Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ismar2215
#76976 Re: Liverpool FC
Ma rijesit ce djeca Spartu. Gurnuo bih ja i Adriana na go, za svaki slucaj
Bilo bi lijepo nekako postediti i Konatea i Virgila, ali kako.
- sve_ovo_ja
#76977 Re: Liverpool FC
https://sport.sky.de/fussball/artikel/fc-bayern-hat-erste-gespraeche-mit-xabi-alonso-gefuehrt-tendenz-wechsel/13087188/34826
Jos je sve rano i tonu traceva i nagadjanja. Njemacki SKY pise da je kao Alonso blize Bayernu iz razloga sto kao Alonso smatra da poslije Kloppa u Liverpool ima vise da izgubi nego da dobije, da je kao pretezak zadatak odmah poslije Kloppa.
Jbg nije da nema smisla, ali to ceka svakog ko dodje poslije Kloppa. A ne znam kakav mu motiv moze biti da sa Bayernom uzme ligu opet poslije Leverkusena. Imas ekipu duplo jacu po imenima, mozes dovesti koga god hoces od konkurencije, a imas i sljama i ekipi koje ne smijes pogledati inace gubis svlacionicu.
Kod Kloppa mi se najvise svidjalo sto se prije svega gledao ljudski/karakterni dio. Dzaba ti Caicedo, Mbappe ili bilo ko ako ce to razvaliti ekipu iznutra.
Jos je sve rano i tonu traceva i nagadjanja. Njemacki SKY pise da je kao Alonso blize Bayernu iz razloga sto kao Alonso smatra da poslije Kloppa u Liverpool ima vise da izgubi nego da dobije, da je kao pretezak zadatak odmah poslije Kloppa.
Jbg nije da nema smisla, ali to ceka svakog ko dodje poslije Kloppa. A ne znam kakav mu motiv moze biti da sa Bayernom uzme ligu opet poslije Leverkusena. Imas ekipu duplo jacu po imenima, mozes dovesti koga god hoces od konkurencije, a imas i sljama i ekipi koje ne smijes pogledati inace gubis svlacionicu.
Kod Kloppa mi se najvise svidjalo sto se prije svega gledao ljudski/karakterni dio. Dzaba ti Caicedo, Mbappe ili bilo ko ako ce to razvaliti ekipu iznutra.
- vaučer
#76978 Re: Liverpool FC
sve_ovo_ja wrote: ↑05/03/2024 11:58 Jos je sve rano i tonu traceva i nagadjanja. Njemacki SKY pise da je kao Alonso blize Bayernu iz razloga sto kao Alonso smatra da poslije Kloppa u Liverpool ima vise da izgubi nego da dobije, da je kao pretezak zadatak odmah poslije Kloppa. Jbg nije da nema smisla, ali to ceka svakog ko dodje poslije Kloppa. A ne znam kakav mu motiv moze biti da sa Bayernom uzme ligu opet poslije Leverkusena. Imas ekipu duplo jacu po imenima, mozes dovesti koga god hoces od konkurencije, a imas i sljama i ekipi koje ne smijes pogledati inace gubis svlacionicu. Kod Kloppa mi se najvise svidjalo sto se prije svega gledao ljudski/karakterni dio. Dzaba ti Caicedo, Mbappe ili bilo ko ako ce to razvaliti ekipu iznutra.
Iskreno, bio bi presretan s takvim ishodom jer bi izbjegli unaprijed očito krivog čovjeka za klupu. Trener koji je u strahu da izgubi nešto dolaskom nakon Kloppa, posebno jer Klopp ostavlja iza sebe utegnut klub i strašnu ekipu - je 100% trener kojeg nikad ne bi htio vidjeti na klupi Liverpoola. Dakle ako mu je takvo razmišljanje možemo biti presretni da ide u bilo koji drugi klub i zahvalni da je to napravio prije nego su usrao na klupi Liverpoola.
- zomri
#76979 Re: Liverpool FC
Opet cu reci da mi se cini kako u klubu ne bi dozvolili Kloppu da obavijesti javnost bez da imaju spremnog nasljednika.
- AmiĐa_Idriz
#76980 Re: Liverpool FC
Salah od danas opet trenira.
- AmiĐa_Idriz
#76981 Re: Liverpool FC
Apropo Sparte i ja bi miksao maksimalno, tamo i da se izgubi na Anfieldu se može glat nadoknaditi.
Samo ako nas je išta Klopp ovih godina naučio to je da maksimalno respektuje Euro takmičenja, neovisno o protivniku, tako da me ne bi iznenadio ni neki jači sastav.
Kako je tu, mislim da je full miksao samo onda protiv Danaca u gostima u onoj covid godini, a i tad mu je npr. Salah igrao
Samo ako nas je išta Klopp ovih godina naučio to je da maksimalno respektuje Euro takmičenja, neovisno o protivniku, tako da me ne bi iznenadio ni neki jači sastav.
Kako je tu, mislim da je full miksao samo onda protiv Danaca u gostima u onoj covid godini, a i tad mu je npr. Salah igrao
-
Plunkett
#76982 Re: Liverpool FC
Michael Oliver sudi utakmicu protiv naftasa.
Inace part-time sudija u UAE
Inace part-time sudija u UAE
- vaučer
#76983 Re: Liverpool FC
Nothing to see.
Good process boys.
Good process boys.
- BHF_Manijak
#76984 Re: Liverpool FC
Miksao je sad protiv Toulousea i Royala, nemoj zajebavat.AmiĐa_Idriz wrote: ↑05/03/2024 12:37 Apropo Sparte i ja bi miksao maksimalno, tamo i da se izgubi na Anfieldu se može glat nadoknaditi.
Kako je tu, mislim da je full miksao samo onda protiv Danaca u gostima u onoj covid godini, a i tad mu je npr. Salah igrao![]()
Sto se tice Xabija, ja ne vjerujem njemackim novinarima, posebno Skyu, Bildu, ama bas nista. Sve vise mi se cini, tacnije 99% sam siguran, da su sve vijesti koje pustaju baloni, kako bi se unio nemir u Leverkusen.
Takodjer sam misljenja da se i samom Xabiju to vise gadi, nego sto mu godi.
-
convict
#76985 Re: Liverpool FC
Znam da prvo trebamo gledati sebe, ali i Sparta je u zadnjih 7 dana igrala 2 derbija sa Slavijom, prosle srijede u kupu (prosli nakon produzetaka), a u nedjelju u prvenstvu (0:0). I prije toga su imali ritam cetvrtak-nedjelja ukljucujuci utakmice sa Galatom tako da ni oni sigurno nisu najsvjeziji.
Ja bih pored vec nabrojanih malo odmorio i Bradleya i Gomeza, mozda po poluvrijeme svakom, dosta su minuta odigrali u zadnje vrijeme, i Elliotta isto tako.
Ja bih pored vec nabrojanih malo odmorio i Bradleya i Gomeza, mozda po poluvrijeme svakom, dosta su minuta odigrali u zadnje vrijeme, i Elliotta isto tako.
- AmiĐa_Idriz
#76987 Re: Liverpool FC
Kako bi imali priliku furiozno ući u zadnji krug Monze sa povratnicima nakon pauze, ukoliko ne bi stradao neko novi u međuvremenu.
- BHF_Manijak
#76988 Re: Liverpool FC
Nemas koga onda stavit brate. Gomez je i odmarao koliko toliko, tako da bi mogoa na beka umjesto Bradleya, a Bradleya bih svakako odmorio za City.convict wrote: ↑05/03/2024 15:57 Znam da prvo trebamo gledati sebe, ali i Sparta je u zadnjih 7 dana igrala 2 derbija sa Slavijom, prosle srijede u kupu (prosli nakon produzetaka), a u nedjelju u prvenstvu (0:0). I prije toga su imali ritam cetvrtak-nedjelja ukljucujuci utakmice sa Galatom tako da ni oni sigurno nisu najsvjeziji.
Ako budes Elliotta odmarao, nemas koga u vezu pored Clarka i MacConnellya.
- vaučer
#76989 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: ↑05/03/2024 16:25 Kako bi imali priliku furiozno ući u zadnji krug Monze sa povratnicima nakon pauze, ukoliko ne bi stradao neko novi u međuvremenu.
O nemoj, upišao bih se od sreće na pomisao da imamo kompletnu ekipu (minus Jota) za zadnjih deset kola.
-
Mustang1
#76991 Re: Liverpool FC
Jel iko narucivao ista sa lfc store? Moze li se kod nas naruciti?
- AmiĐa_Idriz
#76992 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: ↑27/01/2024 17:16 Ja o vuku...
Richard Hughes, currently the Technical Director at Bournemouth, is a potential candidate to replace Jörg Schmadtke as Liverpool’s sporting director next season.
[@DiMarzio]
- AmiĐa_Idriz
#76993 Re: Liverpool FC
Ornstein neki dan o Hughesu...
There has been a lot of speculation around Richard Hughes but I sense that would only be possible if Michael Edwards was to return.
[@David_Ornstein]
- no_sekirli
#76994 Re: Liverpool FC
@Mustang1
Meni regularno dodje gift za membership.
Nisam nista narucivao, ali pretpostavljam da ce ti doci bez problema, jer je oficijalna domena. Naravno, gledaj da sa shipingom ne bude vise 3 stoje, sumnjam da ce ovi praviti lazni racun kao na Aliju
Nisam nista narucivao, ali pretpostavljam da ce ti doci bez problema, jer je oficijalna domena. Naravno, gledaj da sa shipingom ne bude vise 3 stoje, sumnjam da ce ovi praviti lazni racun kao na Aliju
- AmiĐa_Idriz
#76995 Re: Liverpool FC
Ja sam naručio dres, ima dosta vremena od tada, ali išlo je sve okej.
-
Mustang1
#76996 Re: Liverpool FC
A dobro to za porez znam. Probat cu ovih dana valjda mogne. A da ne bude dostava stojano_sekirli wrote: ↑05/03/2024 18:43 @Mustang1
Nisam nista narucivao, ali pretpostavljam da ce ti doci bez problema, jer je oficijalna domena. Naravno, gledaj da sa shipingom ne bude vise 3 stoje, sumnjam da ce ovi praviti lazni racun kao na Aliju![]()
Hvala ti.
-
walter_071
#76997 Re: Liverpool FC
Rumours that Kelleher has sustained an injury….absolutely nothing concrete at the moment so let’s hope and pray
Will update if we hear anything!
Will update if we hear anything!
- BHF_Manijak
#76999 Re: Liverpool FC
I? Bolji od ovog iz West Hama i onih Italijana?AmiĐa_Idriz wrote: ↑05/03/2024 18:42 Ornstein neki dan o Hughesu...
There has been a lot of speculation around Richard Hughes but I sense that would only be possible if Michael Edwards was to return.
[@David_Ornstein]
Ne znam vala da je neka cuda cinio s Bournemouthom, ali hajd...