Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
szlava

#7701 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by szlava »

KvaziExpert wrote:
Point. wrote:Zna li se koji ce nas kanal prenositi u petak tekmu sa Obalom Slonovace? Bht, Face?
Face obje, i ovu i mexico

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
Samo da ne bude kao prosliog puta protiv Argentine kad smo igrali :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#7702 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

palermo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Cek, cek....Safet sredio da ne dobije vizu? :roll:
Mogao si brate pročitati kako treba.............dakle, rekao sem, ne vjerujem, neću da vjerujem, nije to istina................
al šta ako se dogodi da stvarno Zukan ne dođe na pripreme u americi i onda mu pape (sa razlogom) kaže, jebi ga jararne , nisi prošao sve pripreme........

al akobogda, Zukan će sutra u čemeriku
U onom postu ispade tako. Pape vedri i oblaci s vizama.
Skontah da mu je Pape rekao da je siguran za SP. Vidjecemo.
todd_smith

#7703 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

neznam pravila halali majketi necu vise izvini ni sam znao
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#7704 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Admir_1984 »

Point. wrote:
Admir_1984 wrote:
karanana wrote: mislis da tino nece vidjeti akcije u brazilu?
nece
Po pare da hoce.
u utakmicama koje budu neizvjesne nece minute dobiti, možda zaigra jedino kod 0-3 ili 3-0 i tako tih rezultata
ratamahatta

#7705 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ratamahatta »

Morski_Pas wrote:
todd_smith wrote:Tesko se Begovicu onda.
Ako neznas pravila nemoras pisati.

FIFA trazi da na spisku budu 3 golmana, pozicije ostalih 20 ih ne benda ni 2 posto. Safet je pozvao 24. igraca u slucaju povrede (ili problema s vizom? :D ) tako da mu je svedno il se povrijedio defanzivac Sunjic ili ofanzivac Lulic, zamjena je vec tu.

Ali mozda je tvoj komentar za Begovica samo neuspjesan pokusaj humora?
:lol: :lol: :lol: svaka casta, nek' si mu reko' :lol: :lol: :lol:
palermo

#7706 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

Tomahawk11 wrote:. Vidjecemo.
Tako je.

Ja stvarno nisam vjerovao da će TSS biti na spisku, kad ono eno ga. A iskreno govoreći, razlog više zaštoje meni ovo sumnjivo je što je po nekim mojim procjenama, ako stavrno TSS i Hadžić moraju ići, onda je Zukan jedina opcija koja može izvisiti. Ne bi trebao, naravno.

Dakle, vidjećemo, i nadam se da si ti u pravu
and

#7707 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by and »

šta pandži nije jasno zašto su iz saveza nagovarali prvotimca šalkea i potencijalnog reprezentativca njemačke da igra za bih?''? :lol: :lol: pored njega živog :lol: :lol:
BHF_Manijak

#7708 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Ma meni ce biti bezze ako sjebu Zuku za vizu, realno treci nam je najbolji stoper u timu, a moze i lijevog beka pokriti!

Sto se Pandze tice, ocigledno se neki malo mutavi prave. Nije rek'o da nisu trebali ici Kolasincu na noge, vec spominje sto se nije i Hrgoti otislo, a realno trebalo je!
Ne svidja mi se sto je poceo nacionalisticke fekalije bljuvati, no ako cemo iskreno za Tonija Sunjica on je Jaap Stam!

Potencira se na sportsport-u sto nije igr'o, a momak ba skoro godinu dana poverdu vuk'o, seru!
insaneinthebrain

#7709 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

nek zuka ide direktno u brazil, tamo mu nece traziti vizu 8-)
Morski_Pas

#7710 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Morski_Pas »

and wrote:šta pandži nije jasno zašto su iz saveza nagovarali prvotimca šalkea i potencijalnog reprezentativca njemačke da igra za bih?''? :lol: :lol: pored njega živog :lol: :lol:
Treba biti realan, nije to izjavio. Krivo mu bilo sto su mu dali njegov dres (a on nije ni cuo da je otpisan). To bi bilo kao da na primjer Sarajevo na predstavi Mateja Delaca pokaze dres s brojem 19. i imenom Delaca iako s Bandovicu nisu nista javili, ili da City potpise s, bubam sada, Suarezom pa mu odjednom dadnu dres Milnera...

Normalna reakcija sve osim ono za nacionalnog kljuca.
palermo

#7711 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Ma meni ce biti bezze ako sjebu Zuku za vizu, realno treci nam je najbolji stoper u timu, a moze i lijevog beka pokriti!

Sto se Pandze tice, ocigledno se neki malo mutavi prave. Nije rek'o da nisu trebali ici Kolasincu na noge, vec spominje sto se nije i Hrgoti otislo, a realno trebalo je!
Ne svidja mi se sto je poceo nacionalisticke fekalije bljuvati, no ako cemo iskreno za Tonija Sunjica on je Jaap Stam!

Potencira se na sportsport-u sto nije igr'o, a momak ba skoro godinu dana poverdu vuk'o, seru!
nemoj zajebavati, nema logike da Pandža se zove. Doduše, ako se utvrdi da ima logike, onda su isto tako i Rahimić i Zahirović se trebali naći na spisku.

Toni Šunjić je po svim realnim pokazateljima ispred Borisa. Plus Borisu ne smeta što Toni ide.

Priča o Hrgoti je smiješna.....
Itakoto

#7712 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Itakoto »

Kad je Pandzi tako stalo do Hrgote sto ga nije zovnuo (ili cak posjetio) da ga ubijedi da zaigra za BiH? Kao Hrvat Hrvatu... Hercegovac Bosancu... bjezi bola' Borise.
House

#7713 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

Zaboravite na Borisa , nakon ovog hinjskog ponašanja neće dobiti poziv dok je živ

ko ga jebe btw :bih: Zmajevi iznad Quebeca :D
Last edited by House on 27/05/2014 23:59, edited 1 time in total.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#7714 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Admir_1984 »

jel ono ovde neko prije dan-dva pisao da ce od ova 24 igraca otpasti štoper, kao neka insajderska informacija :? i evo danas kao grom iz vedra neba Zukanovic nema vize :roll:
and

#7715 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by and »

Admir_1984 wrote:jel ono ovde neko prije dan-dva pisao da ce od ova 24 igraca otpasti štoper, kao neka insajderska informacija :? i evo danas kao grom iz vedra neba Zukanovic nema vize :roll:
pa nije iz vedra neba.neki dan nije bio na treningu išao kao ganjati vizu.sad do koga je,boga pitaj
IcedMFEarth

#7716 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Admir_1984 wrote:jel ono ovde neko prije dan-dva pisao da ce od ova 24 igraca otpasti štoper, kao neka insajderska informacija :? i evo danas kao grom iz vedra neba Zukanovic nema vize :roll:
Ma ne može Zuka otpasti prije Šunjića i Vranješa ne'a Šanasa, nije Pape bunike jeo.
Mirza007

#7717 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mirza007 »

palermo wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma meni ce biti bezze ako sjebu Zuku za vizu, realno treci nam je najbolji stoper u timu, a moze i lijevog beka pokriti!

nemoj zajebavati, nema logike da Pandža se zove. Doduše, ako se utvrdi da ima logike, onda su isto tako i Rahimić i Zahirović se trebali naći na spisku.

Toni Šunjić je po svim realnim pokazateljima ispred Borisa. Plus Borisu ne smeta što Toni ide.

Ovo mi se cini kao pravi timing da se dolije ulje na vatru prije pocetka SP. On vec par nedelja zna da nije na spisku i sada se sjetio dati interview. Mogao ga je dati odmah nakon sto je spisak izasao pa bi se vec prezvakalo do sada. I jos kome ga je dao ........ pravom portalu - fanatikosu BiH reprezentacije. Ja ga razumijem sa one ljudske strane, slicno je reagirao i Hasagic kada je izgubio mjesto prvog golmana. Ali Stevanoviceva reakcija je bila adekvatnija, barem sa ljudske i sportske strane.
Generalni problem BiH sportskih reprezentacija je cinjenica da su raspolozivi uglavnom oni igraci koji se ne izbore za mjesta u reprezentacijama susjeda sto bitno suzava bazu za izbor tj. kvalitet. Tako da je sada lako upirati prstom i reci samo jedan ovaj ili onaj hrvat, srbin, eskim u reprezentaciji. E jos bi trebalo da se i tu kljuc uvede. Da su Stanic, braca Kovac, Corluka birali BiH kao svoj nacionalni tim danas ovakvih tema ne bi bilo.
Mustang1

#7718 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Ima'l zena u ovom avionu guze'l oni sta gore .. Od kad lete da ne opale jedan drugog :D
BHF_Manijak

#7719 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:

Ma govorim generalno. Sunjic je za mene srednja zalost i ispod toga. Pandza je nekad stvarno bio fin potencijal. Mislio sam da c iz Belgije barem do nekog Nurnberga, Mainza, Hoffenheima, ali avaj...
and

#7720 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by and »

Morski_Pas wrote:
and wrote:šta pandži nije jasno zašto su iz saveza nagovarali prvotimca šalkea i potencijalnog reprezentativca njemačke da igra za bih?''? :lol: :lol: pored njega živog :lol: :lol:
Treba biti realan, nije to izjavio. Krivo mu bilo sto su mu dali njegov dres (a on nije ni cuo da je otpisan). To bi bilo kao da na primjer Sarajevo na predstavi Mateja Delaca pokaze dres s brojem 19. i imenom Delaca iako s Bandovicu nisu nista javili, ili da City potpise s, bubam sada, Suarezom pa mu odjednom dadnu dres Milnera...

Normalna reakcija sve osim ono za nacionalnog kljuca.
šta su mu trebali javiti?da nije na spisku?vidio je da nije pozvan.nije on baš tolika zvijezda da bi imao svoj dres,a i u austriji hadžić je nosio misketovu desetku .
trebao se ugledati na zahirovića koji je možda i više od pandže zaslužio poziv,pa doći u hotel,pozdraviti se sa igračima i zaželiti im sreću.
a i ovo smeće od hrvatskih novinara jedva dočekalo da malo zakuha i da baci u dilemu neke hrvate koji biraju između bih i hrvatske da dobro razmisle.
palermo

#7721 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:
Ma govorim generalno. Sunjic je za mene srednja zalost i ispod toga. Pandza je nekad stvarno bio fin potencijal. Mislio sam da c iz Belgije barem do nekog Nurnberga, Mainza, Hoffenheima, ali avaj...
Šunjić jeste srednja žalost ali je po svim parametrima ispred Borisa...............i samo da znaš, nema šanse da je tebi Pandža draži nego meni......

Kad bolje razmislim, sklon sam vjerovati da ga je ovo neko i podgovorio, možda čak neko iz političkih struktura...
BHF_Manijak

#7722 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Ne znam, imamo drugacije vidjenje dva igraca, no uvijek bih u ekipu prije izabrao Borisa nego li Tonija!
palermo

#7723 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Ne znam, imamo drugacije vidjenje dva igraca, no uvijek bih u ekipu prije izabrao Borisa nego li Tonija!
Pa vjerovatno bih i ja, ali Pandža ne igra gotovo dvije godine......ja bih prije izabrao papeta nego Ibričića :D

ne bih se ja ljut da je boris izabran.....ali ovo je, sve sam više uvjerne, politička izjava i Panžda je tu instrumentaliziran....
IcedMFEarth

#7724 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

Što se tiče nacionalnog ključa, imamo: 2 švicarca, 5 njemaca, kanađanina, belgijanca, holanđanina, austrijanca,luksemburžanina, srbina, amerikanca, 3 hrvata i 5 bošnjaka :D
mujkoni

#7725 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mujkoni »

Srela ba xd

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Post Reply