S kim se Senad okruzio? Je li bilo kritickog misljenja, je l' se smjelo suprotstaviti, je li se iko drugi ista pitao, kad me vec vuces za jezik... Gledam da zadnjih dana maksimalno izbjegavam bilo kakvo pisanje na ovu temu, ali ovakvi likovi te jednostavno ispizde.RasAlGhul wrote:@coco1
Ovu Upravu uzdižem zbog igradnje Grbavice, vraćanja dugova, redovnih uplata Poreskoj, vraćanje Amaru njegovih potrživanja i zatezne kamete koji jado traži, ne znam više jedino da nađe još neki dug dok je igrao za Željezničar pa da mu i to ljudi vrate. Veličam zbog već sada ozbiljnog Fanšopa, a ne trafike dok je Amar bio, generalnog sponzora, i još 50-60 novih sponzora. Naravno prije njih zasluge idu Grediću koji je prvi počeo sa otplatom duga Poreskoj i stabilizaciji kluba. Nije kao Amar davao plate u busevima, zadužio klub dodatnih miliona itd..itd... Ova Uprava je i donijela trofej Kupa, dva puta drugo mjesto na tabeli, sada joj je kraj, imali su mana što nisu titule osvojili, i nebuloze sa trenerima.
Ali ovdje ne vide ništa dobro, nego samo loše i silom u klub vraćaju Amara koji je namještao titule i Kupove, nije uplaćivao ljudima penziono i zdravstveno, nabio dug, ali za sebe se pobrinuo, pa je tužio klub koji ga je stvorio kao igrača i trenera. Amara koji postavi svoje poltrone Žuju i kompaniju koja nije sposobna donijeti klubu 2 milje maraka, istu opremu, trenirali u donjoj trenerci Dijadore, gornjoj Jome za vrijeme AmaraMa lik je za mene cirkus, hej zamisli radiš u firmi i okružiš je poltornima, nabiju dug, pa kriviš druge i onda dođe druga garnitura i ti tužiš firmu da ti vrati dug koji si ti stvorio
Ti ljudu te isplate i ti zateznu kamatu još tražiš a glavni si problem tog tuga
![]()
I sad će se vratiti kao heroj, oslobodilac Željezničara, heroj koji je porazio mračne sile, pa će 2026. neka nova uprava opet Amaru vraćati zatezne kamate i dug koji će sigurno nabiti kao i do sada
Sta uradi godina dana obitavanja na forumu gdje ne postoji drugacije misljenje stare mi moje. Nekad si bio bas rega lik, sta ti bi...
I je l' te imalo stid prozivati klub za koji navijas da je prevarama uzeo titule, samo zato da bi potkrijepio svoju tvrdnju i stao u odbranu nekoga ili necega???