HS kablovska
Moderator: anex
- Benq
#7702 Re: HS kablovska
mixone1995 wrote:Jeste bit ce Tv Igman
Ne vjerujem da ce biti ista od svega toga , nedavno povecase upload , ubacili par programcica i to je vjerovatno sve za ovu godinu...
-
bloodyczech
#7703 Re: HS kablovska
evo jedno pitanje za HS dal postoji neka mogucnost da se ubaci neki česki kanal?
- MH i HS kablovska
#7704 Re: HS kablovska
Vaš prijedlog ćemo proslijediti upravi firme.bloodyczech wrote:evo jedno pitanje za HS dal postoji neka mogucnost da se ubaci neki česki kanal?
-
laik1981
#7705 Re: HS kablovska
Po mogucnosti neka prenose engleze i spance a Boga mi ni NBA nebi bio losMH i HS kablovska wrote:Vaš prijedlog ćemo proslijediti upravi firme.bloodyczech wrote:evo jedno pitanje za HS dal postoji neka mogucnost da se ubaci neki česki kanal?
Niste svjesni da cete izgubiti 70% korisnika onog momenta kada oni budu bili u mogucnosti da se prebace na telemach i to ponajvise zbog nedostatka sportskih sadrzaja koje sam naveo.. Ne znam radite li ista po tom pitanju??
-
rizibizi
#7706 Re: HS kablovska
Pitanje za MH i HS kablovska:
Kakva je situacija sa HD risiverima, cuo sam da ste ih dobili ali nije valjda cijena formirana, ima li sta novo, htio bih mjenjati SD za HD i mozda uzeti jedan?
Hvala.
Kakva je situacija sa HD risiverima, cuo sam da ste ih dobili ali nije valjda cijena formirana, ima li sta novo, htio bih mjenjati SD za HD i mozda uzeti jedan?
Hvala.
- MH i HS kablovska
#7707 Re: HS kablovska
Naravno da da. Pošto iz konteksta jedino možemo zaključiti da aludirate na Sport klub kanale, mnogo puta smo već razgovarali o istim. Općepoznata stvar u vezi sa Sport klub kanalima. Što se tiče drugih sportskih kanala, to će se vidjeti u skorijoj budućnosti šta će biti. Naravno, svaki vaš prijedlog uzimamo u razmatranje. Lijep pozdravlaik1981 wrote:Po mogucnosti neka prenose engleze i spance a Boga mi ni NBA nebi bio losMH i HS kablovska wrote:Vaš prijedlog ćemo proslijediti upravi firme.bloodyczech wrote:evo jedno pitanje za HS dal postoji neka mogucnost da se ubaci neki česki kanal?
Niste svjesni da cete izgubiti 70% korisnika onog momenta kada oni budu bili u mogucnosti da se prebace na telemach i to ponajvise zbog nedostatka sportskih sadrzaja koje sam naveo.. Ne znam radite li ista po tom pitanju??
- MH i HS kablovska
#7708 Re: HS kablovska
Još uvijek nisu definitivno na stanju. Ali trebali bi biti uskoro. Molimo Vas za strpljenje. Ugodan ostatak dana.rizibizi wrote:Pitanje za MH i HS kablovska:
Hvala.
-
laik1981
#7709 Re: HS kablovska
Mozete uvesti i sky sport ili aljazire sport, nba tv sto se mene tice.. Apsolutno ne mora biti sk.. Fazon je sto sk ima eksluzivu na nabrojane sadrzaje.. Ljudi drze monopol na neke od najgledanijih sportskih sadrzaja i bas me interesuje na koji nacin se vasa pravna sluzba pokusava izboriti sa visegodisnjom "nelojalnom konkurencijom" vaseg najveceg konkurenta.. Mislim da je apsurd da u danasnjem vremenu vasi korisnici nisu u mogucnosti pratiti te sadrzaje.. Opet ponavljam da cete izgubiti vecinu korisnika onog momenta kada oni budu mogli prikljuciti telemach.. Ja cu prvi to uraditi iako sam prezadovoljan vasim internetom a i cijene usluga su korektne, bar po meni.. O kvalitetu tv ponude je u ovom momentu suvisno raspravljati, telemach je daleko ispred..
-
SundanceKid
#7710 Re: HS kablovska
+1laik1981 wrote:Mozete uvesti i sky sport ili aljazire sport, nba tv sto se mene tice.. Apsolutno ne mora biti sk.. Fazon je sto sk ima eksluzivu na nabrojane sadrzaje.. Ljudi drze monopol na neke od najgledanijih sportskih sadrzaja i bas me interesuje na koji nacin se vasa pravna sluzba pokusava izboriti sa visegodisnjom "nelojalnom konkurencijom" vaseg najveceg konkurenta.. Mislim da je apsurd da u danasnjem vremenu vasi korisnici nisu u mogucnosti pratiti te sadrzaje.. Opet ponavljam da cete izgubiti vecinu korisnika onog momenta kada oni budu mogli prikljuciti telemach.. Ja cu prvi to uraditi iako sam prezadovoljan vasim internetom a i cijene usluga su korektne, bar po meni.. O kvalitetu tv ponude je u ovom momentu suvisno raspravljati, telemach je daleko ispred..
Ovo je jako dobro receno, i sustina problema. Ja sam takodje jako zadovoljan internetom, nikakvih problema nisam imao, sve ide ok, stabilno je, ali sto se tice TV-a, to je sasvim druga prica. HD kanale (nemam risiver, imam karticu u TVu) uopste ne gledam, jer je signal ocigledno dosta los, pa slika stalno ledi i koci, ali ajde, nije ni to problem, koliko je problem nedostatak sportskih sadrzaja. Imamo Arene, koje su ok za Ligu prvaka, jer oni daju vise utakmica, ali od kojih vecina ljudi opet gleda iskljucivo samo jednu koja je derbi, a ostalo nula bodova. Proslih godina su spanci makar bili ok za gledat, a sad ni njih, ni engleza... Ako racunas da prelaskom na Telemach dobijes engleze, spance, NBA, i motoGP i formulu...bez obzira na opce zadovoljstvo sa HSovim uslugama interneta, isplati se preci na Telemach...
Ajde, ne bih bas rekao da je broj ljudi koje ce HS izgubit cim dodje mogucnost uvodjenja Telemacha 70%, toliko korisnika nece izgubiti sigurno zato sto su ljudi prirodom ovdje inertni i ne da im se peglat oko svega toga, ali vjerujem objektivno 30% korisnika sigurno hoce. A to je ogroman broj, i ogromna rupa u poslovanju, ako se u obzir uzme da se taj broj moze samo povecavati...
Uz duzno postovanje upravi HS-a, svima je jasno na kakve poteskoce u smislu nelojalne konkurencije nailaze svakodnevno, ali postoje alternative, a ovo kriticno stanje sa nezadovoljstvom velikog broja ljudi u tom smislu sve skupa vec predugo traje...slijedi da se ne moze zakljucit kako se u toj upravi HS-a nalaze neki inteligentni ljudi u poslovnom smislu...dugo vec rezu granu na kojoj sjede...
- Darh Wader
#7711 Re: HS kablovska
Hoće li HS u skorijoj budućnosti obogatiti svoju programsku shemu sa nekim sportskim kao i filmskim kanalima u osnovnoj shemi ? A da pri tome ne moram posebno doplaćivati kanale poput Arene Sport 2,3 i 4.
Ove Pink kanale neki i nisu loši ali je i ovo previše Pink ovo Pink ono ne znam ni sam koliko ih ima.
Cinema TV je čisti odron od kanala preko dana se pusti neki film Ž kvalitete a preko noći zavija Toma Zdravković.
Ove Pink kanale neki i nisu loši ali je i ovo previše Pink ovo Pink ono ne znam ni sam koliko ih ima.
Cinema TV je čisti odron od kanala preko dana se pusti neki film Ž kvalitete a preko noći zavija Toma Zdravković.
-
kakaljin
#7712 Re: HS kablovska
arene su u osnovnom digitalnom paketu ne doplacuju se dodatno.Darh Wader wrote:Hoće li HS u skorijoj budućnosti obogatiti svoju programsku shemu sa nekim sportskim kao i filmskim kanalima u osnovnoj shemi ? A da pri tome ne moram posebno doplaćivati kanale poput Arene Sport 2,3 i 4.
- Adriatic
#7713 Re: HS kablovska
Šta je s ovim PINK-om?
Hoćete li popraviti ovo stalno prekidanje tona a i slike koje traje mjesecima?
Hoćete li popraviti ovo stalno prekidanje tona a i slike koje traje mjesecima?
- kockica_kockica
#7714 Re: HS kablovska
Da li neko koristi fiksni telefon HS-a?
Vec mjesecima racun za telefon iznosi 0,00 KM za uplatiti, a u napomeni stoji vas dug iznosi xy KM... Meni nije jasno kako im moze biti ukupna uplata 0,00 KM, pa mi naredni mjesec posalje da imam dugovanje?
Nista mi nije jasno, naravno njima sam pisala da mi to objasne i nista... Neki dan dosao racun opet dugovanje xy KM a na racunu ukupno za uplatu 0,00 KM i izvod da sam potrosila 3 KM razgovorima...
Vec mjesecima racun za telefon iznosi 0,00 KM za uplatiti, a u napomeni stoji vas dug iznosi xy KM... Meni nije jasno kako im moze biti ukupna uplata 0,00 KM, pa mi naredni mjesec posalje da imam dugovanje?
Nista mi nije jasno, naravno njima sam pisala da mi to objasne i nista... Neki dan dosao racun opet dugovanje xy KM a na racunu ukupno za uplatu 0,00 KM i izvod da sam potrosila 3 KM razgovorima...
- cpu_fan
#7715 Re: HS kablovska
Samo da još jednom pomenem onu novu akciju . Pošto već ignorišete postojeće korisnike KID paketa a u vezi plačanja naknade na modeme, samo da Vas obavijestim da ukoliko ne ukinete tu naknadu svima a ne samo novim korisnicima da se od narednog mjeseca družim sa telemach-om. Ovdje rijeć o klasičnoj diskriminaciji.
- MH i HS kablovska
#7716 Re: HS kablovska
Zamolili bismo Vas da nam ostavite svoje podatke u inbox, pa ćemo Vas kontaktirati. Lijep pozdravkockica_kockica wrote:Da li neko koristi fiksni telefon HS-a?
- Darh Wader
#7717 Re: HS kablovska
Mislio sam na analogni paket.kakaljin wrote:arene su u osnovnom digitalnom paketu ne doplacuju se dodatno.Darh Wader wrote:Hoće li HS u skorijoj budućnosti obogatiti svoju programsku shemu sa nekim sportskim kao i filmskim kanalima u osnovnoj shemi ? A da pri tome ne moram posebno doplaćivati kanale poput Arene Sport 2,3 i 4.
-
Spaken
#7718 Re: HS kablovska
Ma kad se pogleda isto je to sve i kod Telemacha, osnovni internet paket 22KM i kazu daju ti modem...kod HSa internet je 15 KM a najam 6KM, tako da i sa najmom dođe jeftinije...cpu_fan wrote:Samo da još jednom pomenem onu novu akciju . Pošto već ignorišete postojeće korisnike KID paketa a u vezi plačanja naknade na modeme, samo da Vas obavijestim da ukoliko ne ukinete tu naknadu svima a ne samo novim korisnicima da se od narednog mjeseca družim sa telemach-om. Ovdje rijeć o klasičnoj diskriminaciji.
Razumijem ja o cemu ti govoris, al kad se bolje pogleda sve je to isto
-
trustm3
#7719 Re: HS kablovska
O kakvom najmu modema ti pričaš, bogami meni ne dolazi više od 15KM za internet + kablovska 13,9 = 28,9 KM svaki mjesec.

-
kakaljin
#7720 Re: HS kablovska
ja analogiju nisam pogledao od kada je uvedena digitala tako da sam i zaboravio na to, ali logika stvari je takva da bilo sta kvalitetnije ide da se dodatno placa tj da se uzme digitalni paket.Darh Wader wrote:Mislio sam na analogni paket.kakaljin wrote:arene su u osnovnom digitalnom paketu ne doplacuju se dodatno.Darh Wader wrote:Hoće li HS u skorijoj budućnosti obogatiti svoju programsku shemu sa nekim sportskim kao i filmskim kanalima u osnovnoj shemi ? A da pri tome ne moram posebno doplaćivati kanale poput Arene Sport 2,3 i 4.
-
bloodyczech
#7721 Re: HS kablovska
zasto jednostavno ne kupis modem,mislim da je 5o KMSamo da još jednom pomenem onu novu akciju . Pošto već ignorišete postojeće korisnike KID paketa a u vezi plačanja naknade na modeme, samo da Vas obavijestim da ukoliko ne ukinete tu naknadu svima a ne samo novim korisnicima da se od narednog mjeseca družim sa telemach-om. Ovdje rijeć o klasičnoj diskriminaciji.
ja ne smijem ni pomisliti koliko bi para dao za iznajmljivanje od 2oo3 ili 2oo4 (ne sjecam se bas):)
-
bloodyczech
#7722 Re: HS kablovska
ima sport 1 i digi sport prenose italiju i spanijuPo mogucnosti neka prenose engleze i spance a Boga mi ni NBA nebi bio los
-
bloodyczech
#7723 Re: HS kablovska
evo jedno pitanje za HS dal postoji neka mogucnost da se ubaci neki česki kanal?
pa eto bilo bi fino kad vec imaju kojekakvi kanali poput saudijske arabije,TRT,francuski,spanski,njemacki,engleski itdVaš prijedlog ćemo proslijediti upravi firme.
evo mojih nekih prijedloga jer znam da ti kanali nisu losi:nova,nova cinema,prima.Ako budete ubacivali neki česki kanal onda bi mi bilo draze da je to neki sa filmovima a ne s vjestima i politikom
Hvala unaprijed za razumjevanje
- madridist
#7724 Re: HS kablovska
Mislim da bi zaobišli sbb grupu ili ko je već vlasnik sportskih prava na primeru i premier te nba i formulu onda se mora ići na igrače koji imaju globalna prava emitovanja(npr.Eurosport ) kojemu ne mogu poslati dopis da zamrači kanal tokom tekme,eh sad ko ima globalna(worlwide) prava na primeru ili premier možda al jazeera ili neko od sky porodice..
- MH i HS kablovska
#7725 Re: HS kablovska
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Dragim korisnicima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, uz najljepše želje upućujemo iskrene čestitke povodom Bajrama.
Vaša kablovska televizija
Dragim korisnicima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, uz najljepše želje upućujemo iskrene čestitke povodom Bajrama.
Vaša kablovska televizija