Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uh, i ovih Pinkova more ima, ko će ih pofatati sve
Vidio sam bit će do kraja godine i Pink Sport, to ne bi bilo loše uvesti.
Evo vidim počela sa radom neka televizija iz Travnika Kanal 6, Bože dragi i ovih televizija mali milion, svašta.
Kakav sad Kanal 6? Ja ne znam kako ove televizije uopće ostvaruju gledanost, kad je toliko TV kuća na medijskom nebu.
A nisu ni sve uveli koji su prvo bili (imaju još 2 filmska mislim, koja bi trebali uvesti), a od ovih 5 stvarno bi barem prva tri trebali uvesti, ostalo i ne moraju. Samo sumnjam da će išta na analognu uvoditi, jer imaju već 7 kanala tu.
A nisu ni sve uveli koji su prvo bili (imaju još 2 filmska mislim, koja bi trebali uvesti), a od ovih 5 stvarno bi barem prva tri trebali uvesti, ostalo i ne moraju. Samo sumnjam da će išta na analognu uvoditi, jer imaju već 7 kanala tu.
u analogijunevjerujem da ce ista vise ubacivati, cakje pozeljno da redukuju analogiju da frekfencije koje su ose saslikom izbace iz upotrebe i ostave samo glavne kanale u analogiji
Ni meni nisu jasni sto stalno kasne za ostalima po pitanju uvodjenja kanala, na digitali ima mjesta koliko hoces a oni nesto to previse sporo rade.
Jutros oko 9:40 nestade mi kablovske, digitalne, interneta.
Čekao do 11 sati, i ja fino pravac preko vrata i u šetnju
Bolje i to nego da se nerviram i čekam kad će doći
Onog "postovanog" nikad nema kada treba odgovoriti na pitanja vezana za ove ucestale probleme A zna koristiti klixov forum za promociju HS-ove ponude..
Sto se tice ovih pinkova stvarno nema smisla uvoditi ove Pink music 3,4,5,6,7,8,9 i koliko ih vec ima.. Bolje uvesti onaj Dokumentary njihov ako je u opticaju..
laik1981 wrote:Onog "postovanog" nikad nema kada treba odgovoriti na pitanja vezana za ove ucestale probleme A zna koristiti klixov forum za promociju HS-ove ponude..
Sto se tice ovih pinkova stvarno nema smisla uvoditi ove Pink music 3,4,5,6,7,8,9 i koliko ih vec ima.. Bolje uvesti onaj Dokumentary njihov ako je u opticaju..
Ma kakvi Pinkovi, dosta više, B92 se traži, Cinemax, Prva, RTL 2 HR, da se malo zabavimo.
Kad već ove naše domaće stanice nemaju nikakvih zabavnih emisija i pametnih filmova, daj onda idi i gledaj komšijske televizije, barem je kod mene tako.
Šta ja mogu, ali tako je.
Politike mi je na vrh glave
laik1981 wrote:Onog "postovanog" nikad nema kada treba odgovoriti na pitanja vezana za ove ucestale probleme A zna koristiti klixov forum za promociju HS-ove ponude..
Poštovanje Svakome je moguće da se desi ponekad da nestane konekcije, da se slika pogorša na pojedinom kanalu ili da se desi već neki drugi problem. Zaista se trudimo odgovoriti na svaki upit, ali molimo vas (mislimo na sve korisnike), za svaki pojedinačni problem javite nam se u PP. Lijep pozdrav
Što se tiče Cinemax kanala, nemamo informaciju da ćemo u skorije vrijeme uvoditi isti. Ali ako budemo planirali, imaćete obavještenje na web stranici, na klix forumu i fb profilu. Lijep pozdrav
Ne znam gdje bi pitao pa pkusacu ovdje.Naime danas (ustvari maloprije)na tv pojavio mi se Kanal 6(prvi put cujem)Zna li neko odakle je,ciji je,sta emituje(za sada samo ide dzigara)
luckylaka wrote:Ne znam gdje bi pitao pa pkusacu ovdje.Naime danas (ustvari maloprije)na tv pojavio mi se Kanal 6(prvi put cujem)Zna li neko odakle je,ciji je,sta emituje(za sada samo ide dzigara)
To je to .S time da je opis prilično ohrabrujući,jer je ipak riječ o samo jednoj lokalnoj televiziji.Uslovno interesantno samo ljudima iz tog dijela BiH.Oprosti ,a gdje si uhvatio Kanal 6? Koliko ja vidim,u Sarajevu, na digitalnoj HS-ovoj ga još nema.
luckylaka wrote:Ne znam gdje bi pitao pa pkusacu ovdje.Naime danas (ustvari maloprije)na tv pojavio mi se Kanal 6(prvi put cujem)Zna li neko odakle je,ciji je,sta emituje(za sada samo ide dzigara)
To je to .S time da je opis prilično ohrabrujući,jer je ipak riječ o samo jednoj lokalnoj televiziji.Uslovno interesantno samo ljudima iz tog dijela BiH.Oprosti ,a gdje si uhvatio Kanal 6? Koliko ja vidim,u Sarajevu, na digitalnoj HS-ovoj ga još nema.
Da ne povjerujes ali u Usa,St.Louis.Gledam tv kanale preko Iptv Nettv plus pa tu mozes naci svakavog smeca od kanala a ovaj mi se pojavio juce.Hvala za info evo nasao sam im web sajt.
Da ne povjerujes ali u Usa,St.Louis.Gledam tv kanale preko Iptv Nettv plus pa tu mozes naci svakavog smeca od kanala a ovaj mi se pojavio juce.Hvala za info evo nasao sam im web sajt.
Čuj kanal 6 heheheh hahahhahhahhh h hah hahahhahhhha hh h Odavno se nisam ovako slatko nasmijao
AdrianMole wrote:@MH i HS kablovska,Možemo li očekivati neki bajramski poklon od strane HS-a?
Po svemu iznesenom,ljude bi jako obradovali sa par novih kanala...
Bajramski paketići (kanalčići) od HS-a.
Slažem se s tobom, najviše volim bajramske i novogodišnje paketiće od HS-a.
Mislim da će biti nešto sigurno