ako je za bosnu može raditi što želi
ako nije za bosnu treba da se seli
jel tako
Nova oktavija ili superb. Sama bila sa patrolom. Drugo auto nisam vidio oko 11:10
Ovo je zaplatio onaj sto je maltretirao maloljetnika nedavno na ilidzioldtajmer wrote: ↑02/03/2024 16:58sa drugog forumaMomci čuvajte se, sinoc je brutalno pretučen jedan od naših Manijaka sa Ilidze, oba oka su mu zatvorena, polomljen mu je nos. Ušli su mučki u jedan kafić sa nozevima, i izveli ga, on je hrabro izasao iako je znao sta ga slijedi...
Pokušajte hodati u grupama i budite spremni da branite svetinju.
Ne bije boj mač nego srce u junaka!!!!![]()
bas ovoj omladini treba dati da kopa malo kanale,obijesno sve u pm
Nikakav neće riješit problem, to je već očigledno.
TačnoNaslovnica wrote: ↑04/03/2024 11:24Nije žalosno.
Ovako i treba da rade, 24/7.
Ne treba da centralna glavna ulica bude cirkus.
Druga strana medalje je što je neki bruda parkirao terenca na trotoar 20m iza njihovih leđa, da dudla u dudlaoni koja je bespravno okupirala 50m² šetališta, njega će se uredno izignorisati.
prije se ovdje treba istražiti centar za socijalni rad. dakle, kako je uopšte došlo do toga da dijete bude u domu.vjeshalica wrote: ↑05/03/2024 23:25Slabo su mediji pisali o tome. Definitivno se moraju istrazni organi pozabaviti uposlenima u Domu nije prvi put da provode kriminal.
HelaS wrote: ↑04/03/2024 22:40TačnoNaslovnica wrote: ↑04/03/2024 11:24Nije žalosno.
Druga strana medalje je što je neki bruda parkirao terenca na trotoar 20m iza njihovih leđa, da dudla u dudlaoni koja je bespravno okupirala 50m² šetališta, njega će se uredno izignorisati.Upravo tako. Centralna sarajevska ulica odavno je živi ciganluk
Svugdje je to tako. Viđala sam u svim većim gradovima, bilo da sjede i prose, bilo da sviraju, imam negdje arhiviranih fotki iz nekih gradova, jer uvijek "bilježim" i lijepe i ružne scene koje srećem pri posjetama. Evo taze iz Bolonje sa mobitela, centar grada, imam i iz Firence na kameri, nisam skinula.HelaS wrote: ↑04/03/2024 22:40TačnoNaslovnica wrote: ↑04/03/2024 11:24Nije žalosno.
Druga strana medalje je što je neki bruda parkirao terenca na trotoar 20m iza njihovih leđa, da dudla u dudlaoni koja je bespravno okupirala 50m² šetališta, njega će se uredno izignorisati.Upravo tako. Centralna sarajevska ulica odavno je živi ciganluk

Bitno je da su nas izvjestili o novom spotu Selme Bjarami ...vjeshalica wrote: ↑05/03/2024 23:25Slabo su mediji pisali o tome. Definitivno se moraju istrazni organi pozabaviti uposlenima u Domu nije prvi put da provode kriminal.
99% njih su Romi iz Srbije i BiHChloe wrote: ↑06/03/2024 08:09Svugdje je to tako. Viđala sam u svim većim gradovima, bilo da sjede i prose, bilo da sviraju, imam negdje arhiviranih fotki iz nekih gradova, jer uvijek "bilježim" i lijepe i ružne scene koje srećem pri posjetama. Evo taze iz Bolonje sa mobitela, centar grada, imam i iz Firence na kameri, nisam skinula.HelaS wrote: ↑04/03/2024 22:40TačnoNaslovnica wrote: ↑04/03/2024 11:24 Nije žalosno.
Prosjaci, beskućnici sa "krevetom" na ulici, ulični prodavači koji su veoma navalentnii itd , ama sve kao i kod nas, čak i gore...karabinjeri prolaze i ne obraćaju pažnju na njih, jedino džeparoše ganjaju, a njih je na svakom ćošku.
SpoilerShow