NEOPLAN wrote:DA! Ali ne za 1000 ljudi kako se zagovara. Nabaviti dovoljan broj vozila da se pokriju sve linije, pomnoziti to sa 3 vozaca za 3 smjene i dodati tehnicko osoblje i dovoljan broj administrativaca i pomocnog osoblja. Kriminalce procesuirati. Odredíti od ostalih djelatnosti sta donosi profit, sta ne. Licne dohotke smanjiti za neki postotak koji se dogovori da svi budu zadovoljni. Sve se moze kad se hoce i kad se ima volje.
@Goran: ja i dalje stojim iza onog sto sam napisao, to sto je systra uradila studiju nekad ne znaci da vise niko nikad nije nista analizirao.
I ovi brojevi gore su tacni 100 posto, sjedi na ulicu pa broj ako ne vjerujes.
Necemo raspravljati dalje, svak ima pravo na svoje misljenje tako da nema svrhe dalje prosipati suplju, kad se nikad necemo sloziti.
ne zagovara niko 1000, uglavnom se govori o 500, a najveći pominjani broj je 700..
prema mojim računicama i to je puno..
kako god ja brojim, a množim sve sa brojem 3, nikako ne mogu da nabrojim preko 200 vozila, tj. 600 vozača..na 200 vozila ne bi smjelo biti više od 50 mehaničara..u administraciji više od 100 ljudi..ovog pomoćnog osoblja: skretničara, čistača, revizora opet ne više od 100..
na ovih 850 nabrojanih, hajd da sam fulio 100 nekih nevidljivih radnih mjesta, ali vidiš i sam da sam bio velikodušan, oppet brojka 950..a jebote vas ima 1730..a osim toga imate Himzaniju majmuna za vođu sindikata..
jel vi ne vidite da je njegov način komunikacije pogrešan, da je kupljen čovjek, da vas vodi u propast, d aje nepismen, arogantan..zbog njega i još par likova čitav grad je protiv vas..