Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kloniran
#7676 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ti ocito malo kilometara prelazis
svi to rade bez obzira na godiste automobila
-
The BEN10
#7677 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vozim pravo i propuštam čovjeka koji mi siječe liniju kretanja i skreće lijevo. I onda se u pravilu nađe pametnjaković iza njega koji na silu hoće da proguli. I to mu uspije. Tačno da nisam imao putnike sa sobom zabio bih se u majmuna.
- kloniran
#7678 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ali debil je samo prosao semafor i zaustavio se, raja svira on nista, ja vakouvijekIInikadI wrote:Ihhhhhh koliko puta sam dozivio da debili rade gore opisano.kloniran wrote:Ja gledam na kovacicima neki dan majmun sa mercedesom stoji na semaforu iz sporedne ulicice i neda nikome da izađe na cestu i tek kad se upalilo crveno ode dalje
- MOSALJOZE
#7679 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Postoje takvi vozači
Neki dan porsche cayeenom ide uz Igman 30-40 km/h a iza njega 15 auta al zaboli njega kulira čova.
Neki dan porsche cayeenom ide uz Igman 30-40 km/h a iza njega 15 auta al zaboli njega kulira čova.
-
kB27
#7680 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A da je ko pokušao proći bilo bi po gasu k'o mutav.MOSALJOZE wrote:Postoje takvi vozači
-
ovo_mi_je_nick
#7681 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zašto ?kloniran wrote:ti ocito malo kilometara prelazis
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#7682 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imao sam situacije gdje su letile plastične flaše, kutije od keksa, i to na brzini 70-80 na sat, sretan sam kad baci opusak 
-
zdruzdjo
#7683 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cesta pored aerodroma. Vozim iz pravca binga finih 55-60. Iza mene NIKO. Iz sporedne ulice pored aerodroma stoji audi jaje. Gleda na drugu stranu pa na moju i vidi me, prilazim na 10 metara i baja mrtav hladan se ukljucuje bez treptaja u moju traku. Jedva zakocih. Ona kisa klizavo, abs mi se upali. Tako sam zakocio blizu da mu nisam od mogao vidjeti karambolku. Kako mi je abs"krvnicki zadrobio", mislio sam da sam ga udario. Sjednem na sirenu, lola unutra mid-50s kacket na pola vrha glave, iza smrdi plin ko u ausvicu.....bukvalno nije ni pogledao nazad. Nastavlja voznju ravno 30km/h. Nakon 150 metara zviz zakoci bez zmigavca i skrenu desno prema onim kucama. Why???????
Mislim stvaaaaarno pocinjem da razumijem kad neko izadje iz auta i prebije nekoga ispred sebe.
A ovih dana fakat smireno vozim. Jednostavno sam prebukiran glupanima oko sebe da se trudim da se sto manje nerviram u autu i sam sebi dadnem zadatak da cim okrenem kljuc kazem sebi smiriiiii se. Upalim muziku, klasicnu i laganini. Ni kilometar preko 60.
I jos sam u "pustanje spree" modu. Cim vidim da neko hoce da skrene lijevo i presjece mi put, oduzmem gas blicnem i masem da prodje. Istu stvar radim i sa ukljucivanjima ako nisam previse blizu i ako ne moram skakati po kocinici.
Najsladji su mi ovi iza sto pocnu mlatarati rukicama, sjedati na sirenu, drobiti, blicati pa nesto gasanje I sl. Pa to je milina.
Dok u autu mozart lagano svira, debil iza mene se nepotrebno nervira.
Mislim stvaaaaarno pocinjem da razumijem kad neko izadje iz auta i prebije nekoga ispred sebe.
A ovih dana fakat smireno vozim. Jednostavno sam prebukiran glupanima oko sebe da se trudim da se sto manje nerviram u autu i sam sebi dadnem zadatak da cim okrenem kljuc kazem sebi smiriiiii se. Upalim muziku, klasicnu i laganini. Ni kilometar preko 60.
I jos sam u "pustanje spree" modu. Cim vidim da neko hoce da skrene lijevo i presjece mi put, oduzmem gas blicnem i masem da prodje. Istu stvar radim i sa ukljucivanjima ako nisam previse blizu i ako ne moram skakati po kocinici.
Najsladji su mi ovi iza sto pocnu mlatarati rukicama, sjedati na sirenu, drobiti, blicati pa nesto gasanje I sl. Pa to je milina.
- kloniran
#7684 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ovo_mi_je_nick wrote:Zašto ?kloniran wrote:ti ocito malo kilometara prelazis
Zato sto generalizujes, sto kaze kolega leon nema sta ne leti, jos samo nisu poceli macke i pse izbacivati i nema razlike bilo novo ili staro auto
meni je iz nove novcijate mecke izbacen opusak sletio u auto, kese, omoti cokolada cipsa i slicno svakodnevno se izbacuju i to nije do auta nego do vozaca
- supercali
#7685 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sa plasticnom flasom i kutijom keksa me ne moze zapaliti sa opuskom itekakoLeon16v wrote:Imao sam situacije gdje su letile plastične flaše, kutije od keksa, i to na brzini 70-80 na sat, sretan sam kad baci opusak
- insomnia78
#7686 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hajd bgt meni lik limenku izbaci na auto putu 
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- Laertes
#7687 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ej Mozart...zdruzdjo wrote:Cesta pored aerodroma. Vozim iz pravca binga finih 55-60. Iza mene NIKO. Iz sporedne ulice pored aerodroma stoji audi jaje. Gleda na drugu stranu pa na moju i vidi me, prilazim na 10 metara i baja mrtav hladan se ukljucuje bez treptaja u moju traku. Jedva zakocih. Ona kisa klizavo, abs mi se upali. Tako sam zakocio blizu da mu nisam od mogao vidjeti karambolku. Kako mi je abs"krvnicki zadrobio", mislio sam da sam ga udario. Sjednem na sirenu, lola unutra mid-50s kacket na pola vrha glave, iza smrdi plin ko u ausvicu.....bukvalno nije ni pogledao nazad. Nastavlja voznju ravno 30km/h. Nakon 150 metara zviz zakoci bez zmigavca i skrenu desno prema onim kucama. Why???????
-
dgL_
#7688 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jest, izgoris ko Skafa...supercali wrote:Sa plasticnom flasom i kutijom keksa me ne moze zapaliti sa opuskom itekakoLeon16v wrote:Imao sam situacije gdje su letile plastične flaše, kutije od keksa, i to na brzini 70-80 na sat, sretan sam kad baci opusak
-
zdruzdjo
#7689 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zaista.Laertes wrote:Ej Mozart...
skinuo sam nekakav best of clasics.
Uzivam, naprosto. Bas mora biti hard core situacija da me iznervira.
A da ne pricam o audio knjigama. E to je vec nesto.
- insomnia78
#7690 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
[emoji106] ovdje ima nekakv classic radio po vazdan goni klasika, najvise njeg slusam u autu
I djetetu najbolje godi
I djetetu najbolje godi
- MOSALJOZE
#7691 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Safet and co.here 
- basicm
#7692 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja kad bi slusao klasiku onda bih bas zivcan i bahat bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kloniran
#7693 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kod mene svira ovo i na ovaj fazon
- Michun
#7694 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zasto ljudi ne znaju drzati razmak od (barem) jednog auta?
cim vide da ima mjesta ispred mene odmah ulijecu - kao nerviram ih jer sporo vozim
cim vide da ima mjesta ispred mene odmah ulijecu - kao nerviram ih jer sporo vozim
-
530i
#7695 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Preksinoć od Mostara do Jablanice Audi A3 sportback, Oktavija A5, Golf 6, BMW X5...i svi voze hladno 55-60 na sat jedni za drugim. Pređem ih bez nekih problema, ali ne kontam takvu vožnju. Komotno se može ići 80-90.
-
zdruzdjo
#7696 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa uzivaju ljudi u krajoliku. I nerviraju ljude usput kad su vec tu.530i wrote:Preksinoć od Mostara do Jablanice Audi A3 sportback, Oktavija A5, Golf 6, BMW X5...i svi voze hladno 55-60 na sat jedni za drugim. Pređem ih bez nekih problema, ali ne kontam takvu vožnju. Komotno se može ići 80-90.
100 puta mi se desila ista situacija na toj dionici. Jos su tu najbolji oni sto se boje svog auta. Na ravnici oplete, a cim malo okuke krk po kocinici 50-55. I haj ti onda vozi iza tako nekoga. Dzigericu ti pojede. Slomi takav stil voznje.
-
530i
#7697 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uživaju po mraku garant...a upravo to što kažeš..uspori na krivinama i kad neko naiđe iz suprotnog pravca, još ako je tunel ide se 30 na sat. Nikog nije ubila normalna vožnja konstantno oko 80-tak na sat. Imam osjećaj da se prije 10+ godina ljepše vozilo, nije bilo ovoliko glupana i filozofa...
-
condy
#7698 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma kakva klasika od muzike. To se slusa samo kad je dan zalosti. Pustite se klasike samo nek pici nesto veselo. U zadnje vrijeme slusao Joleta
Jole je nepoznat lik kod nas ali su mu koncerti ludi to nije normalno.
-
zdruzdjo
#7699 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma vjeruj da opusti. Zen-budizam za vilanom. Niko te ne nervoracondy wrote:Ma kakva klasika od muzike. To se slusa samo kad je dan zalosti. Pustite se klasike samo nek pici nesto veselo. U zadnje vrijeme slusao Joleta![]()
- klaki
#7700 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja neki dan kreno butmirskom do ilidze i vozim 70 (ogranicenje 60 logicno...).. prestizu me 3 auta... ja u desnoj traci, kad iza mene bus ide u lijevu da me prestize prije one velike krivine...
reko koji kurac i opalim i ja po gasu jebat ga
reko koji kurac i opalim i ja po gasu jebat ga