Jel mu to isplaćeno?Mea_parvitas wrote:Jeste, ocigledno mu je to modus operandimali_milojica wrote:Jel Amar radio pozajmice klubu nakon 2010 i nakon sto mu je vracen dug kroz Bekricev transfer?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#77101 Re: FK Željezničar
- Mea_parvitas
#77102 Re: FK Željezničar
Nije, to znaju i ptice na grani. A hajde ti meni objasni kako ces legalno isplatiti nesto za sta nema dokaza? Na osnovu cega, kad nema ni ugovora ni kojeg djavla? Na kojem osnovu je lova od transfera Bekrica uplacena njemu da je zadrzi? Shvatas li da je to nelegalno? Zasto nije prihvatio da bude menadzer kluba sa vecom platom npr nego sto treba, lupam sad 15, 20 milja mjesecno i ugovor na 2 godine, pa na taj nacin vratio svoju lovu za koju svi znaju da je dao, ali ako si bio glup pa dao na nelegalan nacin ocekucuci da ti se vrati, jesul za to ovi ljudi krivi? Ocigledno sa svojim pajdama i ne zna drugacije, ne zna namaci lovu koja je klubu potrebna, pa onda fino posudi, naplati duplo i jos uzme kamatu. Nice
Na onoj semi prihoda kluba jasno se vidi u kojem je smijeru isao nas klub. Za nadati se da ovi znaju bolje, ali prema dosadasnjim i iskustvima oko nas, tesko da je to moguce.
Na onoj semi prihoda kluba jasno se vidi u kojem je smijeru isao nas klub. Za nadati se da ovi znaju bolje, ali prema dosadasnjim i iskustvima oko nas, tesko da je to moguce.
- mali_milojica
#77103 Re: FK Željezničar
I ne treba da se isplati.
Koliko vidim, lova od Bekrica mu je uplacena na osnovu sudske presude, ugovora i odluke Predsjedništva FK Zeljeznicar.
To sto nije htio da bude trener, menadzer ne ulazim, njegova odluka.
Koliko vidim, lova od Bekrica mu je uplacena na osnovu sudske presude, ugovora i odluke Predsjedništva FK Zeljeznicar.
Last edited by mali_milojica on 22/12/2018 18:08, edited 1 time in total.
- Kinaski
#77104 Re: FK Željezničar
amar je izgleda najveca ubleha
- Mea_parvitas
#77105 Re: FK Željezničar
Aha znaci tada je znao napraviti taj neki "ugovor" sa svojim pajdama iz uprave da bi sebi klepili lovu, mozda cak i u saradnji sa tim istim opcinskim sudom (Koldzo), a nije znao to isto uraditi i nakon 2010 da bi mu klub mogao nekada vratiti lovu koju mu duguje? Ocigledne su mutnje radnje zbog kojih je i klub pokrenuo istrage i tuzbe koje ce vjerujem biti nastavljene (al u k.).mali_milojica wrote:I ne treba da se isplati.
Jasne su sada ovdje i uloge Bekrica, Stanica i njegove raje, Kjosevskog i ostalih koji su po tudjim nalozima izvrsavali prljave zadatke i isto su bili spremni ciniti sve dok ova uprava ne napusti kormilo, a na tom putu su bili spremni na svakakve izmisljotine i obmane da bi za sobom zaludili i ostalu raju koja toliko i ne prati stanje u klubu osim sto vidi da Zeljo ima 5 poraza ili da nema igre...
Da je tu sve bilo cisto, isti bi nakon otkaza u Kataru vrlo lako primio se menadzerskog posla, sa bogovskom platom, niko mu se ne bi mijesao, ali ne, ima gospodin sa svojim pajdama ocigledno vise ciljeve
- LunaLati
#77106 Re: FK Željezničar
Popljuvase oni ovim sami sebe- ako je istina sve sto pise sto su sa Amarom 4 puta u 3 godine pregovarali da vodi ekipu ????
Lud, zbinjen, nenormalan
Lud, zbinjen, nenormalan
- mali_milojica
#77107 Re: FK Željezničar
Hoces da kazes da bi Misimović sve ovo zataskao samo da je Amar htio biti trener?Mea_parvitas wrote:Aha znaci tada je znao napraviti taj neki "ugovor" sa svojim pajdama iz uprave da bi sebi klepili lovu, mozda cak i u saradnji sa tim istim opcinskim sudom (Koldzo), a nije znao to isto uraditi i nakon 2010 da bi mu klub mogao nekada vratiti lovu koju mu duguje? Ocigledne su mutnje radnje zbog kojih je i klub pokrenuo istrage i tuzbe koje ce vjerujem biti nastavljene (al u k.).mali_milojica wrote:I ne treba da se isplati.
Jasne su sada ovdje i uloge Bekrica, Stanica i njegove raje, Kjosevskog i ostalih koji su po tudjim nalozima izvrsavali prljave zadatke i isto su bili spremni ciniti sve dok ova uprava ne napusti kormilo, a na tom putu su bili spremni na svakakve izmisljotine i obmane da bi za sobom zaludili i ostalu raju koja toliko i ne prati stanje u klubu osim sto vidi da Zeljo ima 5 poraza ili da nema igre...
Da je tu sve bilo cisto, isti bi nakon otkaza u Kataru vrlo lako primio se menadzerskog posla, sa bogovskom platom, niko mu se ne bi mijesao, ali ne, ima gospodin sa svojim pajdama ocigledno vise ciljeve
- Charuga
- Globalni moderator
#77108 Re: FK Željezničar
Isto kao što će i Amar povući potražnju za kamatom ako se vrati nazad u klub. Svi imaju svoje adute za borbe prsa u prsa.LunaLati wrote:Popljuvase oni ovim sami sebe- ako je istina sve sto pise sto su sa Amarom 4 puta u 3 godine pregovarali da vodi ekipu ????
Lud, zbinjen, nenormalan
Samo ne znaju da smo u svemu tome najviše najebali mi navijači i Željo kao klub.
- Mea_parvitas
#77110 Re: FK Željezničar
Cuj sami sebe popljuvaliLunaLati wrote:Popljuvase oni ovim sami sebe- ako je istina sve sto pise sto su sa Amarom 4 puta u 3 godine pregovarali da vodi ekipu ????
Lud, zbinjen, nenormalan
- LunaLati
#77111 Re: FK Željezničar
Znaju oni sve ali im ego ne dozvoljava da priznaju, a nama navijacima tako i treba. Dozvolili smo da nas dva egomanijaka svrstaju u tor ZA i PROTIV i rijeki su oni koji znaju stati na loptu.Charuga wrote:Isto kao što će i Amar povući potražnju za kamatom ako se vrati nazad u klub. Svi imaju svoje adute za borbe prsa u prsa.LunaLati wrote:Popljuvase oni ovim sami sebe- ako je istina sve sto pise sto su sa Amarom 4 puta u 3 godine pregovarali da vodi ekipu ????
Lud, zbinjen, nenormalan
Samo ne znaju da smo u svemu tome najviše najebali mi navijači i Željo kao klub.
Izgubilo se ono - BUDI ZELJO ili PLAVA PORODICA. Izgubilo se to kako na terenu tako i u upravljackim strukturama i tek sada je u pravom smislu na znacenju dobila ona ZELJO TE TREBA ! Ujedinjene, na nicijoj strani osim na Zeljinoj.
- LunaLati
#77112 Re: FK Željezničar
Naravno da su se popljuvali, ako za sebe tvrdis da si posten, sve radis transparentno kako ti moze pasti na pamet da u klub ponovno dovedes nekoga za koga si aludirao da namjesta, kupuje ? Van svake pameti !Mea_parvitas wrote:Cuj sami sebe popljuvaliLunaLati wrote:Popljuvase oni ovim sami sebe- ako je istina sve sto pise sto su sa Amarom 4 puta u 3 godine pregovarali da vodi ekipu ????
Lud, zbinjen, nenormalanPregovarali da vodi ekipu, bude menadzer i sve sto uz to ide, a da se kani onoga sto ga se ne tice. Ali eto ocigledno ne zna na taj nacin, osim ako tu nisu njegove pajde
- Mea_parvitas
#77113 Re: FK Željezničar
Vec sam ti dao odgovor, pa procitaj opet. Ogroman je pritisak bio i od strane navijaca da to ucine tako jer je on imao rezultate koje ovi nisu.LunaLati wrote:Naravno da su se popljuvali, ako za sebe tvrdis da si posten, sve radis transparentno kako ti moze pasti na pamet da u klub ponovno dovedes nekoga za koga si aludirao da namjesta, kupuje ? Van svake pameti !Mea_parvitas wrote:Cuj sami sebe popljuvaliLunaLati wrote:Popljuvase oni ovim sami sebe- ako je istina sve sto pise sto su sa Amarom 4 puta u 3 godine pregovarali da vodi ekipu ????
Lud, zbinjen, nenormalanPregovarali da vodi ekipu, bude menadzer i sve sto uz to ide, a da se kani onoga sto ga se ne tice. Ali eto ocigledno ne zna na taj nacin, osim ako tu nisu njegove pajde

-
hostapler
#77114 Re: FK Željezničar
Bravo Megamixeri
Sva govna izbacite van
Sve istresite iz kluba
Svaka vam čast
Pitari su gospoda za vas. Kod njih se u klubu ukrao i Bog i otac, ali su vratili sve dugove i nikoga nisu prozivali. Ni za sta. A mogli su.
Sva govna izbacite van
Sve istresite iz kluba
Svaka vam čast
Pitari su gospoda za vas. Kod njih se u klubu ukrao i Bog i otac, ali su vratili sve dugove i nikoga nisu prozivali. Ni za sta. A mogli su.
- Mea_parvitas
#77115 Re: FK Željezničar
Ja, ja, treba biti posten i sutiti ko ckapi
- ultima_palabra
#77116 Re: FK Željezničar
Sabotiralo ih 100 igraca konstantno kroz 3 godine... pa jbt oni su nesposobniji nego sto sam mislio.
-
zipoo
#77117 Re: FK Željezničar
e ko je nas vodio 3 godine 
- Mea_parvitas
#77118 Re: FK Željezničar
Niko nije tu spomenuo 3 godine, nego zadnjih 5 kola
A zasto nismo osvojili zadnje 2 sezone titulu, pa jer su nam igraci picke koje nemaju muda odigrati kako treba, zajedno sa trenerom, samo glupani mogu prokockati 5 bodova 3 kola prije kraja, a drugi lagano si zavrse penale i cao
- mali_milojica
#77119 Re: FK Željezničar
Ne rece ti nista, bi li Misimović sve ovo zataskao da je Amar pristao biti trener?Mea_parvitas wrote:Ja, ja, treba biti posten i sutiti ko ckapi
- ultima_palabra
#77120 Re: FK Željezničar
Pa ko je pomenuo Bekrica i Stanica? Jesu oni igrali ovih pet kola?Mea_parvitas wrote:Niko nije tu spomenuo 3 godine, nego zadnjih 5 kolaA zasto nismo osvojili zadnje 2 sezone titulu, pa jer su nam igraci picke koje nemaju muda odigrati kako treba, zajedno sa trenerom, samo glupani mogu prokockati 5 bodova 3 kola prije kraja, a drugi lagano si zavrse penale i cao
- Mea_parvitas
#77121 Re: FK Željezničar
Pa ocigledno mu se nudilo da udje po nekakvim "Misketovim" uslovima gdje bi bio pod kontrolom i ne petljao se u ono sto ga se ne tice, osim za sportski diomali_milojica wrote:Ne rece ti nista, bi li Misimović sve ovo zataskao da je Amar pristao biti trener?Mea_parvitas wrote:Ja, ja, treba biti posten i sutiti ko ckapi
- Mea_parvitas
#77122 Re: FK Željezničar
Pa to sam ja spomenuo, kazem sta mi je sumnjivo, ali nije tek tako dokazivo i na prvu ocigledno, kao mozda danas sto je jasnije.ultima_palabra wrote:Pa ko je pomenuo Bekrica i Stanica? Jesu oni igrali ovih pet kola?Mea_parvitas wrote:Niko nije tu spomenuo 3 godine, nego zadnjih 5 kolaA zasto nismo osvojili zadnje 2 sezone titulu, pa jer su nam igraci picke koje nemaju muda odigrati kako treba, zajedno sa trenerom, samo glupani mogu prokockati 5 bodova 3 kola prije kraja, a drugi lagano si zavrse penale i cao
- ultima_palabra
#77123 Re: FK Željezničar
Znaci lupas bezveze, u prevodu. Eto ta dvojica nisu ni finis prosle sezone igrali, pa je opet izgubljena titula.Mea_parvitas wrote:Pa to sam ja spomenuo, kazem sta mi je sumnjivo, ali nije tek tako dokazivo i na prvu ocigledno, kao mozda danas sto je jasnije.ultima_palabra wrote:Pa ko je pomenuo Bekrica i Stanica? Jesu oni igrali ovih pet kola?Mea_parvitas wrote:Niko nije tu spomenuo 3 godine, nego zadnjih 5 kolaA zasto nismo osvojili zadnje 2 sezone titulu, pa jer su nam igraci picke koje nemaju muda odigrati kako treba, zajedno sa trenerom, samo glupani mogu prokockati 5 bodova 3 kola prije kraja, a drugi lagano si zavrse penale i cao
Drugo, zar uprava nije odstranila trule jabuke koje su identifikovali forumasi jednog foruma? I onda poslije toga uslijedi 5 poraza... a u ekipi ostali uglavnom igraci sa strane i juniori koji ama bas nista ne mogu dobiti takvim postupanjem.
- mali_milojica
#77124 Re: FK Željezničar
Ili možda ovako,Mea_parvitas wrote:Pa ocigledno mu se nudilo da udje po nekakvim "Misketovim" uslovima gdje bi bio pod kontrolom i ne petljao se u ono sto ga se ne tice, osim za sportski diomali_milojica wrote:Ne rece ti nista, bi li Misimović sve ovo zataskao da je Amar pristao biti trener?Mea_parvitas wrote:Ja, ja, treba biti posten i sutiti ko ckapi
Bio bi pod ucjenom i ako ne budes radio kako ja kažem, nabit cu te nogom i sve cu dati u javnost.