima dva tunera, što znači da možeš gledati jedan kanal, a snimati drugi istovremeno, a ima i display sa satom, kao i izlaz za coax kabal, ako želiš spojiti dodatni uređaj na analognu ili digitalnu TV.j66o wrote:
Hvala druze,da li je i taj resiver po kvaliteti ko ovi Pds2 i Pds3?

Ne treba ga povezivati sa ruterom da imam dodatne usluge na njemu?crnivrag wrote:D3 v2.0 resiver ima dva tunera, što znači da možeš gledati jedan kanal, a snimati drugi istovremeno, a ima i display sa satom, kao i izlaz za coax kabal, ako želiš spojiti dodatni uređaj na analognu ili digitalnu TV.j66o wrote:
Hvala druze,da li je i taj resiver po kvaliteti ko ovi Pds2 i Pds3?
S tim da taj uređaj već dugo nije u ponudi, odnosno imaju ga samo u rijetkim trenucima kad ga neko vrati.
Ne treba, ovo je prvi resiver, koji je bolji od PDS serije, i ima ugrađen vlastiti modem za isporuku usluga TV Unazad i VODj66o wrote:
Ne treba ga povezivati sa ruterom da imam dodatne usluge na njemu?