Ah de uvijek ja tako. Nisi prva koja mi je to rekla
A da mi kazete samo ima l u dm-u il cm-u onih trakica za cupanje obrva? Stvarno nemam vremena za razgledavati, a treba pothitno?
Moderator: anex
ma kakva trakica idi kozmeticakiLONGMAN wrote:@Partizz...![]()
Ah de uvijek ja tako. Nisi prva koja mi je to rekla![]()
A da mi kazete samo ima l u dm-u il cm-u onih trakica za cupanje obrva? Stvarno nemam vremena za razgledavati, a treba pothitno?
gdje stanujes? lokacijaLONGMAN wrote:Kod koje ?
pa zovi našu venu sa foruma - cura to odlično radiLONGMAN wrote:Kod koje ?
Saznadel imal kakvih popusta na mad minerals?nera18 wrote:free shiping meow
ja cekam free elf da nam ono saljem
i mad minerals naravno
ne odgovorise miladyblue18 wrote:Saznadel imal kakvih popusta na mad minerals?nera18 wrote:free shiping meow
ja cekam free elf da nam ono saljem
i mad minerals naravno![]()
eluna wrote:pa zovi našu venu sa foruma - cura to odlično radiLONGMAN wrote:Kod koje ?![]()
mnogo vise ces zaraditi nego u drzavnoj sluzbi recimo...VenomousV wrote:eluna wrote:pa zovi našu venu sa foruma - cura to odlično radiLONGMAN wrote:Kod koje ?![]()
![]()
![]()
ozbiljno razmisljam da kad zavrsim fax odem na neki kurs da dobijem certifikat i otvorim salon![]()
da da - lightsemlaca wrote:Mićunka, onaj Almay smart shade jel mi light treba, nadam se da da, jer sam taj poručila
VenomousV wrote:eluna wrote:pa zovi našu venu sa foruma - cura to odlično radiLONGMAN wrote:Kod koje ?![]()
![]()
![]()
ozbiljno razmisljam da kad zavrsim fax odem na neki kurs da dobijem certifikat i otvorim salon![]()
AkashaSa wrote:VenomousV wrote:eluna wrote:
pa zovi našu venu sa foruma - cura to odlično radi![]()
![]()
![]()
ja mislim da ti imaš dovoljno potencijalnih mušterija i bez certifikata
za dobrim konjem se prašina diže
Hrasnonera18 wrote:gdje stanujes? lokacijaLONGMAN wrote:Kod koje ?
samo izbjegnes ove novopecene salone, sredit ce ti kozmeticarka obrve, te trakice su glupost
LONGMAN wrote:Hrasnonera18 wrote:gdje stanujes? lokacijaLONGMAN wrote:Kod koje ?
samo izbjegnes ove novopecene salone, sredit ce ti kozmeticarka obrve, te trakice su glupost![]()
Ma moze i veno, samo ne znam kako bih tp izvela
aww slatko =)*didy* wrote:Vidim ja da vi ne samo da ste raja, nego se bas fino razumijete u sminkicu...treba mi sminkanje za djevojcurka od 15 godina - mala matura...ima li nekoga ko bi pomogao ??? - naravno, uz isplatu