rolltroll wrote:ne znam sta da kazem, cekam vecinu odgovora na moj upit jer sam na najpoznatije prodavnice jos jutros poruke poslao, odgovorili su samo neki do sada. najvise me ljuti to sto kad sam ja kalkulaciju pravio, a to je bilo prije 20tak dana, cijene grafickih nisu ovoliko odstupale od cijena koje oni meni sad dostavljaju...u prosjeku je skuplje 500 KM nego sam ja planirao...kad oni ne bi uzimali marzu za svaku komponentu pojedinacno, vec da mi ponude neku jedinstvenu marzu...meni da neko se javi s porukom da uzima komp poput mog, ne bih gledao da se obogatim, dao bi sve te komponente za neku minimalnu razliku u cijeni...
ne znam, izgleda da cu morati po ebayu i slicnim servisima traziti..jeftinije jeste ali plasim se u slucaju kvara, onda bi me postarina izisla..Bog zna koliko..svjestan sam da nije vrijeme za kupovinu gamerskog kompa ali jednostavno sad sam u prilici...sta ce biti za pola godine ili vise, niko ne zna...
Cijene koje pisu nemaju veze sa vezom sa stvarnom cijenom , a ni sa raspolozivosti artikala , i to sve zbog ljenosti i neodgovornosti prodavaca . O tome sam vec pisao . U ponudi pticjeg mlijeka sve dok ne upitas , a onda
Sto se mene tice ja sam s olx zavrsio .
Mislio sam kupit seasonic focus+ 550W na olx , ali sam se predomislio . Za iste pare sa shippingom mogu dobit od 650W , narucujem je iz vana definitivno, kao i sve ostalo u buducnosti .