Ja jos cekam da se povuku iz DMS kako su i obecali.mO k3 wrote:od narednih 15 vrucih dana , prodje 2 mjeseca
Zapravo ne vidim svrhu bilo kakve rasprave dok to ne ucine.
Onda cemo se dogovarati.
Ja jos cekam da se povuku iz DMS kako su i obecali.mO k3 wrote:od narednih 15 vrucih dana , prodje 2 mjeseca
lol da se povuku ? kuda ce i sta ondaAlfons Kauders wrote:Ja jos cekam da se povuku iz DMS kako su i obecali.mO k3 wrote:od narednih 15 vrucih dana , prodje 2 mjeseca
Onda cemo se dogovarati.
Pa tako su obecali. Valjda su skontali kuda i kako poslije.mO k3 wrote:lol da se povuku ? kuda ce i sta ondaAlfons Kauders wrote:Ja jos cekam da se povuku iz DMS kako su i obecali.mO k3 wrote:od narednih 15 vrucih dana , prodje 2 mjeseca
Onda cemo se dogovarati.
Svaka slicnost s Karadzicevom autostradom je slucajna."Imam savjet za javnost u FBiH. Moraju pogledati situaciju sa Kraljevinom SHS i tadašnjim vršenjem pritiska na jedan narod koji je doveo do njihovog udruživanja sa Hitlerom u Drugom svjetskom ratu što je rezultiralo zločinom. Sva ta frustracija kod Hrvata, koji se osjećaju kao manjina iako su jedan od konstitutivnih naroda, može dovesti do zločina i tragedije za Bošnjake. Hrvati objektivno imaju problem sa svojim statusom i mora se naći model koji će dovesti do relaksiranja situacije".
eki rat , sa kim i gdje??Alfons Kauders wrote:Svaka slicnost s Karadzicevom autostradom je slucajna."Imam savjet za javnost u FBiH. Moraju pogledati situaciju sa Kraljevinom SHS i tadašnjim vršenjem pritiska na jedan narod koji je doveo do njihovog udruživanja sa Hitlerom u Drugom svjetskom ratu što je rezultiralo zločinom. Sva ta frustracija kod Hrvata, koji se osjećaju kao manjina iako su jedan od konstitutivnih naroda, može dovesti do zločina i tragedije za Bošnjake. Hrvati objektivno imaju problem sa svojim statusom i mora se naći model koji će dovesti do relaksiranja situacije".![]()
Kao sto rekoh, prvo neka naprave sto su najavili (rat), pa cemo se onda dogovoriti.
To pitaj one koji prijete ratom.mO k3 wrote:eki rat , sa kim i gdje??Alfons Kauders wrote:Svaka slicnost s Karadzicevom autostradom je slucajna."Imam savjet za javnost u FBiH. Moraju pogledati situaciju sa Kraljevinom SHS i tadašnjim vršenjem pritiska na jedan narod koji je doveo do njihovog udruživanja sa Hitlerom u Drugom svjetskom ratu što je rezultiralo zločinom. Sva ta frustracija kod Hrvata, koji se osjećaju kao manjina iako su jedan od konstitutivnih naroda, može dovesti do zločina i tragedije za Bošnjake. Hrvati objektivno imaju problem sa svojim statusom i mora se naći model koji će dovesti do relaksiranja situacije".![]()
Kao sto rekoh, prvo neka naprave sto su najavili (rat), pa cemo se onda dogovoriti.

Ovo je izjavio onaj jadnik što u njemu Guardian ubije kukuruz na svakim izborima u šumskoj,onaj ćoro Tadić iz SDS-a.Alfons Kauders wrote:Svaka slicnost s Karadzicevom autostradom je slucajna."Imam savjet za javnost u FBiH. Moraju pogledati situaciju sa Kraljevinom SHS i tadašnjim vršenjem pritiska na jedan narod koji je doveo do njihovog udruživanja sa Hitlerom u Drugom svjetskom ratu što je rezultiralo zločinom. Sva ta frustracija kod Hrvata, koji se osjećaju kao manjina iako su jedan od konstitutivnih naroda, može dovesti do zločina i tragedije za Bošnjake. Hrvati objektivno imaju problem sa svojim statusom i mora se naći model koji će dovesti do relaksiranja situacije".![]()
prljavi Hare wrote:Ovo je izjavio onaj jadnik što u njemu Guardian ubije kukuruz na svakim izborima u šumskoj,onaj ćoro Tadić iz SDS-a.![]()
![]()
![]()
Lakija malo prenijelo da je 1992.E lijepe 90-te....![]()
![]()
Pa nije jasno. Po popisu stanovnika ce ih zamjeniti Bosnjaci.House wrote:sada je jasno zašto čiriličar ne želi strance u ustavnom sudu.
Niti ce doci do nekog novog rata izmedju Hrvata i sistema ( sustava ) niti za to ima ikakvog potencijala . Sto se tice frustracije Hrvata da bi se relaksirali odnosi prvo ce biti proglaseni Hrvatskom nacionalnom manjinom u BiH ,a onda ce u skladu sa principom reciprociteta i ravnoprevnosti naroda i drzava Bosnjacka Republika BiH garantovati sva ona prava koju imaju Bosnjaci u Hr . Ovakav modul sproveden na ravnopravnosti i jednakosti ce dovesti relaksacije odnosa na duge staze i onemoguciti bilo kakvo dalje talasanje i nezeljene posljedice .Alfons Kauders wrote:Svaka slicnost s Karadzicevom autostradom je slucajna."Imam savjet za javnost u FBiH. Moraju pogledati situaciju sa Kraljevinom SHS i tadašnjim vršenjem pritiska na jedan narod koji je doveo do njihovog udruživanja sa Hitlerom u Drugom svjetskom ratu što je rezultiralo zločinom. Sva ta frustracija kod Hrvata, koji se osjećaju kao manjina iako su jedan od konstitutivnih naroda, može dovesti do zločina i tragedije za Bošnjake. Hrvati objektivno imaju problem sa svojim statusom i mora se naći model koji će dovesti do relaksiranja situacije".![]()
ustani kulin bane ne prevrci se viseHrvatska ćirilica (arvatica, bosančica,[1][2] hrvatkica[1][2])[3] je hrvatska redakcija ćirilice.[4] Morfološka je, grafijska i ortografijska inačica ćiriličnog pisma
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_%C4%87irilica
https://bs.wikipedia.org/wiki/Bosan%C4%8Dicapici wrote:ustani kulin bane ne prevrci se viseHrvatska ćirilica (arvatica, bosančica,[1][2] hrvatkica[1][2])[3] je hrvatska redakcija ćirilice.[4] Morfološka je, grafijska i ortografijska inačica ćiriličnog pisma
A lupaju cirilicu u vukovaru....pici wrote:ustani kulin bane ne prevrci se viseHrvatska ćirilica (arvatica, bosančica,[1][2] hrvatkica[1][2])[3] je hrvatska redakcija ćirilice.[4] Morfološka je, grafijska i ortografijska inačica ćiriličnog pisma

pa sto onda ne postoji statut u travniku, novom travniku ili vitezu. eh ko vas ne zna. u svakoj opcini funkcioniraju lokalni izbori osim u mostaru. zasto?Commendatore91 wrote:Dobro je neko rekao, ne sjecam se sad ko. Naime, tamo gdje su Srbi i Hrvati vecina, tu da bude jedan covjek, jedan glas. (najeklatantniji primjer je Mostar) A tamo gdje su Bosnjaci vecina - sve zajednicko, konsocijacija. Nema odvratnijih njuska od shushnjara, slavena raguza i nine raspudica. Toj klici promicatelja "EUropskih vrijednota" pripadaju i drazen pehar i milan sutalo. Tvrtko milovic, gudelj, mladi knezovic i uopste klika s hms.ba, dnevnik.ba i ostalih "slobodarskih medija.
Taj članak je, pretpostavljam, napisao Nenad Kecmanović za svega 15-ak minuta uvr'glave, za stolom u nekom lokalnom beogradskom bircuzu, za pola kile kaurme i flašu špricera, a onda Dodonije preko Kesića tutnuo američkoj špijunčini 10.000 $ srpskijeh narodnih para ("Ne damo željeznice Srpske!", "Ne damo šume Srpske!", "Ne damo kanalizacije Srpske!", "Ne damo Srpsku Srpske!"...) da se na to podapiše kao autor i objavi pod svojim imenom u Njujork obzerveru, da se malo ionako tupavim masama skren pogled s majstorske pljakaške završniceCommendatore91 wrote:Shindler objavio clanak, a na jednom skutorsko-kamenjarskom forumu, srbokatolicke provijencije, u transu. BiH samo sto se nije raspala, Bosnjaci samo sto se nisu ispalili u Anadoliju.Kakvi jadnici. Dode mi da ih zalim, ali kada vidim kakve sve bljuvotine pisu o Bosnjacima i muslimanima, brzo se predomislim. Crkli da Bog da u vlastitom mrziteljskom smradu.