Ma nisam na tebe ni mislioMustang1 wrote:Ma znam nit se pise o njemu nit je realno nit bi ga volioCovjek spomenuo ja odgovorio .. Svakako se spominje milion imena
Gdje Ina ba?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma nisam na tebe ni mislioMustang1 wrote:Ma znam nit se pise o njemu nit je realno nit bi ga volioCovjek spomenuo ja odgovorio .. Svakako se spominje milion imena
Povrijedzen frajer i nikad vise nece igrat na top nivou i ako neko ponudi dobru lovu prodat ce ga ako njega uspiju ubjedit da mu je bolje da ide. Ima tu vrstu povrede koju je tesko izlijecitiMuhamed Đakmić wrote:Stvarno mislite da bi Schweinsteiger htio potpisati za Liverpool? Realno?![]()
Nemojte biti naivni, nema teoretske šanse da on ikad ode iz Bayerna
Svaki dan je gledam na tv.u, sjedim i placemMuhamed Đakmić wrote:Ma nisam na tebe ni mislioMustang1 wrote:Ma znam nit se pise o njemu nit je realno nit bi ga volioCovjek spomenuo ja odgovorio .. Svakako se spominje milion imena
![]()
Gdje Ina ba?
Ha, jesam ga ubo!Gandalf wrote:Kevin Volland, 21-godišnji krilni napadač Hoffenheima je najnovije trač pojačanje za Januar.
Takodjer sam misljenja da se za Bastiana ne isplati davati pare. Ne jer je los, vec zato sto i on ide u godine, vec ima 29! Bolje nekog deckica od 21-22 godine dovesti, a koji je potencijal! Bastian je jeadn od najboljic DMC/MC veznjaka svijeta, ali ima 29 godina + ne bi ga dobili jeftinije od 25-30mil eura. Preskupo, za igraca njegovih godina.Mustang1 wrote:Ma ne isplati se dati preveliku lovu za Svajnstajgera jer on ima jos 2 godine ugovora.. Radije Robbena (znam da nisu ista pozicija) ali vise ce on koristiti nego Svajnstajger .. A na tu poziciju treba dovesti nekog ne preko 25 godina nekog ko ce mijenjati Gerrarda