Ako nastave smišljati nove sezone, onda će ti ovako i biti. Ona će postati veliki borac, biće pravi ratnik protiv walkera i ljudi, biće lider u svojoj grupi, itd, itd. Ne bi me čudilo da baš ova glumica uzme ulogu male Judith.
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Logovan
#7676 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- ExNihilo
#7677 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
@Pandakonda
Ja gledam od druge, i sad sam prestao. Je li pošteno?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7678 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisam trebao ni pocinjati dok ne zavrse
Kad nisam gledao 6 i po sezona, moglo se strpiti jos koju godinu
I onda maraton napraviti
Kad nisam gledao 6 i po sezona, moglo se strpiti jos koju godinu
I onda maraton napraviti
- Pandakonda
#7679 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma realno većina gleda jer ih raja koja čita strip fura da će serija postati još bolja. Možda i hoće ali ovi što čitaju strip ne razumiju da se radnja u seriji mora nenormalno razvući i na kraju ispadne loše. I ovi bi strip napustili da moraju ovako pratit radnju kao mi na TVExNihilo wrote:@Pandakonda
Uostalnom jedino što se ponedjeljkom može još gledat je Westworld tako da nije toliki gubitak vremena.
- beni-bu-man
#7680 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pandakonda wrote:Ma realno većina gleda jer ih raja koja čita strip fura da će serija postati još bolja. Možda i hoće ali ovi što čitaju strip ne razumiju da se radnja u seriji mora nenormalno razvući i na kraju ispadne loše. I ovi bi strip napustili da moraju ovako pratit radnju kao mi na TVExNihilo wrote:@Pandakonda
Uostalnom jedino što se ponedjeljkom može još gledat je Westworld tako da nije toliki gubitak vremena.
westworld beton
- Pandakonda
#7681 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisam ni krenuo gledat, čekam da se nakupi epizodabeni-bu-man wrote:Pandakonda wrote:Ma realno većina gleda jer ih raja koja čita strip fura da će serija postati još bolja. Možda i hoće ali ovi što čitaju strip ne razumiju da se radnja u seriji mora nenormalno razvući i na kraju ispadne loše. I ovi bi strip napustili da moraju ovako pratit radnju kao mi na TVExNihilo wrote:@Pandakonda
westworld beton
- beni-bu-man
#7682 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
nakupilo se zavrsena prva sezonaPandakonda wrote:Nisam ni krenuo gledat, čekam da se nakupi epizoda
- ExNihilo
#7683 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa u stripu je vrhunac Negan saga, a nakon toga rinaka. Ako najbolje što strip ima da ponudi nije dovoljno, plašim se šta tek slijedi.Pandakonda wrote:Ma realno većina gleda jer ih raja koja čita strip fura da će serija postati još bolja. Možda i hoće ali ovi što čitaju strip ne razumiju da se radnja u seriji mora nenormalno razvući i na kraju ispadne loše. I ovi bi strip napustili da moraju ovako pratit radnju kao mi na TVExNihilo wrote:@Pandakonda
- Tito_i_Partija
#7684 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
To smo ocekivali i od Carla, pa eno ga jedan od najomrazenijih likova u seriji, bas k'o onomad mati njegova.Logovan wrote:Ako nastave smišljati nove sezone, onda će ti ovako i biti. Ona će postati veliki borac, biće pravi ratnik protiv walkera i ljudi, biće lider u svojoj grupi, itd, itd. Ne bi me čudilo da baš ova glumica uzme ulogu male Judith.
- Jack Be Nimble
#7685 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Meni je Carl prije isao na zivce ali sada mi je OK. A mozda nije toliko ni OK, koliko me vise nije briga za bilo kojim likom u ovoj seriji.Tito_i_Partija wrote: To smo ocekivali i od Carla, pa eno ga jedan od najomrazenijih likova u seriji, bas k'o onomad mati njegova.
Mozda bi Judith mogla postati kao vodza civilizacije. Shejnova cerka, naucila nesto od Rika i Karla, pa postala prava osoba za apokalipsu. Raja prije apokalipse umrla, tako da su ostale samo bebe zombijskog vremena, ne znaju kako je bilo prije, i zajedno bez starijih generacija podignu civilizaciju na noge.
- strong69
#7686 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sto se mene tice, samo neka Rositu ne ubijaju.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Logovan
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7688 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kanim se da otcejfim Band of brothers, malo guglam, naletim na jednog od likova kojeg sam totalno smetnuo s pameti i odjednom pufff prosvjetljenje... Isti glumac se pojavljuje u obje serije 
- Tito_i_Partija
#7689 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jel' to onaj sto ga je prosvijetlila palica?Chmoljo wrote:Kanim se da otcejfim Band of brothers, malo guglam, naletim na jednog od likova kojeg sam totalno smetnuo s pameti i odjednom pufff prosvjetljenje... Isti glumac se pojavljuje u obje serije
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
brain bubbles
#7691 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sgt. Bull Randleman, tako nekakoChmoljo wrote:Kanim se da otcejfim Band of brothers, malo guglam, naletim na jednog od likova kojeg sam totalno smetnuo s pameti i odjednom pufff prosvjetljenje... Isti glumac se pojavljuje u obje serije
Jedan od najgotivnijih u BoB, uz Luza i Gonoreju, il kako je vec imao nadimak
Serija je inace jedna od najboljih za mene, pregledao sam je vise puta, HBO majka
- Pandakonda
- Tito_i_Partija
#7693 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jel' ovo on?
Jao sto covjek izgleda star na slici. Jeffe nemoj se vise brijat', zivota ti.
- Pandakonda
#7694 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Plakali su jer ne izgleda kao u stripu, sad su dobili svojeTito_i_Partija wrote:Jel' ovo on?![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#7695 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tito_i_Partija wrote:Jel' ovo on?![]()
Dobro si,bas je star na ovoj slici
- Logovan
#7696 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sutra očekujem malo krvi, neka ubijanja, plakanja, pucnjavu i tako to. 
- SanskiBiser
#7697 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Al' se Negan osevapi

- Jack Be Nimble
#7698 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moze se gledati na momente. Malo bolja od prosli epizoda.
-
sizifinho
#7699 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
što neko reče - ako najbolji dio stripa u midseason finalu nije pružio više od "ok"... bojim se onog šta dolazi.
Negan je puno bolji bio na početku sezone, izgleda mi mršav i sitan što se nikako ne smije reći za njeg. Al haj, masa se da nabacit.
Ono što mi je dibidus debilno jeste da je negan: a - ostavio rositu u alexandriji... hej ljudi, ova ženska me pokušala ubiti, hmm imam ideju... hajmo je ostaviti tu, možda bude još prilika...
I ono sa palicom. Nisam expert za balistiku ali viđao sam bejzbol palice koje su pucale na dobar udarac pa mi je malo smiješno da palica koja se može slomiti ako je udari loptica koju je čovjek bacio, izdrži i zaustavi metak...
Negan je puno bolji bio na početku sezone, izgleda mi mršav i sitan što se nikako ne smije reći za njeg. Al haj, masa se da nabacit.
Ono što mi je dibidus debilno jeste da je negan: a - ostavio rositu u alexandriji... hej ljudi, ova ženska me pokušala ubiti, hmm imam ideju... hajmo je ostaviti tu, možda bude još prilika...
I ono sa palicom. Nisam expert za balistiku ali viđao sam bejzbol palice koje su pucale na dobar udarac pa mi je malo smiješno da palica koja se može slomiti ako je udari loptica koju je čovjek bacio, izdrži i zaustavi metak...
Last edited by sizifinho on 12/12/2016 16:48, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#7700 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jel to izasla zadnja epizoda za 2016 god?