Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
RasAlGhul wrote:Gnjido jedna milju maraka nisi bio u stanju u klub unijeti, nabio dug sa Amarom, stadion pred raspadom bio i ti znaš kako i šta treba pogani majmune. Evropu na Lavoru igrali, hadalju jedan i ti znaš!
Upozoravao, opraštao, opet upozoravao, ali ne vrijedi.
Odmori ti paša jednu heftu, lakše će ti biti.
Banned user for reason "Kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja"
» RasAlGhul
A ova 'treca strana' mi sve vise ide na qurac. Šatro pravi navijaci, neutralni, ne bi oni da se mijesaju a svako malo hraknu na sve ostale. Bolji Vi valjda, pametniji sta vec kontate. Kao "gdje tu Zeljo" i ostale floskule a ne smeta vam sto se Misketovci bukvalno izivljavaju nad uspjesima kluba. Umjesto da im ...... mater i stanete iza kluba vi fol Un. Bitch please.
Alfa_i_Omega wrote:A ova 'treca strana' mi sve vise ide na qurac. Šatro pravi navijaci, neutralni, ne bi oni da se mijesaju a svako malo hraknu na sve ostale. Bolji Vi valjda, pametniji sta vec kontate. Kao "gdje tu Zeljo" i ostale floskule a ne smeta vam sto se Misketovci bukvalno izivljavaju nad uspjesima kluba. Umjesto da im ...... mater i stanete iza kluba vi fol Un. Bitch please.
Odmori i ti malo.
Banned user for reason "Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"
» Alfa_i_Omega
Ovi mediji baš od miša slona prave nazor tražeći publicitet. Konstantno potenciraju priču "navijači sa nestrpljenjem očekuju skupštinu", bogami kao da će se tamo nešto značajno desiti što već ne znamo. Ne znam očekujete li vi šta od skupštine, ja apsolutno ništa ne očekujem osim standardne prezentacije uprave, veličanja, aplauza, imenovanja predsjednika i potpresjednika skupštine. Uopšte ne očekujem da ćemo dobiti novog predsjednika tako brzo, sumnjam da uopšte imaju i u planu dovoljno kandidata za upravu.
Ja ga ne bih nikada postavio ali realno koga da postavimo, nema nijedno ime vrijedno pomena iz ove naše države (kada već Amar neće) a za nešto više nemamo para. Ako ništa bar ćemo igrati ofanzivan fudbal bez obzira sa kim i gdje budemo igrali. Musa je katastrofalan u Evropi, ne može nikog živog dobiti.
Last edited by UnKnownBA on 21/12/2018 12:40, edited 1 time in total.
Musa...... em su otjerali najbolju upravu do sada em ce dovesti trenera kloca hahahahah na kraju nece biti ni infrastrukture vise ni rezultata! To su ti "pravi" navijaci I ne kontam ko su ti sto ce dovesti Musu posto su svi podnjeli ostavke???
Budale će onda misliti da je Musa vizionar i da je bolji od svih trenera koje smo promijenili ovih godina, a naravno, "Amar zna".
Nikom ništa neće biti nejasno.
Budale će onda misliti da je Musa vizionar i da je bolji od svih trenera koje smo promijenili ovih godina, a naravno, "Amar zna".
Pa to. Šta ima veze ko je trener, kad ćemo ionako sve namjestiti
Pa to. Šta ima veze ko je trener, kad ćemo ionako sve namjestiti