sto bona provociras napaljenu masu???esmasaric wrote:Valja se sada naviknuti na činjenicu da me svako malo neko može okupati kad idem ulicom.
Neku noć na Malti, ja i prijateljica izlazimo iz Johnny-a i krećemo se prema gradu, kad neki Golf 2 hladno po ogromnoj močvari pored nas prođe.
Okupao nas do vrata
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7701 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- esmasaric
#7702 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Et nako... Morala sam to izbaciti iz sebe, pa da crknem.Black swan wrote:sto bona provociras napaljenu masu???esmasaric wrote:Valja se sada naviknuti na činjenicu da me svako malo neko može okupati kad idem ulicom.
Neku noć na Malti, ja i prijateljica izlazimo iz Johnny-a i krećemo se prema gradu, kad neki Golf 2 hladno po ogromnoj močvari pored nas prođe.
Okupao nas do vrata
![]()
- Daryl Dixon
#7703 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nedavno sam citao clanak, ako te je levat namjerno okupao od glave do pete mozes ga prijaviti policiji, samo mu zapamtis registraciju i prijavis.. jest da je pegla ali eto ... mala utjeha, ako ti sta znaciesmasaric wrote:Valja se sada naviknuti na činjenicu da me svako malo neko može okupati kad idem ulicom.
Okupao nas do vrata
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7704 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prijavi bilo kog forumasa da ima golf dvojku 
-
tempuser
#7705 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To pije vode jedino ako se poklopi da te kloc okupa pred drotom i da ga prijavis dok se jos cijedi sa tebe!Daryl Dixon wrote:nedavno sam citao clanak, ako te je levat namjerno okupao od glave do pete mozes ga prijaviti policiji, samo mu zapamtis registraciju i prijavis.. jest da je pegla ali eto ... mala utjeha, ako ti sta znaciesmasaric wrote:Valja se sada naviknuti na činjenicu da me svako malo neko može okupati kad idem ulicom.
Okupao nas do vrata![]()
- Daryl Dixon
#7706 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa da, od glave do pete kad te okupa sa namjerom, kao sto rekoh!
-
tempuser
#7707 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Al da je pre drotom. Od naknadne prijave taman da ti je i viklere navio nema nista!Daryl Dixon wrote:pa da, od glave do pete kad te okupa sa namjerom, kao sto rekoh!
- Daryl Dixon
#7708 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
cuj pred drotomtempuser wrote:Al da je pre drotom. Od naknadne prijave taman da ti je i viklere navio nema nista!Daryl Dixon wrote:pa da, od glave do pete kad te okupa sa namjerom, kao sto rekoh!
-
tempuser
#7709 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jest smjesno al je tako!Daryl Dixon wrote:cuj pred drotomtempuser wrote:Al da je pre drotom. Od naknadne prijave taman da ti je i viklere navio nema nista!Daryl Dixon wrote:pa da, od glave do pete kad te okupa sa namjerom, kao sto rekoh!koja je vjerovatnoca da ce te neko okupati pred drotom?
dao sam joj prijedlog pa nek' cura pokusa ako je bas mokra bila
ili ti to znas iz prve ruke jer si drot?!
- esmasaric
#7710 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije toliko do vozača, koliko je do tog dijela ulice. Mislim, čitav dio od trafike, preko Johnny-a, pa skoro do Robota je pun lokvi, i skoro svako auto te može zaliti. Ako se neko našao tu za vrijeme pljuska zna o čemu pričam.
A to koliko će te zaliti zavisi koliko brzo vozi, pa eto i ide uz ovu temu, jer je baš profurao što kažu pored nas.
- Daryl Dixon
#7711 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pošteno!tempuser wrote:Jest smjesno al je tako!Daryl Dixon wrote: cuj pred drotomkoja je vjerovatnoca da ce te neko okupati pred drotom?
- supercali
#7712 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Samo se prebaci na suprotne trake malo nize i isto ces nacikafanski_covjek wrote:Nisu trkaci ali koliko "vozaca" sam na ovom primjeru sinoc vidio, da ne znaju sta pojedini znakovi znace ili ih uopste ne gledaju a kad ih se zaustavi pocinje pametovanje drotu (apsolutno svi sinoc dok sam cekao suprugu) i neka, samo njima znana interpretacija zakona i znakova.Sto je tuzno, prije ovih znakova sa slike ima znak "zabrana saobracaja u jednom smjeru"i ono se opet nesto prepire...
Iz pravca stare praonice slon ista situacija
-
tempuser
#7713 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U protivnom tesko dokazivo, odnosno vrlo podlozno manipilacijama.Daryl Dixon wrote:pošteno!tempuser wrote:Jest smjesno al je tako!Daryl Dixon wrote: cuj pred drotomkoja je vjerovatnoca da ce te neko okupati pred drotom?
- johntra
#7714 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A kako ih ovaj u A6 odjeba...
-
almir90
#7715 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ha ja, nije čo'jk papak da ga neko zaustavlja i izdaje naloge radi prekršaja.

-
The BEN10
#7716 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Čekaj, šta su oni htjeli od njega - pretres?johntra wrote:A kako ih ovaj u A6 odjeba...![]()
Svakako su mu napisali kaznu?
- basicm
#7717 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Stvarno kako se covjek neplanski nadjen okruzen papcima i mora dokazivati da on to nijealmir90 wrote:Ha ja, nije čo'jk papak da ga neko zaustavlja i izdaje naloge radi prekršaja.![]()
![]()
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
-
direstraits0078
#7718 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
esmasaric wrote:Nije toliko do vozača, koliko je do tog dijela ulice. Mislim, čitav dio od trafike, preko Johnny-a, pa skoro do Robota je pun lokvi, i skoro svako auto te može zaliti. Ako se neko našao tu za vrijeme pljuska zna o čemu pričam.A to koliko će te zaliti zavisi koliko brzo vozi, pa eto i ide uz ovu temu, jer je baš profurao što kažu pored nas.

-
almir90
#7719 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
basicm wrote:
Stvarno kako se covjek neplanski nadjen okruzen papcima i mora dokazivati da on to nije
Poslato s brzoglasa koristeci Tapatalk!
Bio sam prisutan davno kada jedan potomak ratnog 'tajkuna' psuje policajcu Boga, ali pazi, zato što ga je zaustavio da vozi kroz zabranu, ma nevjerovatno. Ja ne znam stvarno kako ovi policajci izdrže, ja bih završio na robiji u roku mjesec dana, jer bi vjerovatno nekoga poslao par metara pod zemlju.
- amar1994
#7720 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bio bi on manji od makovog zrna, da je specijalac bioalmir90 wrote:Ha ja, nije čo'jk papak da ga neko zaustavlja i izdaje naloge radi prekršaja.![]()
![]()
i treba vratiti upotrebu sile policiji, cuj demokratija, kakva demokratija
-
almir90
#7721 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
amar1994 wrote: bio bi on manji od makovog zrna, da je specijalac bio
i treba vratiti upotrebu sile policiji, cuj demokratija, kakva demokratija![]()
Kad si već spomenu specijalce, kod nas su nekoliko puta tako ganjali te koji se puno kurče, joj kako ljudi u centru grada pred svima izvuku likove iz auta i rastave na proste faktore.
- Bakir1
#7722 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije on papak....
-
r_faruk
#7723 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
da je bio kakav levat sa pezoom 206 iznio bi ga iz auta i ovaj prasinar.... nema to veze sa specijalcima...
postoje oni na koga smiju i na koga ne smiju...
postoje oni na koga smiju i na koga ne smiju...
-
klixo
#7724 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Popusit ce na sudu za drsko ponasanje prema polic. sluzbenicima.johntra wrote:A kako ih ovaj u A6 odjeba...![]()
"Alo ba nisam ja papak..." - jedna od cescih recenica u jezikonu svakog papka.
- amar1994
#7725 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
almir90 wrote:amar1994 wrote: bio bi on manji od makovog zrna, da je specijalac bio
i treba vratiti upotrebu sile policiji, cuj demokratija, kakva demokratija![]()
![]()
![]()
![]()
Kad si već spomenu specijalce, kod nas su nekoliko puta tako ganjali te koji se puno kurče, joj kako ljudi u centru grada pred svima izvuku likove iz auta i rastave na proste faktore.