Problem pasa lutalica
-
sizifinho
#7701 Re: Problem pasa lutalica
ova tema je pokazala kakav se "ultrafiltrat" ljudi, kojima je neophodna dnevna patnja zivog bica, nakupio. Naravno, napad je najbolja odbrana pa se godinama sistemski napada svako ko je osudio zlocin nad psima, cime se "forumskom selekcijom" formirala skupina ljudi kojima se u komentarima osjeca zal za manjkom patnje.
Jedva cekam da se svi psi uklone, volio bih da jasko_ba sto je napisao - tako i bude.
Nek ih pokupe, 15-30 dana i eutanazija.
Naslo bi se nesto drugo da se ugasi zelja za krvlju.
Ima ovo drustvo puno veci problem od ovih "pascofila".
Oni kradu pare. Ovi sto podrzavaju ubijanje pasa, trovanjr itd.. to su latentni nosaci opasnosti za covjeka.
Jedva cekam da se svi psi uklone, volio bih da jasko_ba sto je napisao - tako i bude.
Oni kradu pare. Ovi sto podrzavaju ubijanje pasa, trovanjr itd.. to su latentni nosaci opasnosti za covjeka.
- Adriatic
#7702 Re: Problem pasa lutalica
Ti čovječe stvarno imaš neki problem.sizifinho wrote:ova tema je pokazala kakav se "ultrafiltrat" ljudi, kojima je neophodna dnevna patnja zivog bica, nakupio. Naravno, napad je najbolja odbrana pa se godinama sistemski napada svako ko je osudio zlocin nad psima, cime se "forumskom selekcijom" formirala skupina ljudi kojima se u komentarima osjeca zal za manjkom patnje.
I ovo ti kažem sasvim dobronamjerno.
Izgubio si svaki dodir sa stvarnošću.
-
sizifinho
#7703 Re: Problem pasa lutalica
a ti i tvoje misljenje su mi relevantni zbog...?
imas neku diplomu ili si u fazi stjecanja znanja pa si mjerodavan da mi kazes da imam problem i da sam izgubio dodir s stvarnoscu?
Ili si jednostavno nekakav "furac" koji misli da zvuci inteligentno kad diskredituje nekog drugog, bez obzira sta ovaj napisao.
Ti to radis od pocetka
bez obzira sta ja napisao, uprkos sto te ignorisem. E ako to nije fakticki napastovanje preko tastature,onda ne znam sta je.
Nemam namjeru raspravljati se s tobom. Ako ti je satisfakcija da ispadnes inteligentan i da me poklopis, pruzit cu ti je.
Vozdra i molim te da mi ne odgovaras, jer me ne interesuje tvoje daljnje misljenje na ovu temu.
imas neku diplomu ili si u fazi stjecanja znanja pa si mjerodavan da mi kazes da imam problem i da sam izgubio dodir s stvarnoscu?
Ili si jednostavno nekakav "furac" koji misli da zvuci inteligentno kad diskredituje nekog drugog, bez obzira sta ovaj napisao.
Ti to radis od pocetka
bez obzira sta ja napisao, uprkos sto te ignorisem. E ako to nije fakticki napastovanje preko tastature,onda ne znam sta je.
Nemam namjeru raspravljati se s tobom. Ako ti je satisfakcija da ispadnes inteligentan i da me poklopis, pruzit cu ti je.
Vozdra i molim te da mi ne odgovaras, jer me ne interesuje tvoje daljnje misljenje na ovu temu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7704 Re: Problem pasa lutalica
ljudi bolan kakva patnja ako se humano uspavljuju... patnja im je bila u januaru na minus 15 gladni i žedni
da ne spominjemo krpelje i ostale parazite...
pas je nesretan ako je odvojen od vlasnika ili ako nema osobu u životu... nije to mačka ili kornjača ili zec
sve sem eutanazije je patnja
da ne spominjemo krpelje i ostale parazite...
pas je nesretan ako je odvojen od vlasnika ili ako nema osobu u životu... nije to mačka ili kornjača ili zec
sve sem eutanazije je patnja
-
sizifinho
#7705 Re: Problem pasa lutalica
slazem se
eutanazija nije patnja
ali tvoj komentar o tome kako je pas skupina atoma poput stabla je dosao u periodu kada je bio aktuelan post o pokusaju klanja pasa, stoga shvatas zasto se dobija pojam da podrzavas.
da ne pricam da ovdje lijepe slike kojekakvih dvocijevki, sjekire, otrove, ispecene pse... takvi su i ovi sto su preklali zivotinju, isti.
eutanazija nije patnja
ali tvoj komentar o tome kako je pas skupina atoma poput stabla je dosao u periodu kada je bio aktuelan post o pokusaju klanja pasa, stoga shvatas zasto se dobija pojam da podrzavas.
da ne pricam da ovdje lijepe slike kojekakvih dvocijevki, sjekire, otrove, ispecene pse... takvi su i ovi sto su preklali zivotinju, isti.
- Truba
#7706 Re: Problem pasa lutalica
pa i zvijezde su skupine atoma te neće biti pas
facebook uopće ne ragira na uklanjanje zaklanog psa a oni uklanjaju i pubičnu dlačicu
stoga izvedi zaključke sam
nikog nije briga i psi bez vlasnika su u rangu drveta, kamena i blatobrana... s tim da je blatobran vredniji
nisu ugrožene životinje
nisu na listama zaštićenih životinja
ima ih samo po gradovima gdje bolesne udruge mogu svoju ideologiju prosipati pod patronatom ambasadora genocidaškog britanskog casrtva
kad pobiju zulue i pola afrike i posiju sjeme razdora po čitavoj planeti od afganistana do foklandskih otočja onda spašavaju pse po sarajevu
facebook uopće ne ragira na uklanjanje zaklanog psa a oni uklanjaju i pubičnu dlačicu
nikog nije briga i psi bez vlasnika su u rangu drveta, kamena i blatobrana... s tim da je blatobran vredniji
nisu ugrožene životinje
ima ih samo po gradovima gdje bolesne udruge mogu svoju ideologiju prosipati pod patronatom ambasadora genocidaškog britanskog casrtva
kad pobiju zulue i pola afrike i posiju sjeme razdora po čitavoj planeti od afganistana do foklandskih otočja onda spašavaju pse po sarajevu
- SanskiBiser
#7707 Re: Problem pasa lutalica
Black swan wrote:pa i zvijezde su skupine atoma te neće biti pas
nisu ugrožene životinje
gugani njami njami

- Truba
#7708 Re: Problem pasa lutalica
sram te bilo 
-
kakaljin
#7709 Re: Problem pasa lutalica
Da si stavio ovako sliku psa iz kine ovdje bi te razapeli na sve moguce nacine, ali sta ces oni se brinu za zivotinje i to samo za jednu vrstu.SanskiBiser wrote:Black swan wrote:pa i zvijezde su skupine atoma te neće biti pas
nisu ugrožene životinje
gugani njami njami![]()
![]()
- SanskiBiser
#7710 Re: Problem pasa lutalica
ma to so ovi tovni gugani ne sekiraj se, organski uzgojBlack swan wrote:sram te bilo
http://www.stocarstvo.com/saradnja/gaus ... ub_tov.htm
- SanskiBiser
#7711 Re: Problem pasa lutalica
Imao sam ja profesoricu u srednjoj tamo 80ih, iz Srbije bila a udala se ovdje, i svi su je poprijeko i kao frika gledali jer je uzgajala i jela golubove. Valjda u njenom kraju to normalno bilo a mi ko' ucenici se zgrazavali, slete golubovi na prozor ucionice, na lim, tokom casa a ona ustane pa ih gleda onako s apetitom - a mi se ibretimo 
Last edited by SanskiBiser on 25/02/2016 15:25, edited 1 time in total.
-
Nefs-i Mulhima
#7712 Re: Problem pasa lutalica
SanskiBiser wrote:Black swan wrote:pa i zvijezde su skupine atoma te neće biti pas
nisu ugrožene životinje
gugani njami njami![]()
![]()
Sto me slatko nasmija
- MJAU - da
#7713 Re: Problem pasa lutalica
Porazni su savjeti blokiranja forumaša sa čijim stavom se ne slažeš.
Mislim da ovu temu treba fakat zaključati trajno.
Mislim da ovu temu treba fakat zaključati trajno.
- vješalica
#7714 Re: Problem pasa lutalica
uobičajni brlog u gradu

- vješalica
#7715 Re: Problem pasa lutalica
tako jeBlack swan wrote:pa i zvijezde su skupine atoma te neće biti pas
nisu ugrožene životinje
promoviraju civilizacijske norme nakon što su istrijebili zvjerski pola kugle zemaljske
pozzz za sve ljubitelje

-
Naslovnica
#7716 Re: Problem pasa lutalica
Uhvati, steriliši i pusti na djelu.vješalica wrote:uobičajni brlog u gradu
Baš lijepo.
Samo ih hvatajte, sterilišite i puštajte, jebali vam oni mater u usta bolesnu. Cijeli čopor!
- KB9
#7717 Re: Problem pasa lutalica
iz dana u dan stanje sve gore po ovom pitanju
- hakazvaka
#7718 Re: Problem pasa lutalica
@Naslovnica 7 dana - vrijedjanje
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7719 Re: Problem pasa lutalica
Dodao bih...hakazvaka wrote:@Naslovnica 7 dana - vrijedjanje
Banned user for reason “uvrede i psovke.” -14 dana-
» Naslovnica
@black swan i vjesalica, posto prednjacite u stalnim pozivima na ubistva i masovne likvidacije, pa cak i 'samo pasa', tako bezvrijednih i nebitnih bica...i posto prednjacite na pozive na brutalnost spram tih zivih bica, UPOZORENJE
Tema ide barem malo pod kljuc, da se pojedinci pokusaju sabrati, nastavak hranjenja brutalnosti, pa taman bile i 'samo nan psima' mozete nastaviti razmjenjivati i kreativno nadogradjivati preko PP.
Dodatno upozorenje, dok se situacija malo smiri, i tema otkljuca, bice kaznjavani i svaki poziv na brutalnost 'cak i nad psima'.
Ovaj forum je ipak na pravcu civilizijskih normi i shvatanja. Oni koji se ne zele uklopiti u takvu formu, do njih je.
Sada se pokusajte dozvati. Dosta je bilo orgijanja.