Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nuken
#7701 Re: Utakmice.
Nisam znao da Sarajevo ima ovoliko "navijača" na forumu. Pola njih se javi samo kad Sarajevo ne pobjedi.
Sent from my YUSUN W91 using Tapatalk
Sent from my YUSUN W91 using Tapatalk
- omega369
#7702 Re: Utakmice.
necu ja trenera, sarajevo treba trenera koji ce mu konacno donijeti titulu. jel to dzeno ili neko drugi mene ni najmanje ne tangira. svejedno mi je. kontinuitet nam fali vec 8 godina i zato nema vise mjesta za izmisljanje "tople vode". TO JE POENTAwannabe_ultra wrote:kakav je pljuvac ovaj omega
ti si jedan od onih sto bi mjenjao trenera svaku trecu utakmicu...gdje je tu kontunitet.
hoces novog trenera, pa onda za 5 kola otjeraj i njega dovedi novog.
ja sam i ranije govorio, briga me i ko brani i ko igra, koliko spiceva imamo ko i daje golove sve dok ima rezultata. kad ih ponestane onda na raport, nema druge
-
todd_smith
#7703 Re: Utakmice.
Sreca u nesreci pa je onaj debil fulio penal. Da ga je zabio vise nikada ga ne bi stavio na klupu i zamisli te tragedije. Sada klupa, kada je kloc nece ni sa klupe dugo moci meda i onda noga.

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7704 Re: Utakmice.
A ti si siguran da ce ga staviti na klupu i sada? 
-
todd_smith
#7705 Re: Utakmice.
Jarane znas da cijenim svaku tvoju rijec ovdje, ali ovaj post nakon sto poredis legendu kluba i ikonu kluba sa nekim likom koji igra preko one stvari i promasi moguce i nemoguce, post ti pada odmah u vodunorth wrote:Momka ne treba kastrirati i dajte neka to neki shvate već jednom....kakava paljba ko da nam je titulu uzeo promašajem sa kreča...sve on ima osim onog najvažnijeg, golova.polomi se, ono nije sad da trebamo pasti na njegove suze, ali valjda i to govori koliko igra srcem i koliko mu je stalo..jebo te, Liverpool sto godina čeka titulu, najveća ikona Gerrard im oduze titulu amaterskim potezom protiv Chelsea, pa svaki Liverpulov navijač bi glavu otkinuo nekom da im dirne na kapitena ili biko kojeg drugog njihvog igrača...zamislite da mi igramo predzadnje kolo za titulu, i da neki igrač ili Bilbija sam to uradi, pa ovi naši indijanci bi mu živom kožu oderali..nije Bilbija naš Gerard, ali nije ni neko kome treba jebavati o sve od-do do god se vidi koliko se bori za naš sveti dres...ali to s druge strane opet ne znači da na konto emocija i truda treba da ima zabetonirano mjesto u prvih 11..i za mnogo veće igrače u Sarajevu i svugdje u svijetu klupa nije poniženje, pa tako i on treba da malo ohladi, malo da se dozove pa ga opet gurnuti u vatru...ali o tome treba da misli trener, a ne Bilbija...ne može Bilbija sam reći ja hoću na klupu
- and
#7706 Re: Utakmice.
tako nekako.koliko god se pokušavali skoncentrisati,ipak je borusija u glavi.i ta borusija je danas jedva kući bod iščupala protiv mrtvog štutgarta koji nije nikad lošiji bio,hajduk bez pola tima izgubio u osijeku....wannabe_ultra wrote:opustite se omladinci, sve ce biti bolje poslije cetvrtka
to je danak igranju tih evropskih utakmica.
sreća pa se na onoj oranici danas niko nije povrijedio.
ima još dosta da se igra i ne sumnjam da će ova ekipa uzeti titulu sa velikom razlikom ispred drugoplasiranog.
nikom ništa ne zamjeram,osim bilbiji što je uzeo da puca penal.
-
todd_smith
#7707 Re: Utakmice.
Toliko glup sigurno nije da ga stavi u prvih 11 protiv Slavije, kamoli Borussije ili nekog drugog.-LIBERO- wrote:A ti si siguran da ce ga staviti na klupu i sada?
-
todd_smith
#7708 Re: Utakmice.
Inace malo o utakmici, jebo li joj Bilbija sve
Dupovac onaj pravi kao sto je izgradio ime u ovom klubu. U 80. min sam krenuo naprijed da ga zabije, zna da mu je napadac retard i ne zna. Bas kao sto ga je Velezu morao on zabiti.
Kovacevic besprijekoran. Cak zaustavio onu 100%totnu sansu gdje idu njihova 2 na Deju.
Baric, gluho bilo ograjso danas lik. Em sto je penal na tako glup nacin zaradio i zuti, nego i njihov SVAKI napad je dolazio kod njega u 1 poluvremenu.
Dzemo ocajan. 1 lopta u 16 kako treba citavih 90 minuta....brate pa mogu i ja to.
Gojko, najgora utakmica do sada u dresu FK Sarajeva. Svaku je dao, ne izgubio nego im je dao. Ocajan zaista.
Samir ok, mogao je i bolje, ali jedini je on iz veznog gurao prema naprijed.
Milos, Krste, Duljevic sve hoce nece, da nije bilo 1-0 za njih ne znam da li bi mi zabili, ostalo bi 0-0
Nemanja. Necu da trosim vise rijec na ovog malog, ispucao je sve kredite koje je imao. Zaista. Imao je zicer u 1 poluvremenu, hladno ga fuli. Imao jos 3-4 odlicne prilike, fuli ko da je 5-0 za nas. Nonsalantno. Uzima da puca penal da se pokaze da je on neki faktor. I hvala Bogu da ga nije zabio jer to je to. Place jer zna da nema igranja u prvih 11, ne jer je fulio. Jebes ti tog napadaca kojem je glavni adut to sto je borben, a golovi se i ne spominju.
Neko rece iznad sjebo je Jarnija sada ce i Dzenu i mada se ne slazem nuzno 100% sa komentarom znam na sta se misli. Igra duzi period i to izuzetnu minutazu dobija. Ako se ne varam mozda je u top 3 igraca sa minutazom tu. Ono sto vraca je uzas. Dorucak ne moze zavrsiti, kamoli sansu neku. Svaku utakmicu fuli najmanje 3 zicera. Adilovic bi sada vec imao 10tak golova za nas, a krampa je lik. Samo protiv Borca je mogao 4 uvaliti. Nebitno. Fulio, klupa, vozdra.
Onaj mali dolazi u odlicnu situaciju sada. Novi napadac. Mlad, brz, zeljan igre, konkurencija ocajna, a suigraci odlicni za napraviti ti zicer. Ne moze bolje.
Na ovim utakmicama se osvajaju titule, momci. Kao sto north rece jedva cekam da se Evropa zavrsis jer su igrali preko one stvari. Mislim razumijem, ali jarane nije kao da ces otresti Borussiju pa igrati Europaligu sutra.
Dupovac onaj pravi kao sto je izgradio ime u ovom klubu. U 80. min sam krenuo naprijed da ga zabije, zna da mu je napadac retard i ne zna. Bas kao sto ga je Velezu morao on zabiti.
Kovacevic besprijekoran. Cak zaustavio onu 100%totnu sansu gdje idu njihova 2 na Deju.
Baric, gluho bilo ograjso danas lik. Em sto je penal na tako glup nacin zaradio i zuti, nego i njihov SVAKI napad je dolazio kod njega u 1 poluvremenu.
Dzemo ocajan. 1 lopta u 16 kako treba citavih 90 minuta....brate pa mogu i ja to.
Gojko, najgora utakmica do sada u dresu FK Sarajeva. Svaku je dao, ne izgubio nego im je dao. Ocajan zaista.
Samir ok, mogao je i bolje, ali jedini je on iz veznog gurao prema naprijed.
Milos, Krste, Duljevic sve hoce nece, da nije bilo 1-0 za njih ne znam da li bi mi zabili, ostalo bi 0-0
Nemanja. Necu da trosim vise rijec na ovog malog, ispucao je sve kredite koje je imao. Zaista. Imao je zicer u 1 poluvremenu, hladno ga fuli. Imao jos 3-4 odlicne prilike, fuli ko da je 5-0 za nas. Nonsalantno. Uzima da puca penal da se pokaze da je on neki faktor. I hvala Bogu da ga nije zabio jer to je to. Place jer zna da nema igranja u prvih 11, ne jer je fulio. Jebes ti tog napadaca kojem je glavni adut to sto je borben, a golovi se i ne spominju.
Neko rece iznad sjebo je Jarnija sada ce i Dzenu i mada se ne slazem nuzno 100% sa komentarom znam na sta se misli. Igra duzi period i to izuzetnu minutazu dobija. Ako se ne varam mozda je u top 3 igraca sa minutazom tu. Ono sto vraca je uzas. Dorucak ne moze zavrsiti, kamoli sansu neku. Svaku utakmicu fuli najmanje 3 zicera. Adilovic bi sada vec imao 10tak golova za nas, a krampa je lik. Samo protiv Borca je mogao 4 uvaliti. Nebitno. Fulio, klupa, vozdra.
Onaj mali dolazi u odlicnu situaciju sada. Novi napadac. Mlad, brz, zeljan igre, konkurencija ocajna, a suigraci odlicni za napraviti ti zicer. Ne moze bolje.
Na ovim utakmicama se osvajaju titule, momci. Kao sto north rece jedva cekam da se Evropa zavrsis jer su igrali preko one stvari. Mislim razumijem, ali jarane nije kao da ces otresti Borussiju pa igrati Europaligu sutra.
-
north
#7709 Re: Utakmice.
Todd, ne budi bukvalan, ne poredim ga sa doticnim, to sam i napisao u postu..samo sam konstatovao da mi za kudikamo manje stvari odmah pljujemo a to se nigdje tako ne radi, osim valjda ovdje...i ne slazem se nimalo da igra preko one stvari, ali se slazem da ga za pocetak treba malo ohladiti i davati sansu sa klupe
...bas kao i Bandovicu samo sto kod njega nema nikakbe alternative i to jedini kiks u nasoj transfer politici..
...bas kao i Bandovicu samo sto kod njega nema nikakbe alternative i to jedini kiks u nasoj transfer politici..
- Muhamed Đakmić
#7710 Re: Utakmice.
Jeste vi svjesni koliko su ovi ljudi odigrali utakmica u ovih mjesec dana? Stručnjak ništa ne mijenja, vidi se da Gojko ne može, Stojčev nije ni sjena sebe, a on rotira Duljevića i Okića, te ponekad Radovca.
-
todd_smith
#7711 Re: Utakmice.
Nisam rekao da igra preko one stvari nego da jednostavno ne zna. Rekao sam da mu je glavni adut borbenost tj trcanje i guranje, a on napadac. Od napadaca hocu golove i zdravo. Ne 10 zicera da promasi i onda uvali 1 kada je sve vec gotovo, nego da zabija kada treba. Danas je vec 1 trebao da ima prije penala. Nije golman dobar, koliko ga on napravi dobrim. Jbte svaki golman koji je igrao proitv Bilbije ispade Neuer.north wrote:Todd, ne budi bukvalan, ne poredim ga sa doticnim, to sam i napisao u postu..samo sam konstatovao da mi za kudikamo manje stvari odmah pljujemo a to se nigdje tako ne radi, osim valjda ovdje...i ne slazem se nimalo da igra preko one stvari, ali se slazem da ga za pocetak treba malo ohladiti i davati sansu sa klupe
-
giovanni galli
#7712 Re: Utakmice.
ma neka prica ko sta hoce, ali za nas se ubio jebeni Komazec, ovakve tekme bi glat rijesili, nemanja nije za glavnog spica, lik treba da igra iza spica, a ovaj to nikako da shvati, ubio je sa ovim gluspotima i krstu, koji ne igra kao prosle godine, jer igra tamo gdje mu nije mjesto, i odakle ne moze da radi ono sto najbolje zna, a to je da zabija, da je srece napad bi nam bio, komazec krste, iza stojcev, a nemanja bi upadao kako kad na neko od ta tri mjesta.
- Cossack
#7713 Re: Utakmice.
Protiv Veleza kiksao Cimirot, protiv Borusije Bandovic, protiv Obarske Baric... dakle u zadnje 3 tekme hladno sami sebi presudjujemo. Fortuno vrati se! 
Sent from my C6603
Sent from my C6603
- rajv0sa
#7714 Re: Utakmice.
Branko Karačić sa ovakvim timom bi osvojio ligu sa 10 poena prednosti, tačka.
-
JustNorth
#7715 Re: Utakmice.
Ja bi bibliju stavio iza dva spica mislim da bi tu bio mnogo bolji a I Danas je asistiro...
- R2D2_SA
#7716 Re: Utakmice.
Sreca pa se ne pitate bilo sta. I Todde nije ti ovo chat, i prestani vrijedjati, postaje stvarno degutantno citati sve ovo.
- Dr. Kuca
#7717 Re: Utakmice.
Dzeno ima 3 vrhunska igraca u napadu a ni jedan ne igra svoju poziciju. Bilbija je mocan igrac kad je iza napadaca, Stojcev lijevo, Krste u vrh.
-
El_comadante
#7718 Re: Utakmice.
na ovim se utakmicama dobija/gubi titula. zašto? jer moraš negdje bodove skupljati tj. pobjede (3 boda) ako nemožeš njima uzeti gdje češ onda? da nečeš dobiti zrinski ili Široki u gostima? pogotovo što je Zrinski dobio Želju u gostima.
- Pitarrr82
#7719 Re: Utakmice.
Pa uzecemo Listicu
a ne branim Nemanju ali donese nam mnogo radosti protiv grka a vjerujem da ce biti jos toga...
-
The 51st State
#7720 Re: Utakmice.
ovo je bio problem najveci, ocit nedostatak svjezine kod nasih najbitnijih igraca, radovca, cimirota i stojceva, uz idiota barica kome prvom treba sve na kamaru sloziti, ako treba ikome.Muhamed Đakmić wrote:Jeste vi svjesni koliko su ovi ljudi odigrali utakmica u ovih mjesec dana? Stručnjak ništa ne mijenja, vidi se da Gojko ne može, Stojčev nije ni sjena sebe, a on rotira Duljevića i Okića, te ponekad Radovca.
i uprkos tome mi smo odigrali odlicnu tekmu, koliko ti je ona oranica dozvoljavala, objektivno gledajuci ovakve igre naprosto moraju biti nagradjene u nastavku prvenstva.
-
2+3
#7721 Re: Utakmice.
Sreca pa se niko nije povrijedio, kao sto sam vec rekao najveca zamjeka sto djeno nije ubacio sa klupe drugi tim da odigra makar jedno poluvrijeme. Za penal ne bih komentarisao I to ide djeni na dusu. Vise mi je zao prosutih boba protiv Veleza nego protiv ovih livadica. Idemo opet sa lijepom pricom, igramo protiv meheglabaha u cetvrtak da prezimimo evropu sa jos jacim timovima u B grupi
Nikad se nisam lijepo osjecao kao navijac u ovih sedam godina, igramo kratkih pasova od noge do noge,napadacki sa mudima.Titula nije upitna jer ne vidim problema za takvo nesto,atmosfera kod igraca je super I treba pustiti ljude samo da igraju a mi hladne glave to sve saburati do kraja. Naravno da I djeno treba koju kritiku prihvatiti kao sto je slucaj sa Nemanjom a za Bandovica nema nekih kombinacije sem da pomalo ubaci onog naseg mladog golmana sad protiv Drine. U svakom slucaju boba na strani,tri kod kuce I prvaci bez nekih vecih problema.
Uzivaj te ljudi dok traje ova nasa evropska price I samo nam pozitiva to produzuje zadovoljstvo a dusmanima nezadovoljstvo.
Nikad se nisam lijepo osjecao kao navijac u ovih sedam godina, igramo kratkih pasova od noge do noge,napadacki sa mudima.Titula nije upitna jer ne vidim problema za takvo nesto,atmosfera kod igraca je super I treba pustiti ljude samo da igraju a mi hladne glave to sve saburati do kraja. Naravno da I djeno treba koju kritiku prihvatiti kao sto je slucaj sa Nemanjom a za Bandovica nema nekih kombinacije sem da pomalo ubaci onog naseg mladog golmana sad protiv Drine. U svakom slucaju boba na strani,tri kod kuce I prvaci bez nekih vecih problema.
Uzivaj te ljudi dok traje ova nasa evropska price I samo nam pozitiva to produzuje zadovoljstvo a dusmanima nezadovoljstvo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7722 Re: Utakmice.
Više mi je donio tuge na SVIM ostalim utakmicama. 10 šansi za jedan go, to je njegov "conversion rate", a raja ga glorifikuje k'o anamo oni Lazara Popovića.Pitarrr82 wrote:Pa uzecemo Listicua ne branim Nemanju ali donese nam mnogo radosti protiv grka a vjerujem da ce biti jos toga...
-
leo karan
#7723 Re: Utakmice.
Razumijem ja da smo u prvih 8 utakmica imali totalno razlicite protivnike, ali opet previse osciliramo.
jedna tekma dobra, druga kiks, pa sve tako...
Ova dva kiksa u prvenstvu su vec previse. Nekako naivno i olako prepustamo bodove.
Bilbija mora na klupu zbog ovoga. Nek jebe mater vise.
jedna tekma dobra, druga kiks, pa sve tako...
Ova dva kiksa u prvenstvu su vec previse. Nekako naivno i olako prepustamo bodove.
Bilbija mora na klupu zbog ovoga. Nek jebe mater vise.
-
leo karan
#7724 Re: Utakmice.
omega369 wrote:pa ako je bio organizacijski propust sto smo uopste izlazili da igramo???? 1 bod ko nijedan... pisaj ga. daj im onda sva tri i budi dingospo, ne umaraj igrace. ovako si se i obrukao i izgubio bodove. standardno.
dzenina taktika, forsiranje jednih te istih igraca, neefikasni bilbija i krste, pa i duljevic, pa stojcev je imao barem 3 sanse.... sve kad saberes jos jedan kiks u nizu a tek je lakse gostovanje u pitanju. vi kazete 4-2-3-1...ja vidim samo dvojicu nazad i 8 naprijed i dominacija sa loptom, naravno da cemo primati puno golova. dalje, igracki roster nam sveden na 15 igraca, daj bolan dzeno ne glumataj...
ne znam. slazem se da evropu sto prije treba zaboraviti i okrenuti se prvenstvu i tituli.
TITULA, TITULA I SAMO TITULA. kad ustanu ujutro da o njoj samo misle, kad treniraju, igraju, jedu, idu na spavanje!!!!!!
i da, neko ce opasno iskihati sve ove promasaje, to je sigurno. mozda borusija
-
leo karan
#7725 Re: Utakmice.
pa opetomega369 wrote:ma daj ba nemoj zezati. niko nije ocekivao 90 bodova, ko je ocekivao??? ja nisam, nemoj to meni inputirati.
ali, neke stvari su i vise nego ocite. mozemo mi ovdje pricati sta hocemo, ali cilj je postavljen. sve sto ga bude ometalo morace biti uklonjeno. ljudi koji pare ulazu hoce rezultate i u tome smislu kiks jednak ovome, a za dobrobit kluba, ce se morati sankcionirati. da se ne lazemo dzeno drzi bandovica na golu, iako je kikser, i ne dozvoljava dovodjenje drugog golmana. ne dozvoljava!! ok, nema problema onda odgovaraj za njegove kikseve... dovedes mu 7 igraca on forsira samo 3. brate tvoja taktika, niko ti se ne mjesa ali ces i odgovarati. odgovarali su i drugi. sta drugo? delac jednu kiksne i nakon tri tekme na klupu. a ovaj kiksa 3 godine i nema sankcije?! pa stani malo, ko je lud ba? i to je ocito sablon i za neke druge igrace.
to su stvari koje nas koce, vjeruj a ne navijaci i nase pisanje po forumu. i dzeno treba spustiti loptu i urazumiti se malo