Jesi li razmisljao o uzimanju TOTALTV-a gore na prepaid? Neka @Telemach nam objasni sta i kako ako vise zna.nadžak wrote:PA ja, evo vidiš, ljudi ljubazno nude rješenje mog problema. Kako se ja toga nisam toga sjetio majko mila?!semirsar wrote:joj kolega @nadžak, ide bozic nova godina drugi bozic druga nova godina... da ne nabrajam vise, obradovaces se sudva racuna ako scednesTelemach wrote:
Zdravo nadžak,
Predlažemo da nam dostavite preciznije informacije odnosno gdje se nalazi vikendica, a mi ćemo provjeriti tehničke mogućnosti i rado Vas prebaciti na Telemach mrežuPa jest, logično je, dvije lokacije, dva računa i dvaput po 70 km. Razmisliću, imam para viška svakako
![]()
De bolan @Telemach ne zezajte se. Kao prvo na Vlašičkom platou, na Babanovcu i okolnim selima NEMA telemach infrastrukutre. More bit bidne!
Drugo, opet kažem da nema potrebe i da nije u redu da ne mogu da koristim EON na internet mreži od drugog provajdera. NIdje veze!
Najlakše je to tako bilo riješit ovako kako je sada. ! Što bi malo ulagali vremena, truda i para u rješenje tog problema KAKO treba kad možete ovako? Ha ja, može kod nas proć i veća neuboloza. Ovo je ništa ba.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
channel10
#76876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- nadžak
#76877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@channel10
Ma ne paše mi to drug jer mi treba internet.
Ma ne paše mi to drug jer mi treba internet.
-
channel10
#76878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidim da si spominjao da nisi mogao gledati tv pa zato spominjem totaltv i prepaid opciju mada ja cisto sumnjam da to moze gore, ali eto. Zato sma i rekao da to @telemach malo pojasni ako zna.
- nadžak
#76879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači da zamjenim postojeći Trio grande family paket za neki on novih EONa? Pa pogledacu, nemam nista protiv ako bude tu negdje sa cijenom i ponudom.crnivrag wrote:Možeš uzeti EON TV paket gdje ne ograničavaju kabale na drugim mrežama, a najskuplji paket je 44.90 KM, ali svi paketi su 9.90 KM prvih 6 mjeseci: https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketinadžak wrote:
PA ja, evo vidiš, ljudi ljubazno nude rješenje mog problema. Kako se ja toga nisam toga sjetio majko mila?!Pa jest, logično je, dvije lokacije, dva računa i dvaput po 70 km. Razmisliću, imam para viška svakako
![]()
De bolan @Telemach ne zezajte se. Kao prvo na Vlašičkom platou, na Babanovcu i okolnim selima NEMA telemach infrastrukutre. More bit bidne!
Drugo, opet kažem da nema potrebe i da nije u redu da ne mogu da koristim EON na internet mreži od drugog provajdera. NIdje veze!
Najlakše je to tako bilo riješit ovako kako je sada. ! Što bi malo ulagali vremena, truda i para u rješenje tog problema KAKO treba kad možete ovako? Ha ja, može kod nas proć i veća neuboloza. Ovo je ništa ba.
Hvala.
-
kakaljin
#76880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A kako mislite da se vasa usluga koristi na telefonu ako se vi niste udostojili i provukli vasu mrezuTelemach wrote:Usluga je u punom kapacitetu, na Telemach mrežikakaljin wrote:To ti je prodaja usluge koja nije u punom kapacitetu dostupna korisniku koji je placanadžak wrote:Neki dan ponio laptop na vikendicu da gledam neke utakmice na sportklubu kad šipak druže! Na vikendici je paket mojaTV i blokirano je gledanje kanala telemaha na WIFI od mojeTV.![]()
Kuci inače koristim paket trio grande family i sad me neko blokira da gledam eon.tv na WIFI od drugog provajdera kad idem na vikendicu.![]()
Praaaavo bezveze. Jeli to oduvijek ovako i ima li nacina da se zaobidje ovaj bezobrazluk?
To vi malo korisnike da ne kazem sta, jer korisnik placa Vasu uslugu i zeli je da koristi, telefon nije vezan za vasu uslugu kao ni laptop, tako da nudite nesto sto se ne moze koristi za ove uredjaje,jer koja je svrha kotistiti eon aplikaciju u svojoj kuci kada to vec imam na tv-u, EON aplikacije i treba da sluzi da se koristi gdje niste dostupni da korisnik ima mogucnost da gleda ono sto placa kada nije kuci.
-
ponos
#76881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To ti je prodaja usluge koja nije u punom kapacitetu dostupna korisniku koji je placa[/quote]
A kako mislite da se vasa usluga koristi na telefonu ako se vi niste udostojili i provukli vasu mrezu
To vi malo korisnike da ne kazem sta, jer korisnik placa Vasu uslugu i zeli je da koristi, telefon nije vezan za vasu uslugu kao ni laptop, tako da nudite nesto sto se ne moze koristi za ove uredjaje,jer koja je svrha kotistiti eon aplikaciju u svojoj kuci kada to vec imam na tv-u, EON aplikacije i treba da sluzi da se koristi gdje niste dostupni da korisnik ima mogucnost da gleda ono sto placa kada nije kuci.[/quote]
Apsolutno se u potpunosti slazem, sve potpisujem, kod mene isti slucaj, vec 5 god na telemahu, placam trio grande femili i kad odem na posao na nocnu smjenu umjesto da vrijeme skratim evo recimo sutra s ligom prvaka na arenama ja to ne mogu gledati preko telefona jer telemaha nema nigdje u blizini, nezamislivo u 21 vijeku.
A kako mislite da se vasa usluga koristi na telefonu ako se vi niste udostojili i provukli vasu mrezu
To vi malo korisnike da ne kazem sta, jer korisnik placa Vasu uslugu i zeli je da koristi, telefon nije vezan za vasu uslugu kao ni laptop, tako da nudite nesto sto se ne moze koristi za ove uredjaje,jer koja je svrha kotistiti eon aplikaciju u svojoj kuci kada to vec imam na tv-u, EON aplikacije i treba da sluzi da se koristi gdje niste dostupni da korisnik ima mogucnost da gleda ono sto placa kada nije kuci.[/quote]
Apsolutno se u potpunosti slazem, sve potpisujem, kod mene isti slucaj, vec 5 god na telemahu, placam trio grande femili i kad odem na posao na nocnu smjenu umjesto da vrijeme skratim evo recimo sutra s ligom prvaka na arenama ja to ne mogu gledati preko telefona jer telemaha nema nigdje u blizini, nezamislivo u 21 vijeku.
- Telemach
#76882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jutro Mustang1,Mustang1 wrote:Moze li se sta uraditi da se poboljsa ovaj wi fi. Nekim danima nece nikako da se konektuje na 5 metara od m9dema. Danas cijeli dan. Nekad ide ok ali vecinom nece, prekida i razgovor na viberu kad sam pored modema. Restartujem ga svako malo ali uzalud. Nemam racunar da testiram brzinu tako ali preko mobitela ne ide preko 10mb a u drugoj prostoriji 0.10
Uvidom u sistem, parametri Vašeg signala na modemu su odlični.
Ako ste raspoloženi, možemo pokušati sa promjenom frekvencije.
-
sasajev
#76883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zanima me neko ko nije na Eon paketu, nego na onom Trio ili nekom od starih paketaBenq wrote:Kod mene radi i na EON Box-u i putem EON web verzije.sasajev wrote:Recite mi, radi li vama ovaj Cinestar VOD, imam ovaj nesretni Cinestar HD paket, ali mi na Eon aplikaciji VOD nije dostupan. Preko resivera radi skoro sve, sem par sadrzaja koje kao treba kupiti
- aditon
#76884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ovaj HBO ne vrijedi ni 1 KM da se dodatno plaća..ljudi vrte filmove poput vriska ili scary movie - parodije na ovaj prvi 
- aditon
#76885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zadnji put gledao prije par dana i radio je..javi se pp telemachusasajev wrote:Zanima me neko ko nije na Eon paketu, nego na onom Trio ili nekom od starih paketaBenq wrote:Kod mene radi i na EON Box-u i putem EON web verzije.sasajev wrote:Recite mi, radi li vama ovaj Cinestar VOD, imam ovaj nesretni Cinestar HD paket, ali mi na Eon aplikaciji VOD nije dostupan. Preko resivera radi skoro sve, sem par sadrzaja koje kao treba kupiti
- Telemach
#76886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sasajev wrote:Zanima me neko ko nije na Eon paketu, nego na onom Trio ili nekom od starih paketaBenq wrote:Kod mene radi i na EON Box-u i putem EON web verzije.sasajev wrote:Recite mi, radi li vama ovaj Cinestar VOD, imam ovaj nesretni Cinestar HD paket, ali mi na Eon aplikaciji VOD nije dostupan. Preko resivera radi skoro sve, sem par sadrzaja koje kao treba kupiti
Jutro sasajev,
Molimo Vas provjerite ponovo uslugu
-
rolacity
#76887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam Trio Grande Extra i CineStar Premijer VOD mi više ne radi, ni na EON aplikaciju na smart tv-u ni na mobitelu.
-
sasajev
#76888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala punoTelemach wrote:sasajev wrote:Zanima me neko ko nije na Eon paketu, nego na onom Trio ili nekom od starih paketasasajev wrote:Recite mi, radi li vama ovaj Cinestar VOD, imam ovaj nesretni Cinestar HD paket, ali mi na Eon aplikaciji VOD nije dostupan. Preko resivera radi skoro sve, sem par sadrzaja koje kao treba kupiti
Jutro sasajev,
Molimo Vas provjerite ponovo uslugu
- reboot
#76889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Mogli ste i meni to srediti tamo. Imam CineStar paket ali nemam VOD ni na EONu ni na resiveru
Mogli ste i meni to srediti tamo. Imam CineStar paket ali nemam VOD ni na EONu ni na resiveru
- Telemach
#76890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Berba22,Berba22 wrote:@Telemach
Provjerite sad servis
- Telemach
#76891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo rol,rolacity wrote:Imam Trio Grande Extra i CineStar Premijer VOD mi više ne radi, ni na EON aplikaciju na smart tv-u ni na mobitelu.
Provjera je u toku, molimo Vas za malo strpljenja.
-
hoggarr
#76892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach - Sada sam primjetio da ni kod mene ne radi CineStar Plus Premiere. Isto je u pitanju Trio Grande Extra.Telemach wrote:Zdravo rol,rolacity wrote:Imam Trio Grande Extra i CineStar Premijer VOD mi više ne radi, ni na EON aplikaciju na smart tv-u ni na mobitelu.
Provjera je u toku, molimo Vas za malo strpljenja.
- reboot
#76893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala, radiTelemach wrote:Zdravo Berba22,Berba22 wrote:@Telemach
Provjerite sad servis
- Telemach
#76894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@hoggarr
Dostavite nam podatke u inbox.
- Telemach
#76895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Berba22
Hvala za info
Hvala za info
- Magarece_godine
#76896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
...Magarece_godine wrote:Reklamacija je otvorena i prije nekoliko mjeseci. Cim je kisa ili snijeg napolju, ja nemam net, telefon ne radi, nestanu neki kanali...Tako mjesecima... Zadnji put su vasi tehnicari ubjedjivali me da je do mojih instalacija u kuci. Zdrav razum i logika mi,uz duzno postovanje momaka, ne dozvoljavaju da vjerujem u to.Ako instalacija ne valja, onda ne valja nikad. Kada je vani lijepo vrijeme po danu sve fercera, a kada je kisa i vecer nema nista. Molim vas lijepo da mi jos sutra rijesite problem, inace cemo na sud. Unazad godinu imam problem uz uredno placene racune. Imam snimke razgovora koji ce potvrditi da ste jos prije nekoliko mjeseci otvorili reklamaciju...i nista...Sram da vas bude...Telemach wrote:Otvorena je reklamacija i provjerit ćemo što prije.Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postby Magarece_godine » Today, 5:54 pm
beni-bu-man wrote:
Magarece_godine wrote:
Zuji mi Cisco modem. Iritantno je pistanje, a cesto nestane i interneta...Sta da radim?
baci ga kroz prozor
Ma dodje mi sve da izbacim. Dajem bruku para a ovo cudo svako malo zuji, net katastrofa, cak i slika nekad kocka...Davno sam ih zvao, oni dodju i kazu ne valja instalacija u kuci. A Elobu sam platio tu instalaciju. Sad bi ovi busili po kuci...E pa ne moze. Prije je sve radilo, al pojavilo se novih korisnika u mahali i sad ja kao zadnji u nizu imam los signal...Bolje i bhtelecom bez sport klubova koji ce raditi kako treba nego ovi lihvari...Nazovu, nude nove pakete a kad spomenem problem samo kazu vidimo radni nalog je otvoren...i tako mjesecima...Mrs, bolje vam je da me ne zovete...Tuzit cu vas, retroaktivno cete mi vratiti sve pare za racune koje sam placao, a nisam imao uslugu...Odjebaus Telemach...
-
hoggarr
#76897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve pohvale. Svaka čast!Telemach wrote:@hoggarr
-
zdruzdjo
#76898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nakon dvodnevnog testiranja EON Box-a u okruzenju kucne mreze I "silovanja" istog da podjelim malo.
Znaci ovako. Box je prilicno "slab". nema teorije da ce "povuci" iz mreze neki hd film preko vlc-a bez zastajkivanja. neke serije od par stotina mb idu. cim je nesto reda 2Gb I vise, ledjenje slike, desinhronizacija audio-a u odnosu na video......
Mislim da boxu fali memorije. radne.
Znaci ovako. Box je prilicno "slab". nema teorije da ce "povuci" iz mreze neki hd film preko vlc-a bez zastajkivanja. neke serije od par stotina mb idu. cim je nesto reda 2Gb I vise, ledjenje slike, desinhronizacija audio-a u odnosu na video......
Mislim da boxu fali memorije. radne.
- Radar71
#76899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
treba to vidjeti s duffy_duck gdje nadograditi RAM
- chakany
#76900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoće li biti kakvih novogodišnjih paketića, u vidu novih kanala pred Novu godinu?
Evo uskoro se bliži i taj famozni 15. decembar, nadam se da će se nastaviti tradicija otključavanja kanala kao i prethodnih godina
Evo uskoro se bliži i taj famozni 15. decembar, nadam se da će se nastaviti tradicija otključavanja kanala kao i prethodnih godina