Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Maraschino

#7701 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Maraschino »

PM72 wrote:
Nisam rođen 45 da bih znao šta su trumanova jaja,mlijeko u prahu,narandžasti sir i marmelada što se nožem rezala.A nije bogami ni Fudo.ja pitam,gdje je to on prije rata jeo mekinje i jaja u prahu?
Vjerovatno da jeste. Mozda nije bio dijete odabranog. Dobro se sjecam i mlijeka u prahu i jaja ali na svu srecu ne u mojoj kuci.

Zamisli da se ovi ponasaju kao oni?
Za danasnju neimastinu krive su mnoge okolnosti a izmedju toga i neosjetljiva vlast koju je narod izabrao(ali ne jedini krivac).

p.s. i danasnja sela su mnogo ljepsa nego sto su bila a praznjenje istih nije ekonomske prirode nego rezultat etnickog ciscenja nakon kojega tesko ili nikako nije moguc oporavak.

Ko je rek'o? Usorac. Njega samo interesuje koliko muznih krava ima.
Last edited by Maraschino on 17/03/2018 20:28, edited 1 time in total.
insomnia78

#7702 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by insomnia78 »

Cekaj, kako je auto bez tespiha retrovizoru
PM72

#7703 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

Maraschino wrote:
PM72 wrote:
Nisam rođen 45 da bih znao šta su trumanova jaja,mlijeko u prahu,narandžasti sir i marmelada što se nožem rezala.A nije bogami ni Fudo.ja pitam,gdje je to on prije rata jeo mekinje i jaja u prahu?
Vjerovatno da jeste. Mozda nije bio dijete odabranog. Dobro se sjecam i mlijeka u prahu i jaja ali na svu srecu ne u mojoj kuci.

Zamisli da se ovi ponasaju kao oni?
Za danasnju neimastinu krive su mnoge okolnosti a izmedju toga i neosjetljiva vlast koju je narod izabrao(ali ne jedini krivac).
Fudo je seljačko dijete ,kakvo mlijeko i jaja u prahu? Im'o kravu i kokoši...
Maraschino

#7704 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Maraschino »

PM72 wrote: Fudo je seljačko dijete ,kakvo mlijeko i jaja u prahu? Im'o kravu i kokoši...
Kako ce imati kad su mu i to uzeli jer ga komsija napanjkao da je bio saradnik neprijatelja.
PM72

#7705 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

hAZNADAR wrote: Idem nekoliko puta godisnje ako te bas interesuje. U prosjeku par mjeseci kada saberem sve dane. Priroda mog posla mi to dopusta i cak i omogucava da spojim ugodno sa korisnim. Ali zaboravi na to. Navikao sam da ljudi u glavi imaju odredjene osmisljene profile u tancine objasnjene i samo te strpaju u jedan. Sta mislis koliko puta sam na forumu cuo da ribam WC ili lezim na socijali, ili da se foliram skupim autom na kojem visi tespih na retrovizoru, razbacujem eurima bahato i raspojasano, nabusani patriJota, dodjem jednom u par godina,..

Isto kao kad si ti na spomen nestale spomen ploce u Sarajevu odmah rasglasio Ko je to uradio, za koliko to prodali i sta kupili,... i tako zaholcan i hujav pocastio i narod i drzavu masnim izrazima. :D Kladim se da si imao i vizuelnu predstavu u glavi kako su izgledali ti prestupnici.

Onaj sistem jeste ima mnogo dobrih stvari - ali to je izvuceno iz konteksta. Isto kao hvaliti redovan obrok i krov nad glavom koji ne kisne u zatvoru. Ne mozes samo spomenuti dobre stvari a zanemariti koja je bila cijena toga. Do 2000 i neke sam i sam znao reci da bi se rado vratio u vrijeme kucacih masina, da vozam Stojadina, gledam Cajevca, nosim na sebi nesto iz Borca, Verteksa, pazim sta pricam i ne zapitkujem puno, da me boli me briga sto Crnogorci mogu biti Crnogorci a je ne mogu Bosanac ili Bosnjak, da mi je OK sto se kroz ateizam, konzumaciju svacega, davanje modernih imena djeci,.. dokazujem i kotiram dobro a od drugih ne ocekujem isto dokazivanje, da okrecem glavu na korupciju i nepotizam u politici i upravi firme, da aplaudiram cvrstoj ruci na Kosovu a i dalje pricam o ravnopravnoj zajednici, da gledam sa visoka na juzne zemljake, seljake, vjernike,... i ko u Stulicevom Jablanu da nosim sljivu ispod lijevog oka i vicem parole sto strasno zvuce - zarad stabilnije ekonomije, poslic poslije kojeg mogu isti dan nestoobaviti po gradu, plus u kuci, imati goste i izaci,..

Ali danas vise ne.

Balasevic koji me malo iznenadio je skroz u pravu. Da je drzava valjala - nebi se onako raspala.
haznadar,
Tih nekoliko dana koje provedeš u RS (kakvi mjeseci - ne foliraj ljude :wink: ) ne daju ti objektivnu sliku stanja.Ti svoje mišljenje formiraš na osnovu surfanja i TV-a a slabo se kontaš u obični život naroda u čitavoj BiH,ne samo u RS.
Ne znam što ti toliko smeta što nazovem sve lopove balijskom fukarom (opet ti ponavljam,pogrdni izraz balija je fukara svih vrsta koje obitavaju na ovim područjima).A šti se tiče odnešenih ploča,bilo mi je pravo krivo jer se do sada na hiljadu i jedan način dokazalo i pokazalo kako bagra nema morala ni prema svetinjama.Pa jebo ga ti,sav mesing su pokrali po sarajevskim grobljima a niko nije sišao sa Pala da to uradi...
PM72

#7706 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

Maraschino wrote:
PM72 wrote: Fudo je seljačko dijete ,kakvo mlijeko i jaja u prahu? Im'o kravu i kokoši...
Kako ce imati kad su mu i to uzeli jer ga komsija napanjkao da je bio saradnik neprijatelja.
:lol:
Možda je imao koze a to je bilo zabranjeno?
Maraschino

#7707 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Maraschino »

PM72 wrote:
Maraschino wrote:
:lol:
Možda je imao koze a to je bilo zabranjeno?
Sta da ti pricam, katastrofa. :D
Sve je udaralo na bijedu.
akaunt

#7708 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by akaunt »

Jebo te zivot koja surealna diskusija. Oni pricaju o mlijeku u prahu kao olicenju sirotinjske hrane :shock: ! Pa jel vi znate koliko kosta i koliko je kostala kila mlijeka u prahu?
Last edited by akaunt on 17/03/2018 20:43, edited 1 time in total.
Fudo387

#7709 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
madner wrote:80 000 :D
Mislim,fakat nebulozno...nije bilo ni 10 000 naoružanih a od tih 10 000 ni pola nije imalo kompletne uniforme a da na pričam o punom rapu municije ...nije bilo 30 zolja u komplet gradu i Fudara konta nama bilo mrsko krenut...
Za penziju vas danas ima 500000,
Nema tebi sta biti mrsko, nemrsko, i Tito je puhno u piscu i probio se obruc na Sutjesci, Sremski front...mogao je i Alija.
Al' jebi ga, neodlucan, i bi i ne bi, i onda imas sta imas, krkani se izivljavaju i ubijaju djecu po gradu.

PM72 wrote:Nisam rođen 45 da bih znao šta su trumanova jaja,mlijeko u prahu,narandžasti sir i marmelada što se nožem rezala.A nije bogami ni Fudo.ja pitam,gdje je to on prije rata jeo mekinje i jaja u prahu?
Pa ne pricam o vremenu prije rata, kazem da sam u jednom periodu svog zivota imao priliku i sa tim deverati, u Bosni.
Tebi je danas 300 puta bolje nego meni tada, i opet ti je septicka jama, a meni ni kad je bilo najgore nije bila.
Nije septicka jama, i zdravo.
hAZNADAR

#7710 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by hAZNADAR »

PM72 wrote:
hAZNADAR wrote: Idem nekoliko puta godisnje ako te bas interesuje. U prosjeku par mjeseci kada saberem sve dane. Priroda mog posla mi to dopusta i cak i omogucava da spojim ugodno sa korisnim. Ali zaboravi na to. Navikao sam da ljudi u glavi imaju odredjene osmisljene profile u tancine objasnjene i samo te strpaju u jedan. Sta mislis koliko puta sam na forumu cuo da ribam WC ili lezim na socijali, ili da se foliram skupim autom na kojem visi tespih na retrovizoru, razbacujem eurima bahato i raspojasano, nabusani patriJota, dodjem jednom u par godina,..

Isto kao kad si ti na spomen nestale spomen ploce u Sarajevu odmah rasglasio Ko je to uradio, za koliko to prodali i sta kupili,... i tako zaholcan i hujav pocastio i narod i drzavu masnim izrazima. :D Kladim se da si imao i vizuelnu predstavu u glavi kako su izgledali ti prestupnici.

Onaj sistem jeste ima mnogo dobrih stvari - ali to je izvuceno iz konteksta. Isto kao hvaliti redovan obrok i krov nad glavom koji ne kisne u zatvoru. Ne mozes samo spomenuti dobre stvari a zanemariti koja je bila cijena toga. Do 2000 i neke sam i sam znao reci da bi se rado vratio u vrijeme kucacih masina, da vozam Stojadina, gledam Cajevca, nosim na sebi nesto iz Borca, Verteksa, pazim sta pricam i ne zapitkujem puno, da me boli me briga sto Crnogorci mogu biti Crnogorci a je ne mogu Bosanac ili Bosnjak, da mi je OK sto se kroz ateizam, konzumaciju svacega, davanje modernih imena djeci,.. dokazujem i kotiram dobro a od drugih ne ocekujem isto dokazivanje, da okrecem glavu na korupciju i nepotizam u politici i upravi firme, da aplaudiram cvrstoj ruci na Kosovu a i dalje pricam o ravnopravnoj zajednici, da gledam sa visoka na juzne zemljake, seljake, vjernike,... i ko u Stulicevom Jablanu da nosim sljivu ispod lijevog oka i vicem parole sto strasno zvuce - zarad stabilnije ekonomije, poslic poslije kojeg mogu isti dan nestoobaviti po gradu, plus u kuci, imati goste i izaci,..

Ali danas vise ne.

Balasevic koji me malo iznenadio je skroz u pravu. Da je drzava valjala - nebi se onako raspala.
haznadar,
Tih nekoliko dana koje provedeš u RS (kakvi mjeseci - ne foliraj ljude :wink: ) ne daju ti objektivnu sliku stanja.Ti svoje mišljenje formiraš na osnovu surfanja i TV-a a slabo se kontaš u obični život naroda u čitavoj BiH,ne samo u RS.
Ne znam što ti toliko smeta što nazovem sve lopove balijskom fukarom (opet ti ponavljam,pogrdni izraz balija je fukara svih vrsta koje obitavaju na ovim područjima).A šti se tiče odnešenih ploča,bilo mi je pravo krivo jer se do sada na hiljadu i jedan način dokazalo i pokazalo kako bagra nema morala ni prema svetinjama.Pa jebo ga ti,sav mesing su pokrali po sarajevskim grobljima a niko nije sišao sa Pala da to uradi...
Znam da mi ne vjerujes. Ne zbog principa vec ne mozes jednostavno drugacije, ne mozes bez svojih sablona. A te sablone si lijepo u nastavku teksta potvrdio. Nemas ti dokaza da je ploca uopce ukredena, i da nije niko sa Pala sisao - to u tvojoj glavi ne moze drugacije nego da su balije(a balija je pogrdan izraz samo za Bosnjake i nikog drugog te mi nemoj te suplje), i da samo balije prave od drzave septicku jamu. Ti jednostavno ne mozes drugacije. A to se kod nas "balija" kaze zadojen.
PM72

#7711 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:
PM72 wrote:
madner wrote:80 000 :D
Mislim,fakat nebulozno...nije bilo ni 10 000 naoružanih a od tih 10 000 ni pola nije imalo kompletne uniforme a da na pričam o punom rapu municije ...nije bilo 30 zolja u komplet gradu i Fudara konta nama bilo mrsko krenut...
Za penziju vas danas ima 500000,
Nema tebi sta biti mrsko, nemrsko, i Tito je puhno u piscu i probio se obruc na Sutjesci, Sremski front...mogao je i Alija.
Al' jebi ga, neodlucan, i bi i ne bi, i onda imas sta imas, krkani se izivljavaju i ubijaju djecu po gradu.

PM72 wrote:Nisam rođen 45 da bih znao šta su trumanova jaja,mlijeko u prahu,narandžasti sir i marmelada što se nožem rezala.A nije bogami ni Fudo.ja pitam,gdje je to on prije rata jeo mekinje i jaja u prahu?
Pa ne pricam o vremenu prije rata, kazem da sam u jednom periodu svog zivota imao priliku i sa tim deverati, u Bosni.
Tebi je danas 300 puta bolje nego meni tada, i opet ti je septicka jama, a meni ni kad je bilo najgore nije bila.
Nije septicka jama, i zdravo.
dakle,resetuješ predhodne postove...ok

To koliko sad ima "boraca" druga je priča.ja ti pišem kako je bilo a jedino si ti u Bugojnu jeo mekinje i jaja u prahu tokom rata.Mi u Sarajevu smo imali MC Donalds,ćevabdžinicu željo i par buregdžinica koji su štancali samo za vojsku i policiju... :-)
A ovo mu je najbolje kako je meni sad 300 puta bolje nego njemu u ratu... o jebo te Tito...
Maraschino

#7712 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Maraschino »

akaunt wrote:Jebo te zivot koja surealna diskusija. Oni pricaju o mlijeku u prahu kao olicenju sirotinjske hrane :shock: ! Pa jel vi znate koliko kosta i koliko je kostala kila mlijeka u prahu?
Da , zato sto je bila donacija i dijeljena sirotinji.
PM72

#7713 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

hAZNADAR wrote: Znam da mi ne vjerujes. Ne zbog principa vec ne mozes jednostavno drugacije, ne mozes bez svojih sablona. A te sablone si lijepo u nastavku teksta potvrdio. Nemas ti dokaza da je ploca uopce ukredena, i da nije niko sa Pala sisao - to u tvojoj glavi ne moze drugacije nego da su balije(a balija je pogrdan izraz samo za Bosnjake i nikog drugog te mi nemoj te suplje), i da samo balije prave od drzave septicku jamu. Ti jednostavno ne mozes drugacije. A to se kod nas "balija" kaze zadojen.
Srećom pa je tebe zapad prosvjetlio i otvorio ti vidike a mi ostali u svojim šablonima.Tebi je Bosna dukserica sa natpisom BH fanatikosa i banjalučki ćevap.Meni je život...
PM72

#7714 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

Maraschino wrote:
akaunt wrote:Jebo te zivot koja surealna diskusija. Oni pricaju o mlijeku u prahu kao olicenju sirotinjske hrane :shock: ! Pa jel vi znate koliko kosta i koliko je kostala kila mlijeka u prahu?
Da , zato sto je bila donacija i dijeljena sirotinji.
Koliko su mi pričali - djeljeno je svima ,ne sirotinji.To je bila pomoć UNRA.
Fudo387

#7715 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

PM72 wrote: dakle,resetuješ predhodne postove...ok

To koliko sad ima "boraca" druga je priča.ja ti pišem kako je bilo a jedino si ti u Bugojnu jeo mekinje i jaja u prahu tokom rata.Mi u Sarajevu smo imali MC Donalds,ćevabdžinicu željo i par buregdžinica koji su štancali samo za vojsku i policiju...
A ovo mu je najbolje kako je meni sad 300 puta bolje nego njemu u ratu... o jebo te Tito...
Prvo, nisam iz Bugojna.
Drugo, ako ti je vec stalo da saznas ko sam i sta sam, razmijenicemo podatke, i mozemo i na pivu.
Opalicu te stolicom po ledjima cim povuces prvi cug i opadne ti koncentracija, et'. :D

Ko ti kaze da si ti jeo cevape, akcenat je na septickoj jami, tebi je to i dan danas a meni nije ni tad bila.
Zemlja k'o zemlja, zapalo me tako i sta...
Ne svidja tti se, spakuj stvari i idi gdje mislis da ce ti biti bolje.
Ne mozes?
Pa jebi ga, pomiris se da nisi kadar, ne znas...sta ja znam, nisi za bolje.
Ho's sad citav zivot provesti u kuknjavi, aaaajjj ljudi ziviiim u septickoj jamiiii...glupo ti je to.
PM72

#7716 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:

To koliko sad ima "boraca" druga je priča.ja ti pišem kako je bilo a jedino si ti u Bugojnu jeo mekinje i jaja u prahu tokom rata.Mi u Sarajevu smo imali MC Donalds,ćevabdžinicu željo i par buregdžinica koji su štancali samo za vojsku i policiju...
Prvo, nisam iz Bugojna.
Drugo, ako ti je vec stalo da saznas ko sam i sta sam, razmijenicemo podatke, i mozemo i na pivu.
Opalicu te stolicom po ledjima cim povuces prvi cug i opadne ti koncentracija, et'. :D

Ko ti kaze da si ti jeo cevape, akcenat je na septickoj jami, tebi je to i dan danas a meni nije ni tad bila.
Ne mozes?
Ho's sad citav zivot provesti u kuknjavi, aaaajjj ljudi ziviiim u septickoj jamiiii...glupo ti je to.
Znači,hinjski s leđa? :-)

Država Bosna i Hercegovina je septička jama.Dakle,pričam o državu.Karina.A zemlja Bosna je nešto najljepše na dunjaluku.Kontaš?
hAZNADAR

#7717 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by hAZNADAR »

PM72 wrote:
hAZNADAR wrote: Znam da mi ne vjerujes. Ne zbog principa vec ne mozes jednostavno drugacije, ne mozes bez svojih sablona. A te sablone si lijepo u nastavku teksta potvrdio. Nemas ti dokaza da je ploca uopce ukredena, i da nije niko sa Pala sisao - to u tvojoj glavi ne moze drugacije nego da su balije(a balija je pogrdan izraz samo za Bosnjake i nikog drugog te mi nemoj te suplje), i da samo balije prave od drzave septicku jamu. Ti jednostavno ne mozes drugacije. A to se kod nas "balija" kaze zadojen.
Srećom pa je tebe zapad prosvjetlio i otvorio ti vidike a mi ostali u svojim šablonima.Tebi je Bosna dukserica sa natpisom BH fanatikosa i banjalučki ćevap.Meni je život...
Sto ti imas razvijenu mastu, :D Imas li jos sta dodati osim dukserice sa BH fanaticosima? Mozda tetovaza dzamija, sijelo u Dortmundu i veslanje uz Esada Plavog i padanje u trans,.. kad se u nekoj pjesmi spomene Bosna,....

Hebote, kako si god skontao da su balije ukrale plocu, za koliko prodale i sta kupile,... tamo mnogi na neku ruznu vijest o nekom manijaku, eksploziji,... odmah ustanove da je garant neki musliman terorist i naravno kako, zasto, koliko, kome,... sve razradjeno.
Sto vise prolazi diskusija sa tobom - toliko mi ne zvucis kao normalan covjek. Nije sa namjerom da uvrijedim, ali nisi ba dobar u glavi nikako. Bio je na jednoj temi jedan zunazu sto je isto na neki drugi nacin ganjao neke druge svoje demone - u tancine opisane i razradjene.
Maraschino

#7718 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Maraschino »

Fudo387 wrote:

Prvo, nisam iz Bugojna.

Ne mozes?
Pusti ti njihove suplje Fudo. Najbolje sjediti, nista ne ciniti i psovati drzavu.
Sjecam se sedamdesetih(isto bile velike migracije), svi oni koji su kao mitraljezac pricali eno ih i danas bez vode i kanalizacije u kuci a oni koji su se digli na svoje noge makar do Slovenije a da ne pricamo preko granice, danas imaju sredjene zivote i hebe im se ko je na vlasti u BiH.
Najlakse je traziti u drugome krivca.
Fudo387

#7719 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

PM72 wrote: Znači,hinjski s leđa?
Da, zguza, kad se najmanje nadas.
Da si bolji cojek, ne bih.

PM72 wrote:Država Bosna i Hercegovina je septička jama.Dakle,pričam o državu.Karina.A zemlja Bosna je nešto najljepše na dunjaluku.Kontaš?
Pa sto zivis u njoj?
Jesi li gladan? nisi.
Jesi li zedan? Nisi.
Imas li pos'o? Imas.
Imas li krov nad glavom? Imas.
Imas li auto? Imas.

Sta ho's koju pm?
Da to neko izmisli i stvori ck skj i da ti po vazdan pusis havanu i ispijas viski, i naprdjivas?
Pa nema to nidje.
PM72

#7720 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

hAZNADAR wrote: Sto vise prolazi diskusija sa tobom - toliko mi ne zvucis kao normalan covjek. Nije sa namjerom da uvrijedim, ali nisi ba dobar u glavi nikako. Bio je na jednoj temi jedan zunazu sto je isto na neki drugi nacin ganjao neke druge svoje demone - u tancine opisane i razradjene.

hAZNADAR
Re: Prvi joint
Postby hAZNADAR » 17/03/2018 21:53

Trava nije droga. Nesto slicno kao malo jaci caj od kamilice, nane, valeriane, verema,...

Smiruje, opusta,... a ne postajes ovisnik niti umires od toga.

A i sex duze traje :D Par dimova i mali zeko postane maratonac. :D

Dje to moze bit lose?
Meni napušena pobjegulja kaže da nisam dobar u glavi...
PM72

#7721 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:
PM72 wrote: Znači,hinjski s leđa?
Da, zguza, kad se najmanje nadas.
Da si bolji cojek, ne bih.

PM72 wrote:Država Bosna i Hercegovina je septička jama.Dakle,pričam o državu.Karina.A zemlja Bosna je nešto najljepše na dunjaluku.Kontaš?
Pa sto zivis u njoj?
Jesi li gladan? nisi.
Jesi li zedan? Nisi.
Imas li pos'o? Imas.
Imas li krov nad glavom? Imas.
Imas li auto? Imas.

Sta ho's koju pm?
Da to neko izmisli i stvori ck skj i da ti po vazdan pusis havanu i ispijas viski, i naprdjivas?
Pa nema to nidje.
Ti sa drugog kontinenta meni kažeš da je ovdje super :lol: a za ovo prvo...s leđa...nemaš šanse,vjeruj mi.Al fakat.
akaunt

#7723 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by akaunt »

Placam veceru onome ko zanadne , bez googla sta je to jaje u prahu i mlijeko u prahu!
Culi naklapanja po sijelima uz ognjište i sad ovdje lupaju....
Nemojte se uplitat u diskusije iz kojih ne znate izać!
Fudo387

#7724 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:Ti sa drugog kontinenta meni kažeš da je ovdje super a za ovo prvo...s leđa...nemaš šanse,vjeruj mi.Al fakat.
Ko kaze da je tu super?
Ma zajebajem se, taman posla da se hrvem sa nekim dosadnim penzionisanim rezervnim drotom.
Mada, vidi se iz aviona da si se usro, al haj sad.
PM72

#7725 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Post by PM72 »

Ja znam bez guglanja da su i mlijeko i jaja u prahu pravo pogani i da nisu ni nalik "pravim".
Post Reply