Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li u shopping centru Dzananovic jos ona prodavnica ZOO hobby ili kako li se vec zvala? Ili ako ko zna nekog ko prodaje pse, pudlica ili bison ili tako sta, malo uglavnom, treba mi za poklon, a na piku vecina ih BL ili Tuzla
didzej1602 wrote:Ima li u shopping centru Dzananovic jos ona prodavnica ZOO hobby ili kako li se vec zvala? Ili ako ko zna nekog ko prodaje pse, pudlica ili bison ili tako sta, malo uglavnom, treba mi za poklon, a na piku vecina ih BL ili Tuzla
didzej1602 wrote:Ima li u shopping centru Dzananovic jos ona prodavnica ZOO hobby ili kako li se vec zvala? Ili ako ko zna nekog ko prodaje pse, pudlica ili bison ili tako sta, malo uglavnom, treba mi za poklon, a na piku vecina ih BL ili Tuzla
MA inace je saobracaj ovih dana, a Boga mi i sljedecih 4 mjeseca, uzas.
U 15 i 16 sati bi izasao na cestu jedino za bas bas neku extra potrebu inace sljedi "gmizanje" po cesti.
Edit:
Mislim da na otvaranju ne pjeva niko, zbog dana zalosti.
Ooo kakvo rasulo u gradu danas...red od bolnicke kapije na obe strane prema petlji u radakovu
GGM pun ko ceste po Istanbulu...bice ovo duga pjesacka zima
Warashii wrote:MA inace je saobracaj ovih dana, a Boga mi i sljedecih 4 mjeseca, uzas.
U 15 i 16 sati bi izasao na cestu jedino za bas bas neku extra potrebu inace sljedi "gmizanje" po cesti.
Edit:
Warashii wrote:MA inace je saobracaj ovih dana, a Boga mi i sljedecih 4 mjeseca, uzas.
Edit:
Kako cu kuci
Kolike su guzve u Radakovu?
Nisam isao jos nigdje, jutros sam dosao i nije strasno bilo, danas su spominjali da na kruznom toku prema Radakovu je bio uzas a kakvo je sada s(r)tanje nemam pojma. Mah kako god treba se naoruzati strpljenjem ako se vec mora ici sa autom.
Jos da kod nas vlada neko civilizirano ponasanje kada je saobracaj u pitanju bilo bi sve mnogo lakse.