just principe wrote:CollegeGunner wrote:
Nece covjek da igra sa Kobijem. Pametan.
dosadan si covjece i niko te ne shvata ozbiljno. Brukas se konstantno
NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- irfan2
#7701 Re: NBA - National Basketball Association
- Tkd
#7702 Re: NBA - National Basketball Association
Jao mi Bullsa, od nade za prsten prošle sezone do ovoga danas. Pola sezone i više možda bez Rose-a, a dosta vremena i bez Denga. 
- duplanula
#7703 Re: NBA - National Basketball Association
Jos ce i Asika izgleda izgubitiTkd wrote:Jao mi Bullsa, od nade za prsten prošle sezone do ovoga danas. Pola sezone i više možda bez Rose-a, a dosta vremena i bez Denga.
- n;hill
#7704 Re: NBA - National Basketball Association
Courtney Lee u Celticsima
"Celtics got their man last night, acquiring Courtney Lee from Houston in a sign and trade for JaJuan Johnson, E’Twaun Moore, Sean Williams, Sasha Pavlovic and a second-round draft pick" Boston Herald
Nevjerovatno, dobili su startnu dvojku za igrače koji svakako ni u prošlogodišnjoj garnituri nisu se uspijeli izboriti za minutažu
Celtics poker gardova: Rondo, JTerry, Lee, Bradley
Veterani Pierce i KG su tu
Green, Bass i Wilcox zdravi i s novim ugovorima
Ovogdišnji pickovi se odično za sad pokazali Sullinger, Joseph i Melo u ljetnoj ligi
I još ima prostora za par rezervi kao Pietrus, ili neki otpušteni igrač, možda Miličić ili sl
Sve u svemu, odlično, postali su bolji, a ujedno se i podmladili...go green
"Celtics got their man last night, acquiring Courtney Lee from Houston in a sign and trade for JaJuan Johnson, E’Twaun Moore, Sean Williams, Sasha Pavlovic and a second-round draft pick" Boston Herald
Nevjerovatno, dobili su startnu dvojku za igrače koji svakako ni u prošlogodišnjoj garnituri nisu se uspijeli izboriti za minutažu
Celtics poker gardova: Rondo, JTerry, Lee, Bradley
Veterani Pierce i KG su tu
Green, Bass i Wilcox zdravi i s novim ugovorima
Ovogdišnji pickovi se odično za sad pokazali Sullinger, Joseph i Melo u ljetnoj ligi
I još ima prostora za par rezervi kao Pietrus, ili neki otpušteni igrač, možda Miličić ili sl
Sve u svemu, odlično, postali su bolji, a ujedno se i podmladili...go green
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7705 Re: NBA - National Basketball Association
Celticsi to lagano, iz sjene, bez previse buke. Ne valja kad se trese gora. Rodi se Howard 
- Tkd
#7706 Re: NBA - National Basketball Association
Pametno rade, nema šta
- duplanula
#7707 Re: NBA - National Basketball Association
Bulsi su isto prosli lose ovu sezonu. Rose nece igrati kompletnu sezonu radi povrede, Deng je vec trebao biti na operaciji, prodali su Korvera, evo sada i Asik-a.
- Tkd
#7708 Re: NBA - National Basketball Association
Dobro, Korver tu i tamo, no kako sam čuo 25 miliona nude Omeru za 3 sezone što je
Još jedna sezona propala
Još jedna sezona propala
-
valar morghulis
#7709 Re: NBA - National Basketball Association
Deng sinoc igrao za VB protiv amerikanaca. CIni se da je ta ruka u redu. Ipak, Bullsi bi da ga se rijese. Pametnije bi im bilo da pokusaju Boozera trade-ovati. Vjerovatno i jesu, ali ga niko nece
)
-
Jokericious
#7710 Re: NBA - National Basketball Association
Ozbiljno?just principe wrote:CollegeGunner wrote:
Nece covjek da igra sa Kobijem. Pametan.
dosadan si covjece i niko te ne shvata ozbiljno. Brukas se konstantno
Nego, sta mislis, mogu li Lakersi do finala iduce godine?
- Tkd
#7711 Re: NBA - National Basketball Association
Ima već zakazanu operaciju . Problem u tome je da je odlučio da igra za VB na olimpijskim igrama , pa tek onda da ode na operaciju. Bullsi su ljuti s tom odlukom, no ja kao navijač Bullsa stojim iza Denga i njegove odluke. Da je samo više igrača koji stavljaju repku ispred kluba. Prije svega država, pa onda klub.valar morghulis wrote:Deng sinoc igrao za VB protiv amerikanaca. CIni se da je ta ruka u redu. Ipak, Bullsi bi da ga se rijese. Pametnije bi im bilo da pokusaju Boozera trade-ovati. Vjerovatno i jesu, ali ga niko nece)
- just principe
#7712 Re: NBA - National Basketball Association
CollegeGunner wrote:
Ozbiljno?
Nego, sta mislis, mogu li Lakersi do finala iduce godine?
s trenutnim rosterom ne mogu
-
djoni negro
-
valar morghulis
#7714 Re: NBA - National Basketball Association
Report: Howard won't sign extension with any team
Superman hoce u Netse po svaku cijenu pa makar i odmarao jednu godinu. Mozda mu je i bolje tako. Svaka cast Kobe-ju i Nash-u, ali to je poslednji napad Kobe-ja na 6. naslov. Eventualno ce imati 2 sezone, a onda rebuilding. Nema tu nove dinastije. S druge strane Netsi: D-Will, Joe J,Howard, Wallace i Mirza
Superman hoce u Netse po svaku cijenu pa makar i odmarao jednu godinu. Mozda mu je i bolje tako. Svaka cast Kobe-ju i Nash-u, ali to je poslednji napad Kobe-ja na 6. naslov. Eventualno ce imati 2 sezone, a onda rebuilding. Nema tu nove dinastije. S druge strane Netsi: D-Will, Joe J,Howard, Wallace i Mirza
- Tkd
#7715 Re: NBA - National Basketball Association
I ja bih volio da ode u Netse radi Mirze 
-
neno#4
#7716 Re: NBA - National Basketball Association
Ne bih ja nesto bas rekao da mu Wallace, Johnson, pa ni Williams mogu donijeti titulu.
-
neno#4
#7717 Re: NBA - National Basketball Association
http://balkan-sport.net/2012/07/jordan- ... ce-weemsa/
Kupchak lagano slaze tim koji bi se mogao ukljuciti u borbu za titulu. Lakersima fali s klupe jos jedan dobar vanjski igrac i jedno solidno krilo. Ima Ebanks, ali je pitanje koliko on moze u playoffu. Boston je isto slozio odlican tim opet. Sa drafta su pokupili sto im je falilo, produzili Garnetta i Wilcoxa, Bradley ce se oporaviti i dovode Lee-a. Iskreno, mogu se oni potuci sa Miamijem.
Kupchak lagano slaze tim koji bi se mogao ukljuciti u borbu za titulu. Lakersima fali s klupe jos jedan dobar vanjski igrac i jedno solidno krilo. Ima Ebanks, ali je pitanje koliko on moze u playoffu. Boston je isto slozio odlican tim opet. Sa drafta su pokupili sto im je falilo, produzili Garnetta i Wilcoxa, Bradley ce se oporaviti i dovode Lee-a. Iskreno, mogu se oni potuci sa Miamijem.
-
Jokericious
#7718 Re: NBA - National Basketball Association
Normalno da mu niko ne garantuje titulu. Ali vece su sanse da ce sa njima osvojiti nego u Orlandu ili Los Angelesu.neno#4 wrote:Ne bih ja nesto bas rekao da mu Wallace, Johnson, pa ni Williams mogu donijeti titulu.
-
neno#4
#7719 Re: NBA - National Basketball Association
Kakav si ti kompleksas, to je cudo jedno. Ali, opet kad ustanes ujutro moras pogledati listu ko ima najvise titula, Hall of Fame igraca i svega ostalog. Znam da te boli, ali sta ces. Moras da izdrzis.
-
Jokericious
#7720 Re: NBA - National Basketball Association
Jesi ti normalan? O cemu bolan pricas? Kakve to veze ima sa onim sto sam rekao?neno#4 wrote:Kakav si ti kompleksas, to je cudo jedno. Ali, opet kad ustanes ujutro moras pogledati listu ko ima najvise titula, Hall of Fame igraca i svega ostalog. Znam da te boli, ali sta ces. Moras da izdrzis.
-
Mr. Brightside
#7721 Re: NBA - National Basketball Association
i nema, vidi se da nemaš pojma 
-
neno#4
#7722 Re: NBA - National Basketball Association
Jok, eto ti si. Cuj reci da u Netsima ima vece sanse za tituluCollegeGunner wrote:Jesi ti normalan? O cemu bolan pricas? Kakve to veze ima sa onim sto sam rekao?neno#4 wrote:Kakav si ti kompleksas, to je cudo jedno. Ali, opet kad ustanes ujutro moras pogledati listu ko ima najvise titula, Hall of Fame igraca i svega ostalog. Znam da te boli, ali sta ces. Moras da izdrzis.
To samo moze kosarkaski analfabeta i diletant kao sto si ti. Ali nek' si ti jos jednom pokusao pokenjati Lakerse.
- just principe
#7723 Re: NBA - National Basketball Association
prije ce Bobcatsi uzeti titulu nego ArsenalCollegeGunner wrote:
Normalno da mu niko ne garantuje titulu. Ali vece su sanse da ce sa njima osvojiti nego u Orlandu ili Los Angelesu.
-
Jokericious
#7724 Re: NBA - National Basketball Association
Kakve veze ima sta su Lakersi bili uspjesni u proslosti? Trenutno bolji tim imaju Netsi, a bolji tim znaci i vece sanse za osvajanje titule. Jel moze tvoj mozak ovo da shvati?neno#4 wrote: Jok, eto ti si. Cuj reci da u Netsima ima vece sanse za titulu![]()
![]()
![]()
To samo moze kosarkaski analfabeta i diletant kao sto si ti. Ali nek' si ti jos jednom pokusao pokenjati Lakerse.
No, ocigledno je da si ti opsjednut Lakersima i da neces ovo da shvatis. Mozda bi ti kakvo lijecenje dobro doslo, raspitaj se...
A i siguran sam da se bolje razumijem od tebe u kosarku. Uostalom, to nije ni tesko.
Problem je sto su ovdje vecinom navijaci Lakersa, pa je tesko bilo sta protiv istih reci.
-
Mr. Brightside
#7725 Re: NBA - National Basketball Association
izvoli stručnjak, argumentujTrenutno bolji tim imaju Netsi, a bolji tim znaci i vece sanse za osvajanje titule. Jel moze tvoj mozak ovo da shvati?