Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
amar007

#7676 Re: FK Sarajevo

Post by amar007 »

Plavih_11 wrote:
NK Široki Brijeg

U Širokom osuđuju isticanje nacizma

Piše: M. Karačić
Ponedjeljak, 08.11.10. 11:49.

Nogometni klub Široki Brijeg najoštrije osuđuje sve stvari koje nemaju veze sa sportom pa tako i isticanje zastave s nacističkim simbolom na prvenstvenoj utakmici Široki Brijeg – Sarajevo, odigranoj u nedjelju, 7. studenoga 2010. na Pecari.

Osoba ili osobe koje se bave takvim stvarima nisu i ne mogu biti navijači NK Široki Brijeg niti žele dobro našem klubu ni gradu Širokom Brijegu pa pozivamo i ovom prigodom nadležne institucije da rade svoj posao, odnosno da, sukladno njihovim ovlastima, sankcioniraju ponašanje kakvom nema mjesta na sportskim borilištima, kao ni u modernom društvu uopće.
Neodgovorni pojedinac ili nekolicina njih takvim ponašanjem narušavaju ugled i renome našega kluba, odnosno sve ono što smo učinili proteklih godina i činimo na sportskom planu i razvoju sportskih i prijateljskih odnosa, čemu svjedoče naši brojni rezultatski uspjesi i pohvale za suradnju, kako na domaćoj tako i na europskoj pozornici.

I za utakmicu sa Sarajevom NK Široki Brijeg je u okviru svojih nadležnosti kao domaćin poduzeo sve kako bi susret protekao u okvirima sportskog nadmetanja, a na zasluženoj pobjedi čestitali su nam i gosti niz FK Sarajeva.

UPRAVNI ODBOR NK ''ŠIROKI BRIJEG''
Pitanje je samo koliko je iskreno ovo ili je samo zbog "pranja" ..
Cuj narusavaju ugled :lol: Ja bih rekao da ga samo odrzavaju.

Sramota da odmah nije uklonjena ova zastava kriminalne i ubilačke organizacije pod kojom su zivote izgubili milioni nevinih ljudi.. a pored nje jos i ova hitlerova. :oops:
Joey Tribbiani

#7677 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

Ima na sportsport-u i saopštenje škripara, smiješno. Lafo ogradjuju se od neodgovornih pojedinaca. Šta ja znam, mozda bi i povjerovao da nemaju čitavu listu sličnih dogadjaja i da je to neka ogromna tribina gdje je smješteno 10 hiljada navijača. Ko ono, nije je vodstvo grupe vidjelo, pojavila negdje u ćošku na jedan trenutak. Ovako mi svi budale, nije prikazana par puta na tv-u u toku tekme. Jebo te, tribina im nije ni 10 metara široka, nacrtali po onom zidu navijače da izgleda k'o da ih ima više.

Normalno, na kraju se vade na ugroženost hrvatskog naroda. Majke mi sam znao da će zaigrat na tu kartu. Čim spomeneš ovaj naš "teheran", "prijestolnicu mudžahedina", "centar balinluka" u kojem 1000% moja kuća nije okružena sa 2 kuće u kojima slučajno 50-60 godina žive hrvati, moralistima iz šb se digne kosa na glavi. Kazu za sebe ponos hrvata, jašta su. Stide ih se normalni ljudi.
PriNc_ba

#7678 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

cunga lunga wrote:E moji jadni Bosnjaci, jadni sugradjani i navodno navijaci Sarajeva...stidim vas se....
Dok oni na skandiranje imena "Vedran Puljic" zvizde i pjevaju "Javi se", dok skidaju majice sa likom poginukog momka, dok pjevaju "Ubij turcina", dok drze zastavu sa KUKASTIM KRIZEM domaci izdajnici palamude oko 3 prsta Arsenijevica.
Zato smo gdje i jesmo!
Aferim luzeri!
teske i nepotrebne rijeci. zar ne treba prvo u svojoj avliji da se pocisti pa onda sve ostalo ? jesam li ja ili neko drugi napisao da su nebitne te ostale stvari koje su bolnije po nas ?
taj isti borbeni arsenijevic bi ti na kosevu u zadnjoj svojoj tekmi za sarajevo digao tri prsta da mu se *ebe familija s tribina. zato kazem da nam takvi igraci ne trebaju u klubu. fino se moglo skontati da mu *ebu majku balijsku s tribina a on odmahuje glavom i pokazuje im 3 prsta da skontaju da je "vlah" ;) i sta je on imao da se nadje uvrijedjenim i reaguje u afektu ako se nije mogao pronaci u tome sta su mu govorili ? i kako jedan sportista moze dozvoliti sebi da ga isprovociraju u 5 sekundi 3-4 covjeka koja su bila onde uz ogradu.

@burek
nisam ja rekao da je on prvi digao 3 prsta nego da je odgovorio ;)

a vidjeh jos neko spomenu 3 prsta i uporedio sa dizanjem 2 prsta :-) neka se isti informisu kako se dizu 3 prsta koja su inace povezana sa pravoslavnom vjeroispovijesti a ne sa srpstvom ;) i volio bih vidjeti istu tu pricu i branjenje kloca u slucaju da isto uradi negdje drugo a uradit ce...

opet kazem prvo u svojoj avliji treba pocistiti pa se ostalim stvarima baviti. klub i udruzenje trebaju prvo reagovati i neku tuzbu spremiti za deranje transa i majica, a o ovome na stadionu i fasizmu mi ne mozemo nista jer nismo mi zaduzeni za to. imaju organi vlasti i zaduzeni za te stvari tako da ne vidim potrebu da se palamudi puno o tome, osuda i to je to ;)
Neelix

#7679 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

vala, da meni pocnu psovat majku balijsku, i ja bih digao tri prsta, i na kosevu i u sirokom, a u banja luci bih pao na sedzdu :lol:
Nuclear Winter

#7680 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

PriNc_ba wrote:
cunga lunga wrote:E moji jadni Bosnjaci, jadni sugradjani i navodno navijaci Sarajeva...stidim vas se....
Dok oni na skandiranje imena "Vedran Puljic" zvizde i pjevaju "Javi se", dok skidaju majice sa likom poginukog momka, dok pjevaju "Ubij turcina", dok drze zastavu sa KUKASTIM KRIZEM domaci izdajnici palamude oko 3 prsta Arsenijevica.
Zato smo gdje i jesmo!
Aferim luzeri!
teske i nepotrebne rijeci. zar ne treba prvo u svojoj avliji da se pocisti pa onda sve ostalo ? jesam li ja ili neko drugi napisao da su nebitne te ostale stvari koje su bolnije po nas ?
taj isti borbeni arsenijevic bi ti na kosevu u zadnjoj svojoj tekmi za sarajevo digao tri prsta da mu se *ebe familija s tribina. zato kazem da nam takvi igraci ne trebaju u klubu. fino se moglo skontati da mu *ebu majku balijsku s tribina a on odmahuje glavom i pokazuje im 3 prsta da skontaju da je "vlah" ;) i sta je on imao da se nadje uvrijedjenim i reaguje u afektu ako se nije mogao pronaci u tome sta su mu govorili ? i kako jedan sportista moze dozvoliti sebi da ga isprovociraju u 5 sekundi 3-4 covjeka koja su bila onde uz ogradu.

@burek
nisam ja rekao da je on prvi digao 3 prsta nego da je odgovorio ;)

a vidjeh jos neko spomenu 3 prsta i uporedio sa dizanjem 2 prsta :-) neka se isti informisu kako se dizu 3 prsta koja su inace povezana sa pravoslavnom vjeroispovijesti a ne sa srpstvom ;) i volio bih vidjeti istu tu pricu i branjenje kloca u slucaju da isto uradi negdje drugo a uradit ce...opet kazem prvo u svojoj avliji treba pocistiti pa se ostalim stvarima baviti. klub i udruzenje trebaju prvo reagovati i neku tuzbu spremiti za deranje transa i majica, a o ovome na stadionu i fasizmu mi ne mozemo nista jer nismo mi zaduzeni za to. imaju organi vlasti i zaduzeni za te stvari tako da ne vidim potrebu da se palamudi puno o tome, osuda i to je to ;)
Prinče pričaš GLUPOSTI.Idi na maltu pored pošte ima crkva KATOLIČKA,na ulazu iznad vrata isus sa uzdignutom rukom i TRI prsta,tako da "to" ima veze sa kršćanstvom a ne pravoslavljem,i u biti si neinformisan ko i braća srbi,al to je vaš problem.Samo me interesuje zašto je tebe i ove ostale "moraliste" VIŠE uzbudila ta ruka sa TRI prsta pa toliko naprdivate ovdje nego ovo nacističko divljanje po ko zna koji put,ili naša mlitava,bezvoljna igra dole PO KO ZNA KOJI PUT???
argyle

#7681 Re: FK Sarajevo

Post by argyle »

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46282.htm
I zato nam sada još teže padaju ova generaliziranja osude cijelog naše grupe, a na kraju krajeva i našeg naroda. To nećemo dopustiti. Dosta je bilo sustavnog uništavanja i omalovažavanja bh Hrvata, a posebice Hrvata u Zapadnoj Hercegovini. Na utakmicama pojedinih bh nogometnih klubova, pa i na njihovim gostovanjima u Širokom Brijegu, redovno se pojavljuju ili su se pojavljivale mudžahedinske zastave,turske zastave i transparenti s likom jednog tako velikog zločinca kakav je „drug“ Tito, transparenti s porukama komunističke partije, iako su Svijet i Europa istu jednako osudili kao i nacističku ideologiju, ali u našem društvu, u ovdašnjem okruženju takve pojave su kao nešto sasvim normalno. Nitko nikada nije postavio pitanje treba li osuditi takve pojave?
mudzahedinske zastave?? :-) :-) :-)
Obuca9

#7682 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Nek' njih vrijeđa slika Tite, to je najvažnije.

Kud ih nije bogdo sve pobio, pa nek nanama svojim u grobu škripe.
Anti-Depresiv

#7683 Re: FK Sarajevo

Post by Anti-Depresiv »

Koji klinac brisete postove bez veze..daj bar navedi razlog ..
burek_in_space

#7684 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

Anti-Depresiv wrote:Koji klinac brisete postove bez veze..daj bar navedi razlog ..
:?
Anti-Depresiv

#7685 Re: FK Sarajevo

Post by Anti-Depresiv »

burek_in_space wrote:
Anti-Depresiv wrote:Koji klinac brisete postove bez veze..daj bar navedi razlog ..
:?
jah
PriNc_ba

#7686 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

Nuclear Winter wrote: Prinče pričaš GLUPOSTI.Idi na maltu pored pošte ima crkva KATOLIČKA,na ulazu iznad vrata isus sa uzdignutom rukom i TRI prsta,tako da "to" ima veze sa kršćanstvom a ne pravoslavljem,i u biti si neinformisan ko i braća srbi,al to je vaš problem.Samo me interesuje zašto je tebe i ove ostale "moraliste" VIŠE uzbudila ta ruka sa TRI prsta pa toliko naprdivate ovdje nego ovo nacističko divljanje po ko zna koji put,ili naša mlitava,bezvoljna igra dole PO KO ZNA KOJI PUT???
do mene je.. ima veze sa krscanstvom. i treba vidjeti kako se drze ta tri prsta i nemaju veze sa ova 3 prsta koja dizu pripadnici nebeskog naroda ;) informisan sam nego sam s obzirom da je covjek srbin i pravoslavac okrenuo samo u tom smjeru ;) al hajd... nema potrebe vise o tome ja sam svoje rekao i licno cu mu ja na sljedecoj tekmi *ebat sta stignem ;)

e sto me ispizdiste :D
mene a i vecinu vas su takvi ko sto je on 3 i po godine granatirali i pucali po nama i sutra da pocne rat isto bi to uradio/li ;) prema tome hocu da MORALISEM oko toga jer je to u mojoj avliji. za hercegovinu i ono leglo ustasa mi se *ebe jer ovo nije prvi put a ni zadnji da ce se onaj debilizam desavati a MI odavde nista ne mozemo po tom pitanju ;) ali zato mozemo po pitanju velikog Baneta. nek me i banuju modovi ako hoce ali *ebo vas Bane u guzicu sve koji ga branite i koji umanjujete ono sto je uradio samo iz razloga jer su se desavale jos neke grozne stvari taj dan ;) siguran sam da bi vasa reakcija bila ista da se nista drugo nije desilo vec samo da je bilo to dizanje 3 prsta :shock: al eto Bane igra "srcem" za Sarajevo , on je veliki igrac i profesionalac, humanista, domoljub... e pa da Bog da vam svima koji ga branite najblizi "prijatelji" bili ljudi ko sto je Bane ;) i ne treba vam bolje ;)

a sto se tice igre o njoj ne treba puno pricati jer je sve 100 puta receno. mirza kad je vidio da ne ide pokusao opet s onom rotacijom vucina-piksi :-) ko da je istuk sisao vesla i ko da je prvi put na poziciji trenera pa da ga jedan mirza moze nasaditi 2 puta na isti nacin :lol: uz samo malo vise pameti i kreativnosti mogli bi oni nesto vise al ovako limitirani tesko protiv jacih ekipa...
burek_in_space

#7687 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

Anti-Depresiv wrote: jah

Niti si spomenuo koji post, niti kada je napisan niti ishta.

Jahci onda i dalje.
burek_in_space

#7688 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

Dje cu te banovati, kad me svaki put tvoji " :wink: postovi" nasmiju fino. :D
Anti-Depresiv

#7689 Re: FK Sarajevo

Post by Anti-Depresiv »

burek_in_space wrote:Dje cu te banovati, kad me svaki put tvoji " :wink: postovi" nasmiju fino. :D
ako mislis na mene navedi i jedan neozbiljan da se ni ja nasmijem...ovim se zavrsava moja prepiska ..imas more postova pa vidi moje stavove a oni sigurno nisu smjesniiii....
Last edited by Anti-Depresiv on 08/11/2010 14:35, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7690 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Ja ti brisem postove, jer svaki tvoj post ovdje je bio provokacija
Baltazar_khan

#7691 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Anti-Depresiv wrote:
burek_in_space wrote:Dje cu te banovati, kad me svaki put tvoji " :wink: postovi" nasmiju fino. :D
ako mislis na mene navedi i jedan neozbiljan da se ni ja nasmijem...ovim je se zavrsava moja prepiska ..imas more postova pa vidi moje stavove a oni sigurno nisu smjesniiii....
Mora da si opet smarao sa Blekićem :oops:
Nuclear Winter

#7692 Re: FK Sarajevo

Post by Nuclear Winter »

PriNc_ba wrote:
Nuclear Winter wrote: Prinče pričaš GLUPOSTI.Idi na maltu pored pošte ima crkva KATOLIČKA,na ulazu iznad vrata isus sa uzdignutom rukom i TRI prsta,tako da "to" ima veze sa kršćanstvom a ne pravoslavljem,i u biti si neinformisan ko i braća srbi,al to je vaš problem.Samo me interesuje zašto je tebe i ove ostale "moraliste" VIŠE uzbudila ta ruka sa TRI prsta pa toliko naprdivate ovdje nego ovo nacističko divljanje po ko zna koji put,ili naša mlitava,bezvoljna igra dole PO KO ZNA KOJI PUT???
do mene je.. ima veze sa krscanstvom. i treba vidjeti kako se drze ta tri prsta i nemaju veze sa ova 3 prsta koja dizu pripadnici nebeskog naroda ;) informisan sam nego sam s obzirom da je covjek srbin i pravoslavac okrenuo samo u tom smjeru ;) al hajd... nema potrebe vise o tome ja sam svoje rekao i licno cu mu ja na sljedecoj tekmi *ebat sta stignem ;)

mene a i vecinu vas su takvi ko sto je on 3 i po godine granatirali i pucali po nama i sutra da pocne rat isto bi to uradio/li ;) prema tome hocu da MORALISEM oko toga jer je to u mojoj avliji. za hercegovinu i ono leglo ustasa mi se *ebe jer ovo nije prvi put a ni zadnji da ce se onaj debilizam desavati a MI odavde nista ne mozemo po tom pitanju ;) ali zato mozemo po pitanju velikog Baneta. nek me i banuju modovi ako hoce ali *ebo vas Bane u guzicu sve koji ga branite i koji umanjujete ono sto je uradio samo iz razloga jer su se desavale jos neke grozne stvari taj dan ;) siguran sam da bi vasa reakcija bila ista da se nista drugo nije desilo vec samo da je bilo to dizanje 3 prsta :shock: al eto Bane igra "srcem" za Sarajevo , on je veliki igrac i profesionalac, humanista, domoljub... [b]e pa da Bog da vam svima koji ga branite najblizi "prijatelji" bili ljudi ko sto je Bane ;) i ne treba vam bolje ;) [/b]a sto se tice igre o njoj ne treba puno pricati jer je sve 100 puta receno. mirza kad je vidio da ne ide pokusao opet s onom rotacijom vucina-piksi :-) ko da je istuk sisao vesla i ko da je prvi put na poziciji trenera pa da ga jedan mirza moze nasaditi 2 puta na isti nacin :lol: uz samo malo vise pameti i kreativnosti mogli bi oni nesto vise al ovako limitirani tesko protiv jacih ekipa...
Kad ja vidim ko živi samnom i što je još GORE navija za isti klub skontam da može još 1000x gore nego da mi je četnik "prijatelj".A dabogda tebi bog dao PAMETI koje očito nemaš
burek_in_space

#7693 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

Anti-Depresiv wrote:
ako mislis na mene navedi i jedan neozbiljan da se ni ja nasmijem...ovim se zavrsava moja prepiska ..imas more postova pa vidi moje stavove a oni sigurno nisu smjesniiii....
Tebi sam se obracao za ono jahkanje, ovo je upuceno Princ_ba.

@Samo HZ, dozhivim orgazam kada nekoga banujem. Jel ti sad lakshe?!
samo_ovaj_put

#7694 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

don_emir wrote:Ja ti brisem postove, jer svaki tvoj post ovdje je bio provokacija
:thumbup: :dance:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7695 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Samo je interesantno kako niko nije skuzio da je na samom pocetku utakmice preko transparenata i zastava na ogradi stajale dvije skoro identicne,vizuelno,zastave.
Desno je stajala ova stilski odradjena zastava koja je skoro pa identicna sa nacistickom,ali u bijelom krugu je umjesto svastike bilo stilski uradjen keltski krst,a cijeli izgled zastave identican kao nacisticke. U mnogim zemljama bas ovaku,sa tim keltskim krstom,neonacisticke organizacije i pokreti koriste te zastave kao vid indetifikacije i povezanosti sa nacizmom.

A ova problematicnija nacisticka sa svastikom je na pocetku utakmice stajala na lijevoj strani ograde prebacena preko transparenata,samo ,sto me je jako iznenadilo,preko same svastike u sredini bila je prebacena mala hrvatska zastava :roll: ,tako da su se kraci svastike mogli samo nazirati.

Sve se to vidjelo u prenosu,tacnije na pocetku utammice u par navrata kada je igra bila uz taj dio aut linije.

Zastave Vatikana,Hrvatske,"hrvatsek zajednice HB"..sve se to moze provariti i shvatiti kao zastave sa kojima se zeli ispotencirati neka pripadnost i slicno. Ali neonacisticke i nacisticke zastave,to je u civilizovanom svijetu neoprostivo.

Oduzimanje i unistavanje vedranovog transparenta,skidanje majica sa njegovom likom...i sve to u sjeni sa reakcijom na skandiranje "...Vedran Puljic..." od strane Hordi,na sta vecina stadiona odgovara sa "...javiiii seeeee..." i smijehom poslije toga. :x

PA IMA LI IMALO LJUDSKOSTI U VAMA MATER VAM JE*BEM VISE,barem poscast ubijenom,idioti mentalno nakaradni.

Ma oni su svoju tapiju davno potpisali,a sada su je samo opecatili i potvrdili. Za njih je Sarajevo, a i dobar dio Bosne,zabranjen grad.
luckylaka

#7696 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

Zaista mi nije jasno sta se to dogadja bar ovdje na forumu sa bordo navijacima(ipak znam da je to samo jedan djelic navijaca)Da li su u pitanju forumska prepucavanja ili navijacke provokacije .Ne mogu shvatiti navijace koji tako zdusno podrzavaju Baneta zbog tri prsta,koji podrzavaju onaj,,ciganski,,govor Blekica na A.F.,koji podrzavaju one pjesme o familiji Osim..I opet kazem ja.Ja koji pratim fudbal sigurno duze nego sto vecina ovih navijaca ima i godina.Jel i mi to trebamo nekog sutra podrzati kad na A.F. kad neki blento iz Istocnog ili Bl pokaze tri prsta ,vrijedza pokojnog Vedrana.Shvatite mi nismo oni.Mi treba da smo primjer i da osudimo ponasanje i Baneta i Blekica i grupe H.Z. a ne da se ponosimo sto smo neciju majku ni krivu ni duznu nazvali kurvom ili da uzdizemo fudbalera koji je juce dosao u Sa 9i naravno nije nikakva zvijezda kako ga pojedinci uzdizu)I ugled kluba i navijaca dizanjem tri prsta.Ma daj.Nismo djeca,osim onih sto stvarno jesu.
Anti-Depresiv

#7697 Re: FK Sarajevo

Post by Anti-Depresiv »

don_emir wrote:Ja ti brisem postove, jer svaki tvoj post ovdje je bio provokacija
Po tvojoj slobodnoj procjeni ili si skonto moje zivotno iskustvo i cinjenice koje ssam navodio u situacijama (veoma iskreno i sa provjerenim podatcima zabrinutog roditelja) pa nije odgovaralo....@baltazare ,fakat si dosadan sa tim tvojim idolom (ja sam svoj problem rijesio sa svojim sinom ,tako da ce imati svoje misljenje) a ovaj obrisani post se odnosio na ne reagovanje FCS I tvog ljubimca na majice ifasisticko navijanje u listici(lahko je bilo napasti komsije ) eto sada definitivno zavrsavam i pobrisite opet (cekam na odgovore sa sa-x.com)
Last edited by Anti-Depresiv on 08/11/2010 14:52, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#7698 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Baltazar_khan wrote:
Anti-Depresiv wrote:
ako mislis na mene navedi i jedan neozbiljan da se ni ja nasmijem...ovim je se zavrsava moja prepiska ..imas more postova pa vidi moje stavove a oni sigurno nisu smjesniiii....
Mora da si opet smarao sa Blekićem :oops:
Nije ti puno trebalo da podogis
Alkos

#7699 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

PriNc_ba wrote:

mene a i vecinu vas su takvi ko sto je on 3 i po godine granatirali i pucali po nama i sutra da pocne rat isto bi to uradio/li ;) prema tome hocu da MORALISEM oko toga jer je to u mojoj avliji. za hercegovinu i ono leglo ustasa mi se *ebe jer ovo nije prvi put a ni zadnji da ce se onaj debilizam desavati a MI odavde nista ne mozemo po tom pitanju ;) ali zato mozemo po pitanju velikog Baneta. nek me i banuju modovi ako hoce ali *ebo vas Bane u guzicu sve koji ga branite i koji umanjujete ono sto je uradio samo iz razloga jer su se desavale jos neke grozne stvari taj dan ;) siguran sam da bi vasa reakcija bila ista da se nista drugo nije desilo vec samo da je bilo to dizanje 3 prsta :shock: al eto Bane igra "srcem" za Sarajevo , on je veliki igrac i profesionalac, humanista, domoljub... e pa da Bog da vam svima koji ga branite najblizi "prijatelji" bili ljudi ko sto je Bane ;) i ne treba vam bolje ;)
Vamo se dizu nacisticke zastave, velicaju se ubice, pljuje se po poginulom Vedranu i kako kazes za to ti se JEBE!? Bitno je to sto je neko dig'o 3 prsta kao odgovor na ustasku provokaciju i to je ono sto ti je najvise zasmetalo, pored svih desavanja? Ti nisi dobar decko, al' ni sekunde! Da je proucio Fatihu, mozda bi ti lakse bilo...

Jebala tebe cijela listica u guzicu! Kad tebe nisu banovali zbog upucenih psovki, nece onda ni mene... ;)
mrchinho

#7700 Re: FK Sarajevo

Post by mrchinho »

Alkos wrote:
PriNc_ba wrote:

Vamo se dizu nacisticke zastave, velicaju se ubice, pljuje se po poginulom Vedranu i kako kazes za to ti se JEBE!? Bitno je to sto je neko dig'o 3 prsta kao odgovor na ustasku provokaciju i to je ono sto ti je najvise zasmetalo, pored svih desavanja? Ti nisi dobar decko, al' ni sekunde! Da je proucio Fatihu, mozda bi ti lakse bilo...

Jebala tebe cijela listica u guzicu! Kad tebe nisu banovali zbog upucenih psovki, nece onda ni mene... ;)
mislim da ove dvije situacije treba odvojeno gledati
Locked