Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ubiše me moralne vertikale na fb. Statusi upućeni nikome i svakome i koeljo filozofija. U prijateljima su mi samo ljudi koje poznajem lično i oni nornalni, pametni i duhoviti su takvi i na fb. Hinje i nedefiinisani se raspojasaju o moralu, osuđujusve živo, brbljavi i nepametni sve konentarišu tako da mi se čini da nije do fb nego do ljudi. Ko je kakav u životu, takav je na fb. Sve je puno ljepše od opcije block block i ostaju samo oni koje cijenim.
palestinka wrote:Ubiše me moralne vertikale na fb. Statusi upućeni nikome i svakome i koeljo filozofija. U prijateljima su mi samo ljudi koje poznajem lično i oni nornalni, pametni i duhoviti su takvi i na fb. Hinje i nedefiinisani se raspojasaju o moralu, osuđujusve živo, brbljavi i nepametni sve konentarišu tako da mi se čini da nije do fb nego do ljudi. Ko je kakav u životu, takav je na fb. Sve je puno ljepše od opcije block block i ostaju samo oni koje cijenim.
Sto kaze Blek Svon: svi su mi na ignor Kad me neko zanima, kliknem na njega
Velkoski wrote:to ti je više problem interneta... prije 15 godina je bilo odlično, pristup su imali uglavnom 'odabrani' uz par zalutalih.
Kako je i ovo izlizana i stupidna floskula u pm.
Bas pravo preglup spin ono kao, halalite nam burzuji sto se i sitna buranija moze igrat malo po netu, to je trebalo ostat u cjenovnom rangu omanjeg audija starog desetak godina da ne bi svakakva stoka remetila cejf vama odabranima
A sta ces, mi se dosli vama usrat u cejf, sad nas trpite il nadjite neku vise elitisticku furku.
Stas sad na netu, isfurana furka, svaki gladni africki shugo ima pristup istom
palestinka wrote:Ubiše me moralne vertikale na fb. Statusi upućeni nikome i svakome i koeljo filozofija. U prijateljima su mi samo ljudi koje poznajem lično i oni nornalni, pametni i duhoviti su takvi i na fb. Hinje i nedefiinisani se raspojasaju o moralu, osuđujusve živo, brbljavi i nepametni sve konentarišu tako da mi se čini da nije do fb nego do ljudi. Ko je kakav u životu, takav je na fb. Sve je puno ljepše od opcije block block i ostaju samo oni koje cijenim.
Sto kaze Blek Svon: svi su mi na ignor Kad me neko zanima, kliknem na njega
Ne kontam onu imbecilnu repliku sto pjenis, koja se inace napise kao po pravilu u trenutcima nedostatka argumenata. Ono valjda cim ne trollas ti pjenish jerbo si zauzeo iole ozbiljniji pristup forumanju