Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sliver wrote:Tezak dan. Treba navijati za FKŽ, tek sad vidim kako je tuzno i tesko onima koji navijaju za njega cijeli svoj zivot. Ne d'o Bog dragi nikome.
isto
nikad se prije nisam mogao natjerati da navijam za njih, bez obzira odgovarao nam rezultat ili ne
Sliver wrote:Tezak dan. Treba navijati za FKŽ, tek sad vidim kako je tuzno i tesko onima koji navijaju za njega cijeli svoj zivot. Ne d'o Bog dragi nikome.
isto
nikad se prije nisam mogao natjerati da navijam za njih, bez obzira odgovarao nam rezultat ili ne
a sad mi nije problem, toliko mi ih je zao
Meni ih nije ni trunka žao. Nek se raspadnu,što se mene tiče.
Senad je imao viziju kako stvoriti jak klub, izgraditi infrastrukturu, potom dominirati našom ligom. Javnost će uskoro saznati pravu istinu i prave motive napada koji sada dolaze. Sve to čine kako bi sakrili svoju nesposobnost. Puno su naobećavali, a ništa nisu uradili”
Senad je imao viziju kako stvoriti jak klub, izgraditi infrastrukturu, potom dominirati našom ligom. Javnost će uskoro saznati pravu istinu i prave motive napada koji sada dolaze. Sve to čine kako bi sakrili svoju nesposobnost. Puno su naobećavali, a ništa nisu uradili”
Ja vala navijam za komsije danas, ipak komsija je komsija ... medjutim kad god sam za njih navijao izgubili su. A i nije realno ocekivati da pobijede lazne 2 puta u gostima u jednoj sezoni. Mislim da je X maksikum koliko mogu izvuci a i poprilicno realna opcija s obzirom na sterilan napad laznih. Jebe ih sto ce Curjuric biti 120% motivisan... Nadam se makar X a 2 bi bilo fenomenalno.