NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
irfan2

#7701 Re: NBA - National Basketball Association

Post by irfan2 »

just principe wrote:
CollegeGunner wrote:
Nece covjek da igra sa Kobijem. Pametan.

dosadan si covjece i niko te ne shvata ozbiljno. Brukas se konstantno
:thumbup:
Tkd

#7702 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

Jao mi Bullsa, od nade za prsten prošle sezone do ovoga danas. Pola sezone i više možda bez Rose-a, a dosta vremena i bez Denga. :sad:
duplanula

#7703 Re: NBA - National Basketball Association

Post by duplanula »

Tkd wrote:Jao mi Bullsa, od nade za prsten prošle sezone do ovoga danas. Pola sezone i više možda bez Rose-a, a dosta vremena i bez Denga. :sad:
Jos ce i Asika izgleda izgubiti :D
n;hill

#7704 Re: NBA - National Basketball Association

Post by n;hill »

Courtney Lee u Celticsima

"Celtics got their man last night, acquiring Courtney Lee from Houston in a sign and trade for JaJuan Johnson, E’Twaun Moore, Sean Williams, Sasha Pavlovic and a second-round draft pick" Boston Herald

Nevjerovatno, dobili su startnu dvojku za igrače koji svakako ni u prošlogodišnjoj garnituri nisu se uspijeli izboriti za minutažu

Celtics poker gardova: Rondo, JTerry, Lee, Bradley
Veterani Pierce i KG su tu
Green, Bass i Wilcox zdravi i s novim ugovorima
Ovogdišnji pickovi se odično za sad pokazali Sullinger, Joseph i Melo u ljetnoj ligi
I još ima prostora za par rezervi kao Pietrus, ili neki otpušteni igrač, možda Miličić ili sl
Sve u svemu, odlično, postali su bolji, a ujedno se i podmladili...go green :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7705 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Celticsi to lagano, iz sjene, bez previse buke. Ne valja kad se trese gora. Rodi se Howard :mrgreen:
Tkd

#7706 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

Pametno rade, nema šta
duplanula

#7707 Re: NBA - National Basketball Association

Post by duplanula »

Bulsi su isto prosli lose ovu sezonu. Rose nece igrati kompletnu sezonu radi povrede, Deng je vec trebao biti na operaciji, prodali su Korvera, evo sada i Asik-a.
Tkd

#7708 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

Dobro, Korver tu i tamo, no kako sam čuo 25 miliona nude Omeru za 3 sezone što je :shock:

Još jedna sezona propala :sad:
valar morghulis

#7709 Re: NBA - National Basketball Association

Post by valar morghulis »

Deng sinoc igrao za VB protiv amerikanaca. CIni se da je ta ruka u redu. Ipak, Bullsi bi da ga se rijese. Pametnije bi im bilo da pokusaju Boozera trade-ovati. Vjerovatno i jesu, ali ga niko nece :))
Jokericious

#7710 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Jokericious »

just principe wrote:
CollegeGunner wrote:
Nece covjek da igra sa Kobijem. Pametan.

dosadan si covjece i niko te ne shvata ozbiljno. Brukas se konstantno
Ozbiljno?

Nego, sta mislis, mogu li Lakersi do finala iduce godine?
Tkd

#7711 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

valar morghulis wrote:Deng sinoc igrao za VB protiv amerikanaca. CIni se da je ta ruka u redu. Ipak, Bullsi bi da ga se rijese. Pametnije bi im bilo da pokusaju Boozera trade-ovati. Vjerovatno i jesu, ali ga niko nece :))
Ima već zakazanu operaciju . Problem u tome je da je odlučio da igra za VB na olimpijskim igrama , pa tek onda da ode na operaciju. Bullsi su ljuti s tom odlukom, no ja kao navijač Bullsa stojim iza Denga i njegove odluke. Da je samo više igrača koji stavljaju repku ispred kluba. Prije svega država, pa onda klub.
just principe

#7712 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

CollegeGunner wrote:

Ozbiljno?

Nego, sta mislis, mogu li Lakersi do finala iduce godine?

s trenutnim rosterom ne mogu
valar morghulis

#7714 Re: NBA - National Basketball Association

Post by valar morghulis »

Report: Howard won't sign extension with any team

Superman hoce u Netse po svaku cijenu pa makar i odmarao jednu godinu. Mozda mu je i bolje tako. Svaka cast Kobe-ju i Nash-u, ali to je poslednji napad Kobe-ja na 6. naslov. Eventualno ce imati 2 sezone, a onda rebuilding. Nema tu nove dinastije. S druge strane Netsi: D-Will, Joe J,Howard, Wallace i Mirza :)
Tkd

#7715 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tkd »

I ja bih volio da ode u Netse radi Mirze :D
neno#4

#7716 Re: NBA - National Basketball Association

Post by neno#4 »

Ne bih ja nesto bas rekao da mu Wallace, Johnson, pa ni Williams mogu donijeti titulu.
neno#4

#7717 Re: NBA - National Basketball Association

Post by neno#4 »

http://balkan-sport.net/2012/07/jordan- ... ce-weemsa/

Kupchak lagano slaze tim koji bi se mogao ukljuciti u borbu za titulu. Lakersima fali s klupe jos jedan dobar vanjski igrac i jedno solidno krilo. Ima Ebanks, ali je pitanje koliko on moze u playoffu. Boston je isto slozio odlican tim opet. Sa drafta su pokupili sto im je falilo, produzili Garnetta i Wilcoxa, Bradley ce se oporaviti i dovode Lee-a. Iskreno, mogu se oni potuci sa Miamijem.
Jokericious

#7718 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Jokericious »

neno#4 wrote:Ne bih ja nesto bas rekao da mu Wallace, Johnson, pa ni Williams mogu donijeti titulu.
Normalno da mu niko ne garantuje titulu. Ali vece su sanse da ce sa njima osvojiti nego u Orlandu ili Los Angelesu.
neno#4

#7719 Re: NBA - National Basketball Association

Post by neno#4 »

Kakav si ti kompleksas, to je cudo jedno. Ali, opet kad ustanes ujutro moras pogledati listu ko ima najvise titula, Hall of Fame igraca i svega ostalog. Znam da te boli, ali sta ces. Moras da izdrzis.
Jokericious

#7720 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Jokericious »

neno#4 wrote:Kakav si ti kompleksas, to je cudo jedno. Ali, opet kad ustanes ujutro moras pogledati listu ko ima najvise titula, Hall of Fame igraca i svega ostalog. Znam da te boli, ali sta ces. Moras da izdrzis.
Jesi ti normalan? O cemu bolan pricas? Kakve to veze ima sa onim sto sam rekao?
Mr. Brightside

#7721 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr. Brightside »

i nema, vidi se da nemaš pojma :D
neno#4

#7722 Re: NBA - National Basketball Association

Post by neno#4 »

CollegeGunner wrote:
neno#4 wrote:Kakav si ti kompleksas, to je cudo jedno. Ali, opet kad ustanes ujutro moras pogledati listu ko ima najvise titula, Hall of Fame igraca i svega ostalog. Znam da te boli, ali sta ces. Moras da izdrzis.
Jesi ti normalan? O cemu bolan pricas? Kakve to veze ima sa onim sto sam rekao?
Jok, eto ti si. Cuj reci da u Netsima ima vece sanse za titulu :lol: :lol: :lol:
To samo moze kosarkaski analfabeta i diletant kao sto si ti. Ali nek' si ti jos jednom pokusao pokenjati Lakerse.
just principe

#7723 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

CollegeGunner wrote:
Normalno da mu niko ne garantuje titulu. Ali vece su sanse da ce sa njima osvojiti nego u Orlandu ili Los Angelesu.
prije ce Bobcatsi uzeti titulu nego Arsenal :lol:
Jokericious

#7724 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Jokericious »

neno#4 wrote: Jok, eto ti si. Cuj reci da u Netsima ima vece sanse za titulu :lol: :lol: :lol:
To samo moze kosarkaski analfabeta i diletant kao sto si ti. Ali nek' si ti jos jednom pokusao pokenjati Lakerse.
Kakve veze ima sta su Lakersi bili uspjesni u proslosti? Trenutno bolji tim imaju Netsi, a bolji tim znaci i vece sanse za osvajanje titule. Jel moze tvoj mozak ovo da shvati?

No, ocigledno je da si ti opsjednut Lakersima i da neces ovo da shvatis. Mozda bi ti kakvo lijecenje dobro doslo, raspitaj se...

A i siguran sam da se bolje razumijem od tebe u kosarku. Uostalom, to nije ni tesko.
Problem je sto su ovdje vecinom navijaci Lakersa, pa je tesko bilo sta protiv istih reci.
Mr. Brightside

#7725 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr. Brightside »

Trenutno bolji tim imaju Netsi, a bolji tim znaci i vece sanse za osvajanje titule. Jel moze tvoj mozak ovo da shvati?
izvoli stručnjak, argumentuj :D
Post Reply