Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Havatar

#7701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

Ne znam sto toliko napadate Radeljasa pa on je prototip bosanskog socijaldemokrate :?
kox

#7702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

Izgleda da se Control Panel po običaju 'zbunio'. Esed Radeljaš je koalicioni partner SDP-a iz prethodne, SDP-ove vlade. Mislim, jasno mi je da više niko ne može pratiti sa kim je sve SDP bio u koaliciji pa ni njihovi jurišnici, ali to što im se DF prividja i gdje ga nema - to je već zabrinjavajuće.
mikasa

#7703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mikasa »

kox wrote:Izgleda da se Control Panel po običaju 'zbunio'. Esed Radeljaš je koalicioni partner SDP-a iz prethodne, SDP-ove vlade. Mislim, jasno mi je da više niko ne može pratiti sa kim je sve SDP bio u koaliciji pa ni njihovi jurišnici, ali to što im se DF prividja i gdje ga nema - to je već zabrinjavajuće.
Ako smijem primijetiti, iz predhodne SDP-SDA Vlade...
Control panel

#7704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

kox wrote:Izgleda da se Control Panel po običaju 'zbunio'. Esed Radeljaš je koalicioni partner SDP-a iz prethodne, SDP-ove vlade. Mislim, jasno mi je da više niko ne može pratiti sa kim je sve SDP bio u koaliciji pa ni njihovi jurišnici, ali to što im se DF prividja i gdje ga nema - to je već zabrinjavajuće.
ne znam kome se sta prividja, ali se neki dan vasa Hanka ukazala na Skupstini iz postelje. dosla da glasa da SDA ima i dalje policiju pod svojom kontrolom. aferim.
kox

#7705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

Control panel wrote:
ne znam kome se sta prividja, ali se neki dan vasa Hanka ukazala na Skupstini iz postelje. dosla da glasa da SDA ima i dalje policiju pod svojom kontrolom. aferim.
Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara, čiji je izbor članova podržala Hanka Vajzović bi upravo trebao onemogućiti pokušaje političke kontrole policije, kao onaj koji je u 2012 godini pokušao SDP. Malo podsjećanje:
Stav medjunarodne zajednice:
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/i-sor ... e-policije
Stav sindikata policije:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/reformis ... /121225119
Kako će ovo tijelo funkcionisati u praksi će se tek vidjeti.
A o Hanki, DF-u i tome da je stav DF-a da oni članovi koji su dobili mandat nevezano za DF (kao Hanka) do izbora glasaju prema svojoj savjesti su do sada napisane stotine odgovora i besmisleno ih je ponavljati.
pemanapemani

#7706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Hanka vs. koalicija SDP-a sa Esadom Radeljašom, SDA, SBB, HDZ, HDZ 1990, SNSD, HSP, NSRZB, SDS...

Prostitutka kudi nekoga što je izgubio nevinost. :-)

Zar se DF ne može naći ništa osim Hanke, koja je do prije manje od godinu dana bila član i poslanik SDP-a?

Moj Alistere jebalo te nazor spinovanje.
Di Canio

#7707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Di Canio »

pravda13 wrote:Zarko Papic: "Zeljko Komsic je politicki nesposoban."
Crveni kmeru, nece vas nista spasiti na ovim izborima :D :izet: Samo nastavite pljuvati :zzzz:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Papic je konstantno, iz istupa u istup, opsjednut Komsicem. Naravno u pocjenjivackom kontekstu. Interesantno da cesto spomene i SDP - najcesce zasluzeno. Al' jos interesantnije, da samo ponekad, onako usput, odreaguje na nesto (bilo sta) sto je odgovorna il' kriva SDA. Bas k'o u ovoj emisiji kod Duske. Ona ga direktno pita za odgovornost, i vjestacko pozicioniranje SDA kao nekoga ko je kao fol u opoziciji...a on uzima rijec i nastavlja o Komsicu, il' cemu vec. Cak ga je i Duska upozorila. :roll: :D

Vjerovatno su tu u pitanju neke licne frustracije, ili cak neki neispostovani talovi. Jer sjecam se, nije tako davno ni bilo, kada je isti on, skoro pa otvoreno agitirao i bio na strani SDP-a, a samim tim, tada, i Komsica.

Cudni su talovi, licne frustracije ili neostvarenost u nekim politickim projektima, koji izazovu u covjeku intezivnu mrznju i netrpeljivost. Ok, mozda je i ljudski, neko se i ne moze iskontorlisati. Ali je u svakom slucaju preocigledno.

Ima takvih slucajeva jos. Cak i na ovom forumu. :D
homar

#7709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by homar »

"Iako Poslovnik o radu nalaže drugačije
Predsjedništvo BiH nije zasjedalo duže od mjesec
Faksimil Poslovnika o radu Predsjedništva BiH
FOTO: Arhiva
Predsjedništvo BiH nije zasjedalo duže od mjesec
Predsjedništvo BiH ove godine nije održalo nijednu sjednicu, a posljednje redovno zasjedanje tročlani državni vrh održao je 5. decembra lani, dok je vanredna sjednica sa samo jednom tačkom dnevnog reda održana 9. decembra.
Iako je članom 18. Poslovnika o radu Predsjedništva predviđeno da se redovne sjednice održavaju jednom u 14 dana, teče već 40. dan kako nema dnevnog reda redovnog zasjedanja državnog vrha.

Sudeći prema dinamici dešavanja, očigledno je da, osim nekoliko susreta i upućenih čestitki, članovi Predsjedništva BiH već duže vrijeme "planduju" i da su protekli praznici za njih najduže trajali.

Još je skandaloznije da je na internet-stranici najvišeg organa izvršne vlasti u zemlji, koja grca u problemima, vrijeme stalo. Za one koji održavaju ovu stranicu do jučer su još bile aktuelne najave dešavanja za 27. i 29. decembar prošle godine."
ŽELJKO KOMŠIĆ "VELIKI BORAC ZA BIH", VIŠE OD MJESEC DANA PLANDUJE.
weredsf

#7710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Corto Maltese wrote:
Hafis wrote:
Miki Haubica wrote: Pošto je on hrvatski član predsjedništva pomislio sam da radi nešto u vezi hrvatskih povratnika
Image
Prepoznaj dvije greške u gornjoj rečenici. Jedna je pravopisna.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Control panel

#7711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

Di Canio wrote:
pravda13 wrote:Zarko Papic: "Zeljko Komsic je politicki nesposoban."
Crveni kmeru, nece vas nista spasiti na ovim izborima :D :izet: Samo nastavite pljuvati :zzzz:
zeljko je bio vise vremena crveni kmer nego sto je sada narandza. jeli i tito kojeg drzi u kabinetu crveni kmer.
Tomos

#7712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Tomos »

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/cime-je ... je-u-japan

Čuo sam da je ovu Željko Komšić poslao u japan i ovu koja je 5 mjeseci ležala na psihijatrijskoj klinici, zamislite molim vas osobu koja je psihijatrijski slučaj on šalje za ambasadoricu u japan, i ako je foliraa ludilo još gore zamisli i takvu osobu folirantkinju poslat u japan.
oakville

#7713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by oakville »

Tomos wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/cime-je ... je-u-japan

Čuo sam da je ovu Željko Komšić poslao u japan i ovu koja je 5 mjeseci ležala na psihijatrijskoj klinici, zamislite molim vas osobu koja je psihijatrijski slučaj on šalje za ambasadoricu u japan, i ako je foliraa ludilo još gore zamisli i takvu osobu folirantkinju poslat u japan.
Pa jeste trebao je poslati nekog iskusnog provjerenog četnika ili svršenika medrese, takvi su u Japanu traženi.
Hafis

#7714 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

oakville wrote:

Pa jeste trebao je poslati nekog iskusnog provjerenog četnika ili svršenika medrese, takvi su u Japanu traženi.
Ma jok. To ne bi imalo smisla. Najbolji izbor osobe koja će dostojno predstavljati BiH u Japanu je upravo ova ženska. Barem je ŽK što se tiče izbora suradnika dokazani ekspert.
Uostalom, kakva država takav i ambasador.
oakville

#7715 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by oakville »

Hafis wrote:
oakville wrote:

Ma jok. To ne bi imalo smisla. Najbolji izbor osobe koja će dostojno predstavljati BiH u Japanu je upravo ova ženska. Barem je ŽK što se tiče izbora suradnika dokazani ekspert.
Uostalom, kakva država takav i ambasador.
Naravno. Mlada država mlada ženska. :D
mali_balon

#7716 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mali_balon »

Image
madner

#7717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Forum nisu spomenuli :( :D
mali_balon

#7718 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mali_balon »

Ovim putem pozivam jurisnike iz raznih centrala da me kontaktiraju na PP da se dogovorimo u vezi ovog "internet ratovanja", posto sam nezaposlen znaci da imam vremena na pretek a imam i zivaca za razna prepucavanja.
denter

#7719 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by denter »

mali_balon wrote:Ovim putem pozivam jurisnike iz raznih centrala da me kontaktiraju na PP da se dogovorimo u vezi ovog "internet ratovanja", posto sam nezaposlen znaci da imam vremena na pretek a imam i zivaca za razna prepucavanja.

najbolje da se javis kemi spinneru :)
mali_balon

#7720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mali_balon »

denter wrote:
mali_balon wrote:Ovim putem pozivam jurisnike iz raznih centrala da me kontaktiraju na PP da se dogovorimo u vezi ovog "internet ratovanja", posto sam nezaposlen znaci da imam vremena na pretek a imam i zivaca za razna prepucavanja.

najbolje da se javis kemi spinneru :)
Pa valjda cita forum, Moke ajm avjlbl, mogu ja i na stranjske forume ako treba, samo klikn PP da se dogovorimo.
dede merdzane

#7721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dede merdzane »

Jeli to ovaj Kemo:
http://--- NO LINKS ---/clanak/1080678/Pos ... f=pretraga
http://--- NO LINKS ---/clanak/45676931685 ... f=pretraga

Mozda je i ovaj:
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/77766 ... ndera.html

Nekako mi stil pisanja vise lici na Beganovica, a vidi se da covjek zna oko ovih interneta.
VjecitiStudent

#7722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Mislim da su ciljali na ovog zadnjeg, to je dugogodisnji Lagumdzijin asistent i 'strucnjak' za informatiku.
snaga_znanja

#7723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by snaga_znanja »

VjecitiStudent wrote:Mislim da su ciljali na ovog zadnjeg, to je dugogodisnji Lagumdzijin asistent i 'strucnjak' za informatiku.
Hajde sto si ljut jer MIS ne mozes poloziti. :D
VjecitiStudent

#7724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

snaga_znanja wrote:
VjecitiStudent wrote:Mislim da su ciljali na ovog zadnjeg, to je dugogodisnji Lagumdzijin asistent i 'strucnjak' za informatiku.
Hajde sto si ljut jer MIS ne mozes poloziti. :D
Polozicu, cim jednog dana uganjam profesora, sve se po nekim tunelima krije.
Dozer

#7725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dozer »

Kako je krenulo, izgleda da ovaj skenirani "dokumenAt" i nije pljaka... :D
Post Reply