Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BSn wrote:E moj Elsaice, ti si hrabar k'o onaj mali Frodo protiv onih vel'kih dzindasa, al' djaba ti kad Cyprus ima svoje veze i u moderaciji. Malo, malo, pa mu banuju konkurente.
Čini mi se da mi veze u moderaciji ipak nisu tolko jake, čim je elSaik mogo uskrsnut usred bana da odigra protiv mene
BSn wrote:E moj Elsaice, ti si hrabar k'o onaj mali Frodo protiv onih vel'kih dzindasa, al' djaba ti kad Cyprus ima svoje veze i u moderaciji. Malo, malo, pa mu banuju konkurente.
Čini mi se da mi veze u moderaciji ipak nisu tolko jake, čim je elSaik mogo uskrsnut usred bana da odigra protiv mene
Kazem ja, poslovi mutni k'o Miljacka u januaru... U ovom savezu se ni UEFA ne bi snasla, ugasili bi sami sebe, samo da s vama ne deveraju.
sto bi rekao Ciro: "elSaik je cudo..."
"Sine,..." Što je još gore po cyprusa, svi modovi pitari.
Kazem ja, poslovi mutni k'o Miljacka u januaru... U ovom savezu se ni UEFA ne bi snasla, ugasili bi sami sebe, samo da s vama ne deveraju.
Derbi utakmica 17. kola cvajte - sukob titana s dna tabele, duel majstora opstrukcije igre, samo na Sport Klubu 6, uz komentar Zorana Suke: riko-ga - BSn.
BSn wrote:Derbi utakmica 17. kola cvajte - sukob titana s dna tabele, duel majstora opstrukcije igre, samo na Sport Klubu 6, uz komentar Zorana Suke: riko-ga - BSn.