UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#7701 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Ma imali su sa Sevillom nafake.
Dva penala promasena, u prvoj rezultat 2-1 sve samo ne realan, al dobro, poklopilo im se.
edo_79

#7702 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote:Ma imali su sa Sevillom nafake.
Dva penala promasena, u prvoj rezultat 2-1 sve samo ne realan, al dobro, poklopilo im se.
Image

Ti to meni nešto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7703 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

edo_79 wrote:
Image

Ma jok, to ja sam sa sobom :D
edo_79

#7704 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Vidi ako te Wardy gleda k'o da te neko mlatno mokrom čarapom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7705 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

'ta ce Vardy :oops: :mrgreen:
vicious

#7706 Re: UEFA Champions League

Post by vicious »

edo_79 wrote:
diablobih wrote:Vala koliko je prelos Atletico, ovdje Leicester ima sanse i to velike.
Leicester je u prednosti jer igra rasterećeno, od početka ih se tretira kao 'ta će Leicester a vidi dokle doguraše Wardy & Co.
I ja isto mislim da Leicester ima dobre šanse da prođe dalje
Ja nešto ne vjerujem, mislim da su s ovim dosegli svoj limit (i prevazišli ga).
Atletico će u prvoj utakmici riješiti sve.

Što se ostalih tiče, nadam se da će Dortmund i Monaco ispuniti očekivanja svih nas, i da prođe Dortmund :D

Bayern - Real: mislim da su Bavarci u blagoj prednosti, ponajviše zbog starog lisca Ancelottija.

Juventus - Barcelona: nešto ne vidim da Juve može nasekirati Barcu.
edo_79

#7707 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

vicious wrote:
edo_79 wrote:
diablobih wrote:Vala koliko je prelos Atletico, ovdje Leicester ima sanse i to velike.
Leicester je u prednosti jer igra rasterećeno, od početka ih se tretira kao 'ta će Leicester a vidi dokle doguraše Wardy & Co.
I ja isto mislim da Leicester ima dobre šanse da prođe dalje
Ja nešto ne vjerujem, mislim da su s ovim dosegli svoj limit (i prevazišli ga).
Atletico će u prvoj utakmici riješiti sve.

Što se ostalih tiče, nadam se da će Dortmund i Monaco ispuniti očekivanja svih nas, i da prođe Dortmund :D

Bayern - Real: mislim da su Bavarci u blagoj prednosti, ponajviše zbog starog lisca Ancelottija.

Juventus - Barcelona: nešto ne vidim da Juve može nasekirati Barcu.
Pa čuj prijatelju ja nisam rekao da će 100% proći, al priznaj i sam da mogu napraviti Atleticu problema u ove dvije utakmice
vicious

#7708 Re: UEFA Champions League

Post by vicious »

edo_79 wrote: Pa čuj prijatelju ja nisam rekao da će 100% proći, al priznaj i sam da mogu napraviti Atleticu problema u ove dvije utakmice
Pa eto, gore rekoh da ja lično ne vjerujem i da mislim da će Atletico već u prvoj utakmici riješiti prolaz. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7709 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Atletiko i Lester zapravo igraju dosta slicno. Zgusnuta sredina, tjeranje protivnika na bokove i na ubacaje koje ciste Morgan/Huth/Smajhel odnosno Luis/Gabi/Oblak.
NajdraziVodjaa

#7710 Re: UEFA Champions League

Post by NajdraziVodjaa »

U fudbalu je sve moguce ali mislim da je prolaz Atletica zicer. Jaci su, iskusniji u LP, bolji u svakom segmentu Leicesteru bi trebalo cudo da prodju Atletico. Mislim da je Ateltico zasluzio titulu LP dva finala su nesretno izgubili iako nisu bili losiji ni u jednom od dva, nadam se da je ovo njihova godina.
MyTao

#7711 Re: UEFA Champions League

Post by MyTao »

_BataZiv_0809 wrote:Atletiko i Lester zapravo igraju dosta slicno. Zgusnuta sredina, tjeranje protivnika na bokove i na ubacaje koje ciste Morgan/Huth/Smajhel odnosno Luis/Gabi/Oblak.
Bas tako... slican stil igre imaju. Samo je Atletiko daleko kvalitetniji tim i ocekujem da bez problema prodju dalje. Volio bi kada bi konacno i oni uzeli LP jer su jednom izgubili nesretno, a jednom su pokradeni ako se dobro sjecam.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#7712 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

MyTao wrote: Bas tako... slican stil igre imaju. Samo je Atletiko daleko kvalitetniji tim i ocekujem da bez problema prodju dalje. Volio bi kada bi konacno i oni uzeli LP jer su jednom izgubili nesretno, a jednom su pokradeni ako se dobro sjecam.
Svakako. Mislim da su zasluzili tu titulu, a i da im se ponavlja Bajernova prica iz 2010 i 2012.

Sto se tice ove utakmice, ocekujem veliki rat na sredini terena. Ko se kladi, obavezno igrati kartone. S tim da rani go jedne od ekipa sigurno znaci povlacenje u krilo golmana i dva Neoplan duplaka pred golom :zzzz:
omar little

#7713 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

edo_79 wrote:
Image

bosanska senzacija

#7714 Re: UEFA Champions League

Post by bosanska senzacija »

Prognoziram polufinale sa tri spanske ekipe i Dortmundom kao cetvrtom ekipom.
Laertes

#7715 Re: UEFA Champions League

Post by Laertes »

Nakon Sevilje, Lester dobija Atletika u četvrtfinalu, Barsu u polufinalu i Reala u finalu. Jer je, naravno, EPL >La Liga. Hajd' sad opet opletite :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7716 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Dobro si, ovo su Englezi poslali Leicester da pokaze Spancima 8-)
Hej, Leicester koji se bori za opstanak, zamisli :)
omar little

#7717 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

Tomahawk11 wrote:Dobro si, ovo su Englezi poslali Leicester da pokaze Spancima 8-)
Hej, Leicester koji se bori za opstanak, zamisli :)
da se konacno vise dokaze

epl>>>primera
edo_79

#7718 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

vicious wrote:
edo_79 wrote: Pa čuj prijatelju ja nisam rekao da će 100% proći, al priznaj i sam da mogu napraviti Atleticu problema u ove dvije utakmice
Pa eto, gore rekoh da ja lično ne vjerujem i da mislim da će Atletico već u prvoj utakmici riješiti prolaz. :D
Ma nek bude dobra tekma, ono muška, s puno golova i da sudije ne guraju pa nek pobijedi ko hoće :D :thumbup:
stakasa

#7719 Re: UEFA Champions League

Post by stakasa »

Dalje idu: Real, Monaco, Juventus i Atletico
Bosanski_kralj

#7720 Re: UEFA Champions League

Post by Bosanski_kralj »

Mislim da Atletiko i Borusia prolaze lakše od očekivanog.

Druga dva para, šanse su 50-50 za sve ekipe. Naravno, navijam za Bayern i Juventus da prođu.
Tito_i_Partija

#7721 Re: UEFA Champions League

Post by Tito_i_Partija »

Atletico - Lester: Mislim da ovdje Atletico prolazi sigurno, ljudi jednostavno imaju previse iskustva u ligi sampiona. Dva LP finala u zadnje tri godine nije sala.

Dortmund - Monaco: Na papiru bi treb'o bit' najatraktivniji fudbal u sezoni, al' u fudbalu cesto ne dobijamo ono sto ocekujemo. :wink: Nadam se prolazu Dortmunda.

Bayern - Real: Najjaci susretu u cetvrtfinalu. Jako puno zavisi od Ancelottija, koji je nedavno sa Realom osvojio LS. Mislim da ovdje nema favorita; obje ekipe su strasno jake.

Juventus - Barcelona: Iako Juve ima dovoljno dobrih igraca da parira Barceloni, najveci problem je u treneru. Alegri naprosto voli da igra skroz pickasto (ne samo protiv jakih, nego cesto i protiv mnogo slabijih ekipa), tako da je ovo repriza iz finala 2015 godine. Prolaz Barcelone u polufinale je neminovan.
zomri

#7722 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

Mislim da Atletico nije mogao goreg protivnika dobiti. Jedino protiv Leicestera neće moći čekati da protivnik dođe njima nego će morati napasti. Tu vidim šansu Leicestera. Po meni imaju dobre šanse za prolaz.
van Basten

#7723 Re: UEFA Champions League

Post by van Basten »

moglo bi polufinale proci bez spanskih klubova :twisted:
bersK

#7724 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Imal kakve šanse da se Juve - Barsa igra isključivo sa penal serijom? :lol: :lol:

Dortmund - Monaco je najljepši par ovog žrijeba, ko kaže da nije tako laže.

Dvije ekipe koje su, poredeći sa ostalima, totalno underrated, a koje igraju 200x ljepši fudbal od njih. Najmlađe ekipe četvrtfinala i najljepše za gledati. Između Real Bajern i ove, uvijek ću se radije odlučit za ovu. Nemam više ništa novo da vidim ni od Reala ni od Bayerna. Paćenje fudbala, iskreno.

Leicester - Atletiko je isto tako zajeban susret za Špance. Lester je nepredvidiv, nemaju iskustva s njima, a vjerovatno će igru gradit "daj da se branimo, pa ganjaj Grizmana u napadu". Uglavnom, ove dvije utakmice će bit top za gledanje.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#7725 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

I dok su u Bavarskoj oduševljeni ždrijebom, u Madridu su šokirani. Predstavnik Reala, legendarni Emilio Butragueno, izjavio je kako je Bayern bez dvojbe najgori mogući protivnik kojeg su mogli dobiti, dok je kapetan Sergio Ramos rekao kako nitko nije ni kazao da će biti jednostavno.
Post Reply