English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7701 Re: English Premier League

Post by odesveuhonduras »

Ja sam siguran da će ga FA kazniti ako mu se dokaže krivica. Doduše, sumnjam da je sve iscenirano sa tom nekom lafo prijavom navijača kako bi se odluka odgodila i Terry mogao igrati na EURU ali ako sam u krivu oko tih sumnji, i sud ga proglasi krivim, "garantujem" da će ga FA kazniti. Oni jednostavno nisu imali osnova da ga kazne nakon pokretanja legalne procedure jer bi time prejudicirali sudsku odluku.
missko

#7702 Re: English Premier League

Post by missko »

Eno sad sudac tek uvidjeo gresku koju je nacinio u mecu koji je odlucio prvaka Engleske City- QPR.
Kad je pogledao snimak vidio je da je trebao Teveza poslati vani a ovako ga pusi Barton momacki.
Teufik

#7703 Re: English Premier League

Post by Teufik »

Hazard prelazi u Chelsea.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7704 Re: English Premier League

sad si čvoke opaljuju svi navijači citya i uniteda koji su navijali za chelsea neku noć :lol:
sarajevomd

#7705 Re: English Premier League

Post by sarajevomd »

ajd nek barem nije u City...sada se United moze okrenuti Modricu!
missko

#7706 Re: English Premier League

Post by missko »

Teufik wrote:Hazard prelazi u Chelsea.
Stvarno???????????ßßßß
Pa frajer fol trazi neke garancije da ce igrati na mjestu gdje igra tj desetka napadacka i trazi da je prvi izbor a ide u klub koji nema trenera jos. :sad: :shock: :?
odesveuhonduras

#7707 Re: English Premier League

missko wrote:
Stvarno???????????ßßßß
Pa frajer fol trazi neke garancije da ce igrati na mjestu gdje igra tj desetka napadacka i trazi da je prvi izbor a ide u klub koji nema trenera jos. :sad: :shock: :?
kad je "imanje trenera" spriječilo Romana da kupi koga nekog kad mu je ćeif :D

sad ozbiljno - to nemanje trenera je narodna priča, ja sam poprilično siguran da chelsea odavno ima plan za trenera i da će jal sad, jal skoro, Guardiola doći u London.

Abramovicha rijetko ko odbija ;-)
missko

#7708 Re: English Premier League

Post by missko »

Nista meni nije jasno.
Ceh produzio i objavise to na zvanicnoj stranici a sad ovaj mali potpiso al niko nsta javno ne objavljuje svi nesto naklapaju.
Celsaea je i bez Hazarda igracki imao strasan tim a sad ce biti jos mocniji ali nista to ne igra ako ne nadju trenera da valja.
sarajevomd

#7709 Re: English Premier League

Post by sarajevomd »

Pa nece jos nista ni biti zvanicno. Eden je to napisao na Twiteru, dok ne prodje ljecnicki pregled nece ni biti objavljeno. Ccc
ultima_palabra

#7710 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Kakve su šanse da im Mourinho mazne Baneta? :)
missko

#7711 Re: English Premier League

Post by missko »

ultima_palabra wrote:Kakve su šanse da im Mourinho mazne Baneta? :)
Realu bi lego al ono bas pravo. Mozda svojim vezama u Portu da pripomogne pa da puste Hulka u smijeru Londona
odesveuhonduras

#7712 Re: English Premier League

Image
salle_eh1986

#7713 Re: English Premier League

Post by salle_eh1986 »

missko wrote:Nista meni nije jasno.
Ceh produzio i objavise to na zvanicnoj stranici a sad ovaj mali potpiso al niko nsta javno ne objavljuje svi nesto naklapaju.
Celsaea je i bez Hazarda igracki imao strasan tim a sad ce biti jos mocniji ali nista to ne igra ako ne nadju trenera da valja.
jesam li ja lud ili je upravo trener koji je tu uspio ono što ni jedan prije u historiji kluba ne uspjede
odesveuhonduras

#7714 Re: English Premier League

mah, dobro, fer bi bilo da Di Matteo odradi makar godinu dana ali to što su uzeli LP ne znači da je on sad neki extra trener.

I Avramu Grantu je LP pobjegla za nekih 10-ak centimetara pa to ne znači da je neki trener, i njegova karijera nakon te stative je pokazala da je Abramovich napravio odličan potez kad ga nije ostavio za trenera. A i tad se moglo reći - odveo ih je u finale, zamalo nisu uzeli bla, bla..

Preozbiljan je to posao, i prevelike su pare u pitanju da bi se vlasnik i uprava kluba vodili nekim emocionalnim razlozima ili odlučivali ishitreno.
missko

#7715 Re: English Premier League

Post by missko »

Di Mateo vodio ekipu 10 tekmi i imao srece kao niko do tada i sada je veliki trener. Pa Rafa je veci strucnjak od njega bar je na kontre uzeo i LP i Spansku ligu. Celsi sa onakvim kadrom treba da vedri i oblaci istovremeno :D
Celsiju treba trener koji ce teziti totalnom fudbalu i onda se mogu nadati dominaciji. Di Mateo nikad nece osvojiti EPL ako ne ode do gospe u Medjugorje.
Quaresma

#7716 Re: English Premier League

Post by Quaresma »

missko wrote:
Stvarno???????????ßßßß
kako nema trenera kad je RDM trener, cak je i potpisao ugovor nedavno
ultima_palabra

#7717 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Quaresma wrote:
missko wrote:
Stvarno???????????ßßßß
kako nema trenera kad je RDM trener, cak je i potpisao ugovor nedavno
U kojem to paralelnom svijetu? :-)
salle_eh1986

#7718 Re: English Premier League

Post by salle_eh1986 »

missko wrote:Di Mateo vodio ekipu 10 tekmi i imao srece kao niko do tada i sada je veliki trener.
čovjek uzeo 2 trofeja u 10 utakmica...recimo treneru kao što je AVB to nije pošlo za rukom a najavljivan je kao novi murinjo
ime ne znači nužno i to da je "trener"...
belafonte

#7719 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Hahaha, jao koja bi patka ovo mogla da ispadne sa Hazardom...

Frajer je rekao "I'm signing for the champion's league winner." a tu spada i ManU, jedino City otpada...

Ooo kako bi volio da ga Chelsea ispuši, da se ponovi ono doba kad Kenyon kačio dresove Robinha u oficijelnom shopu a Robinho razgulio u City...
Umjesto da su klocini dva šamara svezali preko zuba, oni dopuštaju da ih vuče za nos, i to preko Twittera...
sarajevomd

#7720 Re: English Premier League

Post by sarajevomd »

Pa ja svo vrijeme govorim da nema oficjalno nista :D Kada je neki igra objavio informaciju PRVO na twiteru gdje ide, prije nego li to klubovi objave :lol:
Quaresma

#7721 Re: English Premier League

Post by Quaresma »

valjda se zna tko je aktuelni prvak
sarajevomd

#7722 Re: English Premier League

Post by sarajevomd »

Je li on imenovao ? Je li naglasio ? Je li i jedan tim potvrdio ?
missko

#7723 Re: English Premier League

Post by missko »

salle_eh1986 wrote:
missko wrote:Di Mateo vodio ekipu 10 tekmi i imao srece kao niko do tada i sada je veliki trener.
čovjek uzeo 2 trofeja u 10 utakmica...recimo treneru kao što je AVB to nije pošlo za rukom a najavljivan je kao novi murinjo
ime ne znači nužno i to da je "trener"...
Uzeo 2 trofeja a AVB je u tim trofejima imao pobjeda vise od Matea a i ucesca. Mozda bi i AVB dobio par zadnjih tekmi a da cijelu sezonu bude negdje u pozadini. AVB je imao drugi cilj i bit je bila na duge staze ali se nije imalo strpljenja, mada meni on i nije neki trener. Po meni extra trener je onaj koji osvoji pa onda potvrdi tj odbrani ta osvajanja onako kao Pep ili Murinjo ili SAF.
salle_eh1986

#7724 Re: English Premier League

Post by salle_eh1986 »

bolan da je ostao AVB čelzija nigjde nebi bilo...valjda je to bar jasno
missko

#7725 Re: English Premier League

Post by missko »

salle_eh1986 wrote:bolan da je ostao AVB čelzija nigjde nebi bilo...valjda je to bar jasno
Ne bi ih nigdje bilo ove sezone slazem se. Ali ko zna sta bi bilo sljedece kada bi se otresao Lamparda Drogbe i Terija i doveo pojacanja po svom ukusu.
Sta ce biti s Celsija sta mislis ako ostane RDM sljedecu sezonu, mislis li da ce moci onako guzovace cijelu sezonu pregurat?
Post Reply