Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Muhamed Đakmić

#7701 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Mustang1 wrote:Ma znam nit se pise o njemu nit je realno nit bi ga volio :D Covjek spomenuo ja odgovorio .. Svakako se spominje milion imena
Ma nisam na tebe ni mislio :D

Gdje Ina ba? :D
missko

#7702 Re: AW: Liverpool FC

Post by missko »

Muhamed Đakmić wrote:Stvarno mislite da bi Schweinsteiger htio potpisati za Liverpool? Realno? :D

Nemojte biti naivni, nema teoretske šanse da on ikad ode iz Bayerna :D
Povrijedzen frajer i nikad vise nece igrat na top nivou i ako neko ponudi dobru lovu prodat ce ga ako njega uspiju ubjedit da mu je bolje da ide. Ima tu vrstu povrede koju je tesko izlijeciti

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Mustang1

#7703 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Muhamed Đakmić wrote:
Mustang1 wrote:Ma znam nit se pise o njemu nit je realno nit bi ga volio :D Covjek spomenuo ja odgovorio .. Svakako se spominje milion imena
Ma nisam na tebe ni mislio :D

Gdje Ina ba? :D
Svaki dan je gledam na tv.u, sjedim i placem :(
Gandalf

#7704 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Kevin Volland, 21-godišnji krilni napadač Hoffenheima je najnovije trač pojačanje za Januar.
Muhamed Đakmić

#7705 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Ja ne znam je l' Liverpool stvarno traži pojačanje u ofanzivnoj liniji ili ih mediji tek onako povezuju sa tim mnoštvom krilnih igrača, ali to im sad stvarno ne treba. Ekipa koja ima naprijed Suareza, Sturridgea, Mosesa, Sterlinga, Aspasa i Luis Alberta, a i Coutinho to može igrati u slučaju potrebe, a s druge strane u veznom redu ima Lucasa, Allena i Hendersona, i povezuje se isključivo sa napadačima... :-) :D
AmiĐa_Idriz

#7706 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Jedva čekam iduću godinu da i mi ovako diskutujemo o protivnicima 1/8 finala LP-a :(
BHF_Manijak

#7707 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Gandalf wrote:Kevin Volland, 21-godišnji krilni napadač Hoffenheima je najnovije trač pojačanje za Januar.
Ha, jesam ga ubo! :mrgreen: Rekoh li ja prije Volland, nego Lassogga. :mrgreen: 8-) Nego, za njega je zainteresovano pola onih timova iz vrha BL, prvenstveno Dortmund, tako da cisto sumnjam...

Mustang1 wrote:Ma ne isplati se dati preveliku lovu za Svajnstajgera jer on ima jos 2 godine ugovora.. Radije Robbena (znam da nisu ista pozicija) ali vise ce on koristiti nego Svajnstajger .. A na tu poziciju treba dovesti nekog ne preko 25 godina nekog ko ce mijenjati Gerrarda
Takodjer sam misljenja da se za Bastiana ne isplati davati pare. Ne jer je los, vec zato sto i on ide u godine, vec ima 29! Bolje nekog deckica od 21-22 godine dovesti, a koji je potencijal! Bastian je jeadn od najboljic DMC/MC veznjaka svijeta, ali ima 29 godina + ne bi ga dobili jeftinije od 25-30mil eura. Preskupo, za igraca njegovih godina.
Mustang1

#7708 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jesi vala :D Na ljeto cim se znalo da se Anzi raspada napisao sam za Williana i malo je falilo :D Ove zime cu morati dobro sjesti i razmisliti :D
Sve sto duze razmisljam kontam da napadac i ne treba .. Jedino kad bi se moglo doci do Robbena nekako to bi bilo dobro a nesto drugo jok .. Ali sredina je prioritet .. Da je naci nekog visokog,jakog kao Yaya za sredine :D Gledam i M'villa 1.82 visok
BHF_Manijak

#7709 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Cekaj ba, daj da razjasnimo. Je l' govorimo o klascnom spicu ili krilu, nemojte mi ove igrace tipa Robbena, Reusa, Di Marije, Mullera itd.., svrstavati u napadace, to su za mene krila! :mrgreen:
Volland je klasicni spic, barem to igra u Hoffenheimu! :mrgreen:
Mustang1

#7710 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma to je to skoro isto morali bi ga zrtvovati ako hocemo da imamo Suareza,Sturridga i Coutinha u napad .. Ja sam nedavno napisao ovo bi izgledalo strasno za napad ali katastrofa za odbranu :D

Suarez----------Sturridge
--------Coutinho
Turan-----------Robben
--------Gerrard
--Sakho-Agger-Nekog dovesti

E sad ovo je nerealno a tesko je dovesti dobrog napadaca koji ce znati da ce sjediti na klupi jer pored ovih nema sanse osim povrede
Nemam pojma ni kakvo je stanje na trzistu trebam pregledati koji su najbolji RM i LM pa onda napraviti listu ko covjek,jer vecina ovih sto sam mislio da su ta pozicija ustvari su krila :D
horion_bosona

#7711 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

:D
horion_bosona

#7712 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

kakav bolan Robben 'staklene noge', nisam nigdje vidio da se on ozbiljno spominje, lik ima 30 godina... dosta više krila, treba jedan centralni i defanzivni vezni... kladim se da će to biti M'Vila i Pastore

mada nakon jučerašnje igre Allena i Hendersona, postavlja se pitanje da li trebaju pojačanja :D ... trebaju naravno, jer klupa pretanka... ne gotivim Hendersona, ali valjda Rodgers zna zašto ga forsira ove sezone... kadgod je bio na krilu, djelovao je jako loše, za razliku od juče kad je igrao unutra... sad će još dobiti i na samopouzdanju... dok Allen zbog povreda nije ni dobio pravu šansu da uhvati ritam od par uzastopnih utakmica, odsustvo Gerrarda je prilika da pokaže da li je približno kalibar para kojih je plaćen
Mustang1

#7713 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma to je provjeren igrac a ne bi bio ni skup kao sto se misli .. Ja sam za Pastorea ali u kakvoj je on trenutno formi Bog sami zna a bio bi i on oko 20.ak miliona
horion_bosona

#7714 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

on se već par mjeseci dovodi u vezu sa posudbom u Liverpool, e sad vrlo je moguće da bude isto kao sa Sahinom zbog manjka utakmica ove sezone... trenutna pozicija na tabeli, možda uslovi vlasnike da daju veće pare za ovaj prelazni rok... ali izglednije da će ganjati nekog na posudbu ili pred istek ugovora

Robben se ne čini kao izvodljiv transfer ove zime, zašto bi ga Bayern uopšte prodavao?
Mustang1

#7715 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Istice mu ugovor valjda za godinu a rekao da nece produziti .. Ista stvar je sa Lewandowskim on ove zime moze otici veoma jeftino jer ce ga Dortmund pustiti i ispod cijene samo da ne ide u Bayern a nama on nije potreban jedino ako ce sjediti na klupi :D
horion_bosona

#7716 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

ma šta bude da bude, Liverpool sigurno neće biti slabijeg igračkog kadra nakon januara... do tada dovoljan je ovaj pogled na tabelu :D

a jutros su ova imena (ponovo) bila dio "glasina": Draxler, Mitroglou, Mohamed Salah, Tello

ovaj zadnji bi mogao dio transfera za Aggera, ako se Barca odluči za njega ispred Davida Luiza
BHF_Manijak

#7717 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Draxlera zaboravite, barem sto se ove godine tice. Prostor ne vjerujem da je Liverpool spreman iskesirati +40 mil eura za njega! Momak ima ugovor do 2018., a slovi za jednog od najperspektvinijih na svojoj poziciji u svojoj generaciji.

Nego, nesto onako mi na prvu napamet pade, a nisam iskreno ni pratio dovoljno :mrgreen: kakve su sanse za Lavezzia, vjerovatno bubam, jer fakat ne pratim PSG, pa ne znam ni igrali li lik tamo redovno, vec kad se vec spominju ti lijevi vezni, a mrsko mi sad otvarati transfermarkt.de da provjeravam. :mrgreen: :mrgreen:

PS I ja mislim da su prioritet DMC i MC, nego li krila i spicevi. Takodjer ODBRANA! :-)

PS1 Henderson odigra pristojno u sredini, ali brate zna usrati i promasiti priliku, to ti je za pricu... :-)
Mustang1

#7718 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Draxleru ugovor do 2018. tako da ce biti paprena cijena .. Evo na transfermarketu pise da je 30 miliona :D
Mitroglu moze na klupu idealan za zimu do kraja sezone
Spominjao se jednog ljeta i Lavezzi cini mi se ali nista od njega nije bilo .. Kad gledate igraca odmah vidite na trasnfermarketu do kada ima ugovor i koja je cijena .. Nije uvijek tacno ali je tu negdje .. Ako je predug ugovor i cijena prevelika nista od toga :D
horion_bosona

#7719 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

interesantno je da se iz PSG spominju i Pastore i Menez, a ne bi bilo loše kad bi se ispostavio Lavezzi :D
Mustang1

#7720 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

A da probaju sa Lulicem ? :D
BHF_Manijak

#7721 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Da ne bude ja nesto znam il' satro nakav insajder, ovo za Lavezzia sam fakat bubnuo, kao i za Vollanda :mrgreen: jer je bilo rijec o mladim i perspektivnim napadacima, kao i sad o lijevim veznim! :mrgreen:
5 0 5

#7722 Re: Liverpool FC

Post by 5 0 5 »

Gandalf

#7723 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

U Njemačkoj ima dosta mladih igrača koji bi se siguran sam, brzo snašli u LFC, poput Vollanda, Meyera ili stranaca poput Sona iz Leverkuzena, Firminha iz Hoffa i sl. Volio bih da dovedu jednog od ofanzivaca, trebaće im u 2014. svaki mogući igrač za postizanje što više golova za što bolji plasman. Mada bih najviše volio kvalitetne DMF-a i CMF-a, jer kvalitetna bitka na sredini terena donosi rasturanje protivnika kao onih jadnika na WHL-u. Trebali bi pokušati dovesti na posudbu Coentraa iz Reala, solidan igrač koji može igrati i L/D beka a i L/D veznjaka u 3-5-2 formaciji. Nadam se da nikoga neće puštati nigdje do ljeta, ni na posudbu, biće svega u novoj godini, šteta bi bilo da se neko razigra u drugom timu ili u nekoj drugoj ligi, a nema ga tu kada Poolu bude najviše trebalo.
Kinesko prkno

#7724 Re: Liverpool FC

Post by Kinesko prkno »

Aguero izvan stroja mjesec dana,znaci x zagarantovan :thumbup:
Gandalf

#7725 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Borini zabio gol Chelseu :D a nedavno im zabio i Assaidi :lol: ubiše ih ovi otpisani
Nakon povrede Aguera priča se i o povredi Zabalete, dva bitna igrača manje za brigu.
Post Reply