FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

horhe_valdano99

#76751 Re: FK Željezničar

Post by horhe_valdano99 »

Misimović jel :D
RasAlGhul

#76752 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

mali_milojica wrote:
RasAlGhul wrote:
FreakyStyley wrote:Zasto prizeljkujes takve stvari? Sram te bilo.
Priželjkujem vaše izgovore, a ne takve stvari, a doći će, nabiće vaš babuka Amar, dva miliona sigurno, kao prošli put
Tjerat cemo i njega onda :D
Jebo covjeka koji ne mjenja misljenje. :oops:
Evo i da se sa avetinjom slozim. Tu je razlika, mi Zelji zelimo dobro, bez obzira ko je tu. Ako vidimo da ne valja gdje klub ide, vadimo s tavana govnjive motke.
Amar nije ni dosao u klub, vec razne prijetnje po forumima da ce te udariti na njega.
Svaka vam čast. :thumbup:
To vise o vama govori.
Ko prijeti Amaru? Ja nigdje nisam nikom prijetio, koga ćete vi otjerati, vaseg Amara kada nabije dva miliona duga, i namjeti titulu i Kup?Nikad vi njega tjerati neće, nije Jug što je nekad bio pa ga je otjerao, sada je Jug najgori u historiji, sve go kriminalac vodi grupu, povraća mi se od njih, ode ih 25 na gostovanje, pjesme za proljeva, nikakvog ritma, ništa, paljenje baklji, kazni milion maraka u zadnjih pet godina :thumbup:
NORMUS

#76753 Re: FK Željezničar

Post by NORMUS »

Sve mogu skontati. Kriza, nervoza, porazi, nervoza, tjeranje uprave, pa opet nervoza.... Ali da neko ko se naziva navijačem Željezničara pljuje AO i kao sad ono,,'ta će on. Zna samo kupovati''' bla, bla... Mislim... Mile mi majke ne vjerujem.
Pa gdje biste kritičari 2012 čini mi se, kad nas Leotar ,,neofirno'' naguzi? I tada ste isto kukali kako Željo kupuje titule.. Aha al' u kurcu. Kvislinzi...
Mea_parvitas

#76754 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

BHF_Manijak wrote:
RasAlGhul wrote:
Meni je ovo baš super, jedva čekam vaše izgovore, kad zakasni prva rata u Poresku, kad zaksne plate, kad dug poraste :thumbup:
Znam da vam je super, jer ste Zeljeznicar since 2015. Ne cudi me bas. Ja sam bio tu i prije i poslije, jebav'o sam Zuji majku klosarsku, srao sam i na Amara kad zasere, nemam ja problem s tim, za razliku od vas koji ste Senadovi pioniri i sveto vam je slovu na papiru bilo svaki potez, svaka izgovorena rijec, svaki mail...

To se zove ono kriticko razmisljanje i promatranje na situacije i stvari, kod klimoglavaca to nema, vama je sve amin sto taj neko kaze.
Mene boli qrac za ljude od pocetka, meni je bitan klub, a vi cete sad povrsno svakako pratit. Poceti od onog momenta kad lose krene, da idete u osvetu, jer vas boli qrac za Zeljom. Prisivate drugima da su neciji, a ustvari ste samo vi Senadovi.
Hajde legendo prestani da seres vise, jbo Misimovica, koga boli k za njega, ko je cuo ranije za njega dok se nije pojavio u klubu, sta mi kao masa imamo sa njim osim sto vidimo ispravan rad, borbu za klub, za sponzore, za napredak kluba? Kakav interes smo mi imali sto je on u klubu, sto ti i tebi slicni konstantno spocitavate, karte, neku lovu, sta, ne kontam? Branimo covjeka koji je najvise uradio za napredak kluba na svim poljima i to je kao problem? Najmanje je 5x vise onih koji su za ostanak ove uprave, samo sto su ovi koji usko gledaju glasniji i bucniji pa se na kraju desi sto se desi. Nikada nismo imali strpljenja ni za sta, a sada nam ga je najvise trebalo. Nadam se da ce sljedeci koji dodju nastaviti za pozitivnim procesima, makar odrzavati ovo sto su ovi napravili ako nisu sposobni za jos vise.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#76755 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

horhe_valdano99 wrote:
hrasno38 wrote:
Ono se kao velica Misimovic....a kao ne velica Amar Osim :lol: :lol: :lol: :D
Hajmo ovako,da ti bude lakše jer ja ne gledam na Želju nit kao na tabor nit kao na građevinsku firmu.Kao neki simpatizeri jel.Ko je po tvom mišljenju trenutno najbolje rješenje za opciju trenera?Kakav nam je izbor uopšte?
Ja sam davno napisao da je najbolje rjesenja ostanak uprave i dolazaka Amara, drugo rjesenje je ostanak uprave i dolazak Marinovica i u oba slucaja da skupstina donese odluku da se uprava vise ne mijesa u onaj "dportski" dio izuzev ono sto je neizbjezno! Ovakva uprava da ode je ogromna steta za Zelju jer su sve predhodne pokazale sta su bile u stanju a u tim bivsim Amara je imao i te kako jakog uticaja. Cim su mu ovi rekli nema problema dodji ali neces imati ono sto si imao prije ovaj je digao nos i poceo da igra svoju pokvarenu igru a pogotovo sto mu je Miske rekao da nema isplate nekavih dugova koji su napisani na salvetama. Ali ponavljam volio bih da Amar dodje vise nego ista pa da vidimo tog strucnjaka u danasnjim vremenima kad te iz NS BiH i sudijske orgaznizacije ne jebu ni 2% jer su sad neki drugi ljudi glavni. Da je bilo drukcije i Petrovic i Adzem bi uzeli titule a vjerovatno i Odovic zadnju Pitarima.
RasAlGhul

#76756 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Što sami sebe lažete, pogledajte se u ogledalo i recite nismo namještali titule, Kupove, pa čovječe jel se sjećate bruke protiv Širokog, kad smo namjerno fulali penale? Još "stručnjak" kaže nismo ni vježbali penale :lol: Ono sklanjanje Leotaru da pobjedom ostane u ligi :cry: Ako ne cijenite ovu Upravu zbog Istoka, terena, Plavog salona, Zapada, cijenite makar što su jedina Uprava koja je pošteno išla na trofeje, i osvojili smo Kup, jedina mrlja je Odovićevo namjerno ispadanje sad od Širokog, kada je kofa čuvao sve za titulu, a još jedno kolo Kupa se igralo poslije toga.

A zamisli scenarij Osim uopšte sad ne preuzme klub :lol: ja mislim da bi vam čirevi pucali :lol:
kudrilo

#76757 Re: FK Željezničar

Post by kudrilo »

Ja ne znam kako ću bez Senada, inače ja navijam za Želju samo zbog Senada :( :( :lol: :lol:

Sekta koja prati Amara Osima i koja ga obožava poput Allaha dž.š. postoji već dugo vremena.
Umjesto "Allah zna" se samo slovo promijeni. Za sve dobro iz njegovih era je zaslužan on, za sve loše "nije on, ljudi oko njega, nije mogao sam".
Svako ko drugačije misli nije Željovac i zaslužuje biti popljuvan.

Još onaj priča da je nulti prioritet uraditi reviziju medijskih partnera :lol: :lol: U kojem li radi isti da mi je znati...
Ali bit će ta revizija, valja se zahvaliti za ove silne kampanje i antikampanje, pa nisu džabe valjda.

I ne želim loše ništa novima, jer ako želim, želim i Želji, ali način na koji su ušli je dno dna i nisu ni došli, a već su na zubu mnogima. I potpuno pravo imaju ljudi kad kažu da će zahtjevati svaku sitnicu. Kad se sralo za sve i svašta, te kad na kraju neki poput @nosare imaju obraza pisat onakve stvari, a prethodno niko kurcem nije pomakao, raspadao se stadion, e onda se i tim spasiocima i mesijama treba tražiti SVE. Ove ne tjeramo zbog lošeg infrastrukturnog rada i administracije, već zbog rezultata. Podrazumijeva se da novi imaju i prvo i drugo. NEMA OPRAVDANJA!
zipoo

#76758 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Zasto infrastrukturu. Valjda treba prvo popraviti stetu. A potrajat ce, sportski segment je probio dno(ako je ikako moguce). Misimovic da nije bio bahat i tvrdoglav mogao je puno puno viseg postici.
RasAlGhul

#76759 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Vratiće Amar odmah svoj ss.ba, gdje je naručio tekstove da se pišu, još mu je sad tamo Čulić ima da orgijaju, a ne pišu kad nam sude svakakve penale na Grbavici, pogotovo onaj protiv Širokog, sve u nekom "objektivnom" stilu, pitarima se aut ne dosudi, imaju snimke NASA-ih satelita da je bio aut za pitare.

Jedva čekam kraj februara :D A možda im Osim ni ne dođe, to bi šou tek bio, pjenili bi ovdje :lol:
Mea_parvitas

#76760 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Ocekujemo sve, krov za istok je zavrsen, jug do 100-e godisnjice zavrsen, kamp sto prije, projekat zapada, obnovu sjeverne tribine, itd. Uporedo mora biti i titula svake sezone.
RasAlGhul

#76761 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

zipoo wrote:Zasto infrastrukturu. Valjda treba prvo popraviti stetu. A potrajat ce, sportski segment je probio dno(ako je ikako moguce). Misimovic da nije bio bahat i tvrdoglav mogao je puno puno viseg postici.
Evo već alibi, treba vremena, kolko im treba dati, jedno 5 godina novoj Upravi, ova je bila tri godine?
zipoo

#76762 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Ocekivali smo i od ovih, trazili su strpljenje, dobili. Ne vidim problem zasto i sa novim ne strpiti se 3 godine.
zipoo

#76763 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

RasAlGhul wrote:
zipoo wrote:Zasto infrastrukturu. Valjda treba prvo popraviti stetu. A potrajat ce, sportski segment je probio dno(ako je ikako moguce). Misimovic da nije bio bahat i tvrdoglav mogao je puno puno viseg postici.
Evo već alibi, treba vremena, kolko im treba dati, jedno 5 godina novoj Upravi, ova je bila tri godine?
3 godine im dati, koliko je i ova imala.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76764 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Mea_parvitas wrote: Od narednih ne pristajemo na ništa manje od ovoga. Dug od 2.5 miliona poreskoj nek vrate iz svojih dzepova a ne od npr. Anelovog transfera
Kao sto su ovi vratili dugove od para za Kvesica, Bajica i Hadziahmetovica?
Mea_parvitas

#76765 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Ostali su tu 3 godine jer su konstantno dizali klub na veci nivo, ako ovi ne nastave to, tj. evidentno bude da klub ide ka dole, onda lete i oni. Ha ja
Mea_parvitas

#76766 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

mali_milojica wrote:
Mea_parvitas wrote: Od narednih ne pristajemo na ništa manje od ovoga. Dug od 2.5 miliona poreskoj nek vrate iz svojih dzepova a ne od npr. Anelovog transfera
Ne, nego zato jer su ti isti koji dolaze i nabili taj dug a ovi vracali sto su slicni njima zasrali ranije ;) P.S. Kakve crne pare za Kvesica.
RasAlGhul

#76767 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

zipoo wrote:
RasAlGhul wrote:
3 godine im dati, koliko je i ova imala.
Ovi su svake godine, dizali klub, shvataš. Znači ti ćeš pred ove stavljati samo trofeje, ko jebe kamp, krov na Istoku, izgradnja Juga? Tri godine će sjediti na guzici i Amar će završavati sudije?
mali_milojica

#76768 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Mea_parvitas wrote:
mali_milojica wrote:
Ne, nego zato jer su ti isti koji dolaze i nabili taj dug a ovi vracali sto su slicni njima zasrali ranije ;)
Pa ti sto su nabili dug ostavili pare cca 1.115mil € od tri transfera + 500k € od evrope. Dakle, ostavili im 3mil KM.
Zašto nisu vratili dug pitam te ponovo?
zipoo

#76769 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Gdje su ga dizali? :lol:
E cuj dizali konstantno :lol:
RasAlGhul

#76770 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

mali_milojica wrote:
Pa Amar je stvorio ove dugove, što Vam je teško to priznati, kao da ćete na strljanje ako priznate. Amar ga napravio, neisplaćivanjima po ugovorima, nego po busevima plata na ruke, što nije sponzore dovodio u klub, što je Žuju instalirao, jel vam teško to priznati?
Mea_parvitas

#76771 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

zipoo wrote:Gdje su ga dizali? :lol:
Od srca Vam hvala za sve što ste učinili za Klub, a učinili ste i previše. Napravili ste samoodrživ i stabilan Klub koji sada posluje krajnje transparentno.
- Hvala Vam za pomoćni teren koji je nikad bolji,
- Hvala Vam za glavni, najbolji teren u BiH,
- Hvala Vam za aktivne račune Kluba,
- Hvala Vam za sve sponzore kojih nikad više nismo imali,
- Hvala Vam za pronalazak generalnog sponzora,
- Hvala Vam na urednom objavljivanju broja prodatih karata i finansijkom iznosu sa svake domaće utakmice,
- Hvala Vam na LED reklamama,
- Hvala Vam na povišenoj kategorizaciji stadiona Grbavica,
- Hvala Vam na novom digitalnom semaforu,
- Hvala Vam na obnovljenim reflektorima,
- Hvala Vam za poboljšanu infrastrukturu u Omladinskom pogonu,
- Hvala Vam za sve dugogodišnje uposlenike koje ste penzionisali,
- Hvala Vam za novi Fan Shop,
-Hvala Vam za uvođenje On line prodaje artikala iz Fan Shopa,
- Hvala Vam za uvođenje transparentnog sistema praćenja članstva u Klubu,
- Hvala Vam za uređenje sjeverne tribine i obnovljenih toaleta u sklopu iste,
- Hvala Vam za marketing Kluba koji je definitivno na dosta većem nivou,
- Hvala Vam za novoizgrađenu istočnu tribinu,
- Hvala Vam za ideju desetogodišnjih ulaznica za Istok,
- Hvala Vam za dovođenje reprezentacije na naš stadion,
- Hvala Vam za novougrađeni sistem očitavanja ulaznica,
- Hvala Vam što ste konačno usaglasili vlasništva klupske imovine sa SD Željezničar,
- Hvala Vam za revidirane i izmjenjene Ugovore sa korisnicima poslovnih prostora ispod sjeverne tribine, koji su sada dosta bolji za naš Klub,
- Hvala Vam za osvojeni KUP BiH,
- Hvala Vam za sve vraćene dugove,
- Hvala Vam što ste redovno vraćali mjesečne rate Poreznoj Upravi,
- Hvala Vam na sistematizaciji radnih mjesta u Klubu,
- Hvala Vam što ste uveli sistem poslovanja u Klub,
- Hvala Vam što ste konačno uveli obavezno radno vrijeme uposlenim u klupskim prostorijama,
mali_milojica

#76772 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

RasAlGhul wrote:
mali_milojica wrote:
Pa Amar je stvorio ove dugove, što Vam je teško to priznati, kao da ćete na strljanje ako priznate. Amar ga napravio, neisplaćivanjima po ugovorima, nego po busevima plata na ruke, što nije sponzore dovodio u klub, što je Žuju instalirao, jel vam teško to priznati?
Amar i stare uprave ostavile 3mil KM, gdje su pare?
Plus pola godine kasnije doslo i 350k € za Dzeku. Gdje su pare i zasto se odmah nisu vratili dugovi.
RasAlGhul

#76773 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

zipoo wrote:Gdje su ga dizali? :lol:
Jesi ti svjestan, da ćemo pod Amarom prvi izlet u Evropi opet fasovati pet komada za 20 minuta? Jer tu ne može namještati utakmice, pa će pričati nebuloze, to je drugi svijet, kakvu infrastrukturu imaju, uslove za rad. e to je ova Uprava pokušala stvoriti, hoćeš tražiti od nove Uprave da završe kamp i da nastave sa uređenjem stadiona?
Mea_parvitas

#76774 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

mali_milojica wrote:
Mea_parvitas wrote:
Ne, nego zato jer su ti isti koji dolaze i nabili taj dug a ovi vracali sto su slicni njima zasrali ranije ;)
Pa ti sto su nabili dug ostavili pare cca 1.115mil € od tri transfera + 500k € od evrope. Dakle, ostavili im 3mil KM.
Zašto nisu vratili dug pitam te ponovo?
Zamolio bih te da ne lupas nebuloze, prodji ponovo cinjenice, prodji sta i koliko je potrebno za budzet kluba, sta su zatekli tada, kakav nerad i javasluk i vracaju dugove (vraceno u redovnim ratama do sada 600.000 KM) koje su drugi nabili. Ovi sto dolaze su nabili dug neprijavljivanjem igraca i isplatama po busu i svlacionicama, pa nek vracaju isto iz svog dzepa, jer su dugovi rezultat njihovog javasluka
Last edited by Mea_parvitas on 18/12/2018 00:49, edited 1 time in total.
zipoo

#76775 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

E jesu ga i digli Allah ih nagradio. Cisto da se zna u ovom dizanju veliki udio su imali i Gredic, Vukotic, Bajramovic. Zasto se njim niko ne zahvali? :mrgreen:
Post Reply