Demokratska fronta Željko Komšić
- Havatar
#7701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam sto toliko napadate Radeljasa pa on je prototip bosanskog socijaldemokrate 
-
kox
#7702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Izgleda da se Control Panel po običaju 'zbunio'. Esed Radeljaš je koalicioni partner SDP-a iz prethodne, SDP-ove vlade. Mislim, jasno mi je da više niko ne može pratiti sa kim je sve SDP bio u koaliciji pa ni njihovi jurišnici, ali to što im se DF prividja i gdje ga nema - to je već zabrinjavajuće.
-
mikasa
#7703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako smijem primijetiti, iz predhodne SDP-SDA Vlade...kox wrote:Izgleda da se Control Panel po običaju 'zbunio'. Esed Radeljaš je koalicioni partner SDP-a iz prethodne, SDP-ove vlade. Mislim, jasno mi je da više niko ne može pratiti sa kim je sve SDP bio u koaliciji pa ni njihovi jurišnici, ali to što im se DF prividja i gdje ga nema - to je već zabrinjavajuće.
- Control panel
#7704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne znam kome se sta prividja, ali se neki dan vasa Hanka ukazala na Skupstini iz postelje. dosla da glasa da SDA ima i dalje policiju pod svojom kontrolom. aferim.kox wrote:Izgleda da se Control Panel po običaju 'zbunio'. Esed Radeljaš je koalicioni partner SDP-a iz prethodne, SDP-ove vlade. Mislim, jasno mi je da više niko ne može pratiti sa kim je sve SDP bio u koaliciji pa ni njihovi jurišnici, ali to što im se DF prividja i gdje ga nema - to je već zabrinjavajuće.
-
kox
#7705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nezavisni odbor za izbor i reviziju policijskog komesara, čiji je izbor članova podržala Hanka Vajzović bi upravo trebao onemogućiti pokušaje političke kontrole policije, kao onaj koji je u 2012 godini pokušao SDP. Malo podsjećanje:Control panel wrote:ne znam kome se sta prividja, ali se neki dan vasa Hanka ukazala na Skupstini iz postelje. dosla da glasa da SDA ima i dalje policiju pod svojom kontrolom. aferim.kox wrote:Izgleda da se Control Panel po običaju 'zbunio'. Esed Radeljaš je koalicioni partner SDP-a iz prethodne, SDP-ove vlade. Mislim, jasno mi je da više niko ne može pratiti sa kim je sve SDP bio u koaliciji pa ni njihovi jurišnici, ali to što im se DF prividja i gdje ga nema - to je već zabrinjavajuće.
Stav medjunarodne zajednice:
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/i-sor ... e-policije
Stav sindikata policije:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/reformis ... /121225119
Kako će ovo tijelo funkcionisati u praksi će se tek vidjeti.
A o Hanki, DF-u i tome da je stav DF-a da oni članovi koji su dobili mandat nevezano za DF (kao Hanka) do izbora glasaju prema svojoj savjesti su do sada napisane stotine odgovora i besmisleno ih je ponavljati.
-
pemanapemani
#7706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hanka vs. koalicija SDP-a sa Esadom Radeljašom, SDA, SBB, HDZ, HDZ 1990, SNSD, HSP, NSRZB, SDS...
Prostitutka kudi nekoga što je izgubio nevinost.
Zar se DF ne može naći ništa osim Hanke, koja je do prije manje od godinu dana bila član i poslanik SDP-a?
Moj Alistere jebalo te nazor spinovanje.
Prostitutka kudi nekoga što je izgubio nevinost.
Zar se DF ne može naći ništa osim Hanke, koja je do prije manje od godinu dana bila član i poslanik SDP-a?
Moj Alistere jebalo te nazor spinovanje.
- Di Canio
#7707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Crveni kmeru, nece vas nista spasiti na ovim izborimapravda13 wrote:Zarko Papic: "Zeljko Komsic je politicki nesposoban."
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Papic je konstantno, iz istupa u istup, opsjednut Komsicem. Naravno u pocjenjivackom kontekstu. Interesantno da cesto spomene i SDP - najcesce zasluzeno. Al' jos interesantnije, da samo ponekad, onako usput, odreaguje na nesto (bilo sta) sto je odgovorna il' kriva SDA. Bas k'o u ovoj emisiji kod Duske. Ona ga direktno pita za odgovornost, i vjestacko pozicioniranje SDA kao nekoga ko je kao fol u opoziciji...a on uzima rijec i nastavlja o Komsicu, il' cemu vec. Cak ga je i Duska upozorila.
Vjerovatno su tu u pitanju neke licne frustracije, ili cak neki neispostovani talovi. Jer sjecam se, nije tako davno ni bilo, kada je isti on, skoro pa otvoreno agitirao i bio na strani SDP-a, a samim tim, tada, i Komsica.
Cudni su talovi, licne frustracije ili neostvarenost u nekim politickim projektima, koji izazovu u covjeku intezivnu mrznju i netrpeljivost. Ok, mozda je i ljudski, neko se i ne moze iskontorlisati. Ali je u svakom slucaju preocigledno.
Ima takvih slucajeva jos. Cak i na ovom forumu.
Vjerovatno su tu u pitanju neke licne frustracije, ili cak neki neispostovani talovi. Jer sjecam se, nije tako davno ni bilo, kada je isti on, skoro pa otvoreno agitirao i bio na strani SDP-a, a samim tim, tada, i Komsica.
Cudni su talovi, licne frustracije ili neostvarenost u nekim politickim projektima, koji izazovu u covjeku intezivnu mrznju i netrpeljivost. Ok, mozda je i ljudski, neko se i ne moze iskontorlisati. Ali je u svakom slucaju preocigledno.
Ima takvih slucajeva jos. Cak i na ovom forumu.
-
homar
#7709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Iako Poslovnik o radu nalaže drugačije
Predsjedništvo BiH nije zasjedalo duže od mjesec
Faksimil Poslovnika o radu Predsjedništva BiH
FOTO: Arhiva
Predsjedništvo BiH ove godine nije održalo nijednu sjednicu, a posljednje redovno zasjedanje tročlani državni vrh održao je 5. decembra lani, dok je vanredna sjednica sa samo jednom tačkom dnevnog reda održana 9. decembra.
Iako je članom 18. Poslovnika o radu Predsjedništva predviđeno da se redovne sjednice održavaju jednom u 14 dana, teče već 40. dan kako nema dnevnog reda redovnog zasjedanja državnog vrha.
Sudeći prema dinamici dešavanja, očigledno je da, osim nekoliko susreta i upućenih čestitki, članovi Predsjedništva BiH već duže vrijeme "planduju" i da su protekli praznici za njih najduže trajali.
Još je skandaloznije da je na internet-stranici najvišeg organa izvršne vlasti u zemlji, koja grca u problemima, vrijeme stalo. Za one koji održavaju ovu stranicu do jučer su još bile aktuelne najave dešavanja za 27. i 29. decembar prošle godine."
ŽELJKO KOMŠIĆ "VELIKI BORAC ZA BIH", VIŠE OD MJESEC DANA PLANDUJE.
Faksimil Poslovnika o radu Predsjedništva BiH
FOTO: Arhiva
Predsjedništvo BiH ove godine nije održalo nijednu sjednicu, a posljednje redovno zasjedanje tročlani državni vrh održao je 5. decembra lani, dok je vanredna sjednica sa samo jednom tačkom dnevnog reda održana 9. decembra.
Iako je članom 18. Poslovnika o radu Predsjedništva predviđeno da se redovne sjednice održavaju jednom u 14 dana, teče već 40. dan kako nema dnevnog reda redovnog zasjedanja državnog vrha.
Sudeći prema dinamici dešavanja, očigledno je da, osim nekoliko susreta i upućenih čestitki, članovi Predsjedništva BiH već duže vrijeme "planduju" i da su protekli praznici za njih najduže trajali.
Još je skandaloznije da je na internet-stranici najvišeg organa izvršne vlasti u zemlji, koja grca u problemima, vrijeme stalo. Za one koji održavaju ovu stranicu do jučer su još bile aktuelne najave dešavanja za 27. i 29. decembar prošle godine."
ŽELJKO KOMŠIĆ "VELIKI BORAC ZA BIH", VIŠE OD MJESEC DANA PLANDUJE.
-
weredsf
#7710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese wrote:Prepoznaj dvije greške u gornjoj rečenici. Jedna je pravopisna.Hafis wrote:Miki Haubica wrote: Pošto je on hrvatski član predsjedništva pomislio sam da radi nešto u vezi hrvatskih povratnika
- Control panel
#7711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zeljko je bio vise vremena crveni kmer nego sto je sada narandza. jeli i tito kojeg drzi u kabinetu crveni kmer.Di Canio wrote:Crveni kmeru, nece vas nista spasiti na ovim izborimapravda13 wrote:Zarko Papic: "Zeljko Komsic je politicki nesposoban."![]()
Samo nastavite pljuvati
- Tomos
#7712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/cime-je ... je-u-japan
Čuo sam da je ovu Željko Komšić poslao u japan i ovu koja je 5 mjeseci ležala na psihijatrijskoj klinici, zamislite molim vas osobu koja je psihijatrijski slučaj on šalje za ambasadoricu u japan, i ako je foliraa ludilo još gore zamisli i takvu osobu folirantkinju poslat u japan.
Čuo sam da je ovu Željko Komšić poslao u japan i ovu koja je 5 mjeseci ležala na psihijatrijskoj klinici, zamislite molim vas osobu koja je psihijatrijski slučaj on šalje za ambasadoricu u japan, i ako je foliraa ludilo još gore zamisli i takvu osobu folirantkinju poslat u japan.
-
oakville
#7713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa jeste trebao je poslati nekog iskusnog provjerenog četnika ili svršenika medrese, takvi su u Japanu traženi.Tomos wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/cime-je ... je-u-japan
-
Hafis
#7714 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma jok. To ne bi imalo smisla. Najbolji izbor osobe koja će dostojno predstavljati BiH u Japanu je upravo ova ženska. Barem je ŽK što se tiče izbora suradnika dokazani ekspert.oakville wrote:Pa jeste trebao je poslati nekog iskusnog provjerenog četnika ili svršenika medrese, takvi su u Japanu traženi.Tomos wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/cime-je ... je-u-japan
Uostalom, kakva država takav i ambasador.
-
oakville
#7715 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno. Mlada država mlada ženska.Hafis wrote:Ma jok. To ne bi imalo smisla. Najbolji izbor osobe koja će dostojno predstavljati BiH u Japanu je upravo ova ženska. Barem je ŽK što se tiče izbora suradnika dokazani ekspert.oakville wrote:Pa jeste trebao je poslati nekog iskusnog provjerenog četnika ili svršenika medrese, takvi su u Japanu traženi.Tomos wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/cime-je ... je-u-japan
Uostalom, kakva država takav i ambasador.
- madner
#7717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Forum nisu spomenuli

-
mali_balon
#7718 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovim putem pozivam jurisnike iz raznih centrala da me kontaktiraju na PP da se dogovorimo u vezi ovog "internet ratovanja", posto sam nezaposlen znaci da imam vremena na pretek a imam i zivaca za razna prepucavanja.
-
denter
#7719 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mali_balon wrote:Ovim putem pozivam jurisnike iz raznih centrala da me kontaktiraju na PP da se dogovorimo u vezi ovog "internet ratovanja", posto sam nezaposlen znaci da imam vremena na pretek a imam i zivaca za razna prepucavanja.
najbolje da se javis kemi spinneru
-
mali_balon
#7720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa valjda cita forum, Moke ajm avjlbl, mogu ja i na stranjske forume ako treba, samo klikn PP da se dogovorimo.denter wrote:mali_balon wrote:Ovim putem pozivam jurisnike iz raznih centrala da me kontaktiraju na PP da se dogovorimo u vezi ovog "internet ratovanja", posto sam nezaposlen znaci da imam vremena na pretek a imam i zivaca za razna prepucavanja.
najbolje da se javis kemi spinneru
-
dede merdzane
#7721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeli to ovaj Kemo:
http://--- NO LINKS ---/clanak/1080678/Pos ... f=pretraga
http://--- NO LINKS ---/clanak/45676931685 ... f=pretraga
Mozda je i ovaj:
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/77766 ... ndera.html
Nekako mi stil pisanja vise lici na Beganovica, a vidi se da covjek zna oko ovih interneta.
http://--- NO LINKS ---/clanak/1080678/Pos ... f=pretraga
http://--- NO LINKS ---/clanak/45676931685 ... f=pretraga
Mozda je i ovaj:
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/77766 ... ndera.html
Nekako mi stil pisanja vise lici na Beganovica, a vidi se da covjek zna oko ovih interneta.
-
VjecitiStudent
#7722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislim da su ciljali na ovog zadnjeg, to je dugogodisnji Lagumdzijin asistent i 'strucnjak' za informatiku.
- snaga_znanja
#7723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajde sto si ljut jer MIS ne mozes poloziti.VjecitiStudent wrote:Mislim da su ciljali na ovog zadnjeg, to je dugogodisnji Lagumdzijin asistent i 'strucnjak' za informatiku.
-
VjecitiStudent
#7724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Polozicu, cim jednog dana uganjam profesora, sve se po nekim tunelima krije.snaga_znanja wrote:Hajde sto si ljut jer MIS ne mozes poloziti.VjecitiStudent wrote:Mislim da su ciljali na ovog zadnjeg, to je dugogodisnji Lagumdzijin asistent i 'strucnjak' za informatiku.
- Dozer
#7725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako je krenulo, izgleda da ovaj skenirani "dokumenAt" i nije pljaka...