FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#7701 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

BHF_Manijak wrote:
sumirprimus wrote:ma jel to mister dva nula dvaaaa...
jel to hetrik,,jel to sta je tooo penal kmeeeeee,fifa uefa kmeeeee,stite ih kmeeee
ovo je poezija jebte,po e zi ja!!!
Kontas, Plzen! :roll:

Ono nije crvenog ocima vidjelo, nemojte biti smijesni! Pa sta ako je penal, ne okarakterise se svaki svirani penal sa crvenim kartonom, kakva je to politika! :roll:
ne kontam,vrtis nesto ocima :roll:
ako je penal crveni ko suza,pravila su jasna,il ne znas pravila?...
ponavljam,skim god igrali,osvojili ne osvojili titule,ovo je fokin POEZIJA,kontrola lopte,protok,tika taka,fakat nema drugog objasnjenja... :dance: :dance: poezija :dance:
erik2

#7702 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

Mora li se svaka pobjeda Barce pokušavati relativizirati ovdje ?
BHF_Manijak

#7703 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Kako kome...Nekome je i bacene boje na platno umjetnost, a meni je to recimo za qrca... :wink: Dodavanje do besvijesti i onda jedan pas u sredinu i gol...Kazu razmjene 800 pasova, pa i ne razmjenili akd je od tih 800, njih 300 odigrano izmedju stopera i bekova i golmana...Poezija je za mene ono u subotu, Chelsea-Arsenal, ali o ukusima se ne raspravlja, uvijek bilo, sretno vam pracenje danonocnog dodavanja, meni to recimo u najmanju ruku - dosadno! :zzzz:

A to sto ti rekoh za Plzen, pa ne znam sto toliko svrsavas, ipak je samo ispodprosjecni Plzen u pitanju, o tom ti pricam, mada pruzala je Barca i protiv najvecih odlicne partije i derala ih, bez daljnjeg, no nije mi jasno zasto sad potenciras tu poeziju kad se radi o karina protivniku...
sumirprimus

#7704 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

erik2 wrote:Mora li se svaka pobjeda Barce pokušavati relativizirati ovdje ?
mora, jer ne razumiju svi poeziju!!! :mrgreen:
doduse priznajem,nije 5:0 al nije ni real :D :D :D
Bosanski_kralj

#7705 Re: FC Barcelona

Post by Bosanski_kralj »

Da izrazim, još jednom, svoje gađenje prema ovoj ekipi Barce. :razz:
sumirprimus

#7706 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

BHF_Manijak wrote:Kako kome...Nekome je i bacene boje na platno umjetnost, a meni je to recimo za qrca... :wink: Dodavanje do besvijesti i onda jedan pas u sredinu i gol...Kazu razmjene 800 pasova, pa i ne razmjenili akd je od tih 800, njih 300 odigrano izmedju stopera i bekova i golmana...Poezija je za mene ono u subotu, Chelsea-Arsenal, ali o ukusima se ne raspravlja, uvijek bilo, sretno vam pracenje danonocnog dodavanja, meni to recimo u najmanju ruku - dosadno! :zzzz:

A to sto ti rekoh za Plzen, pa ne znam sto toliko svrsavas, ipak je samo ispodprosjecni Plzen u pitanju, o tom ti pricam, mada pruzala je Barca i protiv najvecih odlicne partije i derala ih, bez daljnjeg, no nije mi jasno zasto sad potenciras tu poeziju kad se radi o karina protivniku...
nije bitan protivnik,bitna je igra :)
pa ne znam sto onda sa mnom ovde raspravljas,eno ti gore prica o derbiju se uveliko zahuktava,bujrum :)
a pusti mene da na temi o barci,velicam tika taka poeziju u pokretu :)
LSD

#7707 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Ma nista, rutinski odradili čehe i vozi dalje.
Quark_m

#7708 Re: FC Barcelona

Post by Quark_m »

Ma njet se nervirati lipi moji simpatizeri - navijaci Barce, treba shvatiti i ovu nervozu kriticara tesko je docekati neki remi ove velicanstvene generacije pa da bi ovi svrsavali. Shvatite ih nakupi se tu previse bjelancevina 8)
respo

#7709 Re: FC Barcelona

Post by respo »

BHF_Manijak wrote:Kako kome...Nekome je i bacene boje na platno umjetnost, a meni je to recimo za qrca... :wink: Dodavanje do besvijesti i onda jedan pas u sredinu i gol...Kazu razmjene 800 pasova, pa i ne razmjenili akd je od tih 800, njih 300 odigrano izmedju stopera i bekova i golmana...Poezija je za mene ono u subotu, Chelsea-Arsenal, ali o ukusima se ne raspravlja, uvijek bilo, sretno vam pracenje danonocnog dodavanja, meni to recimo u najmanju ruku - dosadno! :zzzz:

to danonocno dodavanje ima svoju svrhu tako da ako je nekom dosadno drugom je ucinkovito
p206

#7710 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

Poezija ti što ni jedna ekipa nema odbranu, a o Cechu da ne pričamo
sve znalci u pm

uzmi balun pa probaj malo da se dodaješ,pa javi ako bude lahko, ostavi se tastature
BHF_Manijak

#7711 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

p206 wrote:

Poezija ti što ni jedna ekipa nema odbranu, a o Cechu da ne pričamo
sve znalci u pm

uzmi balun pa probaj malo da se dodaješ,pa javi ako bude lahko, ostavi se tastature
Rekoh: "Poezija je za mene ono u subotu, Chelsea-Arsenal" :wink: :zzzz:
Tempo, prilike, igra...Ali kako rekoh o ukusima se ne raspravlja! ;-)
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#7712 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Image
BHF_Manijak

#7713 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Ne kontam kakva je ovo statistika, golovi cega?! Ko bi reko da je PEdro dao 48 golova! :-? :?
Baudelaire

#7714 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

BHF_Manijak wrote:Ne kontam kakva je ovo statistika, golovi cega?! Ko bi reko da je PEdro dao 48 golova! :-? :?
500 golova je Barcelona dala otkad je Guardiola trener. Ovdje je poredano deset prvih strijelaca u njegovom mandatu. Pedro je meni igračina samo takva, mislim da će imati mjesto ispred Sancheza u Barcinom timu.
Bušman

#7715 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Baudelaire wrote:
BHF_Manijak wrote:Ne kontam kakva je ovo statistika, golovi cega?! Ko bi reko da je PEdro dao 48 golova! :-? :?
500 golova je Barcelona dala otkad je Guardiola trener. Ovdje je poredano deset prvih strijelaca u njegovom mandatu. Pedro je meni igračina samo takva, mislim da će imati mjesto ispred Sancheza u Barcinom timu.
Mada bi mu mjesto mogli uzeti Cuenca vec ove godine, a Deulofeou vec sljedece. Belaj sa Pedrom je sto je nizak, mrsav, poceo je i s povredama da belaji. Fantastican igrac u svakom slucaju, ali ga raznese skoro svaki igrac u duelu.
LSD

#7716 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Mourinho: Naša grupa je lagana? Glupost, pogledajte Barcinu - njihove suparnike moram tražiti po internetu!

:lol: :lol: :lol: ne može džukac bez ujedanja al nikako, cuj po internetu ih mora tražiti hahah :lol: :lol:
Riddle

#7717 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

LSD wrote:Mourinho: Naša grupa je lagana? Glupost, pogledajte Barcinu - njihove suparnike moram tražiti po internetu!
:lol:
Jack Be Nimble

#7718 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Mourinho legenda :thumbup:
skenderija04

#7719 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Pod upitnikom uakmica Athletic de Bilbao -Barcelona. Ocekuju se velike padavine a meteorolozi predvidjaju da bi u vrijeme odigravanja utakmice kolicina vode mogla da dostigne i 140 litara po kvadratnom metru. Iako je San Mames stadion sa sjajnom drenazom sumnja se da ce moci da upije toliku kolicinu vode.
Logovan

#7720 Re: FC Barcelona

Post by Logovan »

LSD wrote:Mourinho: Naša grupa je lagana? Glupost, pogledajte Barcinu - njihove suparnike moram tražiti po internetu!
Dobro je rekao. :lol: :-D
erik2

#7721 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

zlo87 wrote:
Dobro je rekao. :lol: :-D
evo grohotom se smijem.

http://www.ronaldo7.net/live/barcelona- ... tream.html
samaran

#7722 Re: FC Barcelona

Post by samaran »

Ironija hehe
erik2

#7723 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

1 : 0 za Athletic.....
erik2