RUSIJA
-
Fudo387
#7701 Re: RUSIJA
Sta ce otimati, curila im po avlijama i koristila im da kenjaju u nju. Kad su skontali sta je, napravili jebenu ladu.
Pa vidis da to nije u vinklu.
Pa vidis da to nije u vinklu.
- Young Erotica
#7702 Re: RUSIJA
Dok francuzi u Libiji omastiše brrke dobro, nema veze sto smo ostavili drzavu u haosu, dok se crpi nafta i plaća lojalno pleme sve kul 
-
Fudo387
#7703 Re: RUSIJA
Sta dok Francuzi?
Sutra da im daju sva bi Rusija preselila u Francusku.
Osto bi Putin i onaj sto drzi Celzi.
Cek, pa i on se uhvatio Londona. Ejebiga.
Sutra da im daju sva bi Rusija preselila u Francusku.
Osto bi Putin i onaj sto drzi Celzi.
Cek, pa i on se uhvatio Londona. Ejebiga.
- insomnia78
#7704 Re: RUSIJA
Kad to kaze cojk ciji su sunarodnjaci 90-tih na traktore tovarili od komsijinog upisanog duseka do komplet fabrike to stvarno daje odredjenimu tezinuYoung Erotica wrote:Dok francuzi u Libiji omastiše brrke dobro, nema veze sto smo ostavili drzavu u haosu, dok se crpi nafta i plaća lojalno pleme sve kul
- Young Erotica
#7705 Re: RUSIJA
Nemam ja kakvu tezinu davati druze, tako je pa bilo tebi krivo ili ne.insomnia78 wrote:Kad to kaze cojk ciji su sunarodnjaci 90-tih na traktore tovarili od komsijinog upisanog duseka do komplet fabrike to stvarno daje odredjenimu tezinuYoung Erotica wrote:Dok francuzi u Libiji omastiše brrke dobro, nema veze sto smo ostavili drzavu u haosu, dok se crpi nafta i plaća lojalno pleme sve kul
Povlačite neke paralele a sve su to ista govna, kolonijalisti pod okriljem demokratije.
-
Fudo387
#7706 Re: RUSIJA
Uglavnom, zahvalite se Hrvatu Brozu, da nije bilo njega sve bi vam ‘45 u Beogradu silovali. I jos ih gotivite?Young Erotica wrote:Nemam ja kakvu tezinu davati druze, tako je pa bilo tebi krivo ili ne.insomnia78 wrote:Kad to kaze cojk ciji su sunarodnjaci 90-tih na traktore tovarili od komsijinog upisanog duseka do komplet fabrike to stvarno daje odredjenimu tezinuYoung Erotica wrote:Dok francuzi u Libiji omastiše brrke dobro, nema veze sto smo ostavili drzavu u haosu, dok se crpi nafta i plaća lojalno pleme sve kul
Povlačite neke paralele a sve su to ista govna, kolonijalisti pod okriljem demokratije.
Ma mlaka brlja, nema sta drugo.
- insomnia78
#7707 Re: RUSIJA
Pa majku mu to i kazemo al ti ufatio pricati o krompiru umjesto nafte
- Tito_i_Partija
#7708 Re: RUSIJA
Nemaju se sta selit' u Francusku, eno ti Velika Britanija puna ruskih milionera. Tako im je dobra domovina da i oni dzalisu na zapad cim skupe malo love. 
- Young Erotica
#7709 Re: RUSIJA
To sto sam ja hteo malo da bocnem fudu, a ti se pronašao kao uvredjena mlada je tvoj problem.insomnia78 wrote:Pa majku mu to i kazemo al ti ufatio pricati o krompiru umjesto nafte
-
Fudo387
#7711 Re: RUSIJA
Sto kaze Mektic, ja hocu u EU a on mi one iz Abhazije doveo...ojebemte i tebe i Abhaziju, i Rusiju.
- jeza u ledja
#7712 Re: RUSIJA
Prvo veliko nalaziste nafte na svijetu je bilo u Bakuu, Azerbejdzan, kojeg su Rusi okupirali jos prije 200 godina. Okupirali su i Kazahstan i ostale "stanove" dole i kontrolisali njegovu proizvodnju nafte. Kontrolisali su i nalazista ruda u Ukrajini. Vecina danasnje Rusije, znaci ne racunajuci uopste ostale zemlje, je dosla pod rusku vlast raznim osvajanjima zadnjih 500 godina. Milioni ljudi i stotine naroda, pobijeno, razmjesteno, prognano, nasilno asimilirano. Sa njima i svi resursi. U novije vrijeme, drzali su pola Evrope 50 godina, vojno intervenisali u Afganistanu, Madjarskoj, Cehoslovackoj i vojno pomagali desetinama drzava u svijetu i njihovim konfliktima.Young Erotica wrote:Jbg naučili da zive na krompiru, a ne da otimaju tudju naftu.
Zemlje poput Estonije, Latvije, Litvanije, Ukrajine, Kazahstana, itd....danas imaju trecinu ili vise stanovnika ruskog porijekla. Samo prije 100 godina ih maltene uopste nije bilo.
Naucili da zive na krompiru. Muahahaha
- Young Erotica
#7713 Re: RUSIJA
Sve to isto rade i drugi veliki pa nesto ne vidim da osudjuješ I morališeš,opet mozemo ici toliko daleko da bi zaprepašćujuće podatke našli za recimo USA.
OPET PONAVLJAM, HTEO SAM MALO DA BOCNEM FUDU, A NE DA IZAZOVEM RASPRAVU KO JE KOME I KADA.
OPET PONAVLJAM, HTEO SAM MALO DA BOCNEM FUDU, A NE DA IZAZOVEM RASPRAVU KO JE KOME I KADA.
- jeza u ledja
#7714 Re: RUSIJA
Inace, svratih na temu jer sam neki dan slusao nekog ruskog disidenta koji tvrdi da je situacija malo drukcija od onog kako se predstavlja. On kaze da Putin u stvari daleko od toga da kontrolise zbivanja u Rusiji, tj. vise da oligarsi kontrolisu njega. Razni tajkuni na razne nacine koriste drzavu radi svojih interesa i medjusobnog obracunavanja.
To dosta dobro objasnjava konfuziju u vezi ruskog uticaja na americke izbore i izbore u zemljama EU i sprege naizgled amaterskih pokusaja fabrika trolova, ruskih obavjestajnih agencija, naftnih kompanija, privatnih firmi, itd i samog Putina, tj. drzave. Sve zajedno jedan buckuris gdje je Putin samo ocinska figura u moru hostaplera.
Uglavnom, mislim da je Rusija mnogo slicnija Zapadu nego sto se predstavlja, samo bez ikakvog postovanja zakona i regulacija i sa vrlo slabim prividom demokracije. Novi Divlji Zapad je - Istok.
To dosta dobro objasnjava konfuziju u vezi ruskog uticaja na americke izbore i izbore u zemljama EU i sprege naizgled amaterskih pokusaja fabrika trolova, ruskih obavjestajnih agencija, naftnih kompanija, privatnih firmi, itd i samog Putina, tj. drzave. Sve zajedno jedan buckuris gdje je Putin samo ocinska figura u moru hostaplera.
Uglavnom, mislim da je Rusija mnogo slicnija Zapadu nego sto se predstavlja, samo bez ikakvog postovanja zakona i regulacija i sa vrlo slabim prividom demokracije. Novi Divlji Zapad je - Istok.
- jeza u ledja
#7715 Re: RUSIJA
Pa ti si se javio da branis Rusiju, a po tom sto pises trebao bi ih osudjivati.Young Erotica wrote:Sve to isto rade i drugi veliki pa nesto ne vidim da osudjuješ I morališeš,opet mozemo ici toliko daleko da bi zaprepašćujuće podatke našli za recimo USA.
Ja sam se samo javio da malo bocnem tebe.
- Maraschino
#7716 Re: RUSIJA
Upravo to dokazuje njihovu inteligenciju a da su ojadili te zemlje, jesu.Young Erotica wrote:Pa ne vidim nesto da su se obogatili tim svojim intervencijama.insomnia78 wrote: Jebo majku crtat cojk mora. Ti kazes kako eto radije jedu krompir nego da otimaju tudju naftu.
Norveska nasla naftu i svaki stanovnik je osjetio taj boljitak a ne kao u Rusiji njih 150 bliskih predsjedniku.
Kako im je, tako im je. Mislim da bolje i ne zasluzuju.
- Young Erotica
#7717 Re: RUSIJA
Sta ćeš, glupi ljudiMaraschino wrote:Upravo to dokazuje njihovu inteligenciju a da su ojadili te zemlje, jesu.Young Erotica wrote:Pa ne vidim nesto da su se obogatili tim svojim intervencijama.insomnia78 wrote: Jebo majku crtat cojk mora. Ti kazes kako eto radije jedu krompir nego da otimaju tudju naftu.
Norveska nasla naftu i svaki stanovnik je osjetio taj boljitak a ne kao u Rusiji njih 150 bliskih predsjedniku.
- animals
#7718 Re: RUSIJA
Rusi su uvijek bili ludjaci..
daj im pusku i svi ce da izginu za vodju..
daj im pusku i svi ce da izginu za vodju..
- Young Erotica
#7719 Re: RUSIJA
Moja I tvoja nacija jos 30 zivota da ima neće dostići to sto su rusi I kaze frajer za bolje i nisu.
- rajv0sa
#7721 Re: RUSIJA
Isto ko BošnjaciMaraschino wrote:Upravo to dokazuje njihovu inteligenciju a da su ojadili te zemlje, jesu.Young Erotica wrote:Pa ne vidim nesto da su se obogatili tim svojim intervencijama.insomnia78 wrote: Jebo majku crtat cojk mora. Ti kazes kako eto radije jedu krompir nego da otimaju tudju naftu.
- animals
#7722 Re: RUSIJA
Da, ojadili su svakoga gdje su bili..Young Erotica wrote:Moja I tvoja nacija jos 30 zivota da ima neće dostići to sto su rusi I kaze frajer za bolje i nisu.
to je njihovo dostignuce..
-
Fudo387
#7723 Re: RUSIJA
Jebo si jeza u ledja, bolje ti je da nisi boco.Young Erotica wrote:Sve to isto rade i drugi veliki pa nesto ne vidim da osudjuješ I morališeš,opet mozemo ici toliko daleko da bi zaprepašćujuće podatke našli za recimo USA.
Ludi Mufid dobio slom zivaca sa njim, a sta ce tebi tek da radi.
- Maraschino
#7724 Re: RUSIJA
malo je rec pored tolikog prirodnog bogatstva.Young Erotica wrote:Sta ćeš, glupi ljudiMaraschino wrote:
Upravo to dokazuje njihovu inteligenciju a da su ojadili te zemlje, jesu.
Kako im je, tako im je. Mislim da bolje i ne zasluzuju.![]()
![]()
- Young Erotica
#7725 Re: RUSIJA
Fra Animals protiv boljsevikaanimals wrote:Da, ojadili su svakoga gdje su bili..Young Erotica wrote:Moja I tvoja nacija jos 30 zivota da ima neće dostići to sto su rusi I kaze frajer za bolje i nisu.
to je njihovo dostignuce..